u zápasu Kings - Hawks je to to samé. Taky to vysílá NBC. No ku*va. Na nějakej záznam se jim vyfláknu, kvůli tomu jsem to neplatilAndyF píše:Zvlastni... Prisahal bych, ze jeste zadnej zapas live nejede..MaJes píše:Teraz som sa prihlásil do svojho konta a hneď pri prvom matchi mi vyskočila hláška:
"This game is not available due to blackout restrictions in your area.
For more information on blackouts, please read our FAQ.
After the game, you may enjoy the condensed replay and post-game highlights without restriction. The full-length replay will become available 24-48 hours after game completion.
PITTSBURGH PENGUINS VS. PHILADELPHIA FLYERS"
![]()
Má tam také čosi aj niekto iný? ... trochu začínam mať obavy, lebo doteraz sa mi to za tie roky nikdy nestalo a tento match ide skutočne aj na NOVA SPORT..
Za celejch pet let jsem nemel jedinej zapas, co by nebyl kvuli pravum k dispozici..
Edit: Von ma snad pravdu!!No to by me dostali...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Gamecenter Live / NHL.TV
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
"Hello,
NHL GameCenter Live is still available, however, in your area now NOVA Sports has purchased the rights to the show certain games on their network. Because of this some games will be blacked out from NHL GameCenter Live during that time and will not be shown live. This will include some playoff games. If you have any more questions please let us know.
Thank You
NHL Support"
Tak jdu na hockeystreams.com, tahle služba je vyloženě trapná.
NHL GameCenter Live is still available, however, in your area now NOVA Sports has purchased the rights to the show certain games on their network. Because of this some games will be blacked out from NHL GameCenter Live during that time and will not be shown live. This will include some playoff games. If you have any more questions please let us know.
Thank You
NHL Support"
No jo, ale zápas LA - Chicago na nově nevysílali a na gamecenter live taky nešel. I když zase to dávali na ESPN v televizi. Kdo ví, v čem to je. Každopádně mě to dost vytáčí.crabik píše:"Hello,
Thank You
NHL Support"
Tak já si taktéž dnes poprvé pořídil Gamecentral a vůbec mě netěší co se děje. Měl jsem za to, že v Evropě ty blackouty nejsou!!! Navíc, jsem měl i za to, že je zahrnuto i playoff, ale jak všude na jiných místech čtu, tak tomu tak není. Ale to je asi moje chyba, že jsem si to nepřečetl v podmínkách a slepě v to doufal.
Edit: Momentálně mi celý gamecenter ani nejde spustit, nejde ani jeden zápas, spuštěný zápas se sekl a na refresh nereaguje. (02:50)
EDIT2: Na tabletu v mobilní aplikaci funguje bez problémů. Na PC v prohlížeči ani ráda. Zkoušel jsem stolní i notebook, PS3 bohužel bude mít aktulní apku až 1.2. No kvůli tomu aby to nefungovalo jsem to nekupoval
Edit: Momentálně mi celý gamecenter ani nejde spustit, nejde ani jeden zápas, spuštěný zápas se sekl a na refresh nereaguje. (02:50)
EDIT2: Na tabletu v mobilní aplikaci funguje bez problémů. Na PC v prohlížeči ani ráda. Zkoušel jsem stolní i notebook, PS3 bohužel bude mít aktulní apku až 1.2. No kvůli tomu aby to nefungovalo jsem to nekupoval
Problemy boli aj minuly rok. Negativnou novinkou je blackout to znamena ak zapas vysiela akakolvek televizia dostupna v danej krajine ( a moze to byt aj televizia ktoru ma len 3% ludi) tak v GCL bude dostupny iba zaznam a aj to az s 24-48 hod oneskorenim. Vcera takto nesli zapasy vysielane na nohe a espn america.
Ja sa dnes chystam otestovat xbox aplikaciu na priamom prenose, vcera este nefungovala. Dnes rano som uz sledoval highlighty a aj zaznamy nocnych zapasov vratane blackoutovanych cez xbox. Zatial to fungovalo dobre ale ako vravim realny test bude az priamy prenos.
Ja sa dnes chystam otestovat xbox aplikaciu na priamom prenose, vcera este nefungovala. Dnes rano som uz sledoval highlighty a aj zaznamy nocnych zapasov vratane blackoutovanych cez xbox. Zatial to fungovalo dobre ale ako vravim realny test bude az priamy prenos.
Ale asi to není úplně pravidlem s tou televizí, protože v noci dávali na ESPN America zápas Boston - NY a na Gamecenter live to běželo taky.mitch píše:Problemy boli aj minuly rok. Negativnou novinkou je blackout to znamena ak zapas vysiela akakolvek televizia dostupna v danej krajine ( a moze to byt aj televizia ktoru ma len 3% ludi) tak v GCL bude dostupny iba zaznam a aj to az s 24-48 hod oneskorenim. Vcera takto nesli zapasy vysielane na nohe a espn america.
vcera jsem byl nemalo nasranej. rozmejslim to dva dny jestli to poridim nebo ne a pak s velkou slavu vyplaznu 50 babek a s jeste vetsi slavou zavolam brachovi, ze se teda budeme u me na XBOXU divat na Phi x Pitt. Bracha dorazil a zapas blackoutlej, aplikace nefungovala a na GCL na netu vypadavalo. tak jsme koukali na piratskej stream - no provar jak sv*ne. Dnes jsem zaslal rozezlenej email ze jsem doufal pri predplatnem, ze se budu moc divat na HD streamy a ne na low kvalitu, buh vi kde chytlou. Zadam vysvetleni a pripadne seznam planovanych blokovanych zapasu. o vysledku vas budu informovat
Souhlasim, na Xboxu to vypada neskutecne a hlavne
zadne blackouty
, coz nechapu. Mozna to bude souviset s tim, ze mam xbox ucet udelany jako USA, coz je takovy samotnym microsoftem tolerovany podvod, protoze u nas je podopora xbox live spatna a jsou s tim jen problemy. Ale ze by takhle jednodusse slo oklamat GCL? To se mi nezda..
A jak pise Ohlund, dalsi vyhoda je moznost sledovat dokonce ze dvou IP adres najednou! Vcera jsme to zkouseli s martinem, ja koukal na xboxu a on soucasne na PC a nikoho to nevyhodilo.
mitch, Ohlund : Taky zadne blackouty, na jakou narodnost mate ucet?
A jak pise Ohlund, dalsi vyhoda je moznost sledovat dokonce ze dvou IP adres najednou! Vcera jsme to zkouseli s martinem, ja koukal na xboxu a on soucasne na PC a nikoho to nevyhodilo.
mitch, Ohlund : Taky zadne blackouty, na jakou narodnost mate ucet?
No ja to mám na českú a blackouty mám, práve ked sme to chceli s bratom skúsiť že 2 zápasy súčasne, on chcel na xboxe sledovať Minnesotu s Dallasom a nešlo mu to lebo to dávala noha sport
, nastavil si tam Minny ako oblúbený tím, takže mu to tam ukazuje aj rozpis na dalšie zápasy a tento s Dallasom tam ani nebol... ale skúšal som teda iné 2 zápasy súčasne a išlo to
.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé