Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

mitch píše:Ja mam us ucet, ale predpokladal som ze budu kontrolovat IP. Zatial som sledoval live len flames takze neviem ci mam blackout, otestujem dnes.
Zkus mrknout jestli bezi zaznam DAL-MIN.
Redy píše:
mitch píše:Ja mam us ucet, ale predpokladal som ze budu kontrolovat IP. Zatial som sledoval live len flames takze neviem ci mam blackout, otestujem dnes.
Zkus mrknout jestli bezi zaznam DAL-MIN.

Zaznam Phi-Pit mi bezal hned v nedelu rano.
Ohlund píše:No ja to mám na českú a blackouty mám, práve ked sme to chceli s bratom skúsiť že 2 zápasy súčasne, on chcel na xboxe sledovať Minnesotu s Dallasom a nešlo mu to lebo to dávala noha sport :thumbsdown: , nastavil si tam Minny ako oblúbený tím, takže mu to tam ukazuje aj rozpis na dalšie zápasy a tento s Dallasom tam ani nebol... ale skúšal som teda iné 2 zápasy súčasne a išlo to :yes: .
Zaznamy tech zapasu ti teda taky nejdou predpokladam? Ja totiz zadny live jeste nezkousel, ale zaznamy tech problemovych zapasu tam vzdy rano byly, tak si myslim, ze ani live by nemel byt problem.

Dnes tedy radsi jeste vyzkousim live "problemovy" BOS-WIN a dam vedet.
Mně ještě pořád nejde ani sobotní LAK - CHI, ani PHI - PITT, o včerejších ani nemluvím.
sidney77 píše:Mně ještě pořád nejde ani sobotní LAK - CHI, ani PHI - PITT, o včerejších ani nemluvím.
No tak PHI - PIT hrali v sobotu o 21:00 nášho času, bloknuté sú 24-48 hodín (tak je to tam napísané), čiže asi najskôr pôjdu dnes od 21:00
už někdo vypozoroval jestli jsou u nás ty blackouty "jen" kvůli novasport nebo nedejbože to blokuje i zápasy běžící na nějakých jiných stanicích?
Redy píše:Dnes tedy radsi jeste vyzkousim live "problemovy" BOS-WIN a dam vedet.
Hmm, tak live mi to hlasi blackout i na X360, takze jedinou vyhodou jsou ty zaznamy, ktere davaji brzy po odvysilani.
Dev.iL píše:už někdo vypozoroval jestli jsou u nás ty blackouty "jen" kvůli novasport nebo nedejbože to blokuje i zápasy běžící na nějakých jiných stanicích?
Vypada to na Nova Sport a ESPN America. :hroza:
Začínam byť rád, že my v TV často nie sme. :lol2: :cert:
Getzo5 píše:Začínam byť rád, že my v TV často nie sme. :lol2: :cert:
To jsme na tom podobne, loni na nove tusim 1x za celou sezonu, mozna 2x :D Akorat mam obavy z toho ze letos je v Dallasu Jagr a my s nima hrajem 5x :slap:
Odpovedeli mi z GCL. Nic urcityho, vytah z FAQ. Ze prej toho maj hodne. Nehodlam se tim vic zabyvat, rusim to...
zapnem dnes rano ze si pozriem zaznam a zaznam nikde.
mitch píše:zapnem dnes rano ze si pozriem zaznam a zaznam nikde.
u mna ide :neviem:
arek píše:
mitch píše:zapnem dnes rano ze si pozriem zaznam a zaznam nikde.
u mna ide :neviem:
mozno teraz uz ide, netusim som v praci, ale o siedmej tam zaznam este nebol.
Ohlund píše:No ja to mám na českú a blackouty mám, práve ked sme to chceli s bratom skúsiť že 2 zápasy súčasne, on chcel na xboxe sledovať Minnesotu s Dallasom a nešlo mu to lebo to dávala noha sport :thumbsdown: , nastavil si tam Minny ako oblúbený tím, takže mu to tam ukazuje aj rozpis na dalšie zápasy a tento s Dallasom tam ani nebol... ale skúšal som teda iné 2 zápasy súčasne a išlo to :yes: .
uz je aplikacia na PS3
Tak to ať jde celý GCL do prdele! Dnes black out na tři zápasy (zatím) to jako fakt? Takhle si představují byznys? Nechápu to vůbec proč to vlastně je? Loni to přece vůbec nebylo, nebo ano? Takový styl vysílá ti to TV ve tvé zemi, tak nemáš nárok na GCL, to je neskutečné. A že třeba na koleji Noha sport nemám nikoho nezajímá. Jestli se to nezruší, tak za tohle příští rok trojku vážně nedám.

A druhá věc je play off. Tak to bude jak? Noha sport PO vysílá každý den, finále každý zápas. Takže v PO zase streamy?
Parda píše:Tak to ať jde celý GCL do prdele! Dnes black out na tři zápasy (zatím) to jako fakt? Takhle si představují byznys? Nechápu to vůbec proč to vlastně je? Loni to přece vůbec nebylo, nebo ano? Takový styl vysílá ti to TV ve tvé zemi, tak nemáš nárok na GCL, to je neskutečné. A že třeba na koleji Noha sport nemám nikoho nezajímá. Jestli se to nezruší, tak za tohle příští rok trojku vážně nedám.

A druhá věc je play off. Tak to bude jak? Noha sport PO vysílá každý den, finále každý zápas. Takže v PO zase streamy?
ja vcas odhlasil....
Stačí sa prihlásiť cez inú ip a žiadny blackout nebude
erik23 píše:Stačí sa prihlásiť cez inú ip a žiadny blackout nebude
Zkousel jsi to???
Ja byl pod Holandskou IP, Rumunskou IP, Italskou IP... Vsude blackout..
Schweiz pomoze
A jak se mám přihlásit po švýcarskou IP? Tak zběhlý v kompech nejsem.
..tak jsem si dnes zaplatil tuhle službu a až pak zjistil, že je tam celkem dost blokovanej zápasů :-( . Už jsem to zkoušel na archivní zápasy i na aktuální - a nejde to. Dobře mi tak, měl jsem si nejdřív pořádně pročíst místní fórum. Takže pozor pánové, jestli chcete utratit 50$ , tak s GC to máte jen za některé zápasy a asi bez p.o. (jestli teda nova koupí všechny přenosy nebo většinu v prvním kole)!!

Když si pomyslím, že jsem nechtěl platit skylinku kvůli hokeji celej balíček i s programama co nechci sledovat (jinou možnost přes sat nemám) a chtěl jsem za podobný peníze mít "vše v jednom" přímo u zdroje, tak jsem dopadl pěkně na držku..
milovnikhokeje píše:..tak jsem si dnes zaplatil tuhle službu a až pak zjistil, že je tam celkem dost blokovanej zápasů :-( . Už jsem to zkoušel na archivní zápasy i na aktuální - a nejde to. Dobře mi tak, měl jsem si nejdřív pořádně pročíst místní fórum. Takže pozor pánové, jestli chcete utratit 50$ , tak s GC to máte jen za některé zápasy a asi bez p.o. (jestli teda nova koupí všechny přenosy nebo většinu v prvním kole)!!

Když si pomyslím, že jsem nechtěl platit skylinku kvůli hokeji celej balíček i s programama co nechci sledovat (jinou možnost přes sat nemám) a chtěl jsem za podobný peníze mít "vše v jednom" přímo u zdroje, tak jsem dopadl pěkně na držku..
Pokud ti to nevyhovuje, napis jim a sluzbu zrus. Mas na to 5 dni
gamecentrum live zdarma, bez blokovaných zápasů

Kód: Vybrat vše

http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=495
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO