Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL Dresy
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
..ani mne moc nesedia..zvlast tie torontske, ktore budu mat oficialnu premieru 13.9..a to na nas cakaju este vynovene dresy napr. Tampy (uz zajtra), Vancouvru, Montrealu, Calgary, Minnesoty, ci Edmontonu..neviem, zrejme väcsina z nich bude mat "elasticky sat..som naozaj rad, ze mackovia ostali verni svojej "sirsej" klasike..
Aplikacia materialov, ktore sa pri sporte prejavia svojimi kladnymi vlastnostami, je v poriadku. Ale vacsi vyznam to ma pri futbalovych dresoch, ktore su priamo na tele. Hokejove su natiahnute na vystroji. A z hladiska ochrany je mozno lepsie nechat nejake volnejsie dresy. Vzduch je predsa tiez izolacna vrstva! A pod pokrcenym dresom je mozne, aby bolo viac vrstiev vzduchu. Hrube a tazke dresy maju svoj zmysel, ale najviac sa to ukazuje pri brankaroch, je to sucast ich vyzbroje, siroky dres na pase moze stlmit puk letiaci do brany, zmenit drahu jeho letu, vychylit ho, zmenit jeho rotaciu a zabranit tak golu.... Prilis teoretizujem, heh....
.."obavam sa", ze pĂ´jde o elasticku zmenu..neviem, v pripade Devils si nejaku vyraznu premenu nedokazem dost dobre predstavit..iba ak by pribudli snurkyHannu píše:no po dlhĂ˝ch rokoch by mohlo daÄŤo noveho uviesĹĄ aj New Jersy Devils bo suÄŤasne dresy su uĹľ dobre stare...viem si predstaviĹĄ tak ÄŤierne dresy zo spodu ide takĂ˝ ohen ÄŤervenĂ˝ a tam nad nĂm ich N-ko... zmena neuškodĂ
..tak ako spomenul debil, aj mne sa velmi rata modro/zeleny dres VAN, ak ich porovnavam so zvysnimi dresmi kosatiek..taka ukludnujuca farebna kombinacia, navyse ani to total jednoduche logo hokejky mi na nom absolutne neprekaza..pozdava sa mi komplet!
A je to jasné,máme modrozelené domáce dresy.Mne sa páčia tie modrozelené dresy,ale nepáči sa mi ked tú kosatku prefarbujú a to sa aj stalo,Farba dresu je
,ale logo kosatky vyzerá krajšie na vonkajšĂch dresoch naštastie tam zostali farby pĂ´vodnĂ©,V podstate to je skoro to istĂ© ako naše alternatĂvne dresy,ktorĂ© sme mali minulĂ˝ rok a tie mám velmi rád,len ked sa rozhodli pre kosatku na tĂ˝ch dresoch tak tá jej spodná ÄŤasĹĄ nemohla zostaĹĄ modrá
A ten názov nad logom je len originálny doplnok.
TakĹľe: Believe in Blue
TakĹľe: Believe in Blue
fakt n tej stranke nhlblog padaju paradne navrhy dresov dnes ma hlavne zaujali navrhy na dresy tĂmov New Jersy a Chicaga fakt daÄŤo pekneho...hlavne dresy Blackhawks ...pekne jednoduche...menej je viac niekedy teraz to na niektorĂ˝ch dresoch vidieĹĄ ako aj na Tampe a Blackhawks...ktovie ako budu vyzeraĹĄ nove dresy Phoenixu ale ich sa mi tieĹľ strašne lubia po tejto stranke...hlavne farby ta bordova alebo aka to je fakt supiš

ana -) superman v elastickom prevedeni
buff -) ich farebne prevedenie
tor -) tie dresy vyzeraju presne ako ich prezenti
...je len skoda, ze je to vsetko riesene v elastic style aj v pripade col..
na oficialne zverejnenie novych dresov si u spominanych hore uvedenych muzstive budeme musiet este chvilku pockat
Na nhllogos.blogspot.com sa objavil veÄľmi zaujĂmavĂ˝ ÄŤlánok. PodÄľa neho EA Sports v next-genovĂ˝ch verziach zverejnila aj doposiaÄľ nezverejnenĂ© dresy RBK Edge. Ak chcete si ich pozrieĹĄ tak choÄŹte sem
klik pre zväcsenie

thrashers,hadam nevadi..narocky som tam ale supol Tvoju ATL
klik pre zväcsenie

tak to je dobreeeeThrashersFan píše:Na nhllogos.blogspot.com sa objavil veÄľmi zaujĂmavĂ˝ ÄŤlánok. PodÄľa neho EA Sports v next-genovĂ˝ch verziach zverejnila aj doposiaÄľ nezverejnenĂ© dresy RBK Edge. Ak chcete si ich pozrieĹĄ tak choÄŹte sem
klik pre zväcsenie
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé