u mna doterajsie 2 relive zapasy bez naznaku sekania
dnes to bol uplne idealny prenos zosekany o reklamy+tretinove pauzy
ak to tak bude pokracovat parada
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Gamecenter Live / NHL.TV
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
pockaj najskôr sa zasmejem ako ti to vsetko nepomohloRedy píše:To uz jsem si vyrobil prouzek papiru abych nevidel tu spodni listu, pokazdy si pri spusteni nejdriv zkontruluju jestli mam scores OFF
presne tak to riesim aj ja, akurat neriesim prouzek papiru, len si na uvod prenosu pre istotu zakryjem listu podlozkou Bruins a ide sa na vec
finchi, no ake vyhody oproti GCL ma HS (hockeystreams) aj ked to by malo byt skôr adresovane
nemyslim si, ze GCL je amaterske, ak clovek vychyta iste muchy (vid.lista,score), so sekanim problem ziadny, obraz ako zrkadlo, u mna spokojnost
Ja aj Arek sme uz problemy so sekanim mali. Nastastie uz sa mi to nestalo dva tyzdne, arekovi ale myslim minuly tyzden. Vadi mi ze da sa pozerat aj cez mobil, ale ked zapnes apku tak prve co vidis, su vysledky. Neda sa to dat do analu.
Vadi mi pocas zaznamu ta spodna lista a uz viem dopredu ci sa vyrovnalo a predlzovalo. Odmietam ro riesit "a je to" sposobom, ze si tam polozim nejaku knihu pred obraz aby som to nevidel. To je proste demencia ze to tam je.
Dalej ma nesktucone mrda ten ich "support" ked mi ani raz neodpisali.
Dalej na ps4 mam kvalitnejsi obraz ako na pc, hlava mi to nebere. Figel je ale taky, ze pri prvom spusteni videa je ten obraz na ps4 snad na najnizsom rozliseni, treba z toho vyjst a nasledne znova vojst a dat continue a obraz je krasny. Ten krok navyse ale nechapem. Na ps4 je ta lista dole taktiez, ale nastastie po par sec zmizne. Druha vec je, ze ked tade zapnem zaznam, tak su tam automaticky na nej zakreslene goly a to sa neda prednastavit aby to tam nebolo, vzdy az manualne pri kazdom zapase.
Toto je prosim oficialna platena sluzba nhl
Vadi mi pocas zaznamu ta spodna lista a uz viem dopredu ci sa vyrovnalo a predlzovalo. Odmietam ro riesit "a je to" sposobom, ze si tam polozim nejaku knihu pred obraz aby som to nevidel. To je proste demencia ze to tam je.
Dalej ma nesktucone mrda ten ich "support" ked mi ani raz neodpisali.
Dalej na ps4 mam kvalitnejsi obraz ako na pc, hlava mi to nebere. Figel je ale taky, ze pri prvom spusteni videa je ten obraz na ps4 snad na najnizsom rozliseni, treba z toho vyjst a nasledne znova vojst a dat continue a obraz je krasny. Ten krok navyse ale nechapem. Na ps4 je ta lista dole taktiez, ale nastastie po par sec zmizne. Druha vec je, ze ked tade zapnem zaznam, tak su tam automaticky na nej zakreslene goly a to sa neda prednastavit aby to tam nebolo, vzdy az manualne pri kazdom zapase.
Toto je prosim oficialna platena sluzba nhl
Tak vyhody to ma, ze to celkem funguje. Obraz je kvalitni, je to prakticky real-time.cepi píše:finchi, no ake vyhody oproti GCL ma HS (hockeystreams)
Navic tam chodi i jine ligy, ahl urcite, sem tam i neco jinyho (to si muzete fakticky dohledat)
Pri on-demand sledovani je automaticky casova osa zakryta, vysledky lze take vypnout, jeste se mi nestalo, ze bych to vedel dopredu.
Nevyhoda je asi nelegalnost..
Co se tyce ceny, tam je to zajimavy v tom, ze to neni placeny sezone, ale casove. ale da se zmrazit ucet, takze se vlastne casove nepocita. Ja mel napriklad zmrazeno od vypadnuti s Rangers do pulky zari. Sezona totiz na GCL vyjde asi (v Evrope) vyhodnec, ale kdyz si koupim rok, a budu ho rozdelovat, vyjde to tak nastejno..
Existuje aplikace na Android, ktera ve solupraci s MX Playerem zvlada prenos taky.
honzisshonziss píše:Stačí si zapnout záznam v pop-out okně.![]()
rozbehol som aj notas, jasne ze to neslo, ked som bol trvale prihlaseny aj na bedni
ako vravi neis, nie je o com, bez sekania, zosekane o reklamy a prestavky a "honzissov" pop-out
akurat sa stalo, ze s Wildom sme sa rozhodli asi v rovnakom case sledovat re-live, tak sa nechcene vyhadzujeme
Hm, tak já se s tím ještě nesetkal. Párkrát se mi přenos sekal, ale vím že to bylo tím, že mě posekával poskytovatel sítě a dělalo to u všech záznamů.arek píše:nemyslim. Parkrat som mal rovnaky problem, zaznamy ostatnych zapasov toho dna mi isli v poriadku, len ten moj sa zasekaval. Raz dokonca iba jeden z feedov.honziss píše:Ad2: Tohle není GC, tohle je připojením. Zkontroluj si rychlost downloadu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé