Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ATLANTA THRASHERS

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

No minimálně poslední dva zápasy naprosto precizní práce zadních řad :thumbsdown:
Riadne sme si zavarili. Tá obrana je katastrofa. Treba s ňou niečo robiť, lebo play-off je o dosť ďalej ako v sobotu. Škoda, treba sa pozviecha´t a konečne spraviť zmeny v zostavy. Bogosian a Hainsey by si mali dať day off.
Obrázek v bráne. Fajn rozhodnutie. Treba striedať brankárov, snáď Moose teraz nebude mať svoj blbý deň.

O Kaneovi sa špekuluje, že vraj môže mať zlomenú nohu :hroza:. Ježiš maria, len to nie, nie, nie. A namiesto neho opäť White, tak ako proti Canes. To je ďalšia chyba. Fakt už radšej Kozlova ako Whitea. Zlý pocit z toho mám. Ale zas, možno motyka vystrelí :). Healthy scratch - Kozlov a Boulton. Ďalšou položkou do zoznamu zranených je Schubert. Ale údajne sa nikto (aspoň doposiaľ) nebude povolávať. Znamená to, že v obrane bude Mark Popovic, čo teda pokoji mne nepridá. Stačili tie posledné dva zápasy bez Popovica v obrane. Noo, verím, že aj u neho motyka vystrelí :). Tak nech nám to dnes/zajtra vyjde :).
tak hej, Evander minimalne 3 , Christoph 3 az 5 tyzdnov... veruze tazke chvile sa valia na Atlantu... verim, ze 4 body deliace od 8. miesta su az nadstandartna motivacia :wink:
Chelios v prvom tíme, Kozlov bude hrať proti Blue Jackets, Antropov nebol na tréningu. Ako sa nám to krásne rysuje :evil:.
a je to tu, legenda nastupuje :D
Hahaha hlavne, že na strane 13 je milión príspevkov o tom, že to je len tak že nanastúpi :frajer2:
Možno sa chcete presvedčiť čo v ňom je :hufi:
GL&HF :D
+35 v AHL niečo značí. Nechcem ho dopredu súdiť. Spolupráca generácii s Bogosianom by mohla byť zaujímavá.
5:00 v zápase mu nemôže uškodiť, ak aj rýchlostne nestíha určite to dokáže nahradiť pozičnou obranou a prehľad v hre a schopnosť predvídať vývoj situácie musí mať skvelý.
Horšie ako Hainsey či Popovic to by´t nemôže, som pokojný.
Tak pochybujem ze pri vybere vladli dajake sentimenty, alebo respekt z niecoho zasleho... pokial bol povolany, tak iste bol najlepsia alternativa... ale som na neho zvedavy, snad nebude jeho hlavna uloha byt teambuilder na lavicke... Blue Jackets bez Nasha su velmi hratelny supar a nebolovat teraz by bola uz tragedia..
Obrázek

z psolednych 5 puk puk zapasov maximum 2 strelene goly...holt bez Ilju to ide tazko...PO :coucou:
vitaj blecy :)
Bez Kovaĺčuka to ide. Ukázali to prvé zápasy po jeho odchode. Šance aj sú, ale treba ich premieňať. Len škoda, že hráči skôr strieľajú do vlastnej bránky, veĎ za posledné dva zápasy tri vlastné góly. To už je príliš by som povdal. Takisto treba hráčov naučiť, že sa nehrá len 5 minút tretiny. Brankári by tiež mohli chytiť niečo na viac a nie potopiť celý tím ako dnes Hedberg. Do prvého gólu sme hrali dobre, potom tým pustením ľahkej Prospalovej strely sa to celé zrútilo. Druhý gól chyba obrany a aj Hedberga a tretí gól. Thorburn sa nechá tak dementne vylúčiť až to bolí :hroza:. 3 góly v relatívne krátkom čase, pirčom sme boli na koni my a Anderson len čumí okolo, nezoberie si timeout a hráči sú úplne na dne a nevedia hrať. Toto by poriadny tréner nemal spraviť. A to ešte nehovorím, že dá na oslabenie 5 na 3 Whitea, Oduyu a Hainseyho. Trojicu megatragédov posledných zápasov (u niektorých celej sezóny). Prehrali sme si zápas sami, asi už sme mysľou na drafte...
Brankáři těžko podrží když obranou projde naprosto všechno... :roll:
Dneska Hedberg sice vážně "exceloval", ale v předchozích zápasech mohli těžko něco dělat.
Tady jsem si dovolil pro ThrashersFana přiložit odkaz, kde mu jistě pomůžou s jeho problémem.
http://www.cpldz.sk/
Myslím, že přes léto by se jeho stav mohl zlepšit tak, aby se příští rok v chatu neobjevovaly nesmysly typu Atlanta do plejaf a pod., které psal ve stavu ovlivněném blíže nespecifikovánými omamnými látkami.
Budu ti fandit v tvém těžkém boji odpoutat se od této závislosti. :super:
The Thrasher píše:Brankáři těžko podrží když obranou projde naprosto všechno... :roll:
Dneska Hedberg sice vážně "exceloval", ale v předchozích zápasech mohli těžko něco dělat.
V zápase s Tampou tiež mohol Hedberg niečo na viac chytiť. Aj Pavelec proti Caroline. Inak je to pravda, ale teraz nehrala obrana tak zle. Ale keď dá Andersom na presilovku túto trojicu.

Dejf: :hroza:
No, dneska úplně zbytečná prohra na nájezdy... Těch tyček :eek2:

Ale ten gól na 2:2 byl nádhernej :)
ThrashersFan píše:A to ešte nehovorím, že dá na oslabenie 5 na 3 Whitea, Oduyu a Hainseyho. Trojicu megatragédov posledných zápasov (u niektorých celej sezóny). Prehrali sme si zápas sami, asi už sme mysľou na drafte...
A čo sme sa napočúvali.. samé ďakujem a super a neviem čo...
begbeee: ale ja nerozumiem, načo sa chytáš každej, ale úplne každej slamky. Do olympijskej prestávky a aj kúsok po nej bol Oduya najlepší obranca, takisto včera hral solídne. I keď prvý gól by mohol ísť na jeho vrub asi aj :hmm:. Mne išlo o to, že keď to hráčovi v istý okamžik nejde, tak na čo ho tréner stavia?
Už mě začínají s*át. Když zachytá Hedberg dobře, chytá i další zápas, ale Ondra může chytat sebelíp a na dva zápasy v řadě ho nedaj! :x
No ale Ondra proti Phoenixu žiadna sláva...
yzy19 píše:No ale Ondra proti Phoenixu žiadna sláva...
Nevím, podle mě zachytal dobře...rozhodně líp než to co předtím předváděl Hedberg,
The Thrasher píše:
yzy19 píše:No ale Ondra proti Phoenixu žiadna sláva...
Nevím, podle mě zachytal dobře...rozhodně líp než to co předtím předváděl Hedberg,
Možno aj lepšie, ako Hedberg, ale mne sa zdalo, že chytal dosť neisto. Vytiahol tam jednu peknú lapačku, ale ostatné veci, čo pochytal boli dosť také neisté, zbrklé.
Ondra nemal najlepšie zápasy teraz. Mohol by však viac času dostávať, ale ho ešte dostane, netreba sa báť :).
Zápas proti Ottawe víťazný, Boston a Rangers zakopli, pred Rangers sme sa dostali na Bruins strácame 3 body. Hneď je to veselejšie, ale už iba 12 zápasov do konca. Nooo, nie je nereálne, ale musíme hrať najlepší hokej v sezóne. A nie tak ako dnes proti Ottawe. Hoc sme vyhrali, neviem, neviem čo by sme bez Hedebrga a Andyho Suttona robili. V obrane hrali slušne Kubina a na moje prekvapenie Mark Popovic :shock:. Enstrom ako obranca sa dobre zapájal do útoku, ale v obrane, čo býva jeho doména, neviem, mňa sklamal, jeho štandard je vyššie. Bogosian zle, Hainsey zle. I keď zas od Zacaha to bolo v poslednú dobu horšie. Ale vrátim sa k druhému strojcovi úspechu. Andy Sutton. Nesklamal ma a som rád, že nestratil po odchode z Atlanty nič zo svojho talentu. Jeho typické kiksy, kedy sa mu zamoce puk pomedzi nohy priniesli prvý gól a oslabenie ďalší gól. Celkovo však má EVEN, čo ani neviem ako je možné. Nevadí, ďakujeme ti Andy :).
830 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS