Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Parda píše:A jak se mám přihlásit po švýcarskou IP? Tak zběhlý v kompech nejsem.
taky bych se přidal...jak na to prosím?
návodů je všude spousta, třeba tady i s odkazama na proxy listy

Kód: Vybrat vše

http://zmerit.net/proxy
To je ale stahování zápasů, nebo ne?

Jinak nechodí někdo na zahraniční fóra? Zajímalo by mě co na GCL říkají Finové nebo Švédi.
Teď nevím jestli to je reakce na změnu ip - to je v podstatě hledání ip země která není postižená black outem nebo ten odkaz na slovaknhl - tam je na tom uložto i návod na to jak se to dá vidět v přímém přenosu(dobrá kvalita) nebo s nejmíň asi hodinovým zpožděním taky bez stahování (ale s možností ukládání) a nebo klasicky - stažením.
Záleží hodně na rychlosti netu.
to wp2t: dobře chlape :poklona: ... díky moc za cenné info :cool:
A jak to funguje? Stačí se lognout pod jinou zemi a pak jet normálně? Protože pochybuju , ze je prodána která utáhne zadarmo takový traffic, nebo i slušnou rychlost...pokud jste nějaké našli tak sem snímá:-)
Já už jsem to dlouho nezkoušel (ten způsob ze slovaknhl funguje parádně už po tři roky), ale když tenkrát třeba dávali přenosy na tsn.ca, tak si stačilo najít nějaký proxy kanadské university - vyzkoušet který má největší rychlost přenosu a normálně to fungovalo. Když jsi šel přes normálně českou nebo slovenskou ip, tak to hlásilo, že přenos jen do Kanady.
A když bylo MS na Slovensku a naši nedávali všechny zápasy, tak na jejich oficiální televizi to taky šlapalo - změna na slovenské proxy.
V tom návodu uvedeném výše je ta změna proxy popsána přesně a ještě tam jsou listiny volných. Je třeba zkoušet a najít ty volné a co nejmíň navštěvované. U těch universit byla výhoda, že v době, kdy běžely zápasy tak studenti spali.
:lol: tak to je na mě moc složité, já a kompy to moc nejde dohromady. Každopádně bych asi měl nad něčím zapracovat, protože Jágr skončí a Habs budou na noha sportu zase co chvíli. O PO nemluvě :hroza:
Ta změna ip je trochu složitější ale ten návod z .sk je něco jiného - je to jednoduché a v tom vysvětlovacím souboru na uložto to maj i s obrázkama- přesně kde co zmáčknout. Stačí si stáhnout free program, nainstalovat a podle návodu s obrázky do něho vložit link se zápasem a už jen sledovat živě nebo ze záznamu.
Zkus to stáhnout a po přečtení uvidíš jak je to jednoduché.

Tohle je třeba link včerejšího zápasu habs

http://nlds150.cdnak.neulion.com/nlds_vod/nhl/vod/2013/02/12/181/2_181_mtl_tbl_1213_h_whole_2_800.mp4 
Když to vložíš teď do exploreru, tak ti to nabídne stažení, když to vrazíš do chromu, tak ti to začne rovnou přehrávat. (Důležitá rychlost netu)
No a podobný link když vložíš do toho staženého free programu(vlc player) v době hraní zápasu, tak se ti to bude přehrávat živě.
A ty linky se díky tomu jeho návodu prostě zobrazí v prohlížeči, ty si vybereš a sleduješ.

Jestli se o to pokusíš a něco by ti nešlo, tak dej vědět, zkusím ti poradit, ale v tom návodu je fakt všechno s obrázkama zatrhlejma tlačítkama, co se maj zmáčknout atd.
Díky moc :good: Zatím to nemám moc čas řešit a na Habs by neměl být delší dobu blackout, ale 27.2. už ano, tak se o to pokusím.
ponúkam funkčné GCL-ko na predaj. Cena: 30€ Ak by mal niekto záujem tak PM.
Naše oba víkendové zápasy jsou na ESPN America :buch: takže budě blackout že? Malou naději je fakt, že tu kdosi psal, že blackout na nějaké zápasy nebyl, i když to bylo na ESPN. Tato novinka na GCL mě dovádí k naprostému šílenství! :nervy2:
wp2t píše:Ta změna ip je trochu složitější ale ten návod z .sk je něco jiného - je to jednoduché a v tom vysvětlovacím souboru na uložto to maj i s obrázkama- přesně kde co zmáčknout. Stačí si stáhnout free program, nainstalovat a podle návodu s obrázky do něho vložit link se zápasem a už jen sledovat živě nebo ze záznamu.
Zkus to stáhnout a po přečtení uvidíš jak je to jednoduché.

Tohle je třeba link včerejšího zápasu habs

http://nlds150.cdnak.neulion.com/nlds_vod/nhl/vod/2013/02/12/181/2_181_mtl_tbl_1213_h_whole_2_800.mp4 
Když to vložíš teď do exploreru, tak ti to nabídne stažení, když to vrazíš do chromu, tak ti to začne rovnou přehrávat. (Důležitá rychlost netu)
No a podobný link když vložíš do toho staženého free programu(vlc player) v době hraní zápasu, tak se ti to bude přehrávat živě.
A ty linky se díky tomu jeho návodu prostě zobrazí v prohlížeči, ty si vybereš a sleduješ.

Jestli se o to pokusíš a něco by ti nešlo, tak dej vědět, zkusím ti poradit, ale v tom návodu je fakt všechno s obrázkama zatrhlejma tlačítkama, co se maj zmáčknout atd.
Dodatečně děkuju, protože až včera jsem to vyzkoušel, díky druhému blackoutu Kings v řadě (a to jsem Kings s Canucks nenašel ani na Nově, ani na ESPN America).
Jde i zakoupit jen jeden zapas?
Mal som GCL minulú sezónu. Treba to nejako odhlásiť, alebo sa to odhlási samo?? Budúci rok už nemám záujem a bol by som nerád, keby mi stiahli z účtu peniaze... Ďakujem za rady...
Marco » čtv 27 6, 2013 18:43 píše:Mal som GCL minulú sezónu. Treba to nejako odhlásiť, alebo sa to odhlási samo?? Budúci rok už nemám záujem a bol by som nerád, keby mi stiahli z účtu peniaze... Ďakujem za rady...
Urcite odhlasit!
Samo se to neodhlasi, je to nekde v podminkach..
AndyF » 27 Jún 2013, 18:16 píše:
Marco » čtv 27 6, 2013 18:43 píše:Mal som GCL minulú sezónu. Treba to nejako odhlásiť, alebo sa to odhlási samo?? Budúci rok už nemám záujem a bol by som nerád, keby mi stiahli z účtu peniaze... Ďakujem za rady...
Urcite odhlasit!
Prosim ta a nevies poradit ako na to?
Přes tenhle formulář by to nejspíš odhlásit šlo:

http://www.nhl.com/ice/gclsupport.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

nebo tam jsou další kontakty a FAQ
Nevíte někdo, kolik za to budou chtít letos? Nějak to nemůžu nikde najít :?
Jimi004 » ned črc 28, 2013 4:11 am píše:Nevíte někdo, kolik za to budou chtít letos? Nějak to nemůžu nikde najít :?
Cena bude zverejnena koncom septembra... 2011/12 stalo $160... cez early bird special... teda pokial EU cena nie je ina
Marco » úte črc 02, 2013 4:33 am píše:
AndyF » 27 Jún 2013, 18:16 píše:
Urcite odhlasit!
Prosim ta a nevies poradit ako na to?
Pred sezonou ti pride email s cenou aj s moznostou to zrusit.
GCL uz ma zverejnenu cenu $149.99 do konca oktobra, potom to bude stat $159.99. Pri platbe kartou Discover je este zlava 10%.

P.S.: Toto su ceny v USA, neviem ci to pre Europu plati tiez.
Ja tam vidim cenu za 99,99 dolarov.

Vraj pre Europu bude takato cena.
Update od NHL priamo:

Thank you for your inquiry. A season's subscription to NHL Gamecenter Live will cost $99.99 if you are located outside of the United States and Canada. We hope this information was helpful to you. Please feel free to contact us if you have any further questions or concerns.

WOOOOOHA!
Wow tak to sa fanusikovia v US a CAN dobre nastvu... vratane mna!!!
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO