Nie, nie si sam. Nejde to.Pasha píše:Som sám, komu to nejde žiadnym spôsobom ? Dal som to cez VLC 2.0.8, ale cez túto verziu to nejde. Tak som stiahol VLC 2.0.1 na 64bit win7, hockey(2).luc skopíroval, tam kde som mal, zápasy sa mi v noci objavili, išiel som si spustiť a vyhodilo mi že nie je možné spustiť, vyskytla sa chyba. Som v koncoch, na VLC som si zvykol ... Niekto, komu to fachčí na 64bit windowse7 a hodí mi do správy presný link VLC, aký stiahol, som zúfalýNa streamoch vidím, čo chcem, ale predsalen, 3000 kb/s a 200 kb/s je podstatne rozdiel. Dík.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Gamecenter Live / NHL.TV
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
http://uloz.to/xweDKNW4/nhl-archive-luac" onclick="window.open(this.href);return false; ..neviem, ci to tu uz bolo, ale ked si toto vlozite zase do tej istej zlozky, tak tam mate zaznam vsetkych zapasov z predchadzajuceho dna
Ja mám 64x W7, ide mi to a nemusel som ten súbor ani prepisovať. PF si si istý že máš najnovšiu verziu? ja som mal pred týždňom 2.0.8 a dával som vyhladať aktualizácie a písalo mi stále že už najnovšiu mám čo nebola pravda, musel som si teda 2.1 najsť na nete a aj to bol trochu problem najsť zrovna pre 64. Ale mňe to pomohlo a už to fičí.
tiez som mal 2.0.8 a neslo to, tak som stiahol 2.1.0. Ten stary subor hockey.luac som zmazal a dal som tam ten novy, premenovany na hockey.luac.
ale ide to, takze neriesim.
kua, to som ja ani nehladal, cize som vlastne nainstaloval 32b verziua aj to bol trochu problem najsť zrovna pre 64
Ok, tiez ma to oklamalo, ze mam najnovsiu verziu. Vyhladal som si exe subor na instalaciu pre 64bit, uz to slape, dokonca je ten obraz lepsi nez pri predoslej verzii, a mozno je to tym, ze ide o zaznamOhlund píše:Ja mám 64x W7, ide mi to a nemusel som ten súbor ani prepisovať. PF si si istý že máš najnovšiu verziu? ja som mal pred týždňom 2.0.8 a dával som vyhladať aktualizácie a písalo mi stále že už najnovšiu mám čo nebola pravda, musel som si teda 2.1 najsť na nete a aj to bol trochu problem najsť zrovna pre 64. Ale mňe to pomohlo a už to fičí.
Sú tam nabehnuté dnešné zápasy, skúsil som DET - PHI na 3000 kbs. Normálne mi má naskočiť The game will begin soon pokiaľ viem...avšak vyskočila chyba, že to nie je možné otvoriť a spustí sa mi "the game has ended" (400kbs) ... zatvorím tabuľku s chybou a po chvíli mi automaticky vypne celé VLC...Na nervy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé