Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Pasha píše:Som sám, komu to nejde žiadnym spôsobom ? Dal som to cez VLC 2.0.8, ale cez túto verziu to nejde. Tak som stiahol VLC 2.0.1 na 64bit win7, hockey(2).luc skopíroval, tam kde som mal, zápasy sa mi v noci objavili, išiel som si spustiť a vyhodilo mi že nie je možné spustiť, vyskytla sa chyba. Som v koncoch, na VLC som si zvykol ... Niekto, komu to fachčí na 64bit windowse7 a hodí mi do správy presný link VLC, aký stiahol, som zúfalý :| Na streamoch vidím, čo chcem, ale predsalen, 3000 kb/s a 200 kb/s je podstatne rozdiel. Dík. :pray:
Nie, nie si sam. Nejde to.
powerforward píše:Nie, nie si sam. Nejde to.
Mne to jde, ale mam 32bit W7
powerforward píše: hockey(2).luc
Neni probelm v tvym nazvu souboru?? Zkus smazat jednak ten puvodni soubor v adresari a pak prejmenuj tenhle tak ze smazes (2)
jj.. to treba zmazat a stiahnut nove vlc (2.1.0). Mne to v noci slo :clap:
http://uloz.to/xweDKNW4/nhl-archive-luac" onclick="window.open(this.href);return false; ..neviem, ci to tu uz bolo, ale ked si toto vlozite zase do tej istej zlozky, tak tam mate zaznam vsetkych zapasov z predchadzajuceho dna
Niekto, kto má 64bitový win7 a šlape mu to ako hodinky tu je ? Lebo všetkým možným ľuďom to ide, ale mne nie. Večer sa mi tam objavili zápasy, dnes si skúsim spustiť CBJ - BOS a uvidíme.
Pasha píše:Niekto, kto má 64bitový win7 a šlape mu to ako hodinky tu je ? Lebo všetkým možným ľuďom to ide, ale mne nie. Večer sa mi tam objavili zápasy, dnes si skúsim spustiť CBJ - BOS a uvidíme.
ja
Skúsim nainštalovať nejaké video kodeky na môj typ OS. Ak to nepôjde, tak sa fakt už za*estrelím.
Ja mam 64bit W7, subor som dal do spravnej zlozky ako mi bolo poradene. Kedze to stale neslo, premenoval som ho cisto na hockey.luac, stale to nejde. Mam najnovsiu verziu VLC, starsiu som ani nemal.

arek, nevies poradit nahodou?
Ja mám 64x W7, ide mi to a nemusel som ten súbor ani prepisovať. PF si si istý že máš najnovšiu verziu? ja som mal pred týždňom 2.0.8 a dával som vyhladať aktualizácie a písalo mi stále že už najnovšiu mám čo nebola pravda, musel som si teda 2.1 najsť na nete a aj to bol trochu problem najsť zrovna pre 64. Ale mňe to pomohlo a už to fičí.
tiez som mal 2.0.8 a neslo to, tak som stiahol 2.1.0. Ten stary subor hockey.luac som zmazal a dal som tam ten novy, premenovany na hockey.luac.
a aj to bol trochu problem najsť zrovna pre 64
kua, to som ja ani nehladal, cize som vlastne nainstaloval 32b verziu :-D ale ide to, takze neriesim.
Ohlund píše:Ja mám 64x W7, ide mi to a nemusel som ten súbor ani prepisovať. PF si si istý že máš najnovšiu verziu? ja som mal pred týždňom 2.0.8 a dával som vyhladať aktualizácie a písalo mi stále že už najnovšiu mám čo nebola pravda, musel som si teda 2.1 najsť na nete a aj to bol trochu problem najsť zrovna pre 64. Ale mňe to pomohlo a už to fičí.
Ok, tiez ma to oklamalo, ze mam najnovsiu verziu. Vyhladal som si exe subor na instalaciu pre 64bit, uz to slape, dokonca je ten obraz lepsi nez pri predoslej verzii, a mozno je to tym, ze ide o zaznam :giggle:
Na pokraji zúfalstva :neviem: :eek2: ... Ani tak, ani onak, ja už neviem, všetko podľa návodu a i tak vypisuje chybu...aj som vymazal vyrovnávaciu pamäť a furt nič.

Každému na svete to fičí, len mne nie...nevadí, som jednoducho hnusný smoliar :?
aku chybu a kedy?
Sú tam nabehnuté dnešné zápasy, skúsil som DET - PHI na 3000 kbs. Normálne mi má naskočiť The game will begin soon pokiaľ viem...avšak vyskočila chyba, že to nie je možné otvoriť a spustí sa mi "the game has ended" (400kbs) ... zatvorím tabuľku s chybou a po chvíli mi automaticky vypne celé VLC...Na nervy
Hmm neviem či tie linky by mali fungovať už tolko hodín pred zápasom ale zatial to ozaj vypisuje chyby tak ako pred pár dňami :-?

Verím že ten prenos s hláškou- The game will begin soon sa začne až tak hodku pred zápasom a dovtedy by tie linky ani ísť nemali, či? :nervozny:
pasha takto skoro ti to urcite nepojde...tie linky su funkcne az tesne pred zapasom, ako vravi ohlund.
No uvidíme o 2 hodky pri CBJ - BOS :pray: Som ateista, ale verím, že sa stane zázrak vyššej moci :D
mne uz ukazuje "The game will begin soon"
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuf....ide mi to :yahoo: :jupi: Fantázia
mne uz tiez ide teraz zapas
sice mam GCL predplatene, ale radsej to pustam cez VLC, je to omnoho komfortnejsie ako original :hroza: tak dufam, ze to vydrzi, ale NHL planujem dotovat nadalej, aby sa mali o co natahovat pri dalsom lockoute :fucker:
prosim vas mozete mi napisat ak pre debila co mate stiahnute a co kde nakopirovane ked vam to ide? mam vlc 2.1, pise chybnu hlasku.. dam tam to hockey(2) a napis inu chybnu hlasku..diky
odstran z nazvu to (2), nech je to len hockey.luac
dik,to som skusal.. napise mi : VLC does not support the audio or video format "undf". Unfortunately there is no way for you to fix this.
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA