Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Vyssie som jeden postup pisal....ked sa ti s nim chce s*at......
Díky Finch. Ale jestli jsem dobře pochytil, tak je to návod na live přenosy. Já bych právě rád ty záznamy. Já momentálně nemám absolutně čas totiž sledovat zápasy live. A kupovat GLC jen kvůli Panthers mi přijde zbytečné..
Nie to je navod na zaznamy, live nefunguje vobec. Max na redite aspon hadzu link hd streamy niekde na nete
Dobrá, díky! :)
Díváte se někdo na zápasy přes GCL na resp. přes Playstation3? Nějak nemůžu najít GCL appku na PS Storu. Díky za každou radu.
Caute..nechcel by niekto sherovat gcl? Ja som len na washington a ide mi hlavne o zaznami, takze by sme sa vedeli dohodnut
http://forum.wiziwig.eu/threads/91705-N ... o-Spoilers" onclick="window.open(this.href);return false;

Stránka, odkud se dají stahovat zápasy NHL. Jeden zápas má cca 2 GB. Stahovací rychlost byla alespoň u mě 5Mb/s takže jsem si sosnul zápas za cca 10 minut. Kvalita je dobrá. Kdo hold nemá GLC, tak by mu to jako mně molo prospět. :klobuk:
na playstatione je to prijebane s dementnym a zdrzovacim obmedzenim. App je len pre USA trh.....cize si treba urobit novy profil s USA adresou......
demencia
XruC píše:Caute..nechcel by niekto sherovat gcl? Ja som len na washington a ide mi hlavne o zaznami, takze by sme sa vedeli dohodnut
Ak mas este zaujem siel by som do toho s tebou. Aj ked radsej s niekym kto kto ma tim na zapade...Ale v podstate ked pises, ze budes pozeravat hlavne zaznamy,tak by sa to dalo. Len porblem je ten, ze musel by si urobit ucet ty, kedze ja som momentalne imobilny a iba by som ti poslal v pondelok peniaze na ucet..ale hocikomu inemu, kto sa ozve. Kludne aj PM.
A koľko IP môže ísť na jeden účet?
Ja bych do toho taky sel.Jelikoz bych videl tak 20 procent zapasu tak si myslim ze by to pro nekoho dalsiho byl vyhodnej kup :)
mozte to mat s hocikym, zatial sa to nejak obmedzuje takze tam budte aj traja na jednom
Máte to niekto overené ? S kamarátom premýšľame veľmi tuho o GCL...Ak môžeme byť naraz prihlásení dvaja na jednom účte, tak neváham a okamžite objednávam. :)
Já si nemyslím, že na jednom účtě může bejt současně přihlášeno více uživatelů z jiné IP adresy, ale nemám zkušenosti s GCL. Měl jsem předplacenej NBA League Pass a tam mě to vždycky odhlásilo, když se přihlásil kamarád, proto si myslím, že to bude takhle řešený i u GCL. Dávalo by to smysl.
Macho22 píše:Já si nemyslím, že na jednom účtě může bejt současně přihlášeno více uživatelů z jiné IP adresy, ale nemám zkušenosti s GCL. Měl jsem předplacenej NBA League Pass a tam mě to vždycky odhlásilo, když se přihlásil kamarád, proto si myslím, že to bude takhle řešený i u GCL. Dávalo by to smysl.
Je to presne jak rikas..
dvaja naraz pocas zapasu? to by som neodporucal
WildCelt píše:a ak ma odhlasis zo siedmeho zapasu serie playoff zmenim heslo znova :bitka3: :-D
:tv:
mam to otestovane a zapol som si to na dvoch roznych ip v pohode. na
slovaknhl takisto pisali jak naraz sledovali traja z roznych ip
potvrdzujem, ze to ide aj dvom naraz :good: . Prave sledujem zaznam ja i finch.
mozno je rozdiel v tom, ze ide o zaznam?
co viem, tak pocas live prenosov by to nemalo byt mozne (co dava logiku) :neviem:
odskusam to pocas 7 zapasu PO serie :lol2:
Záznamy, to mňa nezaujíma, ide mi o to, či idú prenosy z viacerých IP.
aj prenosy idu
Ale nie naraz. To, ze to ide finchovi s arekom je nejaka anomalia, ktora ale dlho trvat nebude.
My ale nie sme jediní komu to funguje, to je tak tazke sa zmierit s tym, ze tento rok to uz nie je take vychcane jak to bolo minuly? :D
To je jen lakacka. Az za 14 dni vyprsi lhuta pro odhlaseni, budou blackouty a 1 IP..
Stacilo googlit a na blackouty som nasiel navod a ani som nehladal :D
Ale tak ono sa toho, ked vysiela zapas noha sport nie? Tak to kuknem na nohe a hotovo
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS