Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Ak sa bavime o live, to ti poradia ini. Ak o zaznamoch, to ti zvladnem poradit aj ja :D
A mozem sa spytat ako najdem zaznamy?

DAKUJEM
kajo píše:Ak sa bavime o live, to ti poradia ini. Ak o zaznamoch, to ti zvladnem poradit aj ja :D
hele dik za cilou konverzaci, ale ted nevim, jestli trolis, ale zatim jsi nenapsal nic co by me dovedlo k jedinemu zaznamu :D tak pokud to opravdu vis, budu rad za kazdou radu :wink2:
Som mod a budem trolit? :hroza:

Ja som fakt len nevedel o co mas primarne zaujem. Ak su to zaznamy, tak fajn.
Toto je taka mensia pomocka..tam si vyhladas zaznamy z ktorehokolvek dna, das get links, vyberies si kvalitu streamu (po anglicky dufam vies). Mas tam tri moznosti. Obycajny highlight, nahusteny highlight a cely zapas. Link potom otvoris vo VLC. Napisem ti to anglicky, lebo mam mac. File-Open Network-do URL policka hodis ten link a open. A pozeras :klobuk:

http://www.myrpa.php5.cz/nhl/" onclick="window.open(this.href);return false;

edit: teraz to skusam, a ono to nejde :hroza: pritom rano som este pozeral.
uz to jede, uz to jede. Diky moc
crabik píše:následně je třeba trefit správný server, na kterém se zápas vysílá, což se změní úpravou "nlds144", tady to ale musíte tipnout a zkoušet (nlds143, nlds142, nlds145, nlds146, atd.)
To se tipovat nemusi, spravnej server clovek najde v tom xml souboru :petrik:
Nie je to vôbec komplikované. Tu vám prikladám návod.

hockey.us.to

http://hockey.us.to/vlcinstructions.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek Takto to má vyzerať. Ak všetko urobíte správne, tak to pôjde

Ako píše Andy, ten správny link stačí nájsť v tom xml súbore, napríklad včera som dával stále "wings" skratku, potom som si otvoril tento xml server a zistil som, že musím dať "redwings" a potom všetko šlapalo :D
AndyF píše: To se tipovat nemusi, spravnej server clovek najde v tom xml souboru :petrik:
Tak předtím jsem neznal jeho adresu a ta nebyla v té chvíli nikde dostupná.

Pokud tedy na něj nikde nebude odkaz, tak do budoucna tedy:

Kód: Vybrat vše

http://feeds.cdnak.neulion.com/fs/nhl/mobile/feeds/data/20131108.xml
A akorát změnit název souboru na aktuální den.
crabik píše:Tak předtím jsem neznal jeho adresu a ta nebyla v té chvíli nikde dostupná.
:sorry: Aha, myslel jsem, ze to zna kazdej, protoze to je basic... :neviem:
novy lua script http://ulozto.sk/x8BUfhu2/hockey-luac" onclick="window.open(this.href);return false;
funguje :thumbsup:
Tak vysielacie prava na 12 rokov ziskali Rogers Communication :hmm: Som zvedavy ci sa nieco od buducej sezony zmeni
FLYERS FAN píše:Tak vysielacie prava na 12 rokov ziskali Rogers Communication :hmm: Som zvedavy ci sa nieco od buducej sezony zmeni
Všetky prenosy z Rogers arény budú zadarmo na webe, inak nič. :jn:
GCL has another problem on the browser too, and that's continually logging out for no reason. Every time I reload the site I need to log back in, which is a small annoyance, but an annoyance nonetheless. To add to that, other users have reported getting logged out randomly during games, which can be extremely annoying.

toto mi robi :x
To je strasna prdel, ze najlepsie to funguje tym, co to neplatia a pustaju ochcavkovo cez vlc :D Sa divim ze sa vam za to chce dat tie prachy. Kebyze to spravne funguje tak ok....
mne to vlc nejak pred par dnami neslo
WildCelt » čtv pro 12, 2013 5:00 pm píše:GCL has another problem on the browser too, and that's continually logging out for no reason. Every time I reload the site I need to log back in, which is a small annoyance, but an annoyance nonetheless. To add to that, other users have reported getting logged out randomly during games, which can be extremely annoying.

toto mi robi :x
Mna tak raz odhlasovalo cez explorer. Cez Firefox to šlo v pohode. Ale najspolahlivejsie ide GCL cez Roku alebo PS3.
Genialna vec live zapasy cez videolan player :good: kto na to prisiel - :klobuk:
Chlapi, je třeba nějak aktualizovat ten soubor, co tu dával Finch? Mě se dnes nechtějí načíst zápasy.. Respektive v playlistu klikám na /r/ hockey jako vždy, ale seznam se zápasy mi nenaskočí. :neviem: Dřív mi to jelo normálně.. nwm co to.
Nejde to nikomu, žiadnym spôsobom, niečo tam viazne, snáď to bude čoskoro opravené
ani mne to dnes neslo :fnuk:
Hehe, dnes už to jede, alespoň mně. Doufám že to vydrží. :frajer2:
CatsFan » 20 Dec 2013, 16:54 píše:Hehe, dnes už to jede, alespoň mně. Doufám že to vydrží. :frajer2:
Zápasy sa načítali aj mne, ale to bolo aj v noci počas 2.tretiny, ale nešlo spustiť zápas. Dnes tam tie zápasy sú, uvidíme.

:rofl: :rofl: :rofl:
VLC ani dnes nejde, zato ten Xbox stále fičí :thumbsup: , každý kto má xbox by to mohol vyskúšať, predplatiť si GCL aspoň na mesiac a cez xbox to pôjde ešte hodne dlho potom. (kto vie prečo to vôbec neriešia, ale kým to ide tak ma to netrápi :neviem: ) . A pozerať prenos na malom monitore a hovadskej telke je tiež rozdiel... jediný problem u mňa bol že väčšinu roka som nebol doma :? , inak by som ten xbox asi ani nevypol :wub:
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS