Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Mock draft vsetkych HF odbornikov

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Guryanov
ThrashersFan píše:
Connor McDavid píše:...podla jeho nazoru ziadny brankar v prvom kole nepojde...
To si netrúfam odhadovať, pretože GMs vedia niekedy prekvapiť. Ja si však myslím, že žiadny brankár nemá kvality na to, aby šiel v prvom kole na tohtoročnom drafte.
To ano, ale ze sme vybrali brankara akurat Winnipegu, ktory ma v zalohe vyborneho Hellebuycka a celkom vysoko hodnoteneho Comrieho a navyse Tomeka, ktory kludne moze byt najlepsim brankarom tohto rocnika, ale je velmi vysoka pravdepodobnost, dost mozno hraniciaca s istotou, ze v prvom kole draftovany nebude, to mi pride v tomto mock drafte, ktorym by sme sa chceli co najviac priblizit realite, trocha nelogicke. A mne osobne ako cloveku, ktory hlasoval pri kazdom picku, na vysledku zalezi, i ked je to iba rebricek nas, fanusikov.
Daniel Sprong
Guryanov
Zase mame remizu sprong-guryanov 2:2… kto nam to rozhodne? :)
Guryanov
Takze do Anaheimu sme 3 hlasmi poslali Guryanova a ide sa na pick #28 – cerstveho finalistu z Tampy Bay

Za mna Carlsson
NOAH JUULSEN
Chlapík
Gabriel Carlsson
Thomas Novak.
Sprong
do Tampy Carlsson s 2 hlasmi a blizime sa do finale! ide s ana druhy pick Flyers, #29

za mna Sprong
Ryan Pilon
Chlapik
D. Yan
Sprong
Tak nikto dalsi sa nevyjadril (trosku sklamanie, o prvy pick Flyers bol podstatne vacsi zaujem :giggle: ), takze do Flyers ide D. Sprong s 2 hlasmi

A ide sa na zaverecny pick #30, ktory ma k dispozicii Arizona

Za mna Juulsen
Filip Chlapík
Thomas Novak.
Jake Debrusk.
Chlapík
Chlapik
Leo píše:
ThrashersFan píše:Joel Eriksson Ek
:-D
Joel išiel 20ty a Kyllington zatial nikde..
TF je odborník :poklona:

Pán odborník a o Boeserovi si čo myslíte?
Provorov, Konecny, Tomek...ze by Philadelphia prihliadala na nas mock draft? :giggle:
kajo píše:Provorov, Konecny, Tomek...ze by Philadelphia prihliadala na nas mock draft? :giggle:
Pochop, tady sme samy odbornici.
465 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO