od
Getzo5 » ned 12. pro 2010 15:42
mitch píše:cepi píše:listky nech len pekne v tabulke klesaju, mame este od nich vyber v 1.kolecku
wow toje boston v brutalne dobrej situacii.
"I heard that Burke is building heck of a team in Boston..."

Asi tak by som to povedal.
K draftu len stručne. Nakoľko táto sezóna pre nás vyzerá ako vyzerá, je takmer isté, že budeme brať top5 pick. Čo nám chýba je mobilný obranca na modrú, takže Larsson je logická voľba. Otázkou však je - prečo by mali Isles ťahať Couturiera/Nugent-Hopkinsa, keď už majú Tavaresa (ktorý, pravda, v klube asi zostať nechce, ale predsa...) a nevziať obrancu, keď na to posledné roky premárnili šancu? Ako to vyzerá, pravdepodobne tak po Švédovi siahnu oni. V takom prípade je vysoko pravdepodobné (pokiaľ Lou dostane rozum, nezachová sa ako v prípade Carlsona a nebude brať najlepšieho voľného hráča, ale hráča, ktorého najviac potrebujeme), že siahneme po Murphym, čo sa mne osobne veľmi pozdáva.
Druhý náš najpálčivejší post je center, preto aj Couturier môže byť dobrá voľba, ja som ale ako v jeho prípade, tak v prípade NH rezervovaný. Príliš im neverím a ak, tak zatiaľ, nehľadiac na body, nepripadajú mi ako hráči, ktorí budú o pár rokov tvoriť elitu. U tých bekov a Landeskoga (ktorého by som čiernym koňom nenazýval, bude predsa top pick a o jeho schopnostiach už vieme) som si tým tak nejak viac istý. Landeskog je inak môj najobľúbenejší hráč na drafte, veď kto (tobôž my s našou nastupujúcou švédskou generáciou) by nechcel v zámorí vyrastajúceho Švéda s perfektnou znalosťou jazyka, potenciálom kapitána NHL a hrou ako Mike Richards? Len blázon. Smola je, že je to krídlo. Pravda RW. Keby som aj veril, že center sa postupne u Devils vyrieši aj sám, nakoľko dôveru v Josefsona a Henriqueho mám, tak by som sa takému krídlu (ktoré by navyše mohlo vytvoriť čisto švédsku lajnu do budúcna) nebránil. Pravdou ale je, že priority sú iné. A faktom, že spomenutí beci sú schopní naskočiť do hry priamo a to je to, čo potrebujeme, nakoľko UFA trh bude štedrejší až v lete 2012.
Asi tak.