Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Gamecenter Live / NHL.TV
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
http://forum.wiziwig.eu/threads/91705-N ... o-Spoilers" onclick="window.open(this.href);return false;
Stránka, odkud se dají stahovat zápasy NHL. Jeden zápas má cca 2 GB. Stahovací rychlost byla alespoň u mě 5Mb/s takže jsem si sosnul zápas za cca 10 minut. Kvalita je dobrá. Kdo hold nemá GLC, tak by mu to jako mně molo prospět.
Stránka, odkud se dají stahovat zápasy NHL. Jeden zápas má cca 2 GB. Stahovací rychlost byla alespoň u mě 5Mb/s takže jsem si sosnul zápas za cca 10 minut. Kvalita je dobrá. Kdo hold nemá GLC, tak by mu to jako mně molo prospět.
Ak mas este zaujem siel by som do toho s tebou. Aj ked radsej s niekym kto kto ma tim na zapade...Ale v podstate ked pises, ze budes pozeravat hlavne zaznamy,tak by sa to dalo. Len porblem je ten, ze musel by si urobit ucet ty, kedze ja som momentalne imobilny a iba by som ti poslal v pondelok peniaze na ucet..ale hocikomu inemu, kto sa ozve. Kludne aj PM.XruC píše:Caute..nechcel by niekto sherovat gcl? Ja som len na washington a ide mi hlavne o zaznami, takze by sme sa vedeli dohodnut
Já si nemyslím, že na jednom účtě může bejt současně přihlášeno více uživatelů z jiné IP adresy, ale nemám zkušenosti s GCL. Měl jsem předplacenej NBA League Pass a tam mě to vždycky odhlásilo, když se přihlásil kamarád, proto si myslím, že to bude takhle řešený i u GCL. Dávalo by to smysl.
Je to presne jak rikas..Macho22 píše:Já si nemyslím, že na jednom účtě může bejt současně přihlášeno více uživatelů z jiné IP adresy, ale nemám zkušenosti s GCL. Měl jsem předplacenej NBA League Pass a tam mě to vždycky odhlásilo, když se přihlásil kamarád, proto si myslím, že to bude takhle řešený i u GCL. Dávalo by to smysl.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé