Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL Playoff 2024
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
1 gol za 2 zapasy aj to od obrancu je velka bieda. Prvy zapas sme hrali vyborne, tam neni moc co vycitat, mozno len klasicky Nurse, ktory bol zas pri inkasovanych goloch a potom Bouchard jak namazal superovi. Z druheho som videl len 3. tretinu a Florida nas teda pekne eliminovala, su strasne rychli a do nijakej poriadnej akcie nas nepustili, mali sme minimum priestoru i pocas PP. Nas utok musi zabrat a Knoblauch vymyslet nieco ine, pretoze ak to zostane ako v 2. zapase, tak to bude sweep a pohodlna vyhra pre Floridu. Teraz je to pre nas uz must-win game.
no tak som rad, ze sme si uvedomili, ze 4 zapasy k Stanley Cupu su stale omnoho menej ako 100+ zapasov v dalsej sezone (a dalsej, a dalsej...).
Dnes sa na to uz pozeralo dobre, konecne sme mali uz i trochu stastia a dokonca vyhnali Bobra z branky.
Zostavaju dve moznosti. Bud vyhra SC tim, ktory dostal vo finale vyprask 8:1, alebo tim, ktory predvedie historicky obrat. V zakladnej casti sme predviedli 3 dlhsie serie vyhier a vsetkym predchadzala seria 3 prehier.
Snad sme tymto zapasov Panthers zlomili a este to zdramatizujeme. Ak nie, tak sme snad aspon zariadili CST pre Barkova.
Dnes sa na to uz pozeralo dobre, konecne sme mali uz i trochu stastia a dokonca vyhnali Bobra z branky.
Zostavaju dve moznosti. Bud vyhra SC tim, ktory dostal vo finale vyprask 8:1, alebo tim, ktory predvedie historicky obrat. V zakladnej casti sme predviedli 3 dlhsie serie vyhier a vsetkym predchadzala seria 3 prehier.
Snad sme tymto zapasov Panthers zlomili a este to zdramatizujeme. Ak nie, tak sme snad aspon zariadili CST pre Barkova.
myslim si, ze v tomto momente uz rozhoduje hlava, resp mentalne nastavenie a uplne si neviem predstavit, ze si to hraci a treneri Floridy po tomto priebehu (z 3:0 na 3:3) dokazu nastavit spravne. Ja verim tomu, ze vyhrame, aj keby sa Florida dostala na zaciatku zapasu do vedenia.
Tak som sa mylil, Florida sa nastavila spravne a vypadalo to ako prve 3 zapasy.
Skoda, ze sme ten obrat nedotiahli, bolo by to epic. Na druhej strane by mi bolo luto Floridy, ze bola tak blizko a prehrala by 2. finale za sebou a celkovo 3.
Neviem, ci sa este niekedy v najblizsej dobe dostaneme do finale, trebars to bola jedina sanca na dlhu dobu a my sme ju nevyuzili. Ale myslim si, ze toto playoff aspon zvysilo sance na to, ze Draisaitl zostane v Edmontone.
Co sa tyka game 7, je mi luto, ze sme to Floride ulahcili, tie 2 goly boli nase chyby. Takisto tam boli nasi hviezdni hraci na moj vkus az moc dlho ( v podstate odohrali polovicu zapasu) vzhladom k tomu, ze taketo zapasy rozhoduju casto ini hraci a uz museli byt unaveni. Draisatl cele finale nic moc, McDavid posledne dva zapasy 0 bodov, Bouchard dost kazil. Od RNH som sa tiez nedockal ziadneho velkeho golu vo finale a Hyman tiez zostal za ocakavaniami. Florida si ich dobre precitala a postrazila. Fakt sme mohli dat viac priestoru ostatnym.
Gratulujem Guddymu a dalsim fanusikom Floridy.
Skoda, ze sme ten obrat nedotiahli, bolo by to epic. Na druhej strane by mi bolo luto Floridy, ze bola tak blizko a prehrala by 2. finale za sebou a celkovo 3.
Neviem, ci sa este niekedy v najblizsej dobe dostaneme do finale, trebars to bola jedina sanca na dlhu dobu a my sme ju nevyuzili. Ale myslim si, ze toto playoff aspon zvysilo sance na to, ze Draisaitl zostane v Edmontone.
Co sa tyka game 7, je mi luto, ze sme to Floride ulahcili, tie 2 goly boli nase chyby. Takisto tam boli nasi hviezdni hraci na moj vkus az moc dlho ( v podstate odohrali polovicu zapasu) vzhladom k tomu, ze taketo zapasy rozhoduju casto ini hraci a uz museli byt unaveni. Draisatl cele finale nic moc, McDavid posledne dva zapasy 0 bodov, Bouchard dost kazil. Od RNH som sa tiez nedockal ziadneho velkeho golu vo finale a Hyman tiez zostal za ocakavaniami. Florida si ich dobre precitala a postrazila. Fakt sme mohli dat viac priestoru ostatnym.
Gratulujem Guddymu a dalsim fanusikom Floridy.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé