Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Mock draft vsetkych HF odbornikov

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

petrik píše:depth v utoku je pre nas porovnatelny problem ako ta biedna obrana, len s tym rozdielom ze v tej obrane uz aspon vidno svetielko na konci tunela v podobe siemensa/bigrasa/geertsena atd, ale v utoku nic…
Největší problém má Colorado na postu top4 LHD. Siemens ani Geertsen to v sobě - alespoň prozatím - nemají. Po Bigrasovi a zmíněných je tam ještě RHD Wood, jenž vypadá slibně a Butcher, který je v tomto směru trochu otazníkem. Jasně, prospektů obránců máme trochu víc, nicméně depth v útoku jde donaskladnit i jinými způsoby. Navíc, doplnit do regálů útočníky je mnohem jednodušší, než shánět top beky. Já bych byl teda hodně zklamaný, pokud by na draftu byl volný jeden z dvojice Provorov/Werenski, a i přesto by S&R sáhli po forwardovi.

Tož, za mne Zachary.
Provorov
Anty píše:Provorov
ten uz predsa bol
a fakt :lol2: tak to neviem
Bys moh petriku vždycky když vyhlašuješ pick k tomu i připsat už aktuálně zvolené hráče a pořadí, ať se nám to neplete.

Jinak za mě Werenski
honziss píše:Bys moh petriku vždycky když vyhlašuješ pick k tomu i připsat už aktuálně zvolené hráče a pořadí, ať se nám to neplete.

Jinak za mě Werenski
1. strana
Rantanen
no co? uz nikto dalsi? 7 hlasujucich je zatial najmenej zo vsetkych pickov… :thumbsdown:
Tak asi to uz teda nema zmysel dalej natahovat, k Avs picku sa vyjadrilo zatial najmenej – iba 7 userov :hmm: myslim ze klesajuci zaujem sa da ocakavat aj nadalej, takze ak to takto pojde dalej tak to asi po 14-tom picku (non-PO teams) ukoncim…

V kazdom pripade – Avs draftuju Zacha Werenskiho, dostal 5 hlasov, rantanen mal hlasy 2

Ide sa na slnecnu floridu a pick #11!

Potencialne finske combo barkov-rantanen by bolo IMO pre panterov too good to pass on, takze za mna rantanen
Ranatanen
rantanen
Mikko Rantanen :-D
Rantanen
Rantanen
jo Ranta
7-0 pre rantanena, floridu asi nema zmysel dalej natahovat...
Rantanen je panterom a ideme na dallas a pick #12!
dallas by zrejme preferoval obrancu, ale ci tam po tej silnej trojke hanifin/provorov/werenski je niekto porovnatelny s utocnikmi co este zostali... :neviem:

zboril
J. Larsson
Dallas určitě brát beka nebude :arrow: Klingberg, Jokipakka, Honka, Oleksiak, Nemeth takže za mě Timo Meier.
Konecny
Kyle Connor
Connor
Connor
No, já bych kategoricky nevylučoval, že Stars půjdou po bekovi a dost váhám mezi Zbořilem a Kylem Connorem, ale nakonec si myslím, že přece jen zvolí útočníka, takže Connor.
Connor
Zbořil
465 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS