od zmazany_uzivatel » stř 01. zář 2010 03:39
ThrashersFan píše:Popradcan píše:Zevraj ma Byfuglien hrat zase v obrane podla Dudleyho pocas zakladnej casti,ja som strasne zvedavy na Trashers tuto sezonu a nenecham si ujst ani jeden zapas...
Nie. Dudley to len nevylučil, ale príchodom Meyera to by nemalo logiku.
Ten priemerný brankár bol dva roky po sebe medzi trojicou MVP v St. Louis podľa mňa. Takisto neviem prečo sa stavajú príchody hráčov do roviny, že sú to majstri, ktorí nám majú prísť pomôcť, pričom to však sú ľahko nadpriemerní hráči. Pozrite sa na to z druhej strany a zistíte, že tie príchody sú fantastické. Získali sme presne takých hráčov, ktorých sme potrebovali. Byfuglien je skvelý korčuliar so skvelou hrou do tela, to čo sme vlani nemali. Keď si spomeniem, že vlani sa v Top 6 prestriedali Antropov, Bergfors, Little, Kozlov, White, Kovaľčuk, Afinogenov, Peverley, Kane a neviem kto ešte. Proste všetko hráči so slabou hrou do tela (s výnimkou Kovaľčuka a Kanea). Čiže pre toto je príchod Byfugliena úžasný pre tím. Sopel je tiež parádny príchod keďže je to konečne skúsený defenzívny obranca. To, čo sme nutne potrebovali už roky. Klee bol veľmi slabý odvar, Schneider bol síceo fenzívny, ale hral neskutočné ho*no. Fakt sme niečo takéto hľadali od straty Grega de Vriesa. Parádny hráč na PK, ktorý nám našu oslabovku zlepší, i keď vlani ku koncu sezóny sme ju hrali veľmi dobre. Ale vždy sa dá čo zlepšovať. Raz darmo, Special Teams vyhrávajú/prehrávajú zápasy. A nie je to len otrepané klišé. Ladd - tak z neho mám asi najväčšiu radosť. Jeden z najlepších hráčov do bottom 6, ktorý viem aj zastúpiť hráča v top 6. Čo viac si priať. Jedine z Eagera mám zmiešané pocity. Ale uvidíme po sezóne.
EAGER
Ja som na neho strasne zvedavy,lebo mne sa zda ,ze ma naviac,ma rychlost a aj dobru strelu,jedine ho brzdi palicova technika,ale zlepsoval sa rok co rok a dovolil si uz nejake dobre kusky ,,aj ked to nedotiahol do konca ,ako by chcel,ale ma na to byt ciernym konom na vychode,je to robustny hrac a dokaze si urobit miesto pred brankou,pr mna je to cierny kon :smile03: ,dufam,ze ma milo prekvapi

ja mu verim,ked dostane dostatok casu na lade..