Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ATLANTA THRASHERS

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

dejf píše:Tady jsem si dovolil pro ThrashersFana přiložit odkaz, kde mu jistě pomůžou s jeho problémem.
http://www.cpldz.sk/
Myslím, že přes léto by se jeho stav mohl zlepšit tak, aby se příští rok v chatu neobjevovaly nesmysly typu Atlanta do plejaf a pod., které psal ve stavu ovlivněném blíže nespecifikovánými omamnými látkami.
Budu ti fandit v tvém těžkém boji odpoutat se od této závislosti. :super:
Ty si Puk dejf. :D

Ako hrá Bergfors (dúfam, že správne píšem)? Jeho vývoj ma dosť zaujíma.
Noo hrá v lajne s Antropov a Afinogenovom, takže sa skôr sústreďuje na obranu. Taký československý štýl, kde je stiahnuté ľavé krídlo :). Hrá slušne, celá tá lajna hrá veľmi dobre, keďže si dosť rozumejú a Bergfors si dosť sadol aj s Antropovom. Zo začiatku, teda po príchode sa mi hjavil ako strelec, ale teraz skôr ako nahrávač.
:dup:
:clap:
ThrashersFan píše:Noo hrá v lajne s Antropov a Afinogenovom, takže sa skôr sústreďuje na obranu. Taký československý štýl, kde je stiahnuté ľavé krídlo :). Hrá slušne, celá tá lajna hrá veľmi dobre, keďže si dosť rozumejú a Bergfors si dosť sadol aj s Antropovom. Zo začiatku, teda po príchode sa mi hjavil ako strelec, ale teraz skôr ako nahrávač.
Díky. :)
Výhra 3-1 má cenu zlata. Super, držíme krok. K zápasu asi len toľko, že Hainsey odohral najlepší zápas sezóny, naopak Enstrom asi najhorší. Dosť kiksoval, takisto aj ten jediný gól sa dá pripísať jemu. I keď Richardsa asi mal mať skôr Reasonera, ale nebolo to jediný raz, kedy Tobias nechal voľného hráča pred bránou. V pdostate už po prvých minútach mohlo byŤ vymaľované. Bergforse dve čisté tutovky, žŕdka po Slaterovej strele. Ale bolo by to asi nezaslúźené. V podstate Flyers neboli až tak nebezpeční. Ale miestami mali fakt drvivý tlak. V prvej tretine to bolo od 5. do 8. minúty v 2. na konci tretiny (tam nám pomohla žŕdka) a v tretej v období gólu. K tej tretej tretine - tam dlho vyzeralo, že budeme kontrolovať výsledok. Jej prvú polovicu sme hrali fantasticky. Kontrola zápasu, bez chýb v obrane, ale neudržali sme to a Flyers sa dostali k tlaku. Celkovo ale tá výhra je asi predsa len zaslúžena.
Nooo, zial, Atlanta nema kvalitu na to, aby vyhrala 5 zapasov v rade. No, co uz, plejaf asi prec.
ThrashersFan píše:Nooo, zial, Atlanta nema kvalitu na to, aby vyhrala 5 zapasov v rade. No, co uz, plejaf asi prec.
:hroza: Kuboslav..!..kuva ste par bodov od PO a ty uz hadzes flintu do zita :bitka3: este dost zapasov do konca a mrkni na to, ako tetkom :pleaseantry: vali :pleaseantry: Philka....ano, v nasom zapase ste si nepipli

„Pro nás je to velké zklamání,“ přiznal Hedberg. „Porážely nás ve všech směrech. Byli lepší na vhazování, v gólmanech, získávali puky. Na ledě měli prostě převahu.“

ale to neznamena, ze hadzete PO flintu do zita...to ani nahodou..!...mate teraz 4Z proti prijatelnym superom - Canes + Leafs...inak som bol trosku zakoceny, ze stadion nebol viac zaplneny... 14,042 je pomerne slusne ciselko, ale v dolnych sektoroch to zyvalo dost prazdnotou...po dlhom pôste realna sanca na PO a :ja_neviem:
cepi píše:..inak som bol trosku zakoceny, ze stadion nebol viac zaplneny... 14,042 je pomerne slusne ciselko, ale v dolnych sektoroch to zyvalo dost prazdnotou...po dlhom pôste realna sanca na PO a :ja_neviem:
Však Atlanta...hotová metropola hokeja :frajer2:
begbeee píše:
cepi píše:..inak som bol trosku zakoceny, ze stadion nebol viac zaplneny... 14,042 je pomerne slusne ciselko, ale v dolnych sektoroch to zyvalo dost prazdnotou...po dlhom pôste realna sanca na PO a :ja_neviem:
Však Atlanta...hotová metropola hokeja :frajer2:
Ano, ano, v Atlantě to hokejem doslova žije, tamní hokejový odborníci se po těch letech k tomu, že poznají kdy padl gól, naučili ještě pravidlo o icingu, sláva jim !!!!
Aha a kvôli tomu je to mesto menejcenné? Ako chápem, že je England nasratý lebo v tejto sezóne má jeho úžasná Filadelfija s Atlantou record 4-0, ale prečo je begbee? :hmm: Veď sme Vám ešte zadarmo dali Kovaľčuka. Čudné. Viete, národ americký je trochu iný ako ten náš. To ale neviete ani len pochopiť. A tie demetné pripomienky, vraj už vedia kedy je gól. Ako fakt ja nerozumiem ako môže niekto byť tak zadebnený a myslieť si, že ľudia vyhodia peniaze na niečo čo vôbec nepoznajú. Tooo je demencia človeka. Inak ešte nezabudnite pripomenúť, že Atlanta nemá v NHL čo robiť, že nemá to mesto hokejovú tradíciu, lenže drahí moji, tá vaša úžasná Philadelphia prišla do NHL päť rokov pred Atlantou a New Jersey dokonca niečo cez 10 rokov po nej.
cepi: Atlanta by do PO postúpila jedine ak by Boston vyhorel. Alebo iný tím. Sama o sebe má Atlatna šancu na 6-3-0, 5-3-1 alebo v najlepšom prípade, ktorý by sa rovnal zázraku 7-2-1. Ostatné je nad sily Thrashers. A to stačiť nebude.
Begbee by mel jako fanda New jersey byt radeji poslusne ticho co se tyce narazek na navstevy... Celou sezonu hraje Jersey o celo divize, prijede tam napr. primy konkurent z Pittsburghu a taky pomalu kazda druha sedacka prazdna...A Kovalcuk zadara? No urcite to zdarma nebylo, Bergfors se ukazuje velmi sympaticky, Oduya taky asi neni na skodu a 1.kolo draftu se prida. Myslim, ze jste nedopadli az tak nejhur.

Jinak ale tahle prohra byla pro Atlantu obrovska rana, byl to bez debat nejdulezitejsi zapas sezony a prisel takovy narez :ja_neviem: . Holt Boston(pro mne jinak dost neoblibeny tym) to ted zacina hrat hlavne v defenzive celkem precizne a taky s tim Raskem maji stesti, ze jich tolik drzi. Velka skoda, Thrashers bych to playoffs totiz dost pral, jenomze taky si myslim, ze zkratka tomu jeste neco chybi. Ale bojovat jeste musite.
ThrashersFan píše:Aha a kvôli tomu je to mesto menejcenné? Ako chápem, že je England nasratý lebo v tejto sezóne má jeho úžasná Filadelfija s Atlantou record 4-0, ale prečo je begbeee? :hmm:
Možná proto že je to arogantní člověk co umí jen kopat okolo sebe a klanět se svojí modle... :roll:
Atlantik píše:Velka skoda, Thrashers bych to playoffs totiz dost pral, jenomze taky si myslim, ze zkratka tomu jeste neco chybi. Ale bojovat jeste musite.
Kvalita. Neterab si zakrývať oči, ale Atlanta má azda najhoršiu individuálnu kvalitu v celej lige. Žiadna hviezda, to sme fakt jediný tím bez nej. Ale, ale ten tím má iskru, je tu tímová chémia, chcem, abny vydržal do vlaňajśka. I keď napr. taký Afinopgenov asi odíde. Ale skrátka, keď nie je kvalita, tak sa nedá stále vyhrať len tým hecnutím a tímovým výkonom.
tak sa treba modlit, ze Wadell zacaruje v lete (co uz zacina byt tradicia a stale moc carov neprichadza, mozno sd vynimkou posledneho). Miesta pod paltovym stropom je dost, takze kludne moze aj preplacat. aj ked myslim, ze ta chemia je nieco nad individualnou kvalitou... keby ta ostala v hracoch este zopar sezon tak nemam obavy...
ale tak pokusimsa nehadzat flintu do zita... Leafs by mala byt povinna jazda, skoda, ze "outseiderov maju aj Habs aj Philla :cry:
lenže to, že je veľa voľného pod stropom môže priniesť posily ako Hainsey či Schneider.
ThrashersFan píše:lenže to, že je veľa voľného pod stropom môže priniesť posily ako Hainsey či Schneider.
Jakub, povedz mi, ktorý špičkový voľný hráč ti pôjde do klubu ako Atlanta? Ste v podobnej situácii ako my. Taký priemerný obranca ako Commodore, ktorý by si zaslúšil maximálne okolo 2,5 nám v platovom strope zaberá 3,750. Inak by s nami pravdepodobne nepodpísal zmluvu. Jediné šťastie, že sme si, na rozdiel od vás, udržali Ricka Nasha.

Skrátene, Waddell nie je v pozícii ako napr. Holland, Sather a im podobní.
ano, taky detroit je mozno pre hraca lakavejsim miesom ako Atlanta, alebo Colombus. Proti tomu ale momentalne nic nezmozeme, u nas hraju len tie financie. My si mozme fakt len kusnut do jazyka a dat hracovi tolko, co si mozno ani nezasluzi a dufam, ze co najskor vysledky pridu... S tou nalepkou neatraktiveho klubu nemozme zit, musime sa jej pokusit zbavit. vid taky Washington. Pred par rokmi klub, ktory bol na kolenach a teraz valcuje (ten sice do tejto situacie nedostal preplacanim ale draftami, je to jedno je kde je a je iste aktraktivnejsi ako pred troma rokmi.)

a jakub, ano posily v pripade Wadella vyzerali otrasne, ale pozri sa na posledne leto, to nebola az taka katastrofa. pokial by si zachoval stupajucu tendenciu :D

spat do reality, prehra s Torontom :buch: des...
Proti Caroline to bol zápas brankárov. Veľmi dobrý výkon od Legaceho a aj Hedberga. Našťastie my sme Legaceho prekonali, Canes Moosa nie. A to je podstatné. Výsledok hovorí jasne, ale bol to viac-menej vyrovnaný zápas. Síce prvé dve tretiny sme dominovali, ale v tej tretej nás prírodná katastrofa riadne pritlačila. Ale jednu vec by som vytkol. Hlúpe vylúčenia. V prvej tretine všetky tri hlúpe vylúčenia. Našťastie sme oslabovky zahrali veľmi, veľmi dobre a šance sme mali skôr my. Ale na to sa spoliehať? Ak si nechcem spraivť hanbu v potencionálom play-off, tak radšej nezahrávať sa s ohňom. 12 hráčov dnes s bodom, nikto nemal viac ako jeden. To rozloženie vidno, že je dobré, ale ešte lepšie je to, že checking line dokáže strieľať góly. Arťuchin a Reasoner, ktorí sú tí stabilní členovia lajny hrajú veľmi dobre. Boulton, Thorburn zahrajú štandard. Ale je výborné, že máme takúto schopnú checking line. Tie sú nesmierne dôležité v play-off. Moen, Pahlsson, Talbot... Ešte sa do play-off treba ale dostať :).

Inak pred zápasom mal Anderson closed door meeting. Teda stretnutie za zatvorenými dverami. Bohvie, čo tam padlo, ale padlo to na úžitok. To určite. Ja som asi za trejdovanie Andersona, lebo tento tím by pri správnej taktike mohol byť o stupeň lepší. I keď sa zdá, že sa už to nedá. Jednoducho hrá príliš ofenzívne. Otázka je, že či práve to nie je to dobré, že či pri defenzívnej hre nehral horšie. To už neviem, ale skrátka sa bojím, že ak Atlanta prekĺzne do play-off, tak tam nás súperi zničia kvôli tejto naivnej hre.

“I’m disappointed and really dismayed,” Anderson said. “After we played so hard this weekend to put forth an effort like that one, with the playoffs on the line, we have to be better. Collectively, we have to be better. And if we play like that, we’ll be out [of the playoff race] in two or three games from now.

toto povedal Anderson pred týmto zápasom. Vlastne mal pravdu. Proti Bostonu sme si nepípli, Toronto tiež nič moc výkon. V tých zápasoch sa aj stratilo to kolektívne ponímanie. Proti Canes tu bolo a hrali sme veľmi dobre. Len znova tá obrana...

Pred pár dňami to vyzeralo, že Boston bude súper v boji o play-off, ale teraz nám pomohla Philadelphia, ktorá prehráva ako na bežiacom páse. Mohla by túto fazónu potvrdiť aj dnes proti Jersey. Ale pritom aké šťastie má Atlanta nakoniec to PO vyjde, lebo ja mám taký pocit, že niekto chce, aby sme tam hrali. Toľko zápasov dôležitých sme prehrali, s Torontom, nad ktorým muisíme vyhrávať, potom máme v najnevhodnejší okamih 5 losing streak. Neviem čo si mám o tom myslieť, asi nám je to súdené alebo čo. Ale pri pohľade na druhú konferenciu mám žalúdok v krku. Chvalabohu, že sme na východe, i keď geograficky by sme mali si vymeniť s Columbusom miesto. A to som ešte nespomenul to, že na papieri ten tím je slabučký, ale veľmi dobre si sadol.

mt-svk: Z draftov mhool poskladať veľmi schopný tím. A okolo nich mohol dosadiť práve tie posily typu Afinogenov, Antropov a pod. Nehovorím, že mal získať SC, ale minimálne viac ako jedno play-off mal zahrať. Žiaľ, to play-off a výmeny Coburna a množstva draftpickov zanechala stopu. Teraz spätne som aj rád, že Tkachuk s nami nepodpísal, lebo by sme stratili aj pick v prvom kole v roku 2008, čím by sme nemali Bogosiana.

Ešte prikladám gól Bergforsa. Paráda :)
S Torontom veľká nuda, ale našťastie, našťastie sme to vyhrali. 3:2. Druhé zakopnutie s Torontom by sa vážne trestalo. V podstate už aj to prvé, kde sme stratili bod nás môže stáť play-off, ale takto by sa dalo špekulovať donekonečna, že kde a s kým sme stratili body. Ku koncu to museli byť infarktové stavy. Ako už tradične sa nechá Jim Slater hlúpo vylúčiť a to v tom najvhodnejšom čase - 58:00. Samozrejme, vyhrávame len o gól. Toronto hralo teda do konca presilovku, vlastne aj o dvoch hráčov, keďže odvolalo brankára, ale Thrashers to aj vďaka Pavelcovi (ktorý chytal veľmi dobre) ustrážili. Uvidíme kto proti Washingtonu nastúpi, v podstate mi je to srdečne jedno, obaja brankári sú vo forme, i keď Moose proti Caroline včera nehviezdil.

Inak zápas rozhodli dvaja Rusi - Arťuchin a Afinogenov. Obom končí po sezóne zmluva a hlavne Jevgenijho by som veľmi, veľmi rád videl v tíme aj budúcu sezónu. Vynikajúci hráč do checking line, ktorý vie dať aj gól, čo vlastne ukázal i v tom prvom zápase za Atlantu proti Islanders tým je ho end-to-end gólom. Afinogenov odohral jedno z najlepších stretnutí sezóny. Enstrom, Peverley. Nuž, hrajú ho*no. A to doslova. Najmä Enstrom ma sklamal, nie je to tak dávno, čo bol najlepším obrancom tímu, teraz kiksuje, váha pri streľbe, nerozumne sa zapája do útoku. Peverley hrá od začiatku roka nejako slabo. Neviem čím to bude. Snáď, ale teraz jeho chvíle prídu. Teraz keď to budeme najviac potrebovať.

Celkovo ten výkon mám pocit bol poznačený únavou. Najmä ku koncu tretej tretiny to vyzeralo, že sú unavenejší ako obvykle. Predsa len hrali včera zápas s Carolinou, ale toto by mali ako profesionáli zvládať. Ale naozaj podstatná je tá výhra. Tá však je aj možno zbytočná, Boston vyhral, a tak Atlanta stále drží (no mám pocit, že falošnú) nádej na play-off.

Prečo falošnú? Začnem trochu inak. Atlanta je s Edmontonom asi jediný tím, ktorý nemá v tíem žiadnu hviezdu. Anaheim má Niedermayera, Selänneho, Boston Cháru či Savarda, Buffalo Roya, Millera, Calgary Iginlu, Carolina Staala, Colorado Stastneho, Columbus Nasha, Chicago Toewsa, Kanea, Dallas Modana, Ribeira, Detroit Zetterberga, Franzena, Lidstroma, Daciuka, Florida Vokouna, Los Angeles Kopitara. A tak by som mohol pokračovať až do scvoknutia. Už len to je zázrak, že tak slabý tím na papieri, akým je Atlanta má blízko k play-off. Ako blízko bodovo, inak je to straaašne ďaleko. 2 body, jeden zápas na viac a navyše len Boston môže mať rovnaký počet víťazstiev, ktorý pri rovnosti rozhoduje. Ostatné musíme preskočiť minimálne o ten bod. A to máme o jeden zápas viac. Navyše posledných 5 zápasov - 2x Pittsburgh, 2x Washington, 1x New Jersey. Nuž, to by som bol strašný blbec, ak by som veril postupu do play-off. Reálne kontúry by mal postup, ak by sme získali 10 bodov, čo je nechcem povedať, že nemožné, ale úplne nepravdepodobné. Najideálnejšia situácia - Vyhrali by sme len jeden zápas, Boston by prehral všetky a mali by sme lepšie skóre. Nooo, šanca nulová. Ako nulová dokopy, lebo to, že Atlanta vyhrá len jeden zápas nie je nereálne :). To, že Boston prehrá všetky, to už nereálne je.

Potom sa aj vynára otázka, že aj keby sme náhodou postúpili (lebo pri takomto rozpise a kvalite Atlanty by postup musel byť náhodný, kvalitu na tieto tímy Atlanta jednoznačne nemá), že či má zmysel si predlžovať sezónu kvôli 5-6 zápasom. Iba by to boli zbytočné nervy pre mňa, že ako to tá banda zase hrá. Navyše takto aj keď skončíme 9. v konferencii, tak budeme na drafte ťahať okolo 10. miesta, čo je na skutočnosť, že sme 9. dosť dobré. V prípade postupu do play-off by sme razom ťahali ako 14., či 15. Na durhú stranu, tam až taký výkonnostný rozdiel v budúcnosti medzi hráčmi byť nemusí.

Skrátka - tento tím nemá na play-off a už mal byť podľa mňa aj dávno mimo hry. Máme však dve veľké šťastia - východ je tento rok neuveriteľne slabý a Philadelphia, Montreal a Boston nás svojou neschopnosťou stále držia v hre. Ale aj tak my túto šancu odmietame. Mali sme pred touto päticou zápasov dobrú šancu na dotiahnutie straty. 2x Toronto a 2x Carolina. Zo zápasov máme len 5 bodov z 8 možných. To nie je vôbec, ale vôbec dobré ak hráme o play-off. Či sa nebodaj spoliehame na to, že budeme mať zdrvujúci finiš a porazíme 2x Pittsburgh, 2x Washington a New Jersey?!
Dopadlo to katastrofálne. Horšie to dopadnúť ani nemohlo. Skutočne. Phila prehrala s Montrealom a Rangers vyhrali. Tým pádom sme 10. v konferencii, Rangers na 9. mieste majú rovnaký počet bodov ako my a najhoršia vec na tom je to, že Phila hrá s Rangers ešte dva zápasy. Čiže je jasné, že nazbierá jeden z týchto tímov ešte nejaké body. Teraz sa musíme spoľahnúť, že Rangers niečo stratia v najbližších troch a Phila v najbližších dvoch zápasoch, aby sme sa cez oba tímy dostali ešte pred vzájomnými zápasmi. Plus samozrejme musíme vyhrať všetky 4 nasledujúce zápasy (2x Pens, 1x Caps, 1x Devils = ZÁZRAK). Dosť to vie nasrať, že na play-off strácame púhe 2 body, ale to play-off je hrooooooooooozne ďaleko.

Nuž prvý krok, sme mali spraviť včera. S Caps sme prehrali 1:2 a táto prehra ma neskutočne serie. Neskutočne. Hrali sme skvelý zápas, boli sme lepší, ale čo chceme keď nevyužijeme šance? Bergfors hneď na začiatku mal tutovku, stačilo to len doklepnúť, potom Oduya tam mal šancu, ale bol zaáhakovaný alebo podrazený. Škoda, škoda toho. Caps sme nepustili do vážnejších šancí, ale ak sme ich pustili, tak to vedeli potrestať. Pred prvý gólom chyba Oduyu, že si nepokryl tečujúceho hráča (chvíľu predtým si dal takmer vlastný gól) a pri druhom góle, preboha to čo Chelios robil? Starý dedo na NHL nemá, neviem prečo ho Anderson dáva do hry.

Keď Kubina chýbal mal povolať Kuldu a nie starca, ktorý ledva moč udrží. Inak s výkonom vcelku spokojnosť, Ondra sa zdal vo forme, snáď dnes bude chytať proti najviac hitujúcemu tímu NHL :). S výkonom Antropova, v niektorých častiach Oduyu, Enstroma, Peverleyho, Afinogenova, Bergforsa aj Armstronga a Littlea spokojnosť. Za to MacArthur, CHELIOS, Popovic, Bogosian - hrôza, hrôza. Tá obrana je katastrofa, snáď dnes bude môcť Kubina hrať lebo bez neho sme stratení. Už to, že Armstrong dostal 2-zápasový dištanc je dosť zlé. I keď podľa mňa to je dosť prísny trest. Nechcem sa ho nejako zastávať, bolo to hlúpe, ale 2 zápasy za niečo takéto? :eek2: Inak jedna vec ma takisto skalamala v zápase. Hrozní rozhodcovia. To čo (ne)pískali bola hrôza. Jasné podrazenie Slatera či koho neodpískali, potom hneď v úvodu Erskine zahral vysokou hokejkou na Armstronga, tomu tiekla krv, ale aj tak len 2 minúty a spravodlivo ešte na oboch stranách raz neodpískali vyhodenie puku z vlastnej tretiny. Obzvlášť Atlante by to pomohlo, lebo by hrala 1 minútu a 50 sekúnd presilu 5 na 3.
58 minút a 46 sekúnd to vyzeralo skvele. Slaterove dr*nuté vylúčenie ako proti Torontu, ke´d vyhrávame o gól 2 minúty pred koncom. Asi si Jim myslel, že keď proti Torontu to vyšlo, tak to vyjde aj teraz. Nie, nevyšlo, Gončar dal gól, ktorý mal Hedberg chytiť, po prihrávke, ktorá nemala prejsť. A ten Leopoldov gól? To je neuveriteľné ako si dokážeme presrať zápas. Ale zas, i bod proti 10 hráčom je úspech, lenže terza treba dva...
fandit atlante je jak fandit devils. vyrovnani v posledni minute a pak prohra :x asi bych mel zacit fandit krasne hrajicimu a vzdy vyhravajicimu pittsburghu :grc:
a najviac hitujúcemu si zabudol. Len vieš, New Jersey aspoň každoročne (s výnimkami) hrá o SC, Atlanta každoročne (s výnimkami) o prvé miesto v lotérii :roll: :).
Sezónu prakticky dohrávame. Dnes príde návrat strateného syna Kovaľčuka do Atlanty. Som zvedavý na reakciu publika, ale bučanie tam nebude. Aspoň verím tomu. Nezaslúžil by si to tento chlapec za tých 8 rokov, čo tu prežil ako Brown Thrasher. V bráne dnes Moose. Trochu prekvapenie, aj keď chytal skvele proti Pens, ale tie dva góly a obzvlášť ten v predĺžení boli, slušne povedané lacné. Ondra je podľa mňa viac vo forme. Uvidíme však po zápase. Ak prehráme po 60 minútach, tak play-off je už i teoreticky v pasé, ak prehráme po predĺžení, tak je šanca cca 2-percentná, ak vyhráme tak bude cca 20/30-percentná (v závislosti od výsledku Rangers a Flyers). Tak poďme na to, pokúsme sa to ešte vydolova´t, i keď tomu neverím. Ale nehráme pod tlakom, pokúsme sa o nemožné. A mohol by Bergfors dať bývalému tímu hetrik :frajer2:, veď v tejto sezóne ho nedal žiaden hráč Thrashers, čo je pre mňa šok. Najvyšší čas to zmeniť
830 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES