petrik píše:a co by ste zanho boli ochotni dat?cepi píše: David Jones![]()
ja by som radsej privital toho Tuoma
Bruins eyeing Oilers forwards
Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Mozes si o nasom vedeni mysliet co chces, ale taketo tragicke trejdy by nikdy nespravili, skor naopak, su opatrni a keby center nebol tak surny, tolko by nikdy nebolo obetovane (ono, kto cakal, ze Couturier bude tak nizko). Ved aj Howsonovi nenavistnici uznavaju, ze trejdovat on vie.neis píše:Jestli Nashe pustí, tak to bude muset být jistě pořádná nabídka. Nikoliv takové vtipy, co se objevují na forech. Někdy až fakt čumím co se objevují za rumoryChápu, že vedení CBJ jsou troubové, ale tohle je i na ně moc. Při jeho smlouvě bude docela problém najít tým, který by se libíl i Nashovi, takže podle mě je šance na výměnu hodně malá...
neis píše: joo kdyby to byl nějaký mega trade jako třeba Malkin za Nash+ Vermatte nebo pick, tak tomu bych věřil hnedka
To máš odkiaľ? Dovoľ mi sa zasmiať. Len preto, že s jeho hrou neboli spokojní a nejaký pisálek si doma na papier čarbal výmeny? Ani len náznakom potvrdené nič nebolo a čo si myslia fans je irelevantné. Neviem ako ty, ale pre mňa je ťažko uveriteľné, že by kvalitný GM ako Shero spravil tak školácku chybu ako trejd top3 hráča sveta bez šance návratu do starej formy len pre problémy s kolenami. Malkin svoje kvality dokázal už dávno a dostatočne na to, aby nebol v podobných súvislostiach spomínaný.neis píše:Tak aktuálně né, ale ještě relativně nedávno jste Malkina měnili bezproblému ( v době kdy byl Crosby ještě zdravý)