Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL zaujimavosti

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

DIDI píše:LOL, ja neviem, ci miuz sibe, alebo co. Ja tam nevidim San Jose!! Pritom je tam napisanych 30 klubov (nhl ma 30 klubov, nie ?) Ani sa mi nezda, ze by tam bol niekto dvakrát ;) pls help me :D
2009 NHL Draft Notes
Updated: Jan 23rd
# 30 - Ottawa receives Tampa's 2009 1st Round pick (from San Jose), along with Filip Kuba, and Alexander Picard from Tampa Bay for Andrej Meszaros. Tampa Bay receives San Jose's 2009 1st Round pick, Matt Carle, Ty Wishart, and a 2010 4th Round pick from San Jose for Dan Boyle and Brad Lukowich.

na tej stránke úplne dole
:arrow: Boston Bruins: nejpříjemnější překvapení sezóny

P.S. cepi so Skorpionom to musia prečítať ako prví ! :frajer2:
http://www.nhlpro.cz/clanek/13993-oveck ... tak-ujdeme

nevedel som kde to dať, tak som to umiestnil sem.Pred týmto ich vyjadrením, dávam klobúk dole. :good: :thumbsup:
super postoj, páči sa mi to, dali jasne najavo, čo si o celej záležitosti okolo púšťania alebo nepúšťania hráčov na olympiádu myslia.
Počas zápasu ruskej KHL, Ray Emery po vystriedaní napadol tímového lekára, ktorý mu núkal čapicu.

Značne rozladeného Emeryho nahnevalo zrejme to, že mu lekár ponúkal šiltovku a hokejista bol spotený a nechcel ju. Neuniesol svoje emócie a „vtieravého“ doktora udrel. To mu však nestačilo, pretože gólman si zrejme myslel, že ho provokuje, tak do svojej obete znovu strčil.

„Ray bol nahnevaný, že musel striedať,“ prezradil hráčov agent J. P. Barry a pokračoval: „Ten chlapík mu neustále vnucoval čapicu a potom mu dal ranu a odtlačil ho preč. Podľa Čecha Jana Bulisa, Emeryho spoluhráča, sa v tíme o ničom inom nehovorí. „Ray tak reaguje, bol to jeho klasický skrat, už je to však pravdepodobne urovnané,“ priznal Bulis.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jG62Z40O40s&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jG62Z40O40s&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] ten Emery ja fakt na hlavu :12:
:lol: :lol: :lol:
zaujímavé špekulácie sa vynárajú v súvislosti s dopadom krízy na jednotlivé tímy. Pokles návštevnosti v ATL, FLO a PHX sú dosť markantné. Finančné problémy PHX tu už spomenuté boli. V tejto súvislosti sa objavili dohady, kde by sa eventuálne klub pri pokračujúcich ťažkostiach sťahoval..? Viacero odborníkov preferuje jednu z najsilnejších oblastí v celej NHL a to Ontárijskú oblasť, kde už pôsobia dva kluby a to Toronto Maple Leaf a Buffalo Sabres. Riaditeľ hráčskej asociácie (NHLPA) Paul Kelly sa v tejto otázke vyjadril, že by si to vedel predstaviť, napr. vo Waterloo či Hamiltone. A ďalej dodal : pokiaľ by sa mal nejaký klub sťahovať, bolo by lepšie, ak by to bolo toto teritótium, nakoľko hokejový trh ma v tomto regióne mamutiu silu.
Tak pravdu povediac PHX či FLO mi ako klub k srdcu nikdy neprirástol a ja osobne by som takýto krok iba uvítal. Nehovoriac o tom, že v takejto oblasti by bolo zrejme o niečo hokejovejšie prostredie, pretože v tejto oblasti ľudia hokej vnímajú, ako šport č. 1 a milujú ho.
Kanadských týmov nikdy nie je dosť. Určite by som nejaký privítal. Čo by na to ale povedali niektorí hráči, sťahovať sa z Floridy do Ontaria. :fnuk: :scare:
Waterloo v Kanade, o tom som nikdy nepočul. Tak som ho vygúglearhoval a celkom sympatické "mestečko". Nejako si ho ale neviem predstaviť v NHL.
Lukas33 píše:Kanadských týmov nikdy nie je dosť. Určite by som nejaký privítal. Čo by na to ale povedali niektorí hráči, sťahovať sa z Floridy do Ontaria. :fnuk: :scare:
Waterloo v Kanade, o tom som nikdy nepočul. Tak som ho vygúglearhoval a celkom sympatické "mestečko". Nejako si ho ale neviem predstaviť v NHL.
Waterloo :D o tom si určite počul, ale o tom belgickom Waterloo :D
Don Cherry slaví 75. narozeniny, seznamte se
http://www.nhl.cz/CZ/18272/don_cherry_s ... te_se.html

Velmi zaujimave citanie. Vyberam:

...je třeba uznat, že pod vedením Shorea poznal na vlastní kůži, zač je toho loket. Praktiky nesmlouvavého kouče zaváněly otevřeným terorem. (...) "Brankáři Georgi Woodovi nakázal, že nesmí chodit na zem. On to stejně dělal. Tak mu uvázal lano kolem krku a upevnil ho k horní tyčce. To jen pro představu, co všechno se tam tehdy dělo...".

„Měli jsme tehdy nejtvrdší tým. Philadelphii se říkalo Broad Street Bullies, ale my jsme byli tvrdší než oni. Dave Schultz to přiznává ve své knize The Hammer, že nemohl usnout, když měl hrát druhý den v Bostonu. Lidé ve městě, kde bylo hodně Irů a Italů, nás pro to milovali.“
:arrow: Predpoveď draftu 2009

P.S. Aktualizovaná k 2.2. !!
Riaditeľ hráčskej asociácie NHL (NHLPA) Paul Kelly verí, že prišiel čas zvážiť pravidlá pre bitky a úlohu "špecializovaných" bitkárov v zápasoch NHL. Aj keď väčšina hráčov si myslí, že bitky patria k hre, zhodujú sa, že isté obmedzenia treba zaviesť.

"Bude nutné zaviesť povinnosť mať na hlave prilbu počas celej bitky a v prípade, že prilba hráčovi spadne, budú musieť zasiahnuť rozhodcovia," zdôraznil Kelly. Táto otázka sa stala veľmi aktuálnou po dvoch vážnych bitkárskych incidentoch. Minulý mesiac hráč Ontárijskej seniorskej hokejovej ligy Don Sanderson upadol do kómy a zomrel po tom, čo si počas bitky udrel hlavu o ľad. Pár týždňov predtým odniesli na nosidlách dobitého Garretta Klotza v zápase AHL.

Kelly uznáva úlohu bitkárov pri ochrane hviezd v NHL, je však proti zinscenovaným súbojom. "Myslím si, že v ďalšom rozvoji nášho športu niet miesta pre boje dvoch superťažkých chlapov, ktorí sa ňom dohodnú deň či dva pred tým. Naopak borci, ktorí si držia svoje miesto v tíme, hrajú a tvrdo bojujú v štvrtých útokoch a reagujú na emócie, ktoré prináša zápas, do NHL určite patria," myslí si Kelly.

"Bitky nie sú bezdôvodné. Sú tu, pretože je treba udržiavať poriadok na ľade. Aby chránili tých najlepších a najtalentovanejších hráčov v našom športe. Myslím si, že keby sme ich zakázali, museli by sme čeliť veľmi nešťastným následkom," dodal. (hokejsk)
The Hockey News pred asi polrokom radil kam by mohla NHL expandovat a hned sa zmyslel aj nad menami potencialnych tymov. Treba to brat s humorom :wink:

THN.com Top 10: Expansion nicknames

10. Bratislava Gears. Slovakia’s chief export is machinery and transport equipment.

9. Oklahoma City 66’s. It was the first major stop on the original Route 66.

8. Prague Pils. No country makes a better beer.

7. Kitchener-Waterloo Black Bears. The area is rife with the little devices.

6. Moscow Freeze. Cold and intimidating

5. Kansas City Fountains. The city claims to have the second most fountains in the world.

4. Stockholm Nordics. Quebec’s not using the moniker anymore.

3. Winnipeg Jets. The old logo would need to be spruced up.

2. Helsinki Formulas. Its players would have the best hairlines in the league.

1. Las Vegas Gamblers. Let’s not try to fool anyone here.
Predpoveď DRAFTU 2009

P.S. aktualizované k 9.2.2009. :!: :!: :!:
Já myslím že je to ještě předčasné , měnit se to bude furt . Některé týmy určitě neřekli své poslední slovo , o Tavarese to bude ještě boj :cool:
tie prve 2 miesta vyzeraju byt viac ako realne..suboj o ten posledny NHL flek bude kazdopadne este zaujimavy :)

kanter -) tie draftove prognozy môzes priste supnut sem: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 0&start=40
cepi píše:tie prve 2 miesta vyzeraju byt viac ako realne..suboj o ten posledny NHL flek bude kazdopadne este zaujimavy :)

kanter -) tie draftove prognozy môzes priste supnut sem: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 0&start=40
OK aj som hľadal tému DRAFT, ale nenašiel som ju :D
Len tak medzi rečou.. Síce je NHL Kanadsko-americká, ale mohlo by sa, teoreticky, stať že by kúpil licenciu na NHL nejaký európsky tím? Celkom sranda by to bola, ale nebolo by to nič príjemné hrať čojaviem pre L.A. v stredu v Európe a v sobotu doma.. Napríklad :)
postoj niektorých hráčov a anketa k účasti hráčov NHL na ZOH. Je skvelé, že takto verejne dávajú najavo svoj postoj a chcú reprezentovať svoje krajiny na najväčšej svetovej udalosti v rámci zimných športov, kde hokej samozrejme nemôže chýbať.

http://www.hokej.sk/nhl/clanok59750-Vac ... ouveri.htm
Slušné :good:
Kiežby sa podobne vyjadrovali aj našinci a aj o Majstrovstvách sveta, respektíve všeobecne o reprezentovaní krajiny. :eek2:
Odbornici by radi odstranili bitky z NHL
:arrow: http://hokej.sport.cz/clanek/144855-odb ... izely.html

Tak podle me maji bitky a tzv. policajti v NHL sve misto a bez nich uz by to podle me ani nebyla ta prava NHL...
Selly8 píše:Tak podle me maji bitky a tzv. policajti v NHL sve misto a bez nich uz by to podle me ani nebyla ta prava NHL...
Súhlasim s tebou, však niektorí fanúšikvoia chodia na zápas len kvôli bitkám. Keby vymizli bitky každý hráč by si robil čo chce a viacerí hviezdni útočníci by skončili v nemocnici so zlomenou rukou, nohou alebo inou časťou ľudského tela. Podľa mňa by mali z NHL vymiznúť nechutné fauly nie bitky.
NHL a celkovo aj hokej bez bitiek sa dá dosť ťažko predstaviť.. Dokým sa pri nich nepozabíjajú tak ich netreba rušiť :) . Čo by robili typy ako Chára celý zápas keby sa zrušili bitky..
1499 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING