Máme na to odlišnĂ˝ názor Crabe,to je celĂ©.Nikdy jsem nikomu netvrdil,Ĺľe si pamatuji všechny masky,dokonce ti Ĺ™eknu,Ĺľe jsem se o to pĹ™Ăliš nezajĂmal,dokud to nebylo tĂ©ma na NHL.pro.cz a foto tady.SbĂrával jsem loga .Ovšem to uĹľ je dávno.To uĹľ dávno neplatĂ.Pokud jde ovšem o ÄŤervenou masku Roy se znakem HABS na ÄŤele a bradÄ› tak si ji slušnÄ› pamatuji.To zase nebyl,aĹľ tak nároÄŤnĂ˝ motiv a i fanoušci HABS si jĂ pamatujĂ.Taky koÄŤka skořápku Drydena si pamatuji,to ti ulpĂ v pamÄ›ti.I jakĹľ ,takĹľ Fuhrovu edmontonskou skořápku s modrĂ˝m a ÄŤervenĂ˝m pruhem pĹ™es obliÄŤej a znakem Oilers.To se takĂ© zhruba pamatuji,byĹĄ ne pĹ™esnÄ›,protoĹľe jich mÄ›l nÄ›kolik.Ovšem o to tady nejde, jestli já si pamatuji všechny masky,nebo aby se kdoko-li uÄŤil motivy masky nazpaměť.Fanoušci si vĹľdy vybavĂ toho svĂ©ho golmana,svĂ©ho klubu na kterĂ©ho vzpomĂnajĂ.A nÄ›kdy jim i ulpĂ v pamÄ›ti jeho maska.NavĂc kaĹľdou masku si lze pĹ™ipomenout z dobovĂ˝ch foto ,z ÄŤapisĹŻ nebo netu.NavĂc dĹ™Ăv se tak nÄ›jak nebazĂrovalo,co tam golman má zobrazenĂ© v mnoha pĹ™Ăpadech byly masky jednobarevnĂ©.SpĂš dnes se z toho stala mĂłdnĂ a spoleÄŤenská udalost,aby to vše ladilo k dresĹŻm a bylo to pÄ›knĂ©.PĹ™esnÄ› tak jak jsem ti to uĹľ vysvÄ›tlil a hlavnÄ› proÄŤ,tedy i z obchodnĂch dĹŻvodĹŻ a zvyšovánĂ popularity klubu.Ĺ˝e mám pravdu dokazuje,Ĺľe vedenĂ klubĹŻ má zájem,aby vĂ˝tvor byl povedenĂ˝.A Ĺľe to nenĂ jedno jak ty Ĺ™Ăkáš,dokazuje,Ĺľe by nedovolili chytat golmanovi v masce v barvách konkurenÄŤnĂho klubu a nebo v zcela nevhodnĂ©m symbolu ÄŤi podobnÄ›,co by jim narušovalo obchod.Volnost majĂ brankáři velkou a nezakazuje se jim, aby si tam umĂstili svoje vlastnĂ symboly,svoje vlastnĂ nápady,/erby mĂsta narozenĂ,ÄŤi obraz sporovce,zvĂĹ™ete,ÄŤi tĹ™eba foto milenky aj./,nebo aby si nutnÄ› tam dávali vÄ›ci,kterĂ© poĹľadujĂ fanoušci/to se snad ani nedÄ›lo/Ovšem to já pĹ™ece nekrituzuju a ani tyto ÄŤlánky kritikou bĂ˝t nemÄ›ly.To mÄ›l bĂ˝t pouhĂ˝ popis masek a debata,jak mÄ› a vám se tyto masky lĂbĂ..To je vÄ›c kaĹľdĂ©ho brankáře,co si nechá na masku malĂĹ™em vytvoĹ™it.ÄŚĂm se sám prezentuje pĹ™ed veĹ™ejnostĂ.Ale ukazuje to na jeho vkus po spoleÄŤenskĂ© stránce,jeho osobnost a tak i hráči a fandovĂ© ho posuzujĂ.SamozĹ™ejmÄ› prvoĹ™adĂ˝ je vĂ˝kon na ledÄ›,ale i zbarvenĂ masek,dresĹŻ,log fandovĂ© posuzujĂ a sbĂrajĂ,kupujĂ.MalĂ kluci kopĂrujĂ podobnÄ› motivy na svĂ˝ch brankářskĂ˝ch maskách a podle toho je kupujĂ a chtÄ›jĂ,aby to bylo nej.Tedy jejich tátovĂ©.O barevnost masky je zájem i u fanouškĹŻ obecnÄ›.NeĹ™Ăkej,Ĺľe ne!To by podle motivĹŻ na HedbergovÄ› masce nevolali na nÄ›j,, lose,lose"a na Belfoura -,,Eagle" a tÄ›ch pĹ™ĂpadĹŻ je vÄ›tšina,,kdy golmana fanoušci rozeznajĂ jen podle motivu na masce.UvÄ›dom si,Ĺľe bÄ›hem zápasu mu do obliÄŤeje nevidĂ!!!!SamozĹ™ejmÄ› jsou fandovĂ©,kteřà se o to nezajĂmajĂ a je jim to jedno.I tÄ›ch je dost.TĂm bych tu debatu uzavĹ™el - nÄ›kdo o to zkrátka má zájem - jinĂ˝ ne!!!!