Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Bob 24 píše:Chlapci, jak je to s těmi zápasy co vysílá narodní televize v USA, např. NBC. Něco jsem vyčetl, že takové zápasy nejsou k dispozici na Gamecenter LIVE. Je to skutečně tak? Nebo se to týká jenom USA.
Tak to si vyčítal zle. NBC má s NHL exkluzívny kontrakt a práve on má najviac prenosov. V USA sa niekedy obmedzenia týkajú polohy. Napr. zápas NJD-NYR je v určitej zóne nedostupný, týka sa to však len káblového/analógového vysielania priamo v US a s GCL to nemá spoločné nič. Buď pokojný, nič také sa nestane.

Čo sa môže stať je, že nebudeš mať na výber (čo je bežná funkcia GCL) medzi home a away vysielaním, teda sa napr. budeš musieť uspokojiť s dementným Erreym a Steiggerwaldom pri sledovaní zápasu Pens. To sa ale skôr stáva v dueloch s južnými tímami, napr. Carolinou...
Getzo5 píše:
Bob 24 píše:Chlapci, jak je to s těmi zápasy co vysílá narodní televize v USA, např. NBC. Něco jsem vyčetl, že takové zápasy nejsou k dispozici na Gamecenter LIVE. Je to skutečně tak? Nebo se to týká jenom USA.
Tak to si vyčítal zle. NBC má s NHL exkluzívny kontrakt a práve on má najviac prenosov. V USA sa niekedy obmedzenia týkajú polohy. Napr. zápas NJD-NYR je v určitej zóne nedostupný, týka sa to však len káblového/analógového vysielania priamo v US a s GCL to nemá spoločné nič. Buď pokojný, nič také sa nestane.

Čo sa môže stať je, že nebudeš mať na výber (čo je bežná funkcia GCL) medzi home a away vysielaním, teda sa napr. budeš musieť uspokojiť s dementným Erreym a Steiggerwaldom pri sledovaní zápasu Pens. To sa ale skôr stáva v dueloch s južnými tímami, napr. Carolinou...
Nu tak sláva, to jste mě potěšili. Díky za info.
Heny píše:Nějaký volný parťák do tandemu ke koupi? :-P
Stále jsem k dispozici.
Poznamka: loni jsem díky GCL byl provázen celou sezonu komentáři Erreyho a Steigerwalda. Jsou to IMO profíci
Niet nad ironickú ďakovačku kisina. :lol2: #HFclassic
Když to nastavíte na nejvyšší kvalitu (3000) je to srovnatelný s obrazem Full HD? Jenom pro zajímavost. :roll:
Ja jsem se zarekl ze letosni sezonu nedam do NHL ani korunu, ale jak se jeji start blizi zacinam byt na vazkach a uvazovat zas o GCL. Co vyhraje, pevna vule nebo laska k hokeji?
takze na to, aby som mohol pozerat NHL cez xbox nestaci mat kupeny ucet na nhl gamecenter ale aj gold ucet na xbox. nech idu do prdele ko*oti
No tak ja tiež začínam veľmi silno rozmýšľať nad GCL. Ešte som to neobjednával, ani neviem ako to funguje, tak by som šiel rád s niekým na polku, ale s niekým, čo už s tým má skúsenosti a už to objednával. :)
Selly8 píše:Ja jsem se zarekl ze letosni sezonu nedam do NHL ani korunu, ale jak se jeji start blizi zacinam byt na vazkach a uvazovat zas o GCL. Co vyhraje, pevna vule nebo laska k hokeji?
Jo kamarade.. Laska k hokeji :oops:
tiež mám záujem o kúpu GCL, ale zarazilo ma to automatické predĺženie, tak som im písal mail a keďže sa to spomínalo aj tu, kopírujem vám sem odpoveď

NHL Support <neuliongclsupport@neulion.com>

22:58 (Pred 14 hodinami)

komu: mne
Greetings -

You can email us to request the automatic renewal be terminated.

Best,

NHL Support
Selly8 píše:Ja jsem se zarekl ze letosni sezonu nedam do NHL ani korunu, ale jak se jeji start blizi zacinam byt na vazkach a uvazovat zas o GCL. Co vyhraje, pevna vule nebo laska k hokeji?
Myslím, že tá láska...lenže tento rok idem napoly s arekom, keďže ty si sa neozýval, tak som predpokladal, že nemáš záujem :neviem:
jacobT píše:tiež mám záujem o kúpu GCL, ale zarazilo ma to automatické predĺženie, tak som im písal mail a keďže sa to spomínalo aj tu, kopírujem vám sem odpoveď

NHL Support <neuliongclsupport@neulion.com>

22:58 (Pred 14 hodinami)

komu: mne
Greetings -

You can email us to request the automatic renewal be terminated.

Best,

NHL Support
Ano, aj ja som to riesil mailom minuly rok. Len netreba na to zabudnut.
Ja obnovujem ta cena je ok a hlad po hokeji velky. Urcite otestujem novu xbox aplikaciu.
Ja jsem nakonec taky neodolal, za necelý litr se to vyplatí ;)
no tak čo pôjde so mnou dakto na polku?
Marco píše:no tak čo pôjde so mnou dakto na polku?
ja by som do toho šiel. O aké zápasy máš najväčší záujem? Aby nám to navzájom pasovalo...
ja sa chcem aj touto cestou podakovat môjmu niekolkorocnemu GCL partakovi Wildovi, s ktorym sme si to opät podelili a vyslo nas pul na pul, na 18,85€ ta nekup to :D
ba co viac, ciastku, ktoru som mu mal preposlat, putuje na ucet Hokejfora :klobuk: Wildo :respect:
ako dodava
WildCelt píše:vidime sa vo finale
:tlap:
jacobT píše:
ja by som do toho šiel. O aké zápasy máš najväčší záujem? Aby nám to navzájom pasovalo...
Najviac o NJD a WAS
Marco píše:
jacobT píše:
Najviac o NJD a WAS
tak to by sa nám asi dosť krylo, skôr by sme obaja potrebovali niekoho, kto má svojich obľúbencov na západe
kajo píše:
Myslím, že tá láska...lenže tento rok idem napoly s arekom, keďže ty si sa neozýval, tak som predpokladal, že nemáš záujem :neviem:
V pohode kajo, navic platit poplatek 8 euro kvuli 25 dolarum by byla dobra cikosina :D Jo a meli jste pravdu, ta laska to vyhrala, pripadne zruseni s vama zkusenyma poresim v lete.
Teraz som sa prihlásil do svojho konta a hneď pri prvom matchi mi vyskočila hláška:

"This game is not available due to blackout restrictions in your area.
For more information on blackouts, please read our FAQ.

After the game, you may enjoy the condensed replay and post-game highlights without restriction. The full-length replay will become available 24-48 hours after game completion.

PITTSBURGH PENGUINS VS. PHILADELPHIA FLYERS"

:eek2:

Má tam také čosi aj niekto iný? ... trochu začínam mať obavy, lebo doteraz sa mi to za tie roky nikdy nestalo a tento match ide skutočne aj na NOVA SPORT..
AndyF píše:
Za celejch pet let jsem nemel jedinej zapas, co by nebyl kvuli pravum k dispozici..
MaJes píše:Teraz som sa prihlásil do svojho konta a hneď pri prvom matchi mi vyskočila hláška:

"This game is not available due to blackout restrictions in your area.
For more information on blackouts, please read our FAQ.

After the game, you may enjoy the condensed replay and post-game highlights without restriction. The full-length replay will become available 24-48 hours after game completion.

PITTSBURGH PENGUINS VS. PHILADELPHIA FLYERS"

:eek2:

Má tam také čosi aj niekto iný? ... trochu začínam mať obavy, lebo doteraz sa mi to za tie roky nikdy nestalo a tento match ide skutočne aj na NOVA SPORT..

Za celejch pet let jsem nemel jedinej zapas, co by nebyl kvuli pravum k dispozici..
Zvlastni... Prisahal bych, ze jeste zadnej zapas live nejede.. :hmm:

Edit: Von ma snad pravdu!! :sok: No to by me dostali...

O aké zápasy máš najväčší záujem?

Najviac o NJD a WAS
Já bych s Tebou do toho šel. Jde mi čistě jen o zápasy Avs. :wink:
AndyF píše:Zvlastni... Prisahal bych, ze jeste zadnej zapas live nejede.. :hmm:

Edit: Von ma snad pravdu!! :sok: No to by me dostali...
Ale napr. pri Tampa - Caps to nevyskočilo a ten tiež dáva NS...

Hádam sa to nepotvrdí, pri tom počte zápasov, ktoré ide vysielať NS by ma to dosť nepostešilo :shock:
707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS