Redy píše:Zkus mrknout jestli bezi zaznam DAL-MIN.mitch píše:Ja mam us ucet, ale predpokladal som ze budu kontrolovat IP. Zatial som sledoval live len flames takze neviem ci mam blackout, otestujem dnes.
Zaznam Phi-Pit mi bezal hned v nedelu rano.
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Zaznamy tech zapasu ti teda taky nejdou predpokladam? Ja totiz zadny live jeste nezkousel, ale zaznamy tech problemovych zapasu tam vzdy rano byly, tak si myslim, ze ani live by nemel byt problem.Ohlund píše:No ja to mám na českú a blackouty mám, práve ked sme to chceli s bratom skúsiť že 2 zápasy súčasne, on chcel na xboxe sledovať Minnesotu s Dallasom a nešlo mu to lebo to dávala noha sport, nastavil si tam Minny ako oblúbený tím, takže mu to tam ukazuje aj rozpis na dalšie zápasy a tento s Dallasom tam ani nebol... ale skúšal som teda iné 2 zápasy súčasne a išlo to
.
Ohlund píše:No ja to mám na českú a blackouty mám, práve ked sme to chceli s bratom skúsiť že 2 zápasy súčasne, on chcel na xboxe sledovať Minnesotu s Dallasom a nešlo mu to lebo to dávala noha sport, nastavil si tam Minny ako oblúbený tím, takže mu to tam ukazuje aj rozpis na dalšie zápasy a tento s Dallasom tam ani nebol... ale skúšal som teda iné 2 zápasy súčasne a išlo to
.
ja vcas odhlasil....Parda píše:Tak to ať jde celý GCL do prdele! Dnes black out na tři zápasy (zatím) to jako fakt? Takhle si představují byznys? Nechápu to vůbec proč to vlastně je? Loni to přece vůbec nebylo, nebo ano? Takový styl vysílá ti to TV ve tvé zemi, tak nemáš nárok na GCL, to je neskutečné. A že třeba na koleji Noha sport nemám nikoho nezajímá. Jestli se to nezruší, tak za tohle příští rok trojku vážně nedám.
A druhá věc je play off. Tak to bude jak? Noha sport PO vysílá každý den, finále každý zápas. Takže v PO zase streamy?
Pokud ti to nevyhovuje, napis jim a sluzbu zrus. Mas na to 5 dnimilovnikhokeje píše:..tak jsem si dnes zaplatil tuhle službu a až pak zjistil, že je tam celkem dost blokovanej zápasů. Už jsem to zkoušel na archivní zápasy i na aktuální - a nejde to. Dobře mi tak, měl jsem si nejdřív pořádně pročíst místní fórum. Takže pozor pánové, jestli chcete utratit 50$ , tak s GC to máte jen za některé zápasy a asi bez p.o. (jestli teda nova koupí všechny přenosy nebo většinu v prvním kole)!!
Když si pomyslím, že jsem nechtěl platit skylinku kvůli hokeji celej balíček i s programama co nechci sledovat (jinou možnost přes sat nemám) a chtěl jsem za podobný peníze mít "vše v jednom" přímo u zdroje, tak jsem dopadl pěkně na držku..
Kód: Vybrat vše
http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=495