Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Draft

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Takže svoje tipy obmením, keďže som medzitým spoznala hráčov trošku viac:

1. Tyler Sequin
2. Taylor Hall
3. Brett Connolly/Vladimir Tarasenko/Kyril Kabanov (tu bude záležať, či Tallon bude riskovať)
4. Brandon Gormley (z Gudbransona môže vyrásť nielen nový Pronger, ale aj Klesla či Commodore)
5. Cam Fowler
6. Nino Niederaiter
7. Jeff Skinner
8. Eric Gudbranson
9. Ryan Johansen
10. Alexandr Burmistrov
Tak jednotku som odhadla správne :wink:
Mno každopádně pro Seguina je to vítězství, být v Bostonu a ne v Edmontonu :D
Straka :arrow: Columbus

Ďalší (konkrétne šiesty) Čech. :thumbsdown: Príliš veľa hráčov z jednej neseveroamerickej krajiny nerobí dobrotu.

Kabanov :arrow: NY Isles (3.kolo, 65. v poradí :lol3:, boli mu treba tie hlúposti... )
nechapem ze Conz nebol ani draftovan :hroza:

mozno o rok
Ak sa Hall dostane rychlo tam kam je ocakavane bude to problem. Budeme ho vidat 6x za rok. Este stastie ze Hall nie je talent na urovni Crosbyho (ten daval vo veku 18 v juniorke tri body na zapas, zatialco Hall len dva). Skoda ze ten .... vytrejdoval Phaneufa, ten by trochu nahnal strach nadejnym mladikom oilers.
Počty draftovaných hráčov podľa krajín:
Kanada - 99,
USA - 59,
Švédsko - 20,
Rusko - 8,
Fínsko - 7,
Česká republika - 5,
Nemecko - 5,
Slovensko - 2,
Švajčiarsko - 2,
Dánsko - 1,
Lotyšsko - 1,
Nórsko - 1.
„Nikdy jsem nebyl na žádném zápase Ducks. A to bydlím dvacet minut od Honda Center.“

Emerson Etem, draftovaný Anaheimem z 29. místa, zvolil zajímavý způsob, jak se představit novému zaměstnavateli.

Opravdu neskrýval velké nadšení ,že si ho vybral právě Anaheim... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
debil píše:Ak sa Hall dostane rychlo tam kam je ocakavane bude to problem. Budeme ho vidat 6x za rok. Este stastie ze Hall nie je talent na urovni Crosbyho (ten daval vo veku 18 v juniorke tri body na zapas, zatialco Hall len dva). Skoda ze ten .... vytrejdoval Phaneufa, ten by trochu nahnal strach nadejnym mladikom oilers.
QMJHL se neda s urovni OHL srovnavat :wink: Buh vi kolik bodu by Hall,Tavares,Stamkos a dalsi nasbirali v QMJHL.Tim ale nechci rict ze dosahuji kvalit Crosbyho :wink:

Pristi jednicka draftu - http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... pid=115908
možno nebudeš ďaleko od pravdy leo... :smile03:

http://www.nhlpro.cz/clanek/17907-zamor ... raftu-2011
Uvidíme.... Larsson, Couturier a Nugent-Hopkins sú favoriti. To pravda.

Osobne si myslím, že o jednotku si to rozdá Nugent-Hopkins a Larsson... ale to závisí od veľa vecí, ktoré momentálne nepoznáme. Uvidíme. Som zvedavý :)
tiež sa mi pozdáva ten Švéd Larsson, naviac je to obránca a tých naozaj super veľa nie je. No viac šancí z útočníkov dávam Couturierovi, je mohutný a má naviac dobrý pohyb, takže očakávam, že sa bude rozhodovať práve medzi nimi dvoma.
Teraz je ešte skoro analyzovať... ale Larsson je megatalent, väčší ako Hedman... Couturier a Nugent-Hopkins sú taktiež skvelí, ale ja som jednoznačne za Adama, to je skvelé, čo on dokáže :smile03: :good:

Jurča očakávam v TOP20 (ale v podstate je jedno ako bude na drafte), podstatná je totižto úspešnosť jeho kariéry a nie to, či bol 12. alebo 76. Vysoko tipujem Namesnikova, Raska, Musila, Murphyho či Siemensa...
BruinsFan píše:Uvidíme.... Larsson, Couturier a Nugent-Hopkins sú favoriti. To pravda.

Osobne si myslím, že o jednotku si to rozdá Nugent-Hopkins a Larsson... ale to závisí od veľa vecí, ktoré momentálne nepoznáme. Uvidíme. Som zvedavý :)
Tak to ja to vidim spis na toho Couturiera :) Larsson hraje letos celkem kulovy to loni byl fantastickej a ze by byl vetsi talent nez Hedman to se mi taky nezda :hmm: Hopkins jednickou urcite nebude :yes: a jsem velice zvedavej jak dopadne nas Musil :frajer2:
leo píše:
BruinsFan píše:Uvidíme.... Larsson, Couturier a Nugent-Hopkins sú favoriti. To pravda.

Tak to ja to vidim spis na toho Couturiera :) Larsson hraje letos celkem kulovy to loni byl fantastickej a ze by byl vetsi talent nez Hedman to se mi taky nezda :hmm: Hopkins jednickou urcite nebude :yes: a jsem velice zvedavej jak dopadne nas Musil :frajer2:
Larssona by som neopisoval... má čas... nie vždy sa darí. Len aby všetkých neprekvapil Ryan Murphy, zatiaľ možno najlepší obranca z celej CHL!
Trochu slabsi rocnik, ale mozno len zdanlivo. top hraci su tuto sezonu pod 1.5b na zapas az na jedneho. Top talenty mali aj dva body na zapas. Couturier vypada podla cisel najlepsie 31z 51b. Skoda lebo sme po dlhsej dobe kandidatom na vysoky draft aj ked to asi zas nebude top3 lebo to je vyhradane pre slabucke vychodne timy. Sved Landeskog je ciernym konom, hra kanadskym stylom co je mi sympaticke, stats na urovni RNH tuto sezonu. Landeskog je kridlo co nie je uplne to co chceme (centra). Dalsi sved Larsson je takisto top 5 pick, obranca bol dokonca hodnoteny lepsie ako Hedman.

Tito hraci budu tvorit top drafty, niekoho z nich by som velmi rad chcel a prvykrat v historii draftoval z top 5.Nemozeme si asi vyberat a budeme velmi radi ak aspon jedneho dostaneme, bohuzial je dost pravdepodobne ze top drafty opet pripadnu slabuckemu vychodu. Samozrejme toto vsetko plati za predpokladu ze nenastane nejaky obrat v sezone a nedostaneme sa na plejof pozicie.
listky nech len pekne v tabulke klesaju, mame este od nich vyber v 1.kolecku :frajer:
cepi píše:listky nech len pekne v tabulke klesaju, mame este od nich vyber v 1.kolecku :frajer:
wow toje boston v brutalne dobrej situacii.
mitch píše:
cepi píše:listky nech len pekne v tabulke klesaju, mame este od nich vyber v 1.kolecku :frajer:
wow toje boston v brutalne dobrej situacii.
"I heard that Burke is building heck of a team in Boston..." :lol2: Asi tak by som to povedal.

K draftu len stručne. Nakoľko táto sezóna pre nás vyzerá ako vyzerá, je takmer isté, že budeme brať top5 pick. Čo nám chýba je mobilný obranca na modrú, takže Larsson je logická voľba. Otázkou však je - prečo by mali Isles ťahať Couturiera/Nugent-Hopkinsa, keď už majú Tavaresa (ktorý, pravda, v klube asi zostať nechce, ale predsa...) a nevziať obrancu, keď na to posledné roky premárnili šancu? Ako to vyzerá, pravdepodobne tak po Švédovi siahnu oni. V takom prípade je vysoko pravdepodobné (pokiaľ Lou dostane rozum, nezachová sa ako v prípade Carlsona a nebude brať najlepšieho voľného hráča, ale hráča, ktorého najviac potrebujeme), že siahneme po Murphym, čo sa mne osobne veľmi pozdáva.

Druhý náš najpálčivejší post je center, preto aj Couturier môže byť dobrá voľba, ja som ale ako v jeho prípade, tak v prípade NH rezervovaný. Príliš im neverím a ak, tak zatiaľ, nehľadiac na body, nepripadajú mi ako hráči, ktorí budú o pár rokov tvoriť elitu. U tých bekov a Landeskoga (ktorého by som čiernym koňom nenazýval, bude predsa top pick a o jeho schopnostiach už vieme) som si tým tak nejak viac istý. Landeskog je inak môj najobľúbenejší hráč na drafte, veď kto (tobôž my s našou nastupujúcou švédskou generáciou) by nechcel v zámorí vyrastajúceho Švéda s perfektnou znalosťou jazyka, potenciálom kapitána NHL a hrou ako Mike Richards? Len blázon. Smola je, že je to krídlo. Pravda RW. Keby som aj veril, že center sa postupne u Devils vyrieši aj sám, nakoľko dôveru v Josefsona a Henriqueho mám, tak by som sa takému krídlu (ktoré by navyše mohlo vytvoriť čisto švédsku lajnu do budúcna) nebránil. Pravdou ale je, že priority sú iné. A faktom, že spomenutí beci sú schopní naskočiť do hry priamo a to je to, čo potrebujeme, nakoľko UFA trh bude štedrejší až v lete 2012.

Asi tak.
Na strane 121 v topicu Devils som dával mid-season rankings ISS a TSN.ca k prospektom na drafte 2011. Kto chce nech si to nájde, je tam aj porovnanie ich umiestnení v jednotlivých mesiacoch podľa ISS. :wink: :!:
Yakupov a Dumba :good: Keby jedného z nich draftovalo NJ... krochkal by som blahom. :roll:

Pre fanúšikov mock draftov, jeden náš fanúšik, macher cez drafty, spravil jeden:
Futile mock draft version 138:

1. Edmonton - C Ryan Nugent-Hopkins
2. Colorado - D Adam Larsson
3. Ottawa - LW Gabriel Landeskog
4. Florida - C Sean Couturier
5. NY Islanders - D Dougie Hamilton
6. New Jersey - D Ryan Murphy

(Atlanta trades #7 to St. Louis for #9 and #69)

7. St. Louis (via Atlanta) - LW/C Jonathan Huberdeau
8. Columbus - RW Tyler Biggs
9. Atlanta (via St. Louis) - C Ryan Strome
10. Minnesota - RW Joel Armia
11. Boston via Toronto - D Duncan Siemens
12. Carolina - LW Brandon Saad

(Calgary trades #13 to Ottawa for Nashville's first ~#19, Boston's 2nd ~55, Ottawa's 3rd #63)

13. Ottawa (via Calgary) - C Mika Zibanejad
14. Dallas - D Jonas Brodin

------------

Just feel like the Oilers will lean towards RNH despite having a smaller set of forwards. They'll probably still be able to add a stud D in the 2012 Draft. In my expanded futile draft, I would have them taking Edmonton native Joe Morrow with LA's first rounder from the Penner trade. Some scouts have Morrow rated higher than Siemens.

Just went BPA with the Avs. For some reason I wonder if former GM and current president Pierre Lacroix would go for a bold play and trade down for either Couturier or Huberdeau. Years ago, he was quoted as saying something along the lines of if they had two prospects rated equally but one was French, he'd take him. He schemed for a couple years to try to land Lecavalier in 1998. But he may only have figurehead powers nowadays.

The Landeskog connection with the Sens has been well documented. Seems like a nice passing of the guard with Alfredsson in a few years. Then I have the Sens being aggressive and moving up for Zibanejad with their extra picks. Meanwhile Calgary doesn't have 2nd+3rd rounders, so I'd imagine they'd trade down for extra picks to restock their farm.

BPA with Florida, plus Couturier will likely be able to step in to a certain degree into the NHL and Florida could use the forwards. If Edmonton goes with Larsson and Colorado is hesitant to add another center, perhaps could see a scenario where the Panthers swap picks with the Avs. Florida gets RNH, Avs then take Huberdeau or try to convert Couturier to LW?

BPA with the Isles, although I wouldn't put it past them to be interested in Huberdeau/Strome either. But after going Niederreiter/Nelson/Kabanov with their top 3 picks last year, figured they'd lean towards the blueline.

Would have liked to have traded down with our pick, but I only saw St. Louis at #9 as a potential trade partner and taking us out of the top 8 seemed to be too risky. So we take Murphy and call it day.

I have the Blues moving up and snaring the fast rising Huberdeau. Meanwhile the Blue Jackets add a local kid in Tyler Biggs instead of reaching for a D to fill a need.

Biggs seems like the prototype power forward that Rick Dudley likes, but the Thrashers end up with Strome. Pretty nice 1-2-3 down the middle with Strome-Burmistrov-Cormier for the near future.

The draft hosts take another Finn, as they could have a Granlund-Koivu-Armia first line in a couple years.

The Bruins settle for a good stay at home prospect in Siemens, although I would expect them to be offering his pick plus Minnesota's 2nd to try to trade up for Hamilton or Murphy.

Carolina usually shies away from first round D, so they take the best forward available with Saad. Perhaps having some regrets about passing over Fowler/Gormley last year, the Stars take Brodin.
Načo je nám krídlo, keď ich máme kopu... .
mt-svk píše:Načo je nám krídlo, keď ich máme kopu... .
Podľa toho, čo si hovorila včera - načo je vám aj obranca, keď ich máte kopu? Nuž, na prdel...

..je to mock draft JCH :hroza:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Načo je nám krídlo, keď ich máme kopu... .
Podľa toho, čo si hovorila včera - načo je vám aj obranca, keď ich máte kopu? Nuž, na prdel...

..je to mock draft JCH :hroza:
Ale kvalitný defenzívny obranca by sa hodil. ;) I keď je pravda, źe mladých máme plno. Tento pick by som skrátka vymenila.
739 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES