Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

zas mam v zazname zaseky a je to nepozeratelne. :nervy: :nasraty: :nervy2: :pc: Tentoraz ale aspon BOS feed ide v pohode.
u mna doterajsie 2 relive zapasy bez naznaku sekania
dnes to bol uplne idealny prenos zosekany o reklamy+tretinove pauzy
ak to tak bude pokracovat parada
arek o rok asi ideme do hockeystreams
To uz jsem si vyrobil prouzek papiru abych nevidel tu spodni listu, pokazdy si pri spusteni nejdriv zkontruluju jestli mam scores OFF a nakonec se mi z niceho nic na obrazovce objevi tohle... Vazne to nam Evropanum neulehcujou. ( Dneska mi alespon usetrili hodne trapeni. )

Obrázek
na dalsiu sezonu si musime brat priklad z dedka a pojdeme do hockeystreams. Mna extremne sere, ked za nieco zaplatim a je to amaterske
Redy píše:To uz jsem si vyrobil prouzek papiru abych nevidel tu spodni listu, pokazdy si pri spusteni nejdriv zkontruluju jestli mam scores OFF
pockaj najskôr sa zasmejem ako ti to vsetko nepomohlo :lol2: :lol2:
presne tak to riesim aj ja, akurat neriesim prouzek papiru, len si na uvod prenosu pre istotu zakryjem listu podlozkou Bruins a ide sa na vec

finchi, no ake vyhody oproti GCL ma HS (hockeystreams) aj ked to by malo byt skôr adresovane :andy: pocuvam
nemyslim si, ze GCL je amaterske, ak clovek vychyta iste muchy (vid.lista,score), so sekanim problem ziadny, obraz ako zrkadlo, u mna spokojnost
Ja aj Arek sme uz problemy so sekanim mali. Nastastie uz sa mi to nestalo dva tyzdne, arekovi ale myslim minuly tyzden. Vadi mi ze da sa pozerat aj cez mobil, ale ked zapnes apku tak prve co vidis, su vysledky. Neda sa to dat do analu.
Vadi mi pocas zaznamu ta spodna lista a uz viem dopredu ci sa vyrovnalo a predlzovalo. Odmietam ro riesit "a je to" sposobom, ze si tam polozim nejaku knihu pred obraz aby som to nevidel. To je proste demencia ze to tam je.
Dalej ma nesktucone mrda ten ich "support" ked mi ani raz neodpisali.
Dalej na ps4 mam kvalitnejsi obraz ako na pc, hlava mi to nebere. Figel je ale taky, ze pri prvom spusteni videa je ten obraz na ps4 snad na najnizsom rozliseni, treba z toho vyjst a nasledne znova vojst a dat continue a obraz je krasny. Ten krok navyse ale nechapem. Na ps4 je ta lista dole taktiez, ale nastastie po par sec zmizne. Druha vec je, ze ked tade zapnem zaznam, tak su tam automaticky na nej zakreslene goly a to sa neda prednastavit aby to tam nebolo, vzdy az manualne pri kazdom zapase.

Toto je prosim oficialna platena sluzba nhl :grc:
cepi píše:finchi, no ake vyhody oproti GCL ma HS (hockeystreams)
Tak vyhody to ma, ze to celkem funguje. Obraz je kvalitni, je to prakticky real-time.
Navic tam chodi i jine ligy, ahl urcite, sem tam i neco jinyho (to si muzete fakticky dohledat)
Pri on-demand sledovani je automaticky casova osa zakryta, vysledky lze take vypnout, jeste se mi nestalo, ze bych to vedel dopredu.
Nevyhoda je asi nelegalnost..

Co se tyce ceny, tam je to zajimavy v tom, ze to neni placeny sezone, ale casove. ale da se zmrazit ucet, takze se vlastne casove nepocita. Ja mel napriklad zmrazeno od vypadnuti s Rangers do pulky zari. Sezona totiz na GCL vyjde asi (v Evrope) vyhodnec, ale kdyz si koupim rok, a budu ho rozdelovat, vyjde to tak nastejno..

Existuje aplikace na Android, ktera ve solupraci s MX Playerem zvlada prenos taky.
ja som tuto sezonu minul uz 2 kotulky lepiacej pasky :x co prelepujem monitor, NB, TV, vsetko zakydane, ulepene, ale ucel to splna

skoda, ze na tom HS nie je NCAA, siel by som do toho
Jo uplne jsem zapomnel. Sice to kontroluje, aby nebylo jedno konto prihlaseno na vic pocitacich,
ale s Ronem mame vyzkouseny, ze kdyz si pustim stream a pak se odhlasim, on se muze normalne na me zase prihlasit a pustit si svuj stream. Me to z toho streamu uz nevykopne..
dnes som tam pri zazname tu spodnu listu uz nemal :good:
A jak to docielim? :D
Obrázek
Finch182 píše:A jak to docielim? :D
nijako...mne to same zmizlo hned ako som to dal na fullscreen. Ale napr vcera som to tam zase mal, ale to som sledoval uz rano od 6, ked ten zaznam nebol este ani zostrihany :neviem:
Stačí si zapnout záznam v pop-out okně. :wink2:

Obrázek
mne ten pop out nefugunje, na to kliknem a len to preblikne.

Inak dnes mi zaznam zase seka a je nepozeratelny, nech idu do p ici :lol2:
Mam zaplatene gcl a musim si stahovat podla navodu manualne zaznam :good: :clap:
Tak to hledej chybu někde u sebe, mě jede GCL perfektně na všech zařízeních Nexus 5,PS4,PC doma i v práci..nikdy se ani neškubne. Letos je to fakt luxus za pár korun bez blackoutu a ještě může být připojeno najednou více lidí i více zařízení.....parádička :clap:
honziss píše:Stačí si zapnout záznam v pop-out okně. :wink2:

Obrázek
honziss :poklona:

rozbehol som aj notas, jasne ze to neslo, ked som bol trvale prihlaseny aj na bedni :slap:
ako vravi neis, nie je o com, bez sekania, zosekane o reklamy a prestavky a "honzissov" pop-out :good:
akurat sa stalo, ze s Wildom sme sa rozhodli asi v rovnakom case sledovat re-live, tak sa nechcene vyhadzujeme :lol2: ved pockaj na 7 zapas PO :jn:
Finch182 píše:mne ten pop out nefugunje, na to kliknem a len to preblikne.

Inak dnes mi zaznam zase seka a je nepozeratelny, nech idu do p ici
Ad1: Vypni si adblock nebo zkus jiný prohlížeč.

Ad2: Tohle není GC, tohle je připojením. Zkontroluj si rychlost downloadu. :)
honziss píše:Ad2: Tohle není GC, tohle je připojením. Zkontroluj si rychlost downloadu. :)
nemyslim. Parkrat som mal rovnaky problem, zaznamy ostatnych zapasov toho dna mi isli v poriadku, len ten moj sa zasekaval. Raz dokonca iba jeden z feedov.
arek píše:
honziss píše:Ad2: Tohle není GC, tohle je připojením. Zkontroluj si rychlost downloadu. :)
nemyslim. Parkrat som mal rovnaky problem, zaznamy ostatnych zapasov toho dna mi isli v poriadku, len ten moj sa zasekaval. Raz dokonca iba jeden z feedov.
Hm, tak já se s tím ještě nesetkal. Párkrát se mi přenos sekal, ale vím že to bylo tím, že mě posekával poskytovatel sítě a dělalo to u všech záznamů. :hroza:
Finch182 píše:mne ten pop out nefugunje, na to kliknem a len to preblikne.
Jak pise honziss, vypni si adblock. Mel jsem ten stejnej problem.

Jinak za ten popout diky honziss. :poklona:
netom to nebude, problem bol aj v praci a nesli by vsetky zaznamy, nie len konkretny zapas/feed.
Nie je to caste takze sa na to nemuselo natrafit, ale uz ked sa mi to stane tak penim
:-D nechce niekto predat polovicu gcl za polovicu ceny ? cele sa mi to kupovat nechce ked uz platim nfl. :-D
mitch píše::-D nechce niekto predat polovicu gcl za polovicu ceny ? cele sa mi to kupovat nechce ked uz platim nfl. :-D
klidně :) stejně asi koukáš povětšinou na calgary, já na flyers a na live většinou jen o víkendu, protože pře týden to nedávám ...
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS