Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Individuální trofeje

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Dosť blbé vyberať top obrancov (3) na túto Vezina Trophy. Chára, ani Lidstrom, či Weber tam byť vôbec nemuseli, no kto by tam bol za nich? Okrem Višňu ma nikto iný nenapadá. A zas nie je možné tam dávať len obrancov podľa získaných bodov. Yandle by tam možno aj mohol patriť, ale on sa vyšvihol hlavne v nejakom tom jednom mesiaci a potom postupne utíchal, kdežto Višňova forma gradovala. Chára tam je pravdepodobne aj vďaka prvému hattricku v NHL. Liďas taktiež zaznamenal svoj prvý hattrick v tejto sezóne, no ten tam môže byť aj vďaka zásluhám.. No Weber, ten vôbec netuším, ako sa tam dostal. No aby sa nepovedalo, do počtu je dobrý. V nominácií mali byť určite Višňa a Lidstrom, ale tretieho neviem, koho by som tam dal..
Yandle bude inak dosť dlho prehliadaný vďaka tomu, že hrá vo Phoenixe. Hoši a kde sú ti vaši noví top obrancovia? Doughty a Myers?
Tam kde byť majú. Vo vývoji. Doughtyho vlaňajšia sezóna bola znamenie, Myersova nič viac než Calder season, ale ani o tom neviem, že by sa spomínal ako vážnejší kandidát na NT v najbližšej dobe. Skôr by som sa pýtal "kde je Keith?". Kde je Green bohužiaľ vieme :cry:
yzy19 píše:Dosť blbé vyberať top obrancov (3) na túto Vezina Trophy. Chára, ani Lidstrom, či Weber tam byť vôbec nemuseli, no kto by tam bol za nich? Okrem Višňu ma nikto iný nenapadá. A zas nie je možné tam dávať len obrancov podľa získaných bodov. Yandle by tam možno aj mohol patriť, ale on sa vyšvihol hlavne v nejakom tom jednom mesiaci a potom postupne utíchal, kdežto Višňova forma gradovala. Chára tam je pravdepodobne aj vďaka prvému hattricku v NHL. Liďas taktiež zaznamenal svoj prvý hattrick v tejto sezóne, no ten tam môže byť aj vďaka zásluhám.. No Weber, ten vôbec netuším, ako sa tam dostal. No aby sa nepovedalo, do počtu je dobrý. V nominácií mali byť určite Višňa a Lidstrom, ale tretieho neviem, koho by som tam dal..
Yandle bude inak dosť dlho prehliadaný vďaka tomu, že hrá vo Phoenixe. Hoši a kde sú ti vaši noví top obrancovia? Doughty a Myers?
neboj, ved mozno tam uz dlho hrat nebude. ako hrac winnipegu bude mat ovela vacsie sance :giggle:
Pavel Datsyuk, Ryan Kesler, and Jonathan Toews nominated for Selke :!:

Tak a teraz tipy :hmm: Čosi mi hovorí, že tento rok to predsalen získa Kess i keď boty by som na to nevsadil jak se říká :giggle:
Kesler je favorit ako Brno.
Tipoval bych Kesler / Toews. Dacjuk má míň odehráno a tihle dva tomu pro letošek asi odpovídají víc. Hlavní favorit je pro mě Kesler.

Když to vyhraje Captain Serious taky se samozřejmě zlobit nebudu. :giggle:
Btw. viete si inak predstaviť, že by v nominácií na Norris Trophy nebol Kanaďan, či Američan, ale traja Európania? Preto tam je Weber dobrý do počtu a Chárovi dali prednosť aj vďaka tomu, že je to veľký hráč s tvrdšou hrou, než preferuje Višňa a takých majú v NHL radšej. No naozaj som nečakal, že by Višňa nebol v nominácií, ale vo výhru som neveril vôbec..
yzy19 píše:Dosť blbé vyberať top obrancov (3) na túto Vezina Trophy. Chára, ani Lidstrom, či Weber tam byť vôbec nemuseli, no kto by tam bol za nich? Okrem Višňu ma nikto iný nenapadá. A zas nie je možné tam dávať len obrancov podľa získaných bodov. Yandle by tam možno aj mohol patriť, ale on sa vyšvihol hlavne v nejakom tom jednom mesiaci a potom postupne utíchal, kdežto Višňova forma gradovala. Chára tam je pravdepodobne aj vďaka prvému hattricku v NHL. Liďas taktiež zaznamenal svoj prvý hattrick v tejto sezóne, no ten tam môže byť aj vďaka zásluhám.. No Weber, ten vôbec netuším, ako sa tam dostal. No aby sa nepovedalo, do počtu je dobrý. V nominácií mali byť určite Višňa a Lidstrom, ale tretieho neviem, koho by som tam dal..
Hattricky s tim nemaji co delat.Subban ho nasazel taky a neni tu ani mezi novackama.Jak rikas nemusel tam byt ani jeden z teto trojce...mohl tam byt prave zminovany Yandle ale Visna byl pro me jednoznacnej kandidat minimalne na nominaci.V tomhle me tato nominace prekvapila :eek2:
Getzo5 píše:Pavel Datsyuk, Ryan Kesler, and Jonathan Toews nominated for Selke :!:

Tak a teraz tipy :hmm: Čosi mi hovorí, že tento rok to predsalen získa Kess i keď boty by som na to nevsadil jak se říká :giggle:
Kesler jednoznacne!Zaslouzi si ji :yes: Jeho forma rok od roku gradovala a ma ted ty nejlepsi cisla.Loni mu to uteklo o 13 hlasu ale to se letos nestane...
yzy19 píše:Btw. viete si inak predstaviť, že by v nominácií na Norris Trophy nebol Kanaďan, či Američan, ale traja Európania? Preto tam je Weber dobrý do počtu a Chárovi dali prednosť aj vďaka tomu, že je to veľký hráč s tvrdšou hrou, než preferuje Višňa a takých majú v NHL radšej. No naozaj som nečakal, že by Višňa nebol v nominácií, ale vo výhru som neveril vôbec..
No neviem či práve Norris, ale keď bol Hossa vo Wings tak sa chvíľu hovorilo o šialenej nominácii na Selke:
1. Datsyuk 2. Hossa 3. Zetterberg
Čo sa týka Harta taktiež v pohode, neviem či už aj nebolo... však si nakombinuje Datsyuk, Malkin, Ovečkin, Sedinovci a kľudne to pri zaujímavom roku môže vypáliť, nehovoriac, že vždy môže niekto iný vyskočiť.
A Norris?
Chara, Lidstrom a pri troche šťastia vybehne niekto ako Enstrom či Višňovský... Tento rok sme k tomu boli blízko, môže sa to stať hocikedy.
Jména, která jsem si říkal ještě před nominací: Thomas, Chára, Kesler a St. Louis (u toho jsem ale nevěřil ani nominaci)
Hart Trophy - Perry, D.Sedin, St.Louis.
Wishlist - 1. St. Louis 2. Perry 3. Daniel Sedin
Reality - 1. Daniel Sedin
begbeee píše:Wishlist - 1. St. Louis 2. Perry 3. Daniel Sedin
Reality - 1. Daniel Sedin
st.lujs je super hrac ale nato aby mohol pomyslat na hart musel by mat aspon o 10 bodov viac ako dvaja dalsi kandidati pretoze hra v notoricky slabsej konferencii kde sa lahsie zbieraju body.
Getzo5 píše:Skôr by som sa pýtal "kde je Keith?".
Keitha bys dal do nominace :?: no já nevim... oproti loňsku podle mě neměl zrovna vydařenou sezónu.. jsem ho musel vytrejdovat i z fantasy :D :thumbsdown:

Webera bych pochopil, Cháru / Višnu tak nějak taky... ale Yandle tam měl být uřčitě na úkor Niclase ... na zásluhy se nehraje a to co letos předváděl "Keith" bavilo fanoušky v Arizoně po celý rok ... možná je to tim, že sem ho měl na očích mnohem častějš než ostatní beky... ale stejně :hroza:

To Petrik: No já nevim, podle mě ho podepíšem a navíc Maloney říkal, že ho nechce trejdovat :frajer2:
:lol: Ne to si nepochopil Wanic. Ak by si si ten komentár dal ešte raz, zbadal by si, že je to narážka na výkonnostný pokles vlaňajších finalistov, nie kritika nenominácie Keitha. Ten tam prirodzene tento rok nemá čo robiť. :yes: (i keď posledná štvrtina sezóny v jeho podaní :poklona2: )
Jack Adams
Bylsma, Trotz a Vigneault

Prial by som to velmi Barrymu, ale asi to dajú Bylsmovi :? .
ja mám taký pocit, že si to zaslúži Trotz, ak tú trofej nedostane budem prekvapený, Bylsma ee
Walt píše:ja mám taký pocit, že si to zaslúži Trotz, ak tú trofej nedostane budem prekvapený, Bylsma ee
Přesně tak. Bylsma je sice kvalitní trenér, ale podle mě je až moc přeceněný. Jednoznačně Trotz...
Walt píše:ja mám taký pocit, že si to zaslúži Trotz, ak tú trofej nedostane budem prekvapený, Bylsma ee
No...tento rok by sa mu to už mohlo podariť. Ja budem len a len rád. Odvádza v Nashville skvelú robotu.
Kesler
Bylsma
Perry
Lidstrom

Myslim, ze takto to dopadne. Aj ked ja by som to pozmenil na Trotza a Webera.
Trofej prajem Trotzovi, dostane ju ale s veľkou pravdepodobnosťou Bylsma, NHl určite prihliadne na zranenia hráčov ako Crosby či Malkin a to, čo s tímom dokázal Dan spraviť.
mt-svk píše:Trofej prajem Trotzovi, dostane ju ale s veľkou pravdepodobnosťou Bylsma, NHl určite prihliadne na zranenia hráčov ako Crosby či Malkin a to, čo s tímom dokázal Dan spraviť.
Bože, čo také s tým dokázal spraviť? Pittsburgh hrá za posledné 4 roky jednu sezonu bez opôr, spravia PO a hned dajme Bylsmovi Jacksa... Ved Nashville hrá bez hviezd už dlhé roky a vždy dosť slušne a navyše tento rok došiel Trotz aj dalej v PO. U mňa je to 1000% Barry. AV to mal najlahšie túto sezonu, ten tam je asi už len z princípu... keby Dallas nepo.... záver sezony tak by som chcel medzi kandidátmi radšej Crawforda.
Ohlund píše:
mt-svk píše:Trofej prajem Trotzovi, dostane ju ale s veľkou pravdepodobnosťou Bylsma, NHl určite prihliadne na zranenia hráčov ako Crosby či Malkin a to, čo s tímom dokázal Dan spraviť.
Bože, čo také s tým dokázal spraviť? Pittsburgh hrá za posledné 4 roky jednu sezonu bez opôr, spravia PO a hned dajme Bylsmovi Jacksa... Ved Nashville hrá bez hviezd už dlhé roky a vždy dosť slušne a navyše tento rok došiel Trotz aj dalej v PO. U mňa je to 1000% Barry. AV to mal najlahšie túto sezonu, ten tam je asi už len z princípu... keby Dallas nepo.... záver sezony tak by som chcel medzi kandidátmi radšej Crawforda.
Nezabúdaj, źe to nebol len Crosby a malkin, ale nehorázne zranenia, takže často hralo dobreže nie viac hráčov z farmy ako z hlavného tímu /obrazne povedané/, napriek tomu dokázal Bylsma tím udržať na veľmi dobrej pozícii. Ten tím musel absolútne zmeniť taktiku, systém hry. To sa Danovi podarilo. Mimochodom, miesto Vigneaulta by som tam dala Lemaira.
Jacques to nedotiahol do konca. Akokoľvek kruto to znie, je to tak. Miesto Vigneaulta tam mal byť Boucher, ale ako nováčik typicky zostal na ocot. Škoda, nomináciu by si zaslúžil. Ale čo nie je, môže byť a môj odhad je i že bude. JAT dostane Bylsma, ale viac než Trotz si to nezaslúži nik, nazerajúc na to dlhodobo.
326 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES