Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Draft

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Obrázek

Dnes draft lottery (2:00 CET), toto je tabuľka s percentuálnou šancou na výhru. Vlani sme to šťastie mali my a boli sme tak odmenení za snahu zvrátiť pokazenú sezónu.

Jednoznačne dúfam, že draft lottery vyhrajú Ducks, prípadne Wild. Tým pádom Columbus zostane tam, kde za svoj sympatický záver sezóny patrí, u Yakupova.
Tymto tym edmontotskym luckerom (citaj F miesto L) zelam minimalne 10 rokov bez PO :!: :!: :!: A taktiez dufam, ze ich prospekty z 1. miesta bud pohoria, alebo budu obycajny priemer, kym z dalsich miest ich predbehnu :!: :!: :!: Nech tie socky mozu draftovat stale prvi, ked sa im to tak paci, PO nepotrebuju :!: :!: :!:
Obrázek

Ešte sa to môže vyvinúť všelijak. Počkajme si, kľud.
Prosimte klid aj 2 pick je dobry :good: uvidime co GM EDM bude volit jestli zase utocnika(jestli bude ak naivni tak Yakupov) nebo Obrance(MurrayúDumba potrebovali by to jako sul).A stejne verim ze GM CBS nebude brat rusaci viz zkusenosti Zherdev,Filatov :frajer2:
no ja si myslim ze tento rok by sme sa mohli dockat nejakej zaujimavej vymeny niektoreho z top 10 pickov este pred draftom... :hmm: a mozno aj viacerych
Dle mého by to zrovna mohlki být Oilers, protože, oni maj mladíků až až ale pokud chtějí udělat krok kupředu, tak musí doplnit mužstvo o zkušené hráče. Ale né zkušené, jako za "zenitem" hrající Suttonovce a Smythovce..
http://thehockeywriters.com/final-top-6 ... 012-draft/" onclick="window.open(this.href);return false;
GALCHENYUK PREDSTIHNE V NHL YAKUPOVA
guillaume píše:GALCHENYUK PREDSTIHNE V NHL YAKUPOVA
To je mi jasne, takze uvazujem, ze bud jeho, alebo Dumbu by sme mohli zobrat.

Inak, podla mna su dva scenare, bud Edmonton pick nevymeni a vezme Murraya, alebo vymeni a dotycny vezme.... Murraya (nie, zartujem, Jakupova :D ).
Chodi info, ze vymenime pick s Edmontonom, ak je to tak, potom by prva desiatka mohla vyzerat nasledovne:

1. Columbus - Naiľ Jakupov
2. Edmonton - Ryan Murray
3. Montreal - Alexander Galchenyuk
4. NY Islanders - Mathew Dumba
5. Toronto - Radek Faksa
6. Anaheim - Griffith Reinhart
7. Minnesota - Morgan Rielly
8. Carolina - Filip Forsberg
9. Winnipeg - Cody Ceci
10. Tampa - Jacob Trouba
mt-svk píše:Chodi info, ze vymenime pick s Edmontonom, ak je to tak, potom by prva desiatka mohla vyzerat nasledovne:

1. Columbus - Naiľ Jakupov
2. Edmonton - Ryan Murray
3. Montreal - Alexander Galchenyuk
4. NY Islanders - Mathew Dumba
5. Toronto - Radek Faksa
6. Anaheim - Griffith Reinhart
7. Minnesota - Morgan Rielly
8. Carolina - Filip Forsberg
9. Winnipeg - Cody Ceci
10. Tampa - Jacob Trouba
Radek Faksa je opravdu ceněn tak vysoko? Já ho očekával spíš kolem 20 místa, do TOP 5 vůbec ne. :-O
Očakáva sa rozhodne do 15. miesta, podobne ako Teravainen. Uvidí sa podľa toho, koľko klubov pôjde po obrancoch.
Reeper.89 píše:Radek Faksa je opravdu ceněn tak vysoko? Já ho očekával spíš kolem 20 místa, do TOP 5 vůbec ne. :-O
Podla mna je to od druheho do takeho 15 miesta vyrovnane. Plus Faksa je vysoky, co ho moze katapultovat dost vysoko. Co som citala, mal by to byt Burkeho tip. Samozrejme, vsetko moze zmenit trade Schenna, alebo ineho obrancu za centra. Vtedy by Burke bral obrancu. Preto je to len taky tip, presnejsie to tipnem tesne pred draftom, ked sa bude vediet, kto bude kde draftovat.
:arrow: http://blogs.thescore.com/nhl/category/ ... -profiles/

Túto stránku si obnovujte s pravidelnosťou. Mali by pribúdať ďalšie profily hráčov pre draft 2012.
Draftové video profily vybraných hráčov.

Takisto nezabúdať, že dnes svoj rebríček zverejní McKenzie, ktorý má tradične výbornú úspešnosť predpovede 1st rounderov.
Budete nekde sledovat draft (popr kdy a kde) anebo jen pockate na vysledky? :)
galcenjuk je overated, jedna dobra sezona s jakupovom.

Kukat sa budem snazit ale podla toho ci sa mi podari vstat, nebudem to urcite hrotit.
Kolegove, mate PLS nekdo stream z draftu ? Nejak nemuzu nic najit...
Tak kolega mi odkazal na http://www.usagoals.com/hockey.html" onclick="window.open(this.href);return false; ... snad to pojede.
lol. CBJ berou Murraye...
2012 NHL Entry Draft - 1st round

#1 Obrázek Nail Yakupov
#2 Obrázek Ryan Murray
#3 Obrázek Alex Galchenyuk
#4 Obrázek Griffin Reinhart
#5 Obrázek Morgan Rielly
#6 Obrázek Hampus Lindholm
#7 Obrázek Matt Dumba
#8 Obrázek Derrick Pouliot
#9 Obrázek Jacob Trouba
#10 Obrázek Slater Koekkoek
#11 Obrázek Filip Forsberg
#12 Obrázek Mikhail Grigorenko
#13 Obrázek Radek Faksa
#14 Obrázek Zemgus Girgensons
#15 Obrázek Cody Ceci
#16 Obrázek Tom Wilson
#17 Obrázek Tomas Hertl
#18 Obrázek Teuvo Teravainen
#19 Obrázek Andrei Vasilevski
#20 Obrázek Scott Laughton
#21 Obrázek Mark Jankowski
#22 Obrázek Olli Maatta
#23 Obrázek Michael Matheson
#24 Obrázek Malcolm Subban
#25 Obrázek Jordan Schmaltz
#26 Obrázek Brendan Gaunce
#27 Obrázek Henrik Samuelsson
#28 Obrázek Brady Skjei
#29 Obrázek Stefan Matteau
#30 Obrázek Tanner Pearson
Budem v hodnotení veľmi stručný. Predbežní víťazi (first look) u mňa jednoznačne Sabres a Penguins (za čo môžu poďakovať viacerým). :good:

Z tímov s jedným pickom sa pozitívne hovorí o výbere Chicaga, o najväčšie prekvapenie sa postarali Flames nasledovaní Ducks (Lindholm at #6).

Som fakt zvedavý, ako naloží Feaster s druhým pickom, ktorý získal od Buffala vďaka trade down. S Jankowskim zariskoval.

Ako to bolo naozaj sa dozvieme až o pár rokov. Hurá na druhé a ďalšie kolá!
Nejvic v prvnim kolem IMO jednoznacne prekvapila tampa s Vasilevskim...
Mam otázečku... proč je ve druhým kole 31 picků? kde se vzal ten pick navíc? možná mi něco hodně uniká... ale docela mě to zajímá..
Wanic píše:Mam otázečku... proč je ve druhým kole 31 picků? kde se vzal ten pick navíc? možná mi něco hodně uniká... ale docela mě to zajímá..
Očividně špatně vidíš :rofl: 31.-61. picks = 30 výběrů :eek2: :matika:
739 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES