Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL Dresy

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

aktualne dresy (i loga) vsetkych klubov NHL krasne vyobrazene :arrow: Kluby NHL

Vacsina klubov sa rozhodla maximalizovat svoje loga na dresoch, alebo sa mi to len zda? Alebo sa az tolko tie dresy zmensili? :D Najvyraznejsie to asi vidiet na Pittsburgu a Chicagu.

Do mody nam tiez prichadza biela. Vid. Senators, Capitals, Predators, Oilers, Stars... Vsak budu na lade neviditelni :D . Ci to sa uz pripravuju na tu modru ladovu plochu, co volakedy skusali?

Vo farebnych divocinach pokracuju Sabres a Islanders.

Dallas zasa skusa dizajn ala trznicova mikina :D

Smerom k retru ide Boston, Vancouver.

Tak vidim, ze dizajnery sa vyblaznili :D

Este si neodpustim poznamku na ten uzky strih dresov. Ked vidim hracov v tych baletackych obtahovackach tak mi je do smiechu :lol:
Ako vidia hraci nove reebok dresy?
http://www.calgaryflames.cz/novinky2007 ... nka01.html
Tie posledne dve vety su svata pravda. Vsak kvoli tomu sa aj taketo obmeny robia. Aby si ludia nakupili nove dresy. Kym z toho budu $$$, tak na hracov sa vys*ru.
TOP 10
1.Calgary Flames
2.Toronto Maple Leafs
3.Buffalo Sabres
4.Florida Panthers
5.Colorado Avalanche
6.Ottawa Senators
7.Pittsburgh Penguins
8.Nashville Predators
9.Tampa Bay Lightning
10.Columbus Blue Jackets
.:Mike:. píše:TOP 10
1.Calgary Flames
2.Toronto Maple Leafs
to sa dalo cakat kedze su to tvoje oblubene kluby
arek píše:
.:Mike:. píše:TOP 10
1.Calgary Flames
2.Toronto Maple Leafs
to sa dalo cakat kedze su to tvoje oblubene kluby
můj nejvíc oblíbený tým je calgary,torontu fandím je trochu.
Canadiens mají nejhezčí dresy v NHL

Písmena C a H v červenobílém provedení na modro-červeném či bílém podkladě jsou nejsympatičtější ochrannou známkou v National Hockey League...alespoň podle návštěvníků internetových stránek televizní stanice CBS...dresy Montrealu zvítězily v hlasování, které formou “vyřazovacích bojů” zorganizoval zmiňovaný kanál v prvním měsíci sezóny 2007-08.

Canadiens ve finále s Chicagem získali dvě třetiny z 18 258 hlasů, které automatický hlasovací systém zaznamenal..také další pořadí svědčí o oblibě trikotů, jež oblékají mužstva patřící do historie NHL..Habs přešli do závěrečných bojů přes Boston, Blackhawks vyřadili ve druhém semifinále jiného zástupce Original Six, newyorské Rangers.

Služebně nejmladší ligoví účastníci vypadli hned v prvním kole, kde ovšem skončila také pouť Toronta (s Vancouverem) a Detroitu (s Dallasem)..derby dvou “Déček” bylo nejvyrovnanějším kláním celého průběhu soutěže, o postupu Stars rozhodl čtyřprocentní rozdíl z celkové sumy více než pětadvaceti tisíc hlasů..největší zájem respondentů přitáhl hned na začátku duel prvního nasazeného Montrealu s Columbusem, ve kterém se po počátečním náporu Blue Jackets probudili příznivci protistrany, takže nakonec došlo 33 116 hlasů.

Úroveň souboje znehodnotil jen fakt, že organizátoři provedli počáteční redukci na šestnáct postupujících týmů sami. Zvolili přitom velmi pochybné kritérium, do play off pustili kromě automaticky nasazených týmů Původní šestky desítku mužstev, jejichž trikoty prodělaly v souvislosti se zavedením nových výrobků firmy Reebok nejdramatičtější změny. Nedostalo se tak např. na konzervativce z Philadelphie, New Jersey či St. Louis nebo na Sabres, kteří aktualizovalo svoji image o rok dříve, než by bylo z hlediska účasti v nevšedním měření sil záhodno (nhl.cz)
Tak jak jste si s odstupem času zvykli na nové Rbk dresy? :)
Já jsem teda hrozně rád, že Rangers až na pár kosmetických změn drey nezměnily. :)
A ani ostatní týmy z Original SIX nějakou významnou změnu neprovedly :cool:
Jenom mě naštvalo že se zrušily alternativní dresy :thumbsdown:
A z těch nových se mi nejvíce líbí tyto
1. Tampa Bay- domácí- nové logo i dres se mi velmi líbí- logo mi přijde takové akčnější a na tom černém dresu pěkně zapadá :)
2.Colorado-domácí- na první pohled sice neprovedli až tak změn, ale z těch klubů co udělali nějakou změnu se jim to podle mě nejvíce vydařilo...narozdíl od většiny neudělaly mco barevné rukávy jako třeba Pens nebo Flyers
3.Columbus- domácí- nové logo je oproti starému parádní :thumbsup: Jinak se dresy celekm nezměnily
Neutrální pocit:
Dresy Vancouveru- na jednu starnu vítám že vrtátili k tradici,a le ten zelený pruh je na můj vkus moc široký a na rukávech špatně umístěný :?
Nejhnusnější
1.New York Islanders- absolutně hrozné :eek2: Z těch oranžových rukávů je mi fakt na blití- absolutně tam nepasují a vůbec ta oranžová na dresu je hrozná
2.Dallas- Dallas měl jedny z nejhezčích dresů NHL.Ale to co maj teď ,by předtím nemohli být ani trénikové drey :thumbsdown: To co předvedli an tom domácím :shock: To je něco mezi basketbalovým dresem a fanouškovskou mikinou :? Ty venkovní až tak neposraly, ale pořád ej to jen stín těch předešlých
3.San Jose- Jak se mi jejich předešlé dresy líbily tak tyhlou jsou hrozné.Styl nového loga je jak z komiksu což se k hokejovému dresu nelíbí.Taky jiný odstín domácího dresu není tak pěkný...mě se stejně nejvíc líbily jejich černé alternativní dresy.A taky ej tam trochu moc dresů
no to u mě je největší propadák San Jose. Logo sice změnili k lepšímu, ale ta barva dresů se mi zdá hrozná. Předchozí dresy se mi líbily, ty současné považuji za nejhorší v současnosti v NHL.
Lecavalier-number4 píše:no to u mě je největší propadák San Jose. Logo sice změnili k lepšímu, ale ta barva dresů se mi zdá hrozná. Předchozí dresy se mi líbily, ty současné považuji za nejhorší v současnosti v NHL.
přesně tak ty dresy zmrvily jak nejvíc mohly!FAKT HNUS!
Dresy San Jose nejsou opravdu vůbec hezké, moc se jim to nepovedlo. K dresům všeobecně: na pohled jsou velmi pěkné, ale hokejistům se až tak nelíbí, takže je dost možné, že po sezóně přijde změna.
PS: Nestalo se to jedinkrát, když při bitce roztrhal jeden hráč tomu druhému dres na cucky.
Máte svůj oblíbený klub :?: Máte svého oblíbeného hráče :?: A chtěli byste mít jeho dres doma :?: Napište nám :!:

Redakce NHLpro.cz má možnost pořídit originální dresy jednotlivých hráčů NHL, přímo z Ameriky. Částka by se měla předběžně pohybovat okolo 1 500,- Kč. Tímto článkem bychom rádi zjistili, zda by o takové dresy byl zájem.

Pokud byste měli předběžný zájem, určitě nám napište na e-mail: redakce@nhlpro.cz a do předmětu uveďte ORIGINÁLNÍ DRES a v e-mailu prosím napište celé své jméno, znovu pro jistotu na sebe e-mail a v neposlední řadě jméno hráče a klubu, o jehož dres byste měli zájem.

V případě, že by se přihlásilo více zájemců, začali bychom zjišťovat podrobnější informace a rádi bychom Vám takovou službu zprostředkovali.
cepi píše:Máte svůj oblíbený klub :?: Máte svého oblíbeného hráče :?: A chtěli byste mít jeho dres doma :?: Napište nám :!:

Redakce NHLpro.cz má možnost pořídit originální dresy jednotlivých hráčů NHL, přímo z Ameriky. Částka by se měla předběžně pohybovat okolo 1 500,- Kč. Tímto článkem bychom rádi zjistili, zda by o takové dresy byl zájem.

Pokud byste měli předběžný zájem, určitě nám napište na e-mail: redakce@nhlpro.cz a do předmětu uveďte ORIGINÁLNÍ DRES a v e-mailu prosím napište celé své jméno, znovu pro jistotu na sebe e-mail a v neposlední řadě jméno hráče a klubu, o jehož dres byste měli zájem.

V případě, že by se přihlásilo více zájemců, začali bychom zjišťovat podrobnější informace a rádi bychom Vám takovou službu zprostředkovali.
Pride mi to nejak podozrivo lacne... V BA som videl original(?) dresy za cca 3000 Sk a v USA stali asi 250 dolarov (mal som na sebe original dres Bruins - tmavy vo fanshope priamo v TD Banknorth (BTW. v tejto banke mam ucet :) ), ale nemali moje cislo :( ). Som zvedavy, ci najdu dost ludi a ake na to budu ohlasy. Ak pozitivne, mozno by som si aj ja objednal...
já jsem jim napsal, jsem velmi zvědavý co se z toho vyklube, protože se mi taky nezdá ta cena, pokud by to ale za tu cenu šlo :yahoo:
ja mam doma cierny dres Bruins zn. CCM (ak sa nemylim original je od RBK) a vysiel ma na 3500 SKK u nas v Ke, ktory mi bol objednavany z USA..na repre akcii v Steelke sa mi postastilo poriesit (spolocne photo) i podpisy Zeeho

Obrázek

+ "ex"_Jurciho

Obrázek

takze ta cena dresu sa vysplahala tetkom na takych 10 000,- :lol2: ale samozrejme, je nepredajny, tak k veci

mal by som zaujem aj o novy cierny dres BOS (snurkovy) tak som naozaj zvedavy s tymi 1500,- a originalom?!..uvidime, cim nas nhlpro prekvapi..ale na original sa mi to veru nezda..
tak napisal mi Pavel z nhlpro

..vypada to na origos, vsechny loga, napis a cisla nasivana, fight strap, namahane mista (lokty, ramena) 2x prosivane, atd. takze snad to vyjde..
vyjít to by byla paráda, no uvidíme, aktualizace článku:

Tento článek bude neustále aktualizován a budeme poskytovat nové informace. K dotazům:
Je vůbec možné, že jsou dresy tak levné? - Cena byla předložená šéfem projektu, až budeme znát bližší podrobnosti, uvedeme. Ale je to možné.
Jsou originální? - Taktéž mi to bylo takto tlumočeno, že jsou originální.
Jak je vůbec možné, že to může takhle sehnat? - Nebylo by fér, kdybychom nyní prozrazovali svoje zdroje.
Budete zasílat dresy i na Slovensko? - Pokud se celý "projekt" s originálními dresy uskuteční, zasílání na Slovensko by neměl být problém.

Upozorňuji ... celý tento "projekt" se může protáhnout na několik týdnů, zvláště, pokud jsou nyní vánoční svátky. Proto mějte trpělivost a neočekávejte uskutečnění v nejbližších dnech.
Hmm je to take trochu divne urcite nepojde o original ale o original replicu. aj ta pod osemdesiat dolarov je podla mojich (nie moc zasvetenych) informacii, trocha divna. Ale ako vravim moc to nesledujem ceny dresov a priznam ani som uz teraz ako som starsi moc sa o to nezaujimal o kupu dresu ale za liter a pol by som si ho tiez mozno kupil.
Ja by som chcel určite dres Vancouveru za 1,5l a kludne by to mohol byť aj CCM (ten sa mi páči otrochu viac)

Dado písal že mu nedávno prišiel dres Svatosa CCM za 1 500, len problem je že z USA a neviem ako by som to objednaval ja ked som z ..... dediny.
Skusal som aj jednu českú stránku a tam pýtajú okolo 3l ČK.

Tak asi mi nezostane nič iné len veriť že to na nhl.pro vyjde, alebo sa skúsim dada spýtať či by mi to nevybavil..
Vážení čtenáři, návštěvníci, zájemci o originální dresy, podařilo se nám získat následující dresy:

Pittsburgh Penguins
#71 Evgeni Malkin
#29 Marc-Andre Fleury
#11 Jordan Staal
#66 Mario Lemieux
#87 Sidney Crosby

Detroit Red Wings
#5 Nicklas Lidström
#13 Pavel Datsyuk
#40 Henrik Zetterberg

Minnesota Wild
#10 Marián Gáborík

Toronto Maple Leafs
#55 Jason Blake

Jedná se o originální zápasový dres loňské sezóny:
- velmi kvalitní materiál,
- všechny loga, nápisy a čísla jsou našívaná,
- fight strap,
- namáhaná místa (lokty, ramena) jsou 2x prošívaná.

Cena 1 ks dresu je 1 650,- Kč vč. poštovného
Pavel z NHLpro ma poprosil aj tuto o nejaky ten helfik, tak preco nie, s radostou:

:arrow: Projekt originální dresy!

v nasom pripade stoji za povsimnutie dres Gabbyho.. "k dostání bude dres pouze v barvě bílé v následujících velikostech – M, L, XL, XXL. Jedná se o letošní dres značky RBK EDGE. Cena za jeden dres včetně poštovného je: 1700,- Kč (při zaslání po ČR), 1900,- Kč (při zaslání do SR)"

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

blizise info na: pavel.nadrchal@nhlpro.cz
Díky Cepimu za vložení obrázku dresu Mariána Gáboríka. Tuto nabídku jsme hlavně zařadili kvůli velkému zájmu ze Slovenska, kdy si hodně fanoušků žádalo právě Gáboríka. Upozornil bych, že pokud by měl o tento dres někdo zájem, pomalu budeme uzavírat závazné objednávky.
ja by som dal okolo 1500 sk za dres maria lemieuxa moze byt aj ccm to je jedno len aby boly cisla a loga vsade demaju byt
Známy z Columbusu mi pošle originál dres Gilberta Brulého aj z podpisom, budem mať pekný suvenír :) .
344 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS