Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ATLANTA THRASHERS

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Nechcem sa opakovať, ale na rozhraní PO podľa mňa sú, keď motyka vystrelí, mohli by byť v ňom. Nemyslím, že niekto to berie ako samozrejmosť...naopak. Ale šancu prekvapiť rozhodne majú. Ovšem Pavelec musí formu stabilizovať a ukázať sa ako riadny ligový gólman schopný tým podržať za každých okolností.
Getzo5 píše:Nechcem sa opakovať, ale na rozhraní PO podľa mňa sú, keď motyka vystrelí, mohli by byť v ňom. Nemyslím, že niekto to berie ako samozrejmosť...naopak. Ale šancu prekvapiť rozhodne majú. Ovšem Pavelec musí formu stabilizovať a ukázať sa ako riadny ligový gólman schopný tým podržať za každých okolností.
Veru. Pokiaľ Pavelec začne chytať tak, ako má, tak zmením aj názor o Atlante.. I keď Mason by sa mohol tiež ukázať. Ale pre mňa je prvoradé, aby začal Pavelec chytať tak, na čo má..
Ja pevne verím Maonovi a Pavelcovi. Okrem toho, a na to sa zabúda, Atlanta má teraz spoľahlivejšiu obranu, čo u nej nebývalo zvykom. Taktiež nemožno zabúdať na trénera. Predpokladám, že bude hrať agresívnejšie ako doteraz, s väčším dôrazom na defenzívu, čo nemusí vyhovovať vašim súperom v divízii ako Tampa či najmä Caps.
No a tá defenzíva môže byťp roblém. Vlani hral pod Andersonom tím dobre v útoku. Možno je to tým, že Anderson nebol taktik a nechával hráčom voľné ruky. To však bolo vidno v obrannej činnosti, ktorá bola katastrofálna. Ramsay to môže zmeniť, ale neutrpí tým útok? Uvidíme, som zvedavý. Ale Ramsay je zárukou kvalitnej defenzívy, preto som veľmi, veľmi zvedavý ako bude vyzerať hra tímu v budúcej sezóne. Nechcem predbiehať, tím má na play-off, ale práve tento fakt môže dosť ovplyvniť výsledok v sezóne.
ThrashersFan píše:No a tá defenzíva môže byťp roblém. Vlani hral pod Andersonom tím dobre v útoku. Možno je to tým, že Anderson nebol taktik a nechával hráčom voľné ruky. To však bolo vidno v obrannej činnosti, ktorá bola katastrofálna. Ramsay to môže zmeniť, ale neutrpí tým útok? Uvidíme, som zvedavý. Ale Ramsay je zárukou kvalitnej defenzívy, preto som veľmi, veľmi zvedavý ako bude vyzerať hra tímu v budúcej sezóne. Nechcem predbiehať, tím má na play-off, ale práve tento fakt môže dosť ovplyvniť výsledok v sezóne.
Tippett tiež priviedol do Phoenixu defenzívny štýl. A hre to viditeľne neuškodilo.. Gretzky kázal hráčom, nech hrajú ako vedia, nech sa bavia hokejom.. A potom to tak vyzeralo.. Môže to byť prínosom.. No uvidíme..
.
ThrashersFan píše:
Popradcan píše:Zevraj ma Byfuglien hrat zase v obrane podla Dudleyho pocas zakladnej casti,ja som strasne zvedavy na Trashers tuto sezonu a nenecham si ujst ani jeden zapas...
Nie. Dudley to len nevylučil, ale príchodom Meyera to by nemalo logiku.

Ten priemerný brankár bol dva roky po sebe medzi trojicou MVP v St. Louis podľa mňa. Takisto neviem prečo sa stavajú príchody hráčov do roviny, že sú to majstri, ktorí nám majú prísť pomôcť, pričom to však sú ľahko nadpriemerní hráči. Pozrite sa na to z druhej strany a zistíte, že tie príchody sú fantastické. Získali sme presne takých hráčov, ktorých sme potrebovali. Byfuglien je skvelý korčuliar so skvelou hrou do tela, to čo sme vlani nemali. Keď si spomeniem, že vlani sa v Top 6 prestriedali Antropov, Bergfors, Little, Kozlov, White, Kovaľčuk, Afinogenov, Peverley, Kane a neviem kto ešte. Proste všetko hráči so slabou hrou do tela (s výnimkou Kovaľčuka a Kanea). Čiže pre toto je príchod Byfugliena úžasný pre tím. Sopel je tiež parádny príchod keďže je to konečne skúsený defenzívny obranca. To, čo sme nutne potrebovali už roky. Klee bol veľmi slabý odvar, Schneider bol síceo fenzívny, ale hral neskutočné ho*no. Fakt sme niečo takéto hľadali od straty Grega de Vriesa. Parádny hráč na PK, ktorý nám našu oslabovku zlepší, i keď vlani ku koncu sezóny sme ju hrali veľmi dobre. Ale vždy sa dá čo zlepšovať. Raz darmo, Special Teams vyhrávajú/prehrávajú zápasy. A nie je to len otrepané klišé. Ladd - tak z neho mám asi najväčšiu radosť. Jeden z najlepších hráčov do bottom 6, ktorý viem aj zastúpiť hráča v top 6. Čo viac si priať. Jedine z Eagera mám zmiešané pocity. Ale uvidíme po sezóne.
EAGER
Ja som na neho strasne zvedavy,lebo mne sa zda ,ze ma naviac,ma rychlost a aj dobru strelu,jedine ho brzdi palicova technika,ale zlepsoval sa rok co rok a dovolil si uz nejake dobre kusky ,,aj ked to nedotiahol do konca ,ako by chcel,ale ma na to byt ciernym konom na vychode,je to robustny hrac a dokaze si urobit miesto pred brankou,pr mna je to cierny kon :smile03: ,dufam,ze ma milo prekvapi :!: ja mu verim,ked dostane dostatok casu na lade..
Ja ho hlavne porovnávam s Arťuchinom, ktorého som si nesmierne obľúbil za tú chvíľu, čo hral u nás. Eager bude pravdepodobne hrať na jeho mieste, a ak nie presne na mieste tak bude mať za úlohu presne to čo mal Jevgenij, takže to porovnávanie je na mieste. Navyše podľa toho čo vravíš, tak je dosť podobný Jevgenijmu. Uvidíme, nechcem hodnotiť. Eagra moc špeciálne nepoznám.
Grant Lewis za Iana MacKenzieho. Garbage for garbage. Ale aspoň je čiastočne vyriešený pretlak obrancov.

Mimochodom zaujímavý článok o Espositovi.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=536671

No určite nie je už primadona. Keď dva roky takmer nehral hokej, tak jasné, že mu chýba a robí všetko preto, aby hral. Napokon mu tie zranenia aj pomohli.
Esposita chválil Dudley aj v rozhovore pre oficiálny web. Žeby Angelo sa stal čiernym koňom? Taký talent má zopár hráčov, bolo by skvelé keby sa u neho znova prebudil. A ešte hlavne, aby aj to zdravie vydržalo. Stále môže byť hviezdou ligy.
Tak Modin je dobrý podpis. Je silný na puku, vie si hráča odstaviť telom, má dobrú strelu, výborný prehľad na ľade. I keď korčuliarsky je na tom nie trikrát najlepšie. Ak vydrží zdravý, získali ste kvalitnú posilu. :yes:
Blbosť. Modin je zlý nákup, hráč na decline a väčšinou zranený.
Podľa mňa je len otázkou času kedy sa zraní. :ja_neviem:
Presne tak, tento nákup nie je najlepší. Jedinú výhodu vidím v tom, že je skúsený a nesmierne mladému útoku môže len pomôcť. Ale aj tak, načo ďalšie LW? Načo hráč, ktorý je takmer stále zranený? Načo hráč, ktorý rok čo rok je slabší? Aspoň, že tá zmluva je len na jeden rok.
Veď o to ide, zmluva je len na rok. Dovtedy vám Fredrik pomôže vychovať a zabudovať mladých hráčov a zároveň prispeje bodovo. Nadôvažok si myslím, źe si Dudley zistil jeho zdravotný stav predtým, ako podpísal.

Teraz ma napadá, môže pomôcť Bergforsovi, je to predsa Švéd.
Bergforsovi nemusí nik pomáhať, to je už takmer kompletný hráč ktorý vie čo chce, nie 18-19 ročný dorastenec. Modin nie je vôbec ideálny podpis, veď hráča, ktorý by si to o preteky strihol s Booooooogaaaaardom (sorry, píšem tak rýchlo ako korčuľuje :oops: ) asi mnoho fanúšikov vo svojom tíme nechce. Navyše tie zranenia. Neviem no, ale toto je pre zmenu prvý tohtoročný podpis ATL, ktorý sa mi nepáči. Modina nemusím už roky, ale to, čo hovorím s tým nemá spoločné nič.
800k pro Modina :thumbsup:
PainKiller píše:800k pro Modina :thumbsup:
Aspoň tá cena je dobrá no... :thumbsup:
Nesúhlasím. Aj keď už nie je Bergfors nováčik, predsa... je to mladý hráč, ktorému môže prítomnosť krajana s vodcovskými schopnosťami, ktoré Fredrik má, len pomôcť. Nadôvažok, ak nie je zranený, odvádza veľmi dobrú prácu. Pri všom počte mladíkov je to skvelý ťah. Ak sa presadí Esposito do tímu, dala by som mu ho na krídlo.
Byfuglien príde do kempu ako obranca. :?
Nuž, je to pravda. Ale vôbec mi to nedáva zmysel :eek2:.

“Dustin Byfuglien will have a chance to play defense,” Ramsay said. “I’ve been told he is a defenseman, he was a defenseman. That was his position and he likes it. He wants to be there. I will give him every opportunity to show us he can play defense. If he can do that, wonderful. That’s great. I look at our defense and I think it can be our strength, a strong point. If Buff can go in and be big and strong on defense, that would be awesome. If it doesn’t work, he’ll go up front. There is no reason we wouldn’t give him every good, solid chance to play the position and find out if he can. That would really solidify us on the back end.”

:-/
Veľmi pochybujem, že má tú pozíciu radšej ako pozíciu útočníka. Nehovoriac o tom, aký bol ako útočník efektívny.
Presne tak. Skôr to vidím ako vypoćítavý ťah trénera i podobne ladené vyjadrenie. Ramsay je cez obranu, tak to skúsi. Samotný Byfuglien rozhodne nastupuje radšej vpredu. Ja osobne len nechápem, prečo to Ramsay chce (aj napriek jeho zameraniu), veď je evidentné, kde má Buffy slušný a kde takmer neporovnateľne väčší prínos pre tím. :eek2:
Bergfors definitívne podpísaný. Podmienky nezverejnené. Údajne 1yr zmluva na 900k. Ak je to tak, tak paráda Duds :thumbsup:. I keď už tých jednoročných kontraktov je dosť...
Enver Lisin podpísal s nami try-out. Hmm, pekné Dudley, vôbec nie zlý hráč do tretej lajny. Jeho obrana síce nie je nič moc, ale rýchly hráč do tej tretej lajny (ktorú budeme mať pravdepodobne zmiešanú a bude to niečo medzi scoring a checking line) sa určite môže hodiť.. Cítim, že to bude tuhý boj o miesta a nečudoval by som sa, ak by sa aj dvaja-traja hráči po kempe dostali na waiver. Ten pretlak bottom 6 hráčov je neuveriteľný.
830 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS