Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Mock draft vsetkych HF odbornikov

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Bracco
Ten o koho stojím ze všech nejmíň :hroza:

Brandon Carlo podruhé
Blackwood
A je to tu, nikto nema ani 2 hlasy :giggle:
Rozsudte to niekto nech mozeme ist dalej a nejak to aspon do toho konca prveho kola dokopat… diky ;)
Bittner
Tak do toronta ide Bittner – diky Andy.

Dalsi v poradi by mal byt druhy pick winnipegu - #25.

Za mna samsonov
Ryan Pilon
Keď tu už padajú mená ako Blackwood či Samsonov (ktorý však má aspoň nejakú kvalitu), tak to tu musím napísať Matej Tomek :giggle:.
ThrashersFan píše:Keď tu už padajú mená ako Blackwood či Samsonov (ktorý však má aspoň nejakú kvalitu), tak to tu musím napísať Matej Tomek :giggle:.
Sorry, ale ani ja, kdyz tu dorovnavam ty remizy, tak netrolluju :andy:
Netrollujem, pre mňa (a nie som v tomto názore osamotený) je Tomek najlepší brankár na tohtoročnom drafte. Stále si však myslím, že žiadny brankár tento rok nepôjde v prvom kole draftu.

Inak v zásade Winnipegu by sa aj hodil brankár, nie? :sarcasm:.

Aby som to upresnil, nie je to úplný trolling. To, že som napísal sem Tomeka si dokážem obhájiť, aj keď ani zďaleka nie je BPA v tejto chvíli.
Vis (mozna), ze ja jsem prospect ignorant, ale nevidim duvod, proc by se neobjevoval v zebriccich nahore, kdyz se tam objevuje Samsonov.
Guryanov
AndyF píše:Vis (mozna), ze ja jsem prospect ignorant, ale nevidim duvod, proc by se neobjevoval v zebriccich nahore, kdyz se tam objevuje Samsonov.
Kto? Tomek?
Ano. Proste se bere, ze pude nekdy na pomezi 2, 3 kola. Zatimco Samsonov o kolo driv.
ThrashersFan píše:pre mňa je Tomek najlepší brankár na tohtoročnom draftu.

Inak v zásade Winnipegu by sa aj hodil brankár, nie? :sarcasm:.
Blackwood, Vladař a pochybuju, že budou Jets plítvat pick na golmana - obzvlášť v prvním kole.
AndyF píše:Ano. Proste se bere, ze pude nekdy na pomezi 2, 3 kola. Zatimco Samsonov o kolo driv.
Red Line Report má Tomeka za najlepšieho brankára na tohtoročnom drafte. Samozrejme, každá organizácia, každá fanstránka má svoj renking, NHL tímy majú tiež nejaké pomyselné renkingy... Skrátka aj v tomto prípade by som si vedel obhájiť výber Tomeka poukázaním na niektoré renkingy (hoci, opakujem, tento rok podľa mňa žiadny brankár nemá kvality na to, aby šiel v prvom kole).
Leo píše:Blackwood, Vladař a pochybuju, že budou Jets plítvat pick na golmana - obzvlášť v prvním kole.
Blackwood je typický preceňovaný kanadský brankár, ktorého kvality nedosahujú na európsku špičku. V podstate posledným vyslovene kvalitným brankárom z Kanady bol Price (možno ak zavriem oči tak Holtby s Allenom). Vladař nie je ani najlepší brankár z Česka, ktorý ide tento rok na draft (Stezka zatiaľ vždy z mojich pozorovaní, a to ich teda málo nebolo, vyšiel lepšie).

Na druhú časť nedokážem reagovať :neviem:. To asi máš pravdu. Fakt neviem, aké majú jednotlivé kluby potreby.
Tak diskusia pekna, ale hlasov setsakra malo… zase nikto nema ani 2 hlasy :giggle:
Andy to the rescue :!:
Tomek
Tak Jets na 25. mieste vsetkych ohromili vyberom slovenskeho brankara Mateja Tomeka :giggle: :cool:

Ide sa na Habs a pick #26!

Za mna Carlo
Thomas Novak.
Dobrej fake nvm jak všichni přišli na to, že Jets potřebují golmana, ale OK :slap:

Habs - Carlo
Carlo

Inak, s tym Tomekom, nejdem tu spochybnovat niekoho nazor, ale sam Trashersfan napisal, ze pre neho Tomek v tejto chvili urcite nie je BPA a podla jeho nazoru ziadny brankar v prvom kole nepojde a na zaklade tohto polozartom daneho hlasu sme ho vybrali? No, neviem...
Connor McDavid píše:...podla jeho nazoru ziadny brankar v prvom kole nepojde...
To si netrúfam odhadovať, pretože GMs vedia niekedy prekvapiť. Ja si však myslím, že žiadny brankár nemá kvality na to, aby šiel v prvom kole na tohtoročnom drafte.
Carlo
Tak nejaku vypovednu hodnotu tento draft stratil odkedy sme zostali na hlasovanie len 4-5 a castokrat od nas ziadny prospect nedostane ani 2 hlasy…
Ak by som to mal brat “seriozne” tak by som to musel uz par pickov dozadu ukoncit, ale uz sa len snazim to nejako dokopat do konca prveho kola… takze ani toho tomeka nijak extra neriesim, aj ked je to samozrejme blbost :roll: who cares

Habs nema zmysel dalej natahovat, 4hlasy pre Carla su za posledne kola suverenne najviac, takze mozeme spokojne prejst na pick #27 – Anaheim

Za mna Sprong
465 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO