Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL zaujimavosti

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Konkurzní soudce Redfield Baum svým pondělním rozhodnutím definitivně zmařil šance Jima Balsillieho na koupi hokejového klubu z Phoenixu a jeho přestěhování do Hamiltonu. Podle Bauma nezbývá dost času, aby se do 29. června, dokdy platí nabídka kanadského podnikatele, vyřešily všechny náležitosti související s aukcí. zdroj-nhl.cz
:!:
Sedmý zápas finále Stanley Cupu mezi Detroitem a Pittsburghem byl nejsledovanějším utkáním hokejové NHL v USA za posledních 36 let. Na stanici NBC ho shlédlo osm milionů lidí.
Agent Jaromír Henyš. Vyjednáva s klubmi NHL o platoch hokejistov. Dokopy zastupoval vyše sto hráčov, ktorí sa presadili v najslávnejšej lige sveta. Stará sa o nich, vidí do zákulisia.
:?: Prečo sú dva kluby (Red Wings + Rangers) u väčšiny považované za najlepšie v rámci svojich organizácii?
:arrow: Majú neskutočné zázemie. Je tam skvelý manažment. Šikovní ľudia. Predávajú neskutočne veľa dresov, suvenírov, majú vypredané štadióny. A sú tam teda peniaze. Veľa peňazí. Keď ich máte, tak si zaobstaráte všeličo. (usmeje sa :) Aj drahú milenku.
k súčasnej situácii v Arizone a v klube Phoenix Coyotes vyšiel dnes zaujímavý článok, kde autor podľa mňa veľmi dobre zhrnul aktuálny stav a podsúvané otázky v článku sú celkom na mieste. Taktiež zdôraznil fakt, že súd nerozhodol o tom na koho strane sú práva v súvislosti s kúpou a presťahovaním klubu, len oddialil toto rozhodnutie. Nuž uvidíme aký bude výsledok a kto zvíťazí v tomto spore : Balsillieho peniaze, či zanietenci a lokalpatrioti z Arizony, ktorým ide o to, aby klub zostal vo Phoenixe, no musia zohnať tak potrebné peniaze a teda silných sponzorov, ktorí budú ochotní ísť do riskantného biznisu...

http://www.hokejportal.cz/clanek/11463/ ... oj/detail/
NHL má v Amerike nižšiu sledovanosť ako NBA..? :sad2: Tak tomu fakt nerozumiem, hokej je z môjho pohľadu omnoho živší a záživnejší šport s množstvom šarvátok, vzruchu, pekných momentov a pod. Basket pozerám tiež, ale aby som ho dal pred hokej, to asi ťažko... :?

http://www.nhlpro.cz/clanek/15152-nhl-c ... o-play-off
ivan23 píše:NHL má v Amerike nižšiu sledovanosť ako NBA..? :sad2: Tak tomu fakt nerozumiem, hokej je z môjho pohľadu omnoho živší a záživnejší šport s množstvom šarvátok, vzruchu, pekných momentov a pod. Basket pozerám tiež, ale aby som ho dal pred hokej, to asi ťažko... :?

http://www.nhlpro.cz/clanek/15152-nhl-c ... o-play-off
tak basketbal je basketbal....to je cernosskej sport kterej je v americe velice popularni....hokej je v usa az na 4. miste....v kanade na 1.
Gretzky mi v tomto prípade príde ako taký neskúsený alibista, chcel by aj jedno aj druhé a pritom je všetkým jasné, že je to nereálne :?

http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=21389
tak napokon mozno budu az 3 zapasy pod holym nebom v buducej sezone :roll: Boston - Philadelphia je jasny :yes: nedavno sa zacalo spekulovat o Calgary a uz sa spekuluje aj o Montreale...
WildCelt píše:tak napokon mozno budu az 3 zapasy pod holym nebom v buducej sezone :roll: Boston - Philadelphia je jasny :yes: nedavno sa zacalo spekulovat o Calgary a uz sa spekuluje aj o Montreale...
nejlepsi by bylo Bruins-Habs a Flames-Oilers :cool:
platovy strop by sa nemal znizovat :!: mozno aj mierne porastie z 56,7 :arrow: 57,1
WildCelt píše:platovy strop by sa nemal znizovat :!: mozno aj mierne porastie z 56,7 :arrow: 57,1
to by bylo super....ja bych ho uzavrel na 60 melounech a uz nezmenoval :D

Dave Taylor, Jack Johnson... :hmm: :scare:
neviete niekto kedy bude rozpis zapasov na novu sezonu???
arek píše:neviete niekto kedy bude rozpis zapasov na novu sezonu???
Nie, ale už sú známe rozpisy prípravných zápasov niektorých tímov.
arek píše:neviete niekto kedy bude rozpis zapasov na novu sezonu???
15. Července... tedy ve středu.... ;))
kanter píše: Nie, ale už sú známe rozpisy prípravných zápasov niektorých tímov.
Kterých přesně týmů už jsou známy rozpisy přípravných zápasů?
Wanic píše:
kanter píše: Nie, ale už sú známe rozpisy prípravných zápasov niektorých tímov.
Kterých přesně týmů už jsou známy rozpisy přípravných zápasů?
Ja som našiel Pittsburgh, Ottawa, Toronto (neoficiálny) a Los Angeles (proti Phoenixu hrajú 15. septembra dva zápasy).

EDIT: Teraz som našiel aj prípravné zápasy Nashvillu.
zaujimavy rebricek spravili v ESPN... :)

Najviac sa oplatí fandiť Caroline, nevďačné je Toronto

Výsledky hodnotenia Ultimate Standings ESPN (v zátvorke celkové poradie tímu v rámci všetkých športov):

1.(2.) Carolina, 2.(4.) Detroit, 3.(6.) Washington, 4.(8.) Pittsburgh, 5.(10.) St. Louis, 6.(11.) Anaheim, 7.(21.) Chicago, 8.(22.) Dallas, 9.(31.) Columbus, 10.(32.) San Jose, 11.(37.) Nashville, 12. (38.) New Jersey, 13.(53.) Ottawa, 14.(54.) Philadelphia, 15.(56.) Boston, 16.(60.) Calgary, 17.(63.) Buffalo, 18.(66.) Minnesota, 19.(74.) Colorado, 20.(79.) Vancouver, 21.(85.) Tampa Bay, 22.(88.) Phoenix, 23.(90.) Florida, 24.(93.) NY Rangers, 25.(95.) Los Angeles, 26.(100.) Montreal, 27.(102.) Edmonton, 28.(108.) Atlanta, 29.(115.) NY Islanders, 30.(120.) Toronto.

:arrow: http://www.hokej.sk/clanok63215-Najviac ... oronto.htm
Tak to bude zaujímavá sezona pre Vancouver, kvôli olympiáde odohráme 14 zápasov posebe vonku :-( ..
Ohlund píše:
Tak to bude zaujímavá sezona pre Vancouver, kvôli olympiáde odohráme 14 zápasov posebe vonku :-( ..
to bude zase nejaka snura proher :verysad:
Lidi mam takovej malej problém....

Když zápas začíná v 7:30 PM MST (Mountatin standart time) (což je -8)
Tak zápas by měl začít v 3:30...

Jak je to ale s posunem času.... v září se u nás bude posunovat čas... děje to samé i v Americe? ... Protože mě se moc nezdá, že bysme většinu zápasů hráli od 3 hodin.... nebo tuhle sezónu jsme většinu domácích zápasů hráli od 4 nebo od 4:30...

Neni to tedy prodloužený ještě o jednu hodinu? Víte někdo?

edit: jnk. se omlouvam za umístění, asi sem to měl dát spíš do topicu help me....
1493 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO