Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ATLANTA THRASHERS

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

naco hracov do PO ked sa tam aj tak nedostanete :lol2:
ThrashersFan píše:V Atlante by sa hodil, lebo konečne by sme mali dobré RW, ale treba aj hráčov do PO a tým Nikolaj nie je.
Ale aj Antropov je pravý krídelník :), ale môže nastupovať aj ako center. Potom by mohli prvé dva útoky Thrashers vyzerať takto:

Kovaľčuk - Antropov - Žerdev
Vja. Kozlov - T. White - C. Armstrong

alebo:

Kovaľčuk - T. White - Žerdev
Vja. Kozlov - Antropov - C. Armstrong

arek píše:naco hracov do PO ked sa tam aj tak nedostanete :lol2:
Arek, aby si nebol prekvapený :smile03: .
Antropov je nemehlo pomalé. Toho nepovažujem za kvalitného :-D. A Antropova len prosím nie k Iľjovi!!

Kovaľčuk - White - Žerdev
Kozlov - Peverley - Antropov
Little - Kane (?) - Armstrong
Boulton - Throburn - a tu naozaj neviem kto :-D

Toto vyzerá zaujímavo :). V tretej lajne sú navyše hráči, ktorí sú schopní hrať aj vyššie :).
fuuha Maxim v Thrashers :roll: fandovia ATL :thumbsup: podla mna vyborny tah v podani vasho GM :yes: Maxima uz kadekto odpisoval, ale pre mna stale sikovny hracik, ktory da este o sebe vediet..v Buffale ho mal trener na haku, v Atlante bude citit tu potrebnu trenersku dôveru a som presvedecny o tom, ze sa za nu nalezite odvdaci.. :frajer2:
Afingenov - super hráč. Zdravý už MUSÍ byť :) a je určite prospešnejší ako Žerdev. Nie je to hráč len do RG, takže konečne aj platná posila. Ale tím sa začína pekne formovať. Len neviem prečo toľko Rusov. Zase -15 v +/- :roll: :eek2:
ThrashersFan píše:Z Waivers sme vytiahli Richa Peverleyho. Nuž, mne sa skôr zdá, že posilňujeme Chicago ako prvý tím :?. Každopádne, neviem na čo nám sú hráči takéhoto ranku. Veď ich máme v Chicagu plno a niektorí aj behajú v drese Thrashers... Navyše útočník.
Toto som napísal 11. januára 2009. Ale medzitým už uplynulo veľa času a ja som si stihol aj Richa obľúbiť. Čo je však hlavne´, toto vôbec nebola posila pre Chicago, ale pre hlavný tím. Hneď prvý týždeň po vytiahnutí z waiveru bol vyhlásený za hviedzu týždňa. po sezóne bol odpisovaný, vraj už taký polrok nezažije. Vraj životný polrok. Ale, Rich ukázal skeptikom pravud. Hral síce "až" v tretej lajne, ale i tak získal tri body! Síce pravda, bol stavaný aj na presilovky. Nič to však nemení na tom, že Rich bol najlepším hráčom na ihrisku a verím, že tento rok dosiahne aj 60-bodovú hranicu! Navyše, pozrite sa na jeho plat - 0,5 mil. USD. Fantázia. Zároveň mu však končí zmluva a bude UFA. Verím, že DW ho čím skôr podpíše, aby ušetril, lebo po tejto sezóne sa jednodznačne zvýši jeho hodnota. Obávam sa vśak, že Rich vyčká do leta na najlepšiu ponuku a odíde. Ale verím, že to tak nebude a ďalšia "Savard" story sa opakovať nebude :).
Přeju Atlantě zaslouženou výhru :thumbsup: Hlavně Peverley a Kovalchuk hráli skvěle. Pavelec zachytal velice dobře :eek2: Naopak Smith mi přišel totálně nejistej. No doufám, že další vzájemný zápas se o výhru trochu poperem.
Tak nakoniec bol stream? Ech, to nasere :)...
pekne, s Tampou to bola asi aj povinnoť, ale čo až príde súper, z ktorého sa vám roztrasú kolená STL..? :D

pozerám, že Peverleyovi to ide a Ilja klasika, to sú vaše kone. No teším sa na zápas vo štvrtok, dúfam, že to bude parádny zápas.
No stream, to byl spíš soubor za sebou jdoucích obrázku s intervalem tak 0.5-1.0s. A já jsem to vytrpěl až do konce.
Optimismus mírněte, ten výsledek moc neodpovídá. My sme sice nehráli vůbec dobře, ale vy nějak zvlášť taky ne. Měli ste i štěstí, my sme myslím dostali dokonce dva góly vlastní, kdy se to odrazilo od našeho beka do brány. A takhle to bylo celý zápas, prostě se to k vám odráželo a my vlastní nedůrazností jsme to dovolili a nepokryli to.
Jediné, co se mi na nás líbilo, byla PP. Ale počítá se výsledek a ten hovoří jednoznačně.
Bledomodrí: Kovaľčuk, Antropov, Little

Šedí: Kozlov, White, Afinogenov

Oranžoví: Kane, Armstrong, Peverley

Červení: Reasoner, Boulton, Slater, Thorburn and Gratton

Takto trénovali po dni voľna hráči. Super správa je, že Colby je späť, lebo jeho prítomnosť budeme určite potrebovať. Navyše tá tretia lajna je skvelo zložená. Dá sap ovedať, že je to ešte stále scoring line, lebo Peverley a aj Kane majúv eľkú ofenzívnu silu. Fajn vyzerá aj tá druhá. White je fantastický v obrannej činnosti a aj keď som ho chcel vymeniť pred pár týždňami, tak teraz som názor zmenil. Ten Antropov mi tam nesedí :/. Stále ho nepovažujem sa nejaký dobrý nákup. Ale celkovo ten útok vyzerá veľmi dobre, na to akú mizériu sme tu mali posledné roky. S obranou je to horšie, ale St. Louis sa má na čo tešiť :).
Obrázek Atlanta Thrashers @ Obrázek St. Louis Blues

Druhý zápas sezóny - cieľ je pre mňa jasný - 2 body. I keď to bude nesmierne ťažké. St. Louis bude šťukou sezóny. To vlastne dokázali i v Štokholme. Čo sa zmien v zostave týka - Valábik nebude healthy scrath, čo je fantastická správa pre našu obranu. Je zranený, čo mu síce neprajem, ale bude fajn, ak nebude hrať. Navyše sa vracia do zostavy Colby Armstrong. Fantázia. Síce Reasoenr sa tým posunie do štvrtej lajny, ale takto máme troch veľmi dobrých defenzívnych centrov. White, ktorý to ukázal v zápase proti Tampe, Armstrong, ktorý je v tomto špička a Marty Reasoner. Super :).

Ranný tréning vyzeral takto:

Žltá lajna: Kovalchuk, Little, White, Kozlov

Tmavomodrá lajna: Antropov, Peverley, Afinogenov

Oranžová lajna: Kane, Armstrong

Červená lajna: Boulton, Slater, Reasoner, Thorburn

Lajny ako budú v zápase vyzerať neviem, ale isté je, že Armstrong bude hrať RW vedľa Peverleyho a Kanea.
VAZNY ZAUJEM O PRESTAHOVANIE ATLATNY DO WINNIPEGU :clap:
Ktorý okamžite už pred pár dňami dementoval GM Don Waddell. Čiže presťahovanie do Winnipegu je teraz tak reálne ako to, že New Jersey získa Stnaley Cup. Teda vôbec.

Inak viac k zápasu poviem, keď si ho stiahnem. Ešte k dispozícii nie je, tak časom. Ale inak super. Vyzerá to, že Ondra zachytal, takže proti Ottawe dostane asi päťku :roll:.
Komisár NHL Gary Bettman uviedol niekoľkokrát, že možnosť návratu do ligy Winnipeg je veľmi živá. Winnipeg Sun sa domnieva, že návrh môže fungovať, ale len v prípade, že záujemci hlboko siahnu do vrecka.
Generálny manažér Thrashers Don Waddell popiera, že klub je blízko k predaju, ale niekoľko publikovaných správ to vyvracia.
__
V každom prípade v lige sa už dva roky spomína sťahovanie do Winnipegu. Ver mi, že Jersey a ani iný severný a úspešný team to nebude.
Skôr by som sa pozrel do vášho klimatického pásma a zalovil medzi podobne "úspešnými" mužstvami.
by Ben Wright
.I don’t want to feed the rumor mill by linking to the original rumor, which has been corroborated by no other media outlets, but last night a journalist claimed the Thrashers could be moving to Winnipeg.

I got an email from our PR department in which Thrashers Executive Vice President and General Manager Don Waddell says the rumor is “completely false”.

Feel free to spread the word to anyone propagating the rumor.

Shooting down rumors of the team moving has become an annual event, despite there being numerous teams which (unlike the Thrashers) ARE up for sale. Think about it- if the NHL is hesitant to move out of Phoenix where the team is bankrupt, why would they want to move out of a city the size of Atlanta when the team has zero debt, pays its bills, has an arena lease, and packed the building on opening night.

.from → General Thrashers
Obrázek Atlanta Thrashers @ Obrázek Ottawa Senators

Zatiaľ sme spolu s Nashvillom jediný tím, ktorý ešte neprehral a je tak stopercentný, ale je trochu naivné si myslieť, že to odráža realitu. Skrátka v dvoch zápasoch sme hrali slušne. Po nudnom zápase s Tampou sme dobre hrali v St. Louis, kde nám však dobre zachytal Pavelec. I tak na druhú stranu sme napriek streleckej pasivite mohli dať viac gólov. Najmä Peverley by si ho zaslúžil. Ono Peverley je zatiaľ spolu s Pavelcom najlepším rháčom sezóny. Mám pocit, že proti St. Louis hral ešte lepšie a pozícia centra mu viac sedí. Dokonca proti St. Louis bol úspešný na buly (11/13 :shock:). Fantázia. Ondra zatiaľ má formu, ale sám dobre viíem, že jeho výkony sú sakramentsky nevyrovnané, a tak len tŕpnem, kedy príde ten výbuch. Snáď dnes nie :). Ešte trochu by mohol popracovať, aby mu nevypadávali toľko puky, lebo to sa mu dosť často stáva.

V oboch zápasoch hral veľmi dobre Eric Boulton. Jeden z top bitkárov ligy hrá fantasticky zrazu v útoku. Proti Tampe krásne, ale skutočne krásne nahral na gól Salmelovi, proti St. Louis pridal gól po fantastickej Thorburnovej zadovke. Celkovo 4. lajna hrá veľmi dobre. Nestačím sa čudovať.

Kovaľčuk odohráva svoj štandard, trochu je neviditeľný, ale za to pri presilovkách nenahraditeľný. Síce dosť často sa tam hrá na neho, ale tie jeho bomby z pozície falošného obrancu sú skvelé :). Ale inak zatiaľ svoj štandard.

V obrane sa skvelo ukazuje Salmela. Najlepší obranca. Proti St. Louis debutoval i Schubert a ani ten určite nesklamal, ba naopak potešil. Kubina hrá svoj štandard, Enstrom tiež, Bogosian a Hainsey nič moc, Popovic našťastie už nehrá po zápase s Tampou, Valábik je "našťastie" zranený.

V útoku sa dosť stráca Kozlov. Neviem, má nízky ice-time, nie je ho vidieť, nejaká kríza alebo čo, ale snáď nadviaže na vlaňajšiu skvelú sezónu. Afinogenov hrá na moej prekvapenie v obrane dobre, i keď ten prvý gól proti St. Louis ide na jeho vrub. Síce tam dosť pochybil i Antropov. A práve Antropov je najväčšia katastrofa. Ten chlapec má vcelku dobrú postavu, ale je úplne nemotorný, neschopný, nevie využiť svoje parametre, stráca jednoduché puky, nevie prihrať a čo je najhoršie, katastrofálne číta hru. Myslel som si všeličo po jeho príchode, nebol som nadšený, ale toto som teda nečakal. Hrôza.

No a teraz k ďalšiemu zápasu. Atlanta nikdy v histórii organizácie nevyhrala prvé tri zápasy sezóny. Dokonca vyhrala len dva razy prvé dva. Túto sezónu a ešte v 2003/04. Tak snáď je tu čas prelomiť rekord, lebo zatiaľ bilancia 2-0-0 je dosť zavádzajúca, a i keď poteší, netreba ju brať vážne.
THRASHERS SIGN PEVERLEY TO 2-YEAR, $2.6 MILLION CONTRACT

:clap: :clap: :clap:

To, čoho som sa obával sa nestalo! Rich podpísal zmluvu. Skvelé. Najlepší hráč sezóny a za skvelú cenu. Chvalabohu, že odolal pokušeniu trhu voľných hráčov, lebo má na vyšší plat.
ThrashersFan píše:THRASHERS SIGN PEVERLEY TO 2-YEAR, $2.6 MILLION CONTRACT

:clap: :clap: :clap:

To, čoho som sa obával sa nestalo! Rich podpísal zmluvu. Skvelé. Najlepší hráč sezóny a za skvelú cenu. Chvalabohu, že odolal pokušeniu trhu voľných hráčov, lebo má na vyšší plat.
no pekne teda, to je pozitívna správa pre fans Thrashers :yes: :good:
Obrázek Atlanta Thrashers 1-2 SO Obrázek Montreal Canadiens

Skvelý zápas. Nutno poznamenať, že pre oko fanúšika asi najlepší zápas. Pavelec bol neskutočný, zápas mal tempo, gradoval, hra sa prelievala zo strany na stranu. Fantastický hokej. Tak ako vyhrať mohol Montreal, tak aj my. Ale treba uznať, že Montreal mal tých šancí viac. V bráne sme však mali Pavelca, tkroý chytil aj to, čo sa nedá. Fantázia. Zas, keď sme my boli v šanci,t ak Montreal podržal Halák. Inak však s výkonom niektorých hráčov nie som spokojný. Kovaľčuk prvá polovica zápasu fajn, potom sa stratil, White zbytočne tím oslaboval, Antropov škoda reči, Afinogenov nić moc, Bogosian kiksoval (zatiaľ podáva hrozné výkony, a to som ho povžoval za jeden z pilierov obrany pred začiatkom sezóny :-O ). Inak niektorí podali veľmi dobrý výkon - Peverley, Kane a hlavne Colby Armstrong. Bodaj by Colby nasledoval Peverleyho a podpísal s nami zmluvu. A hlavne viacročnú. Skvelý two-way forvard! Riadna hracia doba bola vcelku vyrovnaná, i keď asi bol lepší Montreal. Predĺženie. Tak tam neviem ako sme to vydržali. Pavelec nás brutálne podržal. Kozlov úplne zbytočne napadne zo zadu Gomeza, dostane 5 min., Gomez to potom opláca (Kozlovov výraz strachu, keď sa Gomez do neho pustil, nanezaplatenie :D) - 2 min. Takźe trojminútová presilovka a obrovský tlak Montrealu, Pavelec podržal pri obrovských šanciach. Neviem prečo na oslabenie 3 na 4 dá Anderson Peverleyho. Ten tam zmätkoval, White lepšie hral (trochu paradox na to, že Peverley bol v zápase celkovo jeden z najlepších, White jeden z najhoršćih, ale tu toto bolo naopak). No a nájazdy. Tam je to niekedy ako hodenie mince. Gomez fantasticky vymietol roh, Gionta krásny blafák do bekhendu, u nás Kovaľčuk do bekhendu si dal puk a nedal a Peverley neprestril Haláka. Škoda, inak veĺmi dobrý zápas, ale i ten bod je fajn :).
pomalu se začíná vyplnovat co jsem psal před rokem že letoss se s Pavelce stane jednička....stále říkám že to je nejlepší český golman ktereho máme a at tu nikdo nepíše co Vokoun (ten u mě skončil)
Je talentovaný to sa musí nechať.
No na jednotku. Ja som mu neveril, vlani mal hrozne nevyrovnané výkony (predvlani to bolo super). Možno nakoniec syndróm druhej sezóny existuje. Bogosian hrá druh´usezónu a po tej vlaňajšej, kedy hral dobre, je to teraz katastrofa. No a k tej pozícii jednotky. Ak takto bude chytať, tak ho na pozícii backupa bude škoda, keď sa Kari vráti :). Skvele Ondra, ešte dnes vygumovať Ovečkina.
ThrashersFan píše:Ak takto bude chytať, tak ho na pozícii backupa bude škoda, keď sa Kari vráti :). Skvele Ondra, ešte dnes vygumovať Ovečkina.
Ak bude takto chytať tak nebude ani back-up :lol:
Ale zas stáva sa :)
No, dneska dostal gól přes celé hřiště :) Ale nemohl za to, když to vyskočí kousek před ním o půl metra, tak to se špatně chytá. Stane se, i takové góly padají, to je vždycky ten gólman chudák, protože vypadá jak idiot.
830 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES