Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ATLANTA THRASHERS

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

"Do pár let" skončí KHL, určite nie Atlatna v NHL :). Dajte jeden jediný dôvod, prečo by mala.
TrasherFan: to je myšleno jako vtip :D ale určitě v příštích ročnících Atlantu v PO nevidím
Nemyslím si, že by to bol vtip.

Mimochodom. Áno. My sme Atlanta Trashers... Jaaj, kedy sa to naučíte.

Obrázek

Ale zas na HF Boards to prinášalo šťastie, keď ich niekto njazval Trasherami. Takže zajtra Washington teš sa!
opravdu jsem to nemyslel jako vtip, podle me tomu hodne veci dost nasvedcuje. Nejasne majetkove pomery, kratka tradice, zadne uspechy, nezajem divaku, hracu atd... pokud atlanta prijde o Kovy a neziska zpet to co pozaduje tedy top 6 forvarda a top 4 beka a novacka pak Waddel konci a uz nebude mnoho lidi co by si pralo NHL v atlante. Podle Weddla Kovy odmitl 12 let za 101 micu a 7 let za 70 micu. Bud chce do KHL kde mu daj za sezonu 15 nebo chce vhrat Cup
megaton: Dokonca vyše 101 mil. cez 12 rokov. K tým majetkovým vzťahom - ono je to hrozne zamotané. Súd rozhodol v neprospech Belkina, ktorý tam chcel získať väčšinový podiel a neviem vôbec ši a odvolal proti rozhodnutiu. Lenže pokiaľ klub nevykazuje dlhy, tak je úplne nereálne, aby sa presťahoval. Nie je na to dôvod. Pokiaľ to samotní chlapci z Atlanta Spirit LLC nepovedia. A aj keď nechodia na zápasy diváci, napriek tomu je Philips Arena zisková, čo je dosť podstatné, keďže ju Atlanta Spirit LLC tiež vlastní.
:lol3: :hroza: Waddel je fakt úžasný GM :D První nároky jak cyp, perfetkní nabídky LA a Flyers a kývne na toto ....
asi sa najprv poradil z Lawtonom a potom sa rozhodol... :D

Tiež nerozumiem tomu, že odmietol ponuku LAK :doh: :ee:
Mohl by mi někdo sdělit, jaká byla nabídka OD Kings? Já tedy o žádné nevím, všechno, co jsem kdy četl, byly jen spekulace nebo přání.
sidney77 píše:Mohl by mi někdo sdělit, jaká byla nabídka OD Kings? Já tedy o žádné nevím, všechno, co jsem kdy četl, byly jen spekulace nebo přání.
udajne tam byl Frolov a Johnson (a nebo Jones? ted nevim) a draft/y
Jen spekulace, které se nejspíš nezakládaly na pravdě.

Právě jsem se na Hammondově blogu dočetl, že jednání mezi Kings a Atlantou od první výměny názorů na možný trade nikam dál nepokročila, takže Kings vlastně ze hry vypadli hned na začátku a žádnou pořádnou nabídku ani neudělali. Atlanta měla zájem minimálně o jednoho z trojice Brown, Johnson a Simmonds, zatímco Lombardi nabízel jen prospekty. A tím to celé zhaslo.
Je otázne, či GM Kings a Flyers od výmeny necukli, prípadne za tým nebolo čosi iné.

Johnsona by som do tímu nechcela. Jack je síce dobrý obranca, ale o hráča, ktorý si bude vyberať, či v tíme bude hrať alebo nie, by som nestála. Čo sa týka Frolova, zdá sa mi, že je dosť náladový.

O serióznej ponuke Flyers pochybuje, keďže nepredpokladám, že mal Holmgren skutočný záujem pustiť Cartera, prípadne van Riemsdyka (dúfam, že dobre píśem).

EDIT: Ako vidím, o Frolovovi sa ani neuvažovalo. Samozrejme, Dustin Brown je iná káva.
áno ide o ten Hammondov blog, kde potvrdil, že jednanie medzi ATL a Kings rebehlo a dal tam aj mená. Ak si dobre pamatám, tak ATL mala záujem o Stolla, Johnsona alebo Simmondsa a výber. To však nechcel Lombardi akceptovať a tak sa dohadovali...
Ja osobne som mal pocit, že záujem LA je veľký a určite sa dohodnú. Teraz keď vidím po akej ponuke siahol Waddell, je mi z toho smiešne. Neviem, ale podľa mňa by LAK dali viac,ale to je iba môj dohad...
Výše jsem napsal, jak to pravděpodobně bylo.

Hammond před 10 dny jen napsal, že si Lombardi a Waddell vyměnili názory, nic víc. Toho Stolla a případná další jména jsem psal přidal já, ale to už byly jen spekulace z hockeybuzz a podobných serverů.
inak o Kovaľčuka sme mali záujem aj my, ako to priznal náš GM p. Davidson...

http://www.stltoday.com/blogzone/mornin ... ays-trade/
podle me Waddell v lete konci, ani zdaleka nedostal to co vyhlasoval ze chce
ivan23 píše:inak o Kovaľčuka sme mali záujem aj my, ako to priznal náš GM p. Davidson...

http://www.stltoday.com/blogzone/mornin ... ays-trade/
Podľa mňa ho chceli všetci ostatní 29 GM. Minimálne sa na to pozreli z hľadiska cap space atď.
Prestup takéhoto kalibru sa nevidí každý rok.
Minulý rok bola v TD najväčšia ryba Guerin. To hovorí za všetko.
Kdyby šel kamkoli jinam, ale zrovna.............. :bitka3: :bitka3: :bitka3:
The Thrasher píše:Kdyby šel kamkoli jinam, ale zrovna.............. :bitka3: :bitka3: :bitka3:
No u nás aspoň bude mať šancu niečo vyhrať. :ciga:
Odchodom Kovaľčuka sa končí jedna éra Atlanty. A nová začína. Ten, kto hovorí, že tým končí hokej v Atlante je úplne mimo. To ako odchodom Gretzkého z Edmontonu skončil hokej v Edmontone? Nie. Hokej v Atlante rozhodne nekončí. To je len prianie niektorých chudákov, ktorí by chceli v NHL len dlh vyrábajúce tímy ako Winnipeg. Všade vo svete sa outsiderom praje. Atlanta je asi výnimka. Bohvie prečo. Že zaberajú miesto Hamiltonu? To smrdí závisťou.

Ale radšej sa vrátim k Iľjovi. Jeho odchod znamená jednu veľkú vec. Sme fakt tímom na smiech. Každý tím má hviezdu. Len my nie. A čakať ako sa prebudí Kane, Bogosian. Neviem. Talentu je dosť, ale to bolo aj predtým. Manažment robí tomto hrozne zlú prácu. Hráčov si posúvame pred seba a tí nám potom odídu a dostaneme za nich akože talenty, z ktorých nič nie je. Bol raz jeden Heatley, po ňom Kovaľčuk. Za Heatleyho sme dostali nejakého Hossu. Ten mal jednu stovku, odišiel. Za akože talenty Armstrong a Christensen + supermegaultrapower talent Esposito. Vraj to mala byť jednotka draftu 2007. Veď v QMJHL bodoval v rookie season ako zmyslov zbavený. Ako tiekla voda v Ipli, tak sa z Christensena stal len kazisvet, najhorší hráčo rganizácie od vzniku a hráč na nájazdy, ktoré aj tak nedával. Esposito medzitým dvakrát ťažké zranenie nohy, flákanie a zostal len 1st round pick, ktorý sme vyuźili na najdebilnejšieho hráča, ktorý ani nehral jednu z CHL líg a hrá na univerzite - kde nevyniká. Armstrong mal prísť ako posilnenie ofenzívy. Nie je tomu tak, ale napriek tomu je to skvelý 3rd liner a v tomto poste mu ešte venujem reč.

Odišiel aj Iľja. Ako náhrada megasuperultra talenty Cormier, ktorému tak trochu prepína a Bergfors, ktorý vraj je talent, ale popravde, nikdy to nedokázal a obávam sa, že v Atlante zakape. I keď pri reálnom odchode Kozlova a Whitea to nemusí vyzerať tak čierne s ním. Prišiel takisto Oduya. Asi ten jediný, ktorý je fakt posilou. Ale to je nám prd platné, keď sme stratili kapitána.

Raz som čítal jeden článok ako získal jeden za kancelársku sponku dom. Robil to postupnými výmenami, pri ktorých vždy profitoval. My sme tak prišli na mizinu. Mali sme Heatleyho, Hossu, Kovaľčuka + Tkachuka chvíľu. Teraz nemáme nikoho. Postupne sme si tím úplne dosrali. Keď sa obzriem na niektoré výmeny. Žitnik <-> Coburn, Tkachuk <-> Metropolit a 4 draftpicky, potom trejdy so Schneiderom. My sme sa úplne sami ožebráčili. To je na tom to najhoršie. A teraz ešte aj Kovaľčuk...

Už som dúfal, že Waddell sa zmenil a po neaktívnych letách, kedy doniesol len posily ako Todd White, Ken Klee, Eric Perrin a pod., doneisol Antropova, Afinogenova, podpísal Peverleyho ultravýhodne, získal výhodne Kubinu. Ale tento trjed Kovaľčuka bola jedna veľká blbosť. Pravda, je to rental player, ale načo, načo sa s tým tak ponáhľal. Pokojne mohol vyčkať, tímy by možno zuúžili balík hráčov, ale hodili by do pľacu kvalitatívne lepšieho hráča. A to potrebujeme. Nie ďalších priemerných hráčov. Tých máme dosť.

Jedna vec v čom však na smiech nei sme, je fantastická, fakt fantastická checking line. Thorburn, Reasoner, Armstrong, Slater. To som si istý, že nám závidia aj ostatné tímy. Títo hráči rozhodzujú v play-off. Pred pár rokmi to boli Moen a Pahlsson, ešte dávnejšie Chris Simon. Len, je to chybička krásy. Keď nie je play-off, tak sú zbytoční. Zlé zistenie.

Celú sezónu niečo v tíme smrdí. White a Kozlov. Kozlova mám veľmi rád, ale žiaľ, je čas už odísť. Talentov máme dosť, ale myslím si, že im buď nedávame šancu alebo na nich až príliš staviame. Ono ten tím ak yb odišiel Kozlov a White by vyzeral fajn. Afinogenov, Antropov, Little, Peverley, Kane, Armstrong, Reasoner. Znie fajn. Len tu nie je žiadna hviezda. Tú bude nutne, ale naozaj, že nutne potrebné pritiahnuť. Afinogenov sa asi pobalí preč. Atlantau využil skôr na predanie sa. A dosť múdro. Neverím, že ostane, i keď by som si to prial. Odíde Kubina ešte nakoniec, odíde Lehtonen, Kovaľčuka prestaneme platiť, odíde Kozlov, White a zrazu sme bohatší o cca 15 miliónov. To je hrozne veľa. Naznačuje to veľa. Budeme sa musieť vysporiadať s paltovým minimom. Obávam sa, že to prerastie do nákupov a lá Hainsey, ktorý je momentálne spolu s Borisom najslabší obranca. Smutné konštatovanie na 4,5 miliónového hráča. DW bude mať náročné leto. Na trhu fakt nie sú nejaké veľké ryby. Verím, že sa pokúsi ukoristiť späť Kovaľčuka. Určite sa o to pokúsi, ale ten fakt nebude mať dôvod ísť do Atlatny. Rovnako ako ostatní UFAci. Vyťažiť môžeme len z trejdov. Nuž, ale to je problém. Pri skvelý trejdoch Waddella je nereálne, aby sme z nich niečo vyťažili. Ostáva už len zužitkovať potenciál draftovaných hráčov. Bogosian, Little, Kane. Na to ale bude treba prepustiť starcov, k čomu hádam dojde. Lebo inak bude Atlanta len klesať, klesať, klesať. Pravda, hráči to ešte majú teraz vo svojich rukách. Ak postúpia do play-off a tam prekvapia, môže sa to obrátiť na dobré. Ak nepostúpia a Waddell bude znova ignorovať 1. júl, tak to nebude veštiť nič dobré. Preto by ho bolo potrebné čím skôr vyhodiť. Lebo ak je druhým najdlhšie úradujúcim GM v súčasnosti v lige, tak sa určite neočakáva len jedno play-off aj to bez výhry v zápase.
No ja Vám toto nezávidím. Mňa by to položilo. Spomínam si aký som bol sklamaný keď zo STL odišiel Stempniak :) . A čo je Stempniak oproti Kovalchukovi, že :D . Teraz som na Atlantu sakra zvedavý. My sme PO v ožebračenej zostave minulý rok uhrali. Môže aj Atlanta. Colorado a PHX sú v tejto sezóne tiež skvele rozbehnutý a kto by to na nich pred sezónou povedal. Potenciál do budúcna určite je, či sa využije to už je vec druhá. Smutné je len to, že opäť začínate od nuly. Ako spomenul ThrashersFan mali ste kvantum špičkových hráčov a nezostalo Vám prakticky nič. Preto sa pýtam : Je Waddell ten správny chlapík na správnom mieste?

Zostáva Vám len veriť a byť trpezlivý, v budúcnosti to možno budete vy, kto sa bude smiať :) .
ThrashersFan velmi pěkně :thumbsup: Dobře se to četlo a se vším souhlasím. :good:
uprimne povedane mi je vsetkych fans atlanty velmi luto...
asi tolko k tomu

inak by som len omielal to co uz bolo x-krat povedane...
pridavam sa k petrikovi...

a to som si uz myslel, ze nasmu :censored: trejdu Joe Thornton a spol. sa uz nik nevyrovna...

no nie nadarmo sa hovori, ze vsetko zle je na nieco dobre... v nasom pripade to klaplo doslova a dopismena..ked sa po kratkom case pakovalo nase kompletne vedenie na cele so saskovym GM...pochybujem vsak, ze toto bude platit aj v pripade ATl...R.I.P. Thrashers...
neviem ake paky ma waddell na majitela teamu ze ho tam este stale drzi. za 10 rokov dosiahol s teamom jedinu ucast v PO s bilanciou 0 vitazstiev.
najvacsim uspechom klubu zrejme este urcity cas zostane to ze mali v teame hracov ako kovalchuk a heatley, ale to je pri dlhociznom rade neuspechov od patrika stefana pocnuc a angelom espositom a erikom christensenom konciac (nehovoriac o vysledkoch) velmi ale velmi slaba utecha

ja byt fanusikom thrashers tak moju waddellovu woodoo babiku uz nie je ani vidiet pod tym mnozstvom ostrych predmetov ktore by z nej trcali... :roll:
Ja by som nerád dával všetko na Waddella. On tiež spravil dosť dobrého - Vytiahnutie Peverleyho z waiveru, podpis Afinogenova, draftovanie Postmu, Kuldu, Enstroma zo 7. kola a aj return za Hossu nebol v tej situácii zlý (ako dopadol je iná vec). On to má dosť aj ťažké. Do Atlanty sa mu nehrnú hráči. Campbellovi ponúkal o milión na rok viac ako Chicago, išiel však do Chicaga. Sám Boyle povedal, že za Atlantu nikdy nebude hrať, keď hrozilo, že cez waiver ho vytiahne (hneď zrušil NT :) ). Lenže spravil aj dosť zlého. Spomínaný Štefan, potom Alex Bourett, dvanástka draftu (teraz v Komete Brno), našťastie vymenený do Rangers (uff, to bolo šťastie :) ), trejd Kovaľčuka, pričom údajne boli o mnoho lepšie alternatívy a dosť sa uponáhľal s ním. Navyše, je nemysliteľné, aby tam už len z princípu zostal kvôli 10 rokom bez úspechu. To je šialené.
830 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG