http://www.coppernblue.com/2011/4/4/208 ... irst-round
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Draft
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Talent v útoku síce majú, ale všetko sú to krídla. Či už Eberle, Hall, alebo Paajarvi. Eberle s Hallom bysíce mohli hrať centrov, ale ako krídelcíci sú lepší. Bohužiaľ, na tomto poste majú Oilers medzeru, Gagner je center do druhého útoku. Horcoff taktiež, Brulé na hranici druhého-tretieho /u neho sa to ťaźko určuje, brzdia ho zrannenia, choroby a flákanie sa/ a Cogliano maximum tretí útok.OndroNR píše:Takže zrejme Ryan Nugent-Hopkins bude vybraný z prvého miesta![]()
Ale ak by si Oilers (s najväčšou pravdepodobnosťou) vytiahli obrancu Adama Larssona, tak by som sa nečudoval, pretože talentu v útoku majú dosť. Adam by isto naskočil už na jeseň do prvého mužstva
Mluvíš mi z duše!mt-svk píše:Talent v útoku síce majú, ale všetko sú to krídla. Či už Eberle, Hall, alebo Paajarvi. Eberle s Hallom bysíce mohli hrať centrov, ale ako krídelcíci sú lepší. Bohužiaľ, na tomto poste majú Oilers medzeru, Gagner je center do druhého útoku. Horcoff taktiež, Brulé na hranici druhého-tretieho /u neho sa to ťaźko určuje, brzdia ho zrannenia, choroby a flákanie sa/ a Cogliano maximum tretí útok.OndroNR píše:Takže zrejme Ryan Nugent-Hopkins bude vybraný z prvého miesta![]()
Ale ak by si Oilers (s najväčšou pravdepodobnosťou) vytiahli obrancu Adama Larssona, tak by som sa nečudoval, pretože talentu v útoku majú dosť. Adam by isto naskočil už na jeseň do prvého mužstva
To je možné, ale podľa mňa je Nugent-Hopkins príliš veľká ryba na to, aby si ho nechali ujsť. Je ale možné, źe sa Edmonton pokúsi vymeniť Hemského a 19. miesto drafte za miesto v prvej päťke. Len pochybujem, že to Florida, Isles či Devils pustia. Ak by sa podarilo, teoreticky by mohli brať RNH a Larssona, prípadne Murphyho, či Hamiltona.Getzo5 píše:Hall bol IMO veľmi slušný na centri, odohral tam najlepšie zápasy. A Lander sa mi veľmi pozdával nehovoriac o Gagnerovi. Eberleho samozrejme nepresúvať.
Je to otvorené.
Nugent-Hopkinsa a Larssona v ŽIADNOM prípade, tam je buď Colorado, alebo Devils a to čo by chceli buď Edmonton nepustí, alebo proste nebude záujem. Druhá verzia možná, ale takisto to nepredpokladám.mt-svk píše:To je možné, ale podľa mňa je Nugent-Hopkins príliš veľká ryba na to, aby si ho nechali ujsť. Je ale možné, źe sa Edmonton pokúsi vymeniť Hemského a 19. miesto drafte za miesto v prvej päťke. Len pochybujem, že to Florida, Isles či Devils pustia. Ak by sa podarilo, teoreticky by mohli brať RNH a Larssona, prípadne Murphyho, či Hamiltona.
To si myslím aj ja. Atlanta by teoreticky mohla mať o Hemského, na druhej strane, ak je pravda, čo kubo tvrdí, Dudley pick meniť nebude. My sa na Hemmera môžeem vykašlať, potrebujeme či už spoľahlivého defenzívneho obrancu /ako napr. Volčenkov či Suter/ kedy by mladý hráći mohli pri ňom vyrásť /Moore, Savard, Goloubef/, alebo ofenzívnu mašinu tipu Burnsa. Whitney bol minulý rok zranený, neviem, ako by hral tento rok, inak by bol možno záujem. Za 8. pick, to by Edmonton mohol zobrať.Getzo5 píše:Nugent-Hopkinsa a Larssona v ŽIADNOM prípade, tam je buď Colorado, alebo Devils a to čo by chceli buď Edmonton nepustí, alebo proste nebude záujem. Druhá verzia možná, ale takisto to nepredpokladám.
On je Strome aj napriek svojej veľkosti pre Winnipeg ideálnym pickom, potrebujú strelca. Takže aj z toho pohľadu by výmena za Hemského veľký zmysel nemala. Čo sa týka Columbusu, neprorokujem nič. Každopádne aj na drafte je materiál, ktorý by sa hodil do skladačky. To však nie je to, čo potrebujete, draftees.
To musím súhlasiť, nadraftované máme dosť, teraz len rozvíjať ich talent a získať skúsenosť a najmä kvalitu, nie kvantitu. Ale ak by sme mali draftovať, tak by som brala jedného z dvojice Siemens, Murphy.Getzo5 píše:On je Strome aj napriek svojej veľkosti pre Winnipeg ideálnym pickom, potrebujú strelca. Takže aj z toho pohľadu by výmena za Hemského veľký zmysel nemala. Čo sa týka Columbusu, neprorokujem nič. Každopádne aj na drafte je materiál, ktorý by sa hodil do skladačky. To však nie je to, čo potrebujete, draftees.
To sú ale úplne rozdielne typy. Neviem čo potrebujete viac. :ja_neviem:mt-svk píše:To musím súhlasiť, nadraftované máme dosť, teraz len rozvíjať ich talent a získať skúsenosť a najmä kvalitu, nie kvantitu. Ale ak by sme mali draftovať, tak by som brala jedného z dvojice Siemens, Murphy.
Na jednej strane by sa hodil PP obranca s výbornou rozohrávkou /Murphy/, na druhej strane sa môžeme spoľahnúť na ofenzívnych obrancov, ktorých máme /Moore, Savard, Goloubef/ a draftovať kvalitného defenzívneho obrancu /Siemens, ak by si náhodou pred nami nik nezobral Hamiltona, tak jeho/.
O tom sa samozrejme môźeme bavi´t len v prípade, keď nebude pick vymenený a to asi bude. 
Mimochodom, ten Brodin, aký je to obranca?
Hamilton sa k vám IMO nedostane. Videl by som to na Isles, je rpe nich perfect fit.mt-svk píše:Na jednej strane by sa hodil PP obranca s výbornou rozohrávkou /Murphy/, na druhej strane sa môžeme spoľahnúť na ofenzívnych obrancov, ktorých máme /Moore, Savard, Goloubef/ a draftovať kvalitného defenzívneho obrancu /Siemens, ak by si náhodou pred nami nik nezobral Hamiltona, tak jeho/.O tom sa samozrejme môźeme bavi´t len v prípade, keď nebude pick vymenený a to asi bude.
Prečo ťa zaujíma práve Brodin? Veď ten pôjde až v druhej desiatke, nemyslím žeby vaši šli natoľko off board. :ja_neviem:
Ehm, že to hovorí fanúšik Colorada s hviezdnymi pickmi ako Scott Parker, Kevin Grimes, Michalij Kulešov, Václav Nedorost a tak ďalej, a tak ďalej. Je neuveriteľné cez akú sprostú optikui sa na všetky veci, ktoré súvisia s NHL, pozeráš.Joe S. píše:pri Columbuse a Atlante bolo vždy všetko možné v súvislosti s draftmi :ja_neviem:
Ja som narážal na draftovú jednotku Patrika Štefana, draftovú desiatku Borisa Valábika a takThrashersFan píše:Ehm, že to hovorí fanúšik Colorada s hviezdnymi pickmi ako Scott Parker, Kevin Grimes, Michalij Kulešov, Václav Nedorost a tak ďalej, a tak ďalej. Je neuveriteľné cez akú sprostú optikui sa na všetky veci, ktoré súvisia s NHL, pozeráš.Joe S. píše:pri Columbuse a Atlante bolo vždy všetko možné v súvislosti s draftmi :ja_neviem:
Na Brodina som sa pýtala preto, lebo je možné, źe dôjde k vymeneniu picku aj takým spôsobm, že náś pick bude menený za hráća a pick na horšom mieste.
U Howsona sa o picky nebojím, on vie ťahať, aj v neskorších kolách... Savard, Kubalík, Calvert, Atkinson
. Všetci 5. kolo a neskôr.
U Howsona sa o picky nebojím, on vie ťahať, aj v neskorších kolách... Savard, Kubalík, Calvert, Atkinson
Boris Valábik a 10.miesto, to je jeden z najväčších omylov, aké sa kedy staliJoe S. píše:Ja som narážal na draftovú jednotku Patrika Štefana, draftovú desiatku Borisa Valábika a takThrashersFan píše:Ehm, že to hovorí fanúšik Colorada s hviezdnymi pickmi ako Scott Parker, Kevin Grimes, Michalij Kulešov, Václav Nedorost a tak ďalej, a tak ďalej. Je neuveriteľné cez akú sprostú optikui sa na všetky veci, ktoré súvisia s NHL, pozeráš.Joe S. píše:pri Columbuse a Atlante bolo vždy všetko možné v súvislosti s draftmi :ja_neviem:
Skutočne? O nič menší ako Daniel Tkaczuk, Lauri Tukonen, Petr Tatíček, Jamie Lundmark atď., atď. Blbý pick, stalo sa, ale radiť ho medzi totálne hrozné voľby, obzvlášť ak bol vybratý ešte za čias pre-lockout NHL (hoci ja som odporcom tvrdenia, že by hral dobre v starej NHL, z veľmi malej časti to Waddella ospravedlňuje).OndroNR píše:Boris Valábik a 10.miesto, to je jeden z najväčších omylov, aké sa kedy stali
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé