Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

AndyF píše: Zapasy se zpozdenim jsem predloni sledoval skoro vsechny. Zacinal jsem tak s hodinovym zpozdenim, a preskakoval reklamy, prestavky a jina hlucha mista a nekdy na zacatku treti tretiny jsem byl zhruba live.
Ten stream pak jeste nejakou dobu po skonceni zapasu byl aktivni (obcas jsem to ani tak nestihl dohnat a zapas uz skoncil, kdyz ja jeste ne). A mam pocit ze po urcite dobe ten stream proste se kousnul a musel jsem prepnout na "on demand". Mam pocit, ze to slo prakticky ihned, ale ruku do ohne bych za to nedal..
Máš naprostou pravdu, dělal jsem to většinou stejně tak a chodilo to ihned.
Zdravíčko pánové :klobuk: Bude letos fungovat GCL přes VLC ? Záznamy zatím ok, ale live jsem nezkoušel, popř. máte někdo nějaká tip na jiné stream zadarmo ? díkes
neis píše:Zdravíčko pánové :klobuk: Bude letos fungovat GCL přes VLC ? Záznamy zatím ok, ale live jsem nezkoušel, popř. máte někdo nějaká tip na jiné stream zadarmo ? díkes
live to zatial nejde, uvidi sa po prvej noci, ci nieco vymyslia ti typci. Ja asi radsej pojdem tento rok do GCL :neviem:
Arek pod do toho so mnou na polku, ja aj tak z 90% cumim len na zaznamy, teraz je to cele rozmrdane, ja na to nemam nervy. Ale aj ked vacsinou cumim na zaznamy, tak by mi vyhovoval niekto zo zapadu

Zaznamy zatial ok? A odkial? Zatial to nevidim dobre ani s nimi, neviem jak sa dopracovat k linku
MTL-TOR bezi :!: Opet bez blackoutu? :jupi:
naozaj odporucam tu na hfku zname spojenie vychod-zapad, na jedneho 29€ polozka je celkom znesitelna ciastka
nedokazem si predstavit nekonecne hladanie, skusanie streamov, navodov
to GCL s inou pozeratelnou kvalitou za tu polozku stoji
neis píše:Zdravíčko pánové :klobuk: Bude letos fungovat GCL přes VLC ? Záznamy zatím ok, ale live jsem nezkoušel, popř. máte někdo nějaká tip na jiné stream zadarmo ? díkes
No ja nevim, vypada ze tenhle link uz nejede: "http://feeds.cdnak.neulion.com/fs/nhl/m ... 141008.xml" Furt tam jsou dostupny zaznamy z lonske sezony, kdyz zmenis datum v linku, ale jinak asi nic. :neviem: Nebo snad vis o nejakych jinych zaznamech?
Ide to len je to o hubu.

http://live.nhl.com/GameData/SeasonSche ... 42015.json" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu su vypisane ID zapasov, je to jeden velky bordel a hladanie ihly v kope sena. Treba si najst zdojove Id zapasu
a dosadit to sem:
http://smb.cdnak.neulion.com/fs/nhl/mob ... _0002.json" onclick="window.open(this.href);return false;

0002 je to ide ktore treba. Ono je oficialne to ID dlhsie ale do tohto linku sa pisu len posledne 4 cisla....

V tom linku sa nasledne dopracujete k jednotlivym linkom na dany zapas a tam uz sa vytiahne ten whole link a prisposobi sa podla potreby. Ja na to ale nemam nervy. Navyse uz hned ten prvy link povazujem za obrovsku prekazku, pre mna je takmer nerealne si tam najst spravny zapas, nevyznam sa v tom
Finch182 píše:Ide to len je to u hubu.

http://live.nhl.com/GameData/SeasonSche ... 42015.json" onclick="window.open(this.href);return false;

Tu su vypisane ID zapasov, je to jeden velky bordel a hladanie ihly v kope sena. Treba si najst zdojove Id zapasu
a dosadit to sem:
http://smb.cdnak.neulion.com/fs/nhl/mob ... _0002.json" onclick="window.open(this.href);return false;

0002 je to ide ktore treba. Ono je oficialne to ID dlhsie ale do tohto linku sa pisu len posledne 4 cisla....

V tom linku sa nasledne dopracujete k jednotlivym linkom na dany zapas a tam uz sa vytiahne ten whole link a prisposobi sa podla potreby. Ja na to ale nemam nervy. Navyse uz hned ten prvy link povazujem za obrovsku prekazku, pre mna je takmer nerealne si tam najst spravny zapas, nevyznam sa v tom
Ty zapasy v tom prvnim linku jsou usporadane chronologicky podle casu, pokud tomu rozumim spravne. Zas tak neresitelny to neni, dik. 0001 byl TOR-MTL, protoze to byl prvni zapas sezony. Flyers byli logicky 0002, atd. Ty 4 cisla jsou tam zrejme prave proto, aby to akorat vystacilo na celou sezonu.

Je to IMO uplna pohoda, fici to.. :good:
To je ale teraz prvy zapas. vies si predstavit ze tam ides hladat link o dva mesiace? Sa poseres, tam bude (alebo mozno uz je) mrsknuta cela sezona. Kedysi bolo nieco podobne ale bolo v jednom stlpci a jeden zapas = riadok a myslim ze tam bol niekde v nejakom cisle zakopany aj datum takze sa to nejak dalo. Toto bude ale peklo
Finch182 píše:To je ale teraz prvy zapas. vies si predstavit ze tam ides hladat link o dva mesiace? Sa poseres, tam bude (alebo mozno uz je) mrsknuta cela sezona. Kedysi bolo nieco podobne ale bolo v jednom stlpci a jeden zapas = riadok a myslim ze tam bol niekde v nejakom cisle zakopany aj datum takze sa to nejak dalo. Toto bude ale peklo
staci pouzit vyhladavanie v browseri (ctrl+f), to pracu znacne ulahci. Podla mna je to aj tak len taka prva verzia a casom to zdokonalia.
Finch182 píše:To je ale teraz prvy zapas. vies si predstavit ze tam ides hladat link o dva mesiace? Sa poseres, tam bude (alebo mozno uz je) mrsknuta cela sezona. Kedysi bolo nieco podobne ale bolo v jednom stlpci a jeden zapas = riadok a myslim ze tam bol niekde v nejakom cisle zakopany aj datum takze sa to nejak dalo. Toto bude ale peklo
Ja si to necham jako otevrenou zalozku a neni problem. Krom toho, Ctrl+F (PHI) ti samozrejme pomuze :giggle: . Za mne totalni pohoda, jeste jednou dik.
Ja chcem byt pohodlny klacik, navyse live sa zatial nevyriesilo. Minuly rok sa casto stavalo, ze som sa zrovna na nejaky zapas stelova, ked sme hrali aspon v piatok/sobotu alebo som rano nemusel do prace a ono ho*no. Zas bol posrany script, zas sa tyzden cakalo kym to oseru, dalsie zapasy v riti. Aj zaznamy blbli, niekedy to tam paka nahodili az po obede atd.
Nope, za 30€ na polku to dam
Vůbec nevím co řešíte, dělat vědu z 16 kil na rok :neviem: , beztak je tady spousta kuřáků/huličů/ochlastů/smilníků a za to vyhodíte mnohem víc :giggle: Určitě by mě bavilo šaškovat se streamama, neřku-li s omrdávkou GCL. Blackouty nejsou, GCL je skvělý servis, tak využívejte toho, že je to tak levné a čím víc nás bude, tím máme jistotu, že to nezdraží.
Teď je navíc nový systém kamer, že si člověk může volit jaké chce, no včera na to v tom zápalu zápasu ani nebyl čas vyzkoušet.
Už je to jisté, že nebudou u nás blackouty ?
Záznamy ma absolútne netrápia, chcem live. Seriózne uvažujem nad GCL, nech sa s tým neje*em. Zo streamov sa budú ťažko robiť siahlodlhé reporty po zápasoch.
Přesně jak píše Parda, těch 75 dolků není žádná raketa. Jsou cca. 3 průměrný útraty za páteční akce. Jediný co mě zatím zabránilo si GCL koupit hned teď na začátku jsou již zmíněné "blackouty". Proto bych byl rád, kdyby sem někdo, kdo už GCL má napsal, jestli mohl normálně sledovat dnešní zápas St. Louis - NY Rangers, který bude běžet live na Nova Sportu.
Díky
Macho22 píše:Proto bych byl rád, kdyby sem někdo, kdo už GCL má napsal, jestli mohl normálně sledovat dnešní zápas St. Louis - NY Rangers, který bude běžet live na Nova Sportu.
Díky
mne ide :yes:
bu*eranti posrani to tam na to gcl nevedia davat bez score? Clovek si chce pozriet zaznam ale hned pri zapase tam vidi final score a este dole v tej linii su zaznacene goly kedy padaju. Tak jak u debilov, ja si to platim kvoli posranym zaznamom a oni to takto kurvia.
Finch182 píše:bu*eranti posrani to tam na to gcl nevedia davat bez score? Clovek si chce pozriet zaznam ale hned pri zapase tam vidi final score a este dole v tej linii su zaznacene goly kedy padaju. Tak jak u debilov, ja si to platim kvoli posranym zaznamom a oni to takto kurvia.
No to slo vzdycky vypnout, akorat to nbejvalo default, takze jsem si vzdycky prikrejval monitor..
finchi finchi prrr staci jeden klik na off score a no stress do konca sezony ;)
Kde je ta vymozenost? Boha keby to tam nebolo tak ja pytam prachy naspat a arek je zas bez gcl :lol2: ja som polku zaznamu maturoval nad tym, jak dam do prdele tu spodnu listu a nedosiel som na to

edit: tak uz je vsetko ok, pociatocny ranny hysak je prec :lol2:
dva zapasy po sebe som mal dopredu prezradene vysledky tak uz bol psychicky kolaps.

Arek sleduje tak od tretej a ja nasledne rano po nom zaznam. Snad ma nebude trolovat ze mi tam to score vzdy zapne :lol2:
Finch182 píše:Kde je ta vymozenost? Boha keby to tam nebolo tak ja pytam prachy naspat a arek je zas bez gcl :lol2: ja som polku zaznamu maturoval nad tym, jak dam do prdele tu spodnu listu a nedosiel som na to

edit: tak uz je vsetko ok, pociatocny ranny hysak je prec :lol2:
dva zapasy po sebe som mal dopredu prezradene vysledky tak uz bol psychicky kolaps.

Arek sleduje tak od tretej a ja nasledne rano po nom zaznam. Snad ma nebude trolovat ze mi tam to score vzdy zapne :lol2:
:sok: ja som praveze na teba myslel a pred odhlasenim som skore vypol.
:sok: mozne nejak obmedzene na pc/ip a musim si to doma manualne.
Pánové to už nejedou záznamy na http://myrpa.php5.cz/nhl/" onclick="window.open(this.href);return false; ? Já absolutně nemám šanci ted koukat live a chtěl jsem si púustit úvodní zápas s Tampou.. nemá někdo link? Díky
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS