Víceméně souhlasím skoro se všemi vítězi. Jen u dvou bych volil jinak.
Doug Armstrong jako GM roku je totální joke. Úplně stejně jako loni Gillies (většina se shodla, že jím měl být Yzerman). Nechápu, za co si tuhle cenu zasloužil (jasně, týmu se dařilo, ale moc změn neudělal). Podle mně byl jasný vítěz Tallon, udělal totální přestavbu Floridy, která vyšla. Tahle cena pro mně naprosto ztrácí hodnotu, protože druhý rok po sobě se koukalo spíš na postavení v tabulce, než na kroky, který GM za uplynulý rok udělal.
Obdobně nesouhlasím s Norrisem pro Karlssona. Erika mám rád, jeho skill je neuvěřitelnej, ale.. je to spíš útočník na modrý. Vyhrál sice bodování beků, ale v zadu hoří, je celkem soft a určitě to neni vícestranný bek jako např. Chára nebo Weber. Kdyby vyhrál Norrise Weber, věděl bych, že je ve správných rukách, ale to stejně jako kdyby jí obhájil Chára. To jsou beci, kteří v zadu odvádí skvělou práci a zároveň doplňují velkou měrou útok.
Se zbytkem trofejí souhlasím, tam nebylo moc o čem diskutovat. Jen tyhle dvě trofeje mě docela zklamaly, protože si myslim, že by si je zasloužil někdo úplně jiný (Tallon, Chára/Weber).