Ja bych do toho sel taky kdyby mel nekdo zajem.Koukam jen na Philly a to o vikendu jednou max dvakrat kdyz hraje.Pres tyden vubec. uz me nebavi se koukat na kosticky.
mitch píše: nechce niekto predat polovicu gcl za polovicu ceny ? cele sa mi to kupovat nechce ked uz platim nfl.
mohli sme si dat spolocne tu nfl
ja som si parkrat predplacal na tyzden ked sa mi dalo pozerat live, ale v drvivej vacsine sledujem zaznamy
buducu sezonu by sme si to mohli dat spolu, playoff by som si dal sam, ale ZC by sme kludne mohli mat spolu, mne stacia zaznamy Packers a par zaznamov inych timov a Gameday Final
inak konecne mi ide to GCL na PS3, posledne 3 zapasy som sledoval tam a absolutne bez chybicky, minule 2 sezony to bola katastrofa, ani raz to neslo dobre, neviem cim to je, len nech to vydrzi, aspon uz nebude sadat prach na to PS3
ja som si parkrat predplacal na tyzden ked sa mi dalo pozerat live, ale v drvivej vacsine sledujem zaznamy
buducu sezonu by sme si to mohli dat spolu, playoff by som si dal sam, ale ZC by sme kludne mohli mat spolu, mne stacia zaznamy Packers a par zaznamov inych timov a Gameday Final
inak konecne mi ide to GCL na PS3, posledne 3 zapasy som sledoval tam a absolutne bez chybicky, minule 2 sezony to bola katastrofa, ani raz to neslo dobre, neviem cim to je, len nech to vydrzi, aspon uz nebude sadat prach na to PS3
no a sisi isty ze buses kukat len zaznam? ja kukam pravy aj druhy sled to by si bol dost limitovany.
teraz som skusil to PS3 live a uz sa tam kruti to kolecko asi 5 minut a obraz stoji ale pokial pojdu zaznamy bez chyby, bude to stacit
mitch ja mozem pozerat len zaznamy, minulu sezonu som napr. pozeral vsetko zo zaznamov, tuto sezonu som si tusim 2x predplatil GP v nedelu na ten tyzden a raz mi to vykrylo aj zapas vo stvrtok (a ja to som kukal zo zaznamu) a este uvodny zapas sezony som kukal nazivo, cize len 3 z 12 zapasov a o 7-ej som za posledne 2 roky kukal nazivo hadam len raz, tuto sezonu som aj rozmyslal, ze si to predplatim, ale aj kvoli praci mi vychadzalo pozerat len par zapasov live, tak som sa na to vykaslal a Reborn4HD ma skvely servis co sa tyka stahovania zapasov takze som sa rozhodol to riesit takto, ale zapas v MIN chybal v zazname jeden cely drive Packers a lezie mi stranka NFL v poslednej dobe na nervy, lebo sa neda kukat zostrihy zapasov bez toho, aby som vedel ich vysledok, vzdy tam mavali odkaz na highlights, na co sa dalo v pohode kliknut ked si zakryjem vysledok a teraz to tam uplne prestali davat alebo tam daju odkaz na higlights Eliho, ako je x krat sackovany takze chcem aj ten Gameday Final a zostrihy mi uplne stacia, ja by som ti kludne mohol aj napisat pred sezonu kedy presne tie zaznamy budem na 99 percent sledovat napr. teraz pondelkovy zapas s Falcons budem sledovat v utorok a dalsi zapas co bude o tyzden v nedelu v Buffale budem sledovat az v stredu a na 98 percent ti poviem aj casy
WildCelt píše:teraz som skusil to PS3 live a uz sa tam kruti to kolecko asi 5 minut a obraz stoji ale pokial pojdu zaznamy bez chyby, bude to stacit
PS3 aplikacia je otrasna, (ne)kvalita obrazu a buffering je garantovany na 99.9% aj pri 50 Mbps internete. Ja mam PS3 ako back-up plan ked mam problem s Roku.
Uz jsem to na tyhle strance jednou psal Ale kdyby mel nekdo zajem o gamecenter live dat to spolecne napul tak bych do toho sel.
Za normalnich okolnosti koukam jen jednou nebo max dvakrat tydne a to jen na philly, sice bych si to mohl koupit sam ale nevyuzil bych to tolik tak se chci zeptat jestli nema nekdo zajem jit do toho se mnou.
Zdravím, mám dotaz...
táta si chce pořídit Gamecenter a ve starších příspěvcích jsem tu našla něco o blackoutech.
Jaká je situace dnes? A ještě se chci zeptat, na kolik se tyto blackouty týkají play-off?
Díky
Nenasiel by sa niekto kto by mi dal pristup na jeho GCL? Samozrejme zaplatim adekvatnu ciastku po dohode. Uz teraz sa mi to neoplati objednavat a od buducej sezony urcite objednam. Do konca tejto sezony hladam niekoho co by to so mnou zdielal. Pozeral by som len par zapasov cez tyzden, ziaden live, iba zaznamy. Nemam velmi cas na pozeranie kazdeho zapasu, ale niekedy mam proste chut si nieco pozriet a nemam kde. Nenasiel by sa niekto? Islo by mi hlavne o zapasy Hawks, popripade Red Wings.
aby som platil za nejake kocky, 5s skoky a zamrzanie, hlavne v nedelu rano pravidelne, koncim
prechadzam na hockeystreams, dufam, ze ma nesklamu, budu lacnejsi a hlavne co najskor
Nebude chyba někde na tvém konci? Mně je to jede bez problémů, i dnes ráno/v noci. Tu a tam jsou nějaká kratší období, kdy to není úplně bezproblémové, ale nic v poslední době, snad na začátku sezóny, pokud jsem schopen si vzpomenout. Se záznamy zkušenost nemám, tam to ale obvykle jede na poloviční kvalitu, takže tam problémy nejspíš budou.
skusal som NFL co mam predplatene a to ide bez problemov, raz za 10 rokov vyhraju Wild v St. Louis a mam z toho velke kulove, ani som to nedopozeral, spadlo to na najhorsiu kvalitu, kazde 2 sekundy zamrzalo a skakalo o 30s dopredu, nedelu rano zo zaznamu to je pravidelne
nech idu do hlavne, ze kvoli dalsim milionom budu mat reklamy na dresoch, nenazrani a neni su schopni dat par tisic na to, aby tie streamy sli poriadne, tak nech tam daju moznost si ten zapas stiahnut a v klude pozriet
tak som si predplatil do konca ZC hockeystreams (17 eur, to euro teda riadne padlo voci dolaru ), sice som musel cakat na pozvanku, no nastastie prisla hned na druhy den, zaregistroval som sa, zaplatil som (zaujimave, ze ked som pozrel historiu platieb, mal som tam aj tie spred 7 rokov )
uvidime ako to pojde, stredu pozriem zo zaznamu zapas v Nashville (sobotu vyskusam aj live, kedze hraju so St. Louis podvecer)
zatial som len dopozeral ten sobotnajsi zapas so St. Louis, kvalita omnoho lepsia ako na GCL (tych 60FPS je poznat, takto zvyklo niekdy, ked vobec slo chodit GCL na PS3 a mal som to velmi rad, na mna to posobi ako keby to sledujem nazivo, nie pred TV, ale v hladisku)
GCL 480p
HS 720p60
sice sa raz zasekol obraz, pretocil som spat o 10s a uz to islo, az do konca bez problemov
pretacanie, dalsia velka vyhoda oproti GCL, tam mi napr. zacne blbnut zaznam v tretej tretine a co spravim (no nic ako vcera, skusil som pozastavit, ist dopredu dozadu, chvilu pockat a nic mi to nepomohlo, akurat vypnut a ako to potom pustim znova, od zaciatku, preskakovat po 10s, pretocit, aby som videl ci bude alebo nebude predlzenie )
na HS mi ako som spomenul pomohlo pretocenie spat o 10s a uz to islo, navyse vzdy tu zostava plna kvalita, len sa zastavi obraz, zatial co na GCL sa to zastavuje, skace tam kvalita od kociek az po HD a preskakuje to o niekolko sekund, ktore tam nie su ani po spatnom pretoceni, WTF a ked to nerozchodim, tak to vypnem a pustim neskor znovu a razdva to pretocim kde som skoncil, da sa preskakovat az o 30 minut, zapasy su nezostrihane, co mne nevadi, rad som pozeraval aj studia a rozhovory cez prestavky a ked nechcem ihned preskocim skokom na 17m, nie sa preklikavat ako kedysi na GCL po 10s
takze zatial spokojnost, no uvidime ako to pojde dalej, ale ak si mam vybrat medzi blbnucim GCL a HS volim HS, najradsej by som NHL/GCL uz nedal ani cent (raz ked som mal napr. predplatenu NFL a neslo to a blblo, tak mi poslali za to kolo spat peniaze a clovek im ani nemusel nic pisat )
len skoda toho prepadu eura a keby daju moznost stahovat si zapasy (ono sa to vlastne aj da, ale vacsinou to padne, no neviem, ved ked je to nelegalne, moze im byt jedno ci si to stiahnem a tak pozriem, hlavne, ze im zaplatim no nie ) a pridaju este tu NCAA, tak by to bolo uplne super
Wildcelt nemas staru masinu? Ja kukam na ipad air a ide mi to vpoho zatial bez problemu, rychlost internetu nemam bohvieako velku ale solidnu tak medzi 0.5-1.0 MB/s. Na starej masine som mal problemy.
WildCelt, myslím, že jsi vyhodil 17EUR z okna
Měl jsem stejný problém, tzn. ze záznamu jsem měl zápas úplně v pohodě, ale zhruba po polovině se to začalo neuvěřitelně sekat. Napsal jsem na customer support a hle, jak je řešení jednoduché.
Greetings,
The issue you are reporting is typically caused by browser caching. Internet browser store (or cache) data, images, and other elements of websites in temporary memory for faster page loads, and if the cached elements are in conflict with the live website it can cause features on the site, and sometimes even the site itself, to malfunction. To clear your browser cache, follow the instructions below:
***Internet Explorer
1) In the main Menu bar, click Tools>Delete Browsing History (if this menu is not displayed, press Alt+T on your keyboard)
2) In the Delete Browsing History dialog box, uncheck "Preserve Favorites website data" and check "Temporary Internet Files" and "Cookies", then click the button marked Delete.
***Mozilla Firefox
1) In the main Menu bar, click Tools>Clear Recent History (if this menu is not displayed, press Alt+T on your keyboard).
2) In the Clear Recent History dialog box, select "Everything" for Time range to clear, then check "Cookies", "Cache", and "Active Logins" under Details, then click the button marked Clear Now.
***Google Chrome
1) In the browser address bar type chrome://settings/clearBrowserData
2) In the Clear Browsing Data dialog box, select "the beginning of time" for Obliterate the following items from, then check "Empty the cache" and "Delete cookies and other site and plug-in data", then click the button marked Clear Browsing Data.
***Safari (for mac users)
1) In the main menu, click Safari>Empty Cache, then click Empty when prompted
2) In the main menu, click Safari>Preferences
3) In the Security dialog box, click the button marked Show Cookies, then click the button marked Delete All. After clearing browser cache as instructed above, please close completely out of your browser for 30-60 seconds before attempting to access GameCenter Live again.
Thank you,
NHL Support
Ticket Details
Ticket ID: CDE-834-91478
Department: NHL
Type: Issue
Status: Pending Cust Update
Priority: Normal
ak pojdu aj ostatne zapasy ako ten s Nashvillom (alebo aspon z 50%) nie je o com, zatial jediny problem, zastavovanie obrazu, 10s spat, 10s dopredu a ficime dalej, obraz luxus, preskakovanie luxus, predzapasove studio som este take dlhe nikdy nevidel, vysledok na nezaplatenie (dobre, ze tam toho Dumbu po GWG neznasilnili pri tom mantineli) a co som pozeral, minuly rok bezalo aj frozen four, takze len dufat, ze sa tam znovu prebojuju Gophers, ale ak aj nie a budu to davat, asi to skuknem, navyse moznost omrknut prospekty z farmy ci juniorky...
asi budem musiet to HS zrusit, ved to sa ani neda sustredit na ten hokej, ako ked pozeram pocasie s Lenkou na narkoze a nikdy neviem, ake bude vlastne pocasie
live prenos zatial az sa mi tomu nechce verit, to nemoze vydrzat, urcite sa to musi ved to nie je normalne, aby takato sluzba bola lepsia ako oficialne GCL, ba dokonca ako NFL GamePass zapinal som to o pol jednej a uz bezal prenos, zapas zacal az po jednej
Nutno přiznat, že sledování záznamů na GCL je opravdu zážitek. Řešit to obvkle nemusím, protože se na záznam podívám tak jednou dvakrát do roka, ale toho sekání je tam tolik, že je to místy nekoukatelné. Ono tedy i stačí, když si chci některé okamžiky jenom přehrát
Ale někdy stačí vybrat si druhý stream (home/away) a tam to běží relativně v pořádku nebo alespoň lépe. Nerozumím tomu.
V každém případě s live přenosy problémy nemám. Ale z pohledu záznamů (včetně výsledků, lišty apod.) ty nářky a nadávky chápu.
Nainstaloval jsem si do mobilu aplikaci NHL a je tam možný sledovat zpětně FULL GAME aniž bych byl přihlášenej - nemám účet na GCL. Vysvětlí mi to někdo? Mobil je přihlášenej jen na účtě na googlu
EDIT: OK po pár minutách mě to na registraci stejně odkázalo takže planej poplach
Uvazujem nad GAMECENTER-om, pre buducu sezonu, lebo kockate streamy ma uz nebavia. Ako to je s kvalitou prenosu - sekanim? Teraz som si meral rychlost pripojenia a mam 16 Mbps. Budu mi zapasy bezat v bez problemov v plnej kvalite? Budem pozerat vyhradne cz PC.
Co tam bezi cez reklamne prestavky? Je sucastou zapasov aj nejake studio, alebo to by som chcel uz moc?
Co taky Hockestreams, ktory sa tu tiez spomina? Co by ste odporucili?
Nevim jak je to ted, ale driv byvaly vsechny mezery v prenosu (vcetne prestavek!) vycerneny. Na HS jde vsechno tak, jak vidi divak v TV. 16M ti bude urcite bohate stacit, mam to same.
HS ma vyhodu v takrka nulovem zpozdeni, a navic tam jsou i jine ligy coz ovsem ne kazdy oceni. Take exkstuje metoda, jak lze na jeden ucet sledovat najednou vic lidi.
Je to ale zrejme o neco drazsi, coz se da vykompenzovat tim, ze se ucet na prazdniny freezne, a prodlouzi se tim predplaceny cas. Neplati se totiz za sezonu, nybrz za obdobi. No a samozrejme je to nelegalni, takze je tu urcita moznost, ze sluzba prestane ze dne na den fungovat, ale funguje uz asi 5 let.
Na GC funguje pre-game studio aj intermission studio. Len to nie je ziadna vyhra, kedze to prestavkove studio trva asi tak 4 minuty a ostatne je aj tak reklama
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!