Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

A coz teprve, kdyby zjistili, ze se to da sledovat zadarmo :hehe:
Kower píše:Wow tak to sa fanusikovia v US a CAN dobre nastvu... vratane mna!!!
Prečo? Z toho čo viem je 150 +/- v USA/CAN štandardná suma, ktorá tam platí roky. My čo sledujeme v noci máme zľavu. Ty chodíš na zápasy do radu pre zdravotne postihnutých a štveš sa keď ťa vyhodia s tým, že oni zľavu majú a ty nie? :dudo:
AndyF píše:A coz teprve, kdyby zjistili, ze se to da sledovat zadarmo :hehe:
:ninja:
Pekna cena, opet do toho pujdu. Loni jsem pro sledovani zacal pouzivat aplikaci na X360 a naprosta spokojenost. Velka vyhoda byla, ze pokud jsem ja sledoval na X360, tak muj "GCL partak" martin83 mohl soucasne se mnou pouzivat GCL na pocitaci, takze jsme se vetsinou nemuseli stridat ani slozite domlouvat..

Martin83 ale s NHL konci, tak hledam partaka noveho. Pres noc koukam parkrat do roka, vetsinou tedy zaznamy pres den a to predevsim na X360. Jedina kolize tak muze nastat na vikendove odpoledni live zapasy. Tam ale pokud to pujde budu taky pouzivat X360 aplikaci, nebo jeden z nas bude muset pouzit VLC variantu zdarma. :giggle:

Zajemci napiste pm.

:!: edit: tak uz jsem se predbezne dohodl se Sellym
Getzo5 píše:
Kower píše:Wow tak to sa fanusikovia v US a CAN dobre nastvu... vratane mna!!!
Prečo? Z toho čo viem je 150 +/- v USA/CAN štandardná suma, ktorá tam platí roky. My čo sledujeme v noci máme zľavu. Ty chodíš na zápasy do radu pre zdravotne postihnutých a štveš sa keď ťa vyhodia s tým, že oni zľavu majú a ty nie? :dudo:
AndyF píše:A coz teprve, kdyby zjistili, ze se to da sledovat zadarmo :hehe:
:ninja:
nehovoriac o tom, ze (hovorim o SR) u nas priemerny obcan musi robit viac, aby si mohol dovolit zaplatit to ako priemerny obcan CAN/USA. Aj ked to mame "lacnejsie" :slap:
To porovnanie o zdravotne postihnutych som celkom nepochopil... mna zarazil ten rozdiel najma vzhladom na "novych" predplatitelov ktori si to zplatili v 2013 kvoli nizkej cene... ale urcite NHL ma to zmapovane lepsie ako ja cize mozno prave najviac novych uzivatelov bolo z mimo US/CAN takze chcu si ich udrzat.
ze my mame ten "hendikep", ze to musime pozerat v noci...preto to prirovnanie (myslim).
navyse tu bude asi aj viac blackoutov.
ako to teda je, predlzi to automaticky, mam cakat...
Automaticke predlzenie sa da zrusit aj v nastaveniach billing info. sam som tak spravi. bohuzial GCL som minuly rok vyuzival len velmi malo. tento rok som uz investoval do nfl gamepass.
Prodloužilo se to někomu automaticky? Mě ne a ani žádný mail ohledně toho mi nepřišel.

mitch: kde najdu to billing info? Nemůžu to najít.
mne prisiel mail, ze mi to bude automaticky predlzene, ale 4 splatkami, tak som to zrusil ako pisal mitch a zaplatil nanovo jednou platbou, teraz tam uz ta moznost zrusenia zase nie je, neviem kedy to tam nabehuje

len som to vsetko zbuchal rychlo a som sa obaval, ze mi to stiahnu 2x, no nastastie nie
WildCelt píše:mne prisiel mail, ze mi to bude automaticky predlzene, ale 4 splatkami, tak som to zrusil ako pisal mitch a zaplatil nanovo jednou platbou, teraz tam uz ta moznost zrusenia zase nie je, neviem kedy to tam nabehuje

len som to vsetko zbuchal rychlo a som sa obaval, ze mi to stiahnu 2x, no nastastie nie
Máš pravdu, znova jsem prohledal poštu a ten mail mám teda taky, ale billing info tak fakt není. A z účtu neodešlo nic, tak jsem jim napsal mail, že nemám zájem o automatické obnovení, tak uvidím. Každopádně dík za info :thumbsup:
pre komfort pri sledovani zdarma stiahnite toto http://uloz.to/xHst4ntg/hockey-luac" onclick="window.open(this.href);return false; , heslo nhl

mat nainstalovane vlc a to co stiahnite nakopirovat do Program Files/VideoLAN/VLC/lua/sd

potom zapnite vlc a vypada to takto (zalozky zobrazit/playlist) http://oi40.tinypic.com/rh34fl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Proste je tam vzdy aktualny playlist hracieho dna a vyberiete si co chcete kukat
Zatím bez blackoutů? :cool:
Tak to vypadá, že nás - VLCkáře - odstřihli, huh? :verysad:
fantomas píše:Tak to vypadá, že nás - VLCkáře - odstřihli, huh? :verysad:
Vzdyt to normalne bezi. Nebo byl nejaky vypadek?
Redy píše:
fantomas píše:Tak to vypadá, že nás - VLCkáře - odstřihli, huh? :verysad:
Vzdyt to normalne bezi. Nebo byl nejaky vypadek?
No zaznamy jdou, ale real-time ne.. jeste bych nepropadal panice, ale kdyz jsem porovnaval ten soubor, tak tam pribyl snad nejakej security key, takze mozny je vsechno :doh:
Ja to stále robím cez zdrojový kód. Včera som pravda nepozeral nič, ale doteraz to šľapalo (prvý týždeň). Beztak to spravidla používam na záznamy, nemám už príliš čas sledovať po nociach ako kedysi, ale ak by bola nejaká zmena, dajte vedieť.

A Tome, fantome, nešír poplašné správy :waa:... alebo ak, odpovedaj na FB. :bitka3:
Getzo5 píše:Ja to stále robím cez zdrojový kód. Včera som pravda nepozeral nič, ale doteraz to šľapalo (prvý týždeň). Beztak to spravidla používam na záznamy, nemám už príliš čas sledovať po nociach ako kedysi, ale ak by bola nejaká zmena, dajte vedieť.

A Tome, fantome, nešír poplašné správy :waa:... alebo ak, odpovedaj na FB. :bitka3:
Ano, dneska v noci to neslo poprve, jeste v nedeli vecer jsem koukal.
AndyF píše: Ano, dneska v noci to neslo poprve, jeste v nedeli vecer jsem koukal.
Myslim ze podruhe, ja se vzbudil i predevcirem na ten cirkus v EDM a taky to neslo..
:censored:
zaznamy idu bez problemov. No uvidime dnes v noci, ci to uz bude fungovat..ak nie, snad niekto vymysli novy navod :pray:
Som vedel, že to skoro zanikne, keď mi to ponúkal nejaký Amík. :hehe:
Getzo5 píše:Som vedel, že to skoro zanikne, keď mi to ponúkal nejaký Amík. :hehe:
Pak je to jasny, oni sou fakt idioti..
Tak já to zas nerozchodim asi. To vypadá na permanentní blackout. :verysad:
Viac spánku na úkor bezsenných nocí nám prospeje. :tired: :sleep:
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS