Brandon Carlo podruhé
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Mock draft vsetkych HF odbornikov
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Netrollujem, pre mňa (a nie som v tomto názore osamotený) je Tomek najlepší brankár na tohtoročnom drafte. Stále si však myslím, že žiadny brankár tento rok nepôjde v prvom kole draftu.
Inak v zásade Winnipegu by sa aj hodil brankár, nie?
.
Aby som to upresnil, nie je to úplný trolling. To, že som napísal sem Tomeka si dokážem obhájiť, aj keď ani zďaleka nie je BPA v tejto chvíli.
Inak v zásade Winnipegu by sa aj hodil brankár, nie?
Aby som to upresnil, nie je to úplný trolling. To, že som napísal sem Tomeka si dokážem obhájiť, aj keď ani zďaleka nie je BPA v tejto chvíli.
Red Line Report má Tomeka za najlepšieho brankára na tohtoročnom drafte. Samozrejme, každá organizácia, každá fanstránka má svoj renking, NHL tímy majú tiež nejaké pomyselné renkingy... Skrátka aj v tomto prípade by som si vedel obhájiť výber Tomeka poukázaním na niektoré renkingy (hoci, opakujem, tento rok podľa mňa žiadny brankár nemá kvality na to, aby šiel v prvom kole).AndyF píše:Ano. Proste se bere, ze pude nekdy na pomezi 2, 3 kola. Zatimco Samsonov o kolo driv.
Blackwood je typický preceňovaný kanadský brankár, ktorého kvality nedosahujú na európsku špičku. V podstate posledným vyslovene kvalitným brankárom z Kanady bol Price (možno ak zavriem oči tak Holtby s Allenom). Vladař nie je ani najlepší brankár z Česka, ktorý ide tento rok na draft (Stezka zatiaľ vždy z mojich pozorovaní, a to ich teda málo nebolo, vyšiel lepšie).Leo píše:Blackwood, Vladař a pochybuju, že budou Jets plítvat pick na golmana - obzvlášť v prvním kole.
Na druhú časť nedokážem reagovať
Tak nejaku vypovednu hodnotu tento draft stratil odkedy sme zostali na hlasovanie len 4-5 a castokrat od nas ziadny prospect nedostane ani 2 hlasy…
Ak by som to mal brat “seriozne” tak by som to musel uz par pickov dozadu ukoncit, ale uz sa len snazim to nejako dokopat do konca prveho kola… takze ani toho tomeka nijak extra neriesim, aj ked je to samozrejme blbost
who cares
Habs nema zmysel dalej natahovat, 4hlasy pre Carla su za posledne kola suverenne najviac, takze mozeme spokojne prejst na pick #27 – Anaheim
Za mna Sprong
Ak by som to mal brat “seriozne” tak by som to musel uz par pickov dozadu ukoncit, ale uz sa len snazim to nejako dokopat do konca prveho kola… takze ani toho tomeka nijak extra neriesim, aj ked je to samozrejme blbost
Habs nema zmysel dalej natahovat, 4hlasy pre Carla su za posledne kola suverenne najviac, takze mozeme spokojne prejst na pick #27 – Anaheim
Za mna Sprong
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé