Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Draft
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Tak Duchene dal aj dost najavo svoje nadsenie, ked si ho nevybrala Tampa a teda si mohli vybrat Avs.
Jeho reakcia, ked si Tampa vybrala Hedmana:

K Tatarovi, je mile, ze mu vysiel klub, ktory chcel, ale zase na druhej strane byt draftovany Detroitom si vyzaduje velku davku trpezlivosti, kedze oni svojich hracov nechavaju dozriet v nizsich sutaziach tak do 23-25 rokov.
A inak, Panikovi to tiez celkom vyslo, ved chcel hrat v klube, kde bude teplo.
Jeho reakcia, ked si Tampa vybrala Hedmana:

K Tatarovi, je mile, ze mu vysiel klub, ktory chcel, ale zase na druhej strane byt draftovany Detroitom si vyzaduje velku davku trpezlivosti, kedze oni svojich hracov nechavaju dozriet v nizsich sutaziach tak do 23-25 rokov.
A inak, Panikovi to tiez celkom vyslo, ved chcel hrat v klube, kde bude teplo.
na NHLpro.cz je dobrý článok a zaujímavá tabuľka k histórii draftu za posledných 5 rokov :
http://www.nhlpro.cz/clanek/15167-vyvoj ... a-draftech
http://www.nhlpro.cz/clanek/15159-jak-j ... ty-uspesne
http://www.nhlpro.cz/clanek/15167-vyvoj ... a-draftech
http://www.nhlpro.cz/clanek/15159-jak-j ... ty-uspesne
pon 29. čer 2009 12:11
Ale predsa Sakic prebral "kolík" po Štastnom a teraz ho zase vratil do rodiny Stastnych. :smile03:Kubat píše:Tím líp, mohl by převzít štafetový kolík po Sakicoviprimaprema píše:Nepleteš se...Duchene už jako malý klučina měl pokoj celý vylepený Coloradem a s dresy Sakica a Roye...Je to moooc dobře že jsme si ho vybrali mi...on prostě patří do Colorada
Já nevím, ale pro mě není Statstný centr n. 1. Sice je dobrý, dokáže sbírat body, ale není to taková ta klasická hvězda. Nikdo po něm asi nemůže chtít, aby dokázal stejné věci jako Crosby s Malkinem, ale na druhou stranu, loňská sezona se hrubě nepovedla. Čekalo se, že Colorado bude mít problémy, ale fraška se od něj nečekala. Navíc bývá celkem často zraněný a s rychlostí si taky moc nepotykal. A k tomu je to Američan a co si budeme nalhávat, ti zatím za Kanaďany v tabulkách pokulhávají, takže já vkládám větší naděje do Ducheneho, než do Stastneho.begbeee píše:Ale predsa Sakic prebral "kolík" po Štastnom a teraz ho zase vratil do rodiny Stastnych. :smile03:Kubat píše:Tím líp, mohl by převzít štafetový kolík po Sakicoviprimaprema píše:Nepleteš se...Duchene už jako malý klučina měl pokoj celý vylepený Coloradem a s dresy Sakica a Roye...Je to moooc dobře že jsme si ho vybrali mi...on prostě patří do Colorada
úte 30. čer 2009 10:25
Je to tvoj názor.Kubat píše:Já nevím, ale pro mě není Statstný centr n. 1. Sice je dobrý, dokáže sbírat body, ale není to taková ta klasická hvězda. Nikdo po něm asi nemůže chtít, aby dokázal stejné věci jako Crosby s Malkinem, ale na druhou stranu, loňská sezona se hrubě nepovedla. Čekalo se, že Colorado bude mít problémy, ale fraška se od něj nečekala. Navíc bývá celkem často zraněný a s rychlostí si taky moc nepotykal. A k tomu je to Američan a co si budeme nalhávat, ti zatím za Kanaďany v tabulkách pokulhávají, takže já vkládám větší naděje do Ducheneho, než do Stastneho.
Ak veríš v Ducheneho, tak čakaj na leadra ďaľšie 2-3 roky.
Paul je američan so slovenskými koreňmi, Peter bol Slovák s občianstvom Kanady a Joe Sakic pochádzal z rodiny chorvátskych prisťahovalcov Sakičovcov... S tým pôvodom je to úplne jedno. A snáď nechceš spochybnovať Petrovu a Joe-vu vodcovskú kariéru v Quebecu/Colorade. Sám Joe sa vyjadril, že je to zvláštny paradox, že on začínal kariéru vedľa Petra a teraz začína kariéru vedľa neho jeho syn a že v tom vidí určitú symboliku.
Čo sa týka Paula a jeho výkonov, zrejme ti nebude sympatický, lebo jeho čísla bez problémov spĺňajú štatút hviezdy, minulú sezónu vynechal 40 zápasov, napriek tomu určitý štandard splnil. No rýchly možno nie je, ale Luc Robitaille nevedel ani poriadne korčulovať a našúpal 693 gólov, čo Paulovi chýba na korčuliach - možno dostihne prehľadom a rukami.
BTW: Paul Stastny nepatri medzi mojich oblubenych hracov. :smile03:
Bacha, já neříkám, že to je můj neoblíbený hráč, hraje za Colorado dobře. A samozřejmě znám minulost jak Joa, tak Štastných. Já jen prostě upozorňuju na fakt, že Američanů v historických tabulkách není mnoho. Pouhé konstatování fatku, netvrdím, že to bude případ Paula (spíše to ber, jako když se říkalo, že Evropan nikdy jako kapitán nevyhraje Stanley Cup, což loni změnil Lindstrom, ale bohužel je stále jediný). Čísla má dobré, jen si myslím, že to loňské zranění a letošní zranění není dobrý signál do budoucna. Tým potřebuje lídra pro 82 zápasů, ne pro 60. Aby nedopadl jako Forsberg, super hráč, ale stále jednou půlkou zatku na marodce (taky byl schopný rozhodnou zápas, ale co z toho, když měl velké prodlevy, proto se Colorado raději rozhodlo pro Joa, i když talentu měl možná Peter více). Tím, že vynechal dost zápasů, tak jasně že nemohl nasbírat více bodů, přesto je otázka, jestli někdy zvládne přesně to co Joe (loni 100 bodů) nebo jeho otec. A k tomu bruslení:begbeee píše:Je to tvoj názor.Kubat píše:Já nevím, ale pro mě není Statstný centr n. 1. Sice je dobrý, dokáže sbírat body, ale není to taková ta klasická hvězda. Nikdo po něm asi nemůže chtít, aby dokázal stejné věci jako Crosby s Malkinem, ale na druhou stranu, loňská sezona se hrubě nepovedla. Čekalo se, že Colorado bude mít problémy, ale fraška se od něj nečekala. Navíc bývá celkem často zraněný a s rychlostí si taky moc nepotykal. A k tomu je to Američan a co si budeme nalhávat, ti zatím za Kanaďany v tabulkách pokulhávají, takže já vkládám větší naděje do Ducheneho, než do Stastneho.![]()
Ak veríš v Ducheneho, tak čakaj na leadra ďaľšie 2-3 roky.
Paul je američan so slovenskými koreňmi, Peter bol Slovák s občianstvom Kanady a Joe Sakic pochádzal z rodiny chorvátskych prisťahovalcov Sakičovcov... S tým pôvodom je to úplne jedno. A snáď nechceš spochybnovať Petrovu a Joe-vu vodcovskú kariéru v Quebecu/Colorade. Sám Joe sa vyjadril, že je to zvláštny paradox, že on začínal kariéru vedľa Petra a teraz začína kariéru vedľa neho jeho syn a že v tom vidí určitú symboliku.
Čo sa týka Paula a jeho výkonov, zrejme ti nebude sympatický, lebo jeho čísla bez problémov spĺňajú štatút hviezdy, minulú sezónu vynechal 40 zápasov, napriek tomu určitý štandard splnil. No rýchly možno nie je, ale Luc Robitaille nevedel ani poriadne korčulovať a našúpal 693 gólov, čo Paulovi chýba na korčuliach - možno dostihne prehľadom a rukami.
BTW: Paul Stastny nepatri medzi mojich oblubenych hracov. :smile03:
No, ono je trochu jiná doba a hlavně se hraje trochu dost jiný hokej. Chtěl bych vidět Robitailla jak sází ty branky i dnes. Tenhle typ hráčů už bohužel vyšel z módy. Dnes je důležité přebruslit soupeře a na to si myslím, že Colorado doplácí nejvíce.
Radoslav Illo sa teší do Las Vegas a dúfa v šancu v Anaheime
Pánik, Tatar, Illo, Janus, Viedenský. Také bolo poradie draftovaných Slovákov, ktorých si pred pár dňami vybrali kluby zámorskej NHL. Z pätice spomínaných je slovenským fanúšikom najmenej známe meno Radoslava Illa. Zvyšní štyria sa predstavili v drese dvadsiatky na úspešných juniorských MS na sklonku minulého roka. Illo, rodák z Považskej Bystrice sa v súčasnosti pripravuje v Trenčíne a priznáva, že keby pred časom neodišiel zo Slovenska do Ameriky, zrejme by skončil s hokejom.
Vedenie Anaheimu Ducks si pred vami vybralo päť ďalších hráčov, vaše meno napokon zaznelo ako 136. v piatom kole. Čakali ste, že po vás kluby siahnu v niektorom z draftových kôl?
„Pravdupovediac áno, čakal som to. Pred draftom som bol pozvaný na psychologické testy, čo naznačovalo, že zrejme moje meno zaznie. Nikto však nevedel povedať, ktorý klub si ma vyberie a ani nie v ktorom kole, z akého miesta.“
Čo vám po drafte povedali predstavitelia Ducks?
„Okamžite po výbere mi volali. Gratulovali mi a neskôr mi poslali niekoľko vecí. Je možné, že ma pozvú do kempu, no o tom ešte neviem hovoriť. Ani presne neviem, kedy odlietam do Ameriky, to všetko mi ešte dajú vedieť.“
Takže ešte ani neviete povedať, kde budete pôsobiť v nasledujúcej sezóne?
„To veru nie. V klube chceli, aby som šiel do niektorej z kanadských líg, ale to zrejme odmietnem. V minulej sezóne som hral v nižšej americkej súťaži(USHL) za Tri City Storm a rád by som tam zostal i v ďalšom ročníku.“
V minulej sezóne ste práve v drese Tri City zaznamenali slušných 33 bodov v 47. zápasoch. Popri nich ale aj 23 mínusových bodov do „tabuľky pravdy.“ Čo dodať k týmto číslam? „Ťažko sa zbierajú plusové body, keď je mužstvo posledné v tabuľke. Väčšinu zápasov sme prehrávali, mínusové body sa tak rýchlo nazbierajú. Ale čo sa kanadských bodov týka, tak si myslím, že to z mojej strany nebolo najhoršie. V tabuľke strelcov som sa dokonca dostal do prvej dvadsiatky celej ligy a to som ešte desať zápasov vynechal kvôli zraneniu ramena. Rád by som tu zostal aj v ďalšej sezóne. Klub totiž zmenil majiteľa a vyzerá to dobre.“
Dá sa povedať, že sa blýska na lepšie časy?
„Vyzerá to tak. Ten nový majiteľ prerába asi úplne všetko v klube. Vrazil do toho veľké peniaze a záleží mu na tom. Okrem iného angažoval aj kanadského trénera, hrávať by sme mali na väčšom štadióne. A pozval ma aj do Las Vegas počas tohto leta.“
Zo Slovenska ste do zámoria odchádzali v mladom veku a bez skúseností s veľkým hokejom. Za akých okolností sa zrodil váš odchod?
„Odišiel som, pretože na Slovensku mi nebolo príliš umožnené hrávať hokej. Dnes môžem povedať, že keby som neodišiel do Ameriky, zrejme by som sa vykašlal na hokej. Americkí tréneri si ma svojho času vybrali, tak som šiel. Bolo mi smutno za rodinou, priateľmi, ale zvykol som si tam žiť. Práve dnes sme sa bavili s Milanom Kytnárom o tom, že keď sa niekto naozaj chce v zámorí presadiť, tak sa to dá. Netreba byť „mamičkinou sukňou,“ treba sa zaťať a makať na sebe.“
Čo vám teda pôsobenie v Amerike po hernej stránke dalo?
„Spoznal som väčšiu rivalitu, osvojil som si tvrdosť a dynamiku. Myslím, že je to niečo ako vojna, hoci na vojne som nikdy nebol. Ako škola do života i hokeja mi to pomohlo. Napríklad som sa perfektne naučil anglicky, potom som aj na maturitách mal jednotku z angličtiny(úsmev).“
Na akej škole?
„Ešte pred odchodom do zámoria som rok hrával v Bratislave v mládežníckom tíme Slovana. Tam som aj riadne chodil na strednú súkromnú školu, no po odchode som tam študoval vďaka individuálnemu plánu a nedávno som maturoval“
A čo momentálna príprava? Stihli ste už aj dovolenku?
„Práve teraz v nedeľu sme sa vrátili z dovolenky v Turecku. Do prípravy som sa zapojil v Trenčíne, kde trénujem pod vedením trénera Juraja Boldiša.“
Pánik, Tatar, Illo, Janus, Viedenský. Také bolo poradie draftovaných Slovákov, ktorých si pred pár dňami vybrali kluby zámorskej NHL. Z pätice spomínaných je slovenským fanúšikom najmenej známe meno Radoslava Illa. Zvyšní štyria sa predstavili v drese dvadsiatky na úspešných juniorských MS na sklonku minulého roka. Illo, rodák z Považskej Bystrice sa v súčasnosti pripravuje v Trenčíne a priznáva, že keby pred časom neodišiel zo Slovenska do Ameriky, zrejme by skončil s hokejom.
Vedenie Anaheimu Ducks si pred vami vybralo päť ďalších hráčov, vaše meno napokon zaznelo ako 136. v piatom kole. Čakali ste, že po vás kluby siahnu v niektorom z draftových kôl?
„Pravdupovediac áno, čakal som to. Pred draftom som bol pozvaný na psychologické testy, čo naznačovalo, že zrejme moje meno zaznie. Nikto však nevedel povedať, ktorý klub si ma vyberie a ani nie v ktorom kole, z akého miesta.“
Čo vám po drafte povedali predstavitelia Ducks?
„Okamžite po výbere mi volali. Gratulovali mi a neskôr mi poslali niekoľko vecí. Je možné, že ma pozvú do kempu, no o tom ešte neviem hovoriť. Ani presne neviem, kedy odlietam do Ameriky, to všetko mi ešte dajú vedieť.“
Takže ešte ani neviete povedať, kde budete pôsobiť v nasledujúcej sezóne?
„To veru nie. V klube chceli, aby som šiel do niektorej z kanadských líg, ale to zrejme odmietnem. V minulej sezóne som hral v nižšej americkej súťaži(USHL) za Tri City Storm a rád by som tam zostal i v ďalšom ročníku.“
V minulej sezóne ste práve v drese Tri City zaznamenali slušných 33 bodov v 47. zápasoch. Popri nich ale aj 23 mínusových bodov do „tabuľky pravdy.“ Čo dodať k týmto číslam? „Ťažko sa zbierajú plusové body, keď je mužstvo posledné v tabuľke. Väčšinu zápasov sme prehrávali, mínusové body sa tak rýchlo nazbierajú. Ale čo sa kanadských bodov týka, tak si myslím, že to z mojej strany nebolo najhoršie. V tabuľke strelcov som sa dokonca dostal do prvej dvadsiatky celej ligy a to som ešte desať zápasov vynechal kvôli zraneniu ramena. Rád by som tu zostal aj v ďalšej sezóne. Klub totiž zmenil majiteľa a vyzerá to dobre.“
Dá sa povedať, že sa blýska na lepšie časy?
„Vyzerá to tak. Ten nový majiteľ prerába asi úplne všetko v klube. Vrazil do toho veľké peniaze a záleží mu na tom. Okrem iného angažoval aj kanadského trénera, hrávať by sme mali na väčšom štadióne. A pozval ma aj do Las Vegas počas tohto leta.“
Zo Slovenska ste do zámoria odchádzali v mladom veku a bez skúseností s veľkým hokejom. Za akých okolností sa zrodil váš odchod?
„Odišiel som, pretože na Slovensku mi nebolo príliš umožnené hrávať hokej. Dnes môžem povedať, že keby som neodišiel do Ameriky, zrejme by som sa vykašlal na hokej. Americkí tréneri si ma svojho času vybrali, tak som šiel. Bolo mi smutno za rodinou, priateľmi, ale zvykol som si tam žiť. Práve dnes sme sa bavili s Milanom Kytnárom o tom, že keď sa niekto naozaj chce v zámorí presadiť, tak sa to dá. Netreba byť „mamičkinou sukňou,“ treba sa zaťať a makať na sebe.“
Čo vám teda pôsobenie v Amerike po hernej stránke dalo?
„Spoznal som väčšiu rivalitu, osvojil som si tvrdosť a dynamiku. Myslím, že je to niečo ako vojna, hoci na vojne som nikdy nebol. Ako škola do života i hokeja mi to pomohlo. Napríklad som sa perfektne naučil anglicky, potom som aj na maturitách mal jednotku z angličtiny(úsmev).“
Na akej škole?
„Ešte pred odchodom do zámoria som rok hrával v Bratislave v mládežníckom tíme Slovana. Tam som aj riadne chodil na strednú súkromnú školu, no po odchode som tam študoval vďaka individuálnemu plánu a nedávno som maturoval“
A čo momentálna príprava? Stihli ste už aj dovolenku?
„Práve teraz v nedeľu sme sa vrátili z dovolenky v Turecku. Do prípravy som sa zapojil v Trenčíne, kde trénujem pod vedením trénera Juraja Boldiša.“
První prognóza draftu 2010 :
1. Taylor Hall, levé křídlo, Windsor (OHL)
2. Cam Fowler, obránce, Windsor (OHL)
3. Tyler Seguin, centr, Plymouth (OHL)
4. Kirill Kabanov, levé křídlo, Moncton (QMJHL)
5. Brandon Gormley, obránce, Moncton (QMJHL)
6. John McFarland, levé křídlo, Sudbury (OHL)
7. Brett Connolly, levé křídlo, Prince George (WHL)
8. Mikael Granlund, levé křídlo, IFK Helsinky (Finsko)
9. Vladimir Tarasenko, útočník, Novosibirsk (KHL)
10. Erik Gudbranson, obránce, Kingston (OHL)
11. Jonathan Merrill, obránce, reprezentace USA do 18 let
12. Mark Pysyk, obránce, Edmonton (WHL)
13. Joey Hishon, centr, Owen Sound (OHL)
14. Quinton Howden, levé křídlo, Moose Jaw (WHL)
15. Derek Forbort, obránce, reprezentace USA do 18 let
16. Riley Sheahan, centr, University of Notre Dame (NCAA)
17. Alexandr Burmistrov, centr, Barrie (OHL)
18. Austin Watson, pravé křídlo, Windsor (OHL)
19. Stanislav Galijev, centr, Saint John (QMJHL)
20. Jeffrey Skinner, centr, Kitchener (OHL)
21. Jevgenij Kuzněcov, útočník, Čeljabinsk (KHL)
22. Teemu Pulkkinen, centr, Jokerit Helsinky (Finsko)
23. Jarred Tinordi, obránce, reprezentace USA do 18 let
24. Nick Bjugstad, křídlo, Blaine (MN-HS)
25. Ryan Spooner, centr, Peterborough (OHL)
26. Jason Zucker, levé křídlo, reprezentace USA do 18 let
27. Maxim Kicyn, centr, Magnitogorsk (KHL)
28. Petr Straka, centr, Rimouski (QMJHL)
29. Emerson Etem, centr, Medicine Hat (WHL)
30. Tom Kühnhackl, útočník, Augsburg (Německo)
Muj nazor na jednicku draftu je stejnej TAYLOR HALL!!!! At uz dopadne jeho letosni sezona jakkoliv stane se jednickou draftu....jeho statistiky jsou uz 3. rokem v OHL paradni a to je mu porad 17 let
Dalsi zajimave jmena:
Tyler Seguin - borec kterej v soucastnosti vede bodovani OHL pred prave zminovanym Hallem....zatim si drzi bilanci vic jak 2 body na zapas
Kirill Kabanov - nejlepsi evropan na draftu,sezonu v QMJHL naslapl hodne slusne
John McFarland - jako byvala jednicka draftu OHL je hodne za ocekavanim aspon podle me
Joey Hishon - tuhle sezonu se zatim uplne nerozjel ale pokud to v zaveru sezony dotahne na minimalne 85 bodu a vic tak se podiva do prvni desitky
Cam Fowler - nejlepsi bek na drafte zatim se jevi velice dobre s bilanci vic jak bod na zapas
Mohou prekvapit:
Brandon Gormley,Alexandr Burmistrov,Mark Pysyk,Brett Connoly,Ryan Spooner,Jeffrey Skinner
Na koho se zapomelo:
Jordan Weal - dost me prekvapilo ze se v prvni tricitce neobjevil tenhle mladik
Myslim si ze by ho scouti nemeli jen kvuli drobne postave prehlizet....
Evropany jsem moc neposuzoval pac se v nich moc neorientuju
ale Strakovi se zatim dari na prvni tricitku ma 
Draft 2011 ?
Shane McColgan - hrac male postavy jehoz statistiky me zaujaly
Ryan Nugent-Hopkins - stejne jako u McColgana
David Musil
2. Cam Fowler, obránce, Windsor (OHL)
3. Tyler Seguin, centr, Plymouth (OHL)
6. John McFarland, levé křídlo, Sudbury (OHL)
7. Brett Connolly, levé křídlo, Prince George (WHL)
10. Erik Gudbranson, obránce, Kingston (OHL)
11. Jonathan Merrill, obránce, reprezentace USA do 18 let
12. Mark Pysyk, obránce, Edmonton (WHL)
13. Joey Hishon, centr, Owen Sound (OHL)
15. Derek Forbort, obránce, reprezentace USA do 18 let
16. Riley Sheahan, centr, University of Notre Dame (NCAA)
22. Teemu Pulkkinen, centr, Jokerit Helsinky (Finsko)
23. Jarred Tinordi, obránce, reprezentace USA do 18 let
24. Nick Bjugstad, křídlo, Blaine (MN-HS)
25. Ryan Spooner, centr, Peterborough (OHL)
26. Jason Zucker, levé křídlo, reprezentace USA do 18 let
27. Maxim Kicyn, centr, Magnitogorsk (KHL)
28. Petr Straka, centr, Rimouski (QMJHL)
29. Emerson Etem, centr, Medicine Hat (WHL)
Muj nazor na jednicku draftu je stejnej TAYLOR HALL!!!! At uz dopadne jeho letosni sezona jakkoliv stane se jednickou draftu....jeho statistiky jsou uz 3. rokem v OHL paradni a to je mu porad 17 let
Dalsi zajimave jmena:
Tyler Seguin - borec kterej v soucastnosti vede bodovani OHL pred prave zminovanym Hallem....zatim si drzi bilanci vic jak 2 body na zapas
Kirill Kabanov - nejlepsi evropan na draftu,sezonu v QMJHL naslapl hodne slusne
John McFarland - jako byvala jednicka draftu OHL je hodne za ocekavanim aspon podle me
Joey Hishon - tuhle sezonu se zatim uplne nerozjel ale pokud to v zaveru sezony dotahne na minimalne 85 bodu a vic tak se podiva do prvni desitky
Cam Fowler - nejlepsi bek na drafte zatim se jevi velice dobre s bilanci vic jak bod na zapas
Mohou prekvapit:
Brandon Gormley,Alexandr Burmistrov,Mark Pysyk,Brett Connoly,Ryan Spooner,Jeffrey Skinner
Na koho se zapomelo:
Jordan Weal - dost me prekvapilo ze se v prvni tricitce neobjevil tenhle mladik
Evropany jsem moc neposuzoval pac se v nich moc neorientuju
Draft 2011 ?
Shane McColgan - hrac male postavy jehoz statistiky me zaujaly
Ryan Nugent-Hopkins - stejne jako u McColgana
David Musil
Dejiskom draftu 2010 Los Angeles
Draft zámorskej hokejovej NHL v roku 2010 sa uskutoční v dňoch 25. - 26. júna v Los Angeles. Po prvý raz v 46-ročnej histórii profiligy sa táto významná udalosť bude konať v Kalifornii. Tohtoročný draft sa uskutočnil v kanadskom Montreale.
"Vďaka lokálnym programom v Los Angeles stúpa počet kvalitných hokejistov. Teší nás, že také sledované podujatie ako draft napokon uvidia prvýkrát v Kalifornii,“ uviedol v stanovisku komisár NHL Gary Bettman.
Draft NHL sa nekoná na jednom mieste už vyše dve desaťročia. Pred budúcoročným výberom nováčikov sa uskutoční výročné udeľovanie ocenení pre najlepších hráčov sezóny, ktoré bude v Las Vegas. Jednotkou budúcoročného draftu by mohol byť center Plymouthu z juniorskej OHL Tyler Seguin alebo Taylor Hall z Windsor Spitfires.
Draft zámorskej hokejovej NHL v roku 2010 sa uskutoční v dňoch 25. - 26. júna v Los Angeles. Po prvý raz v 46-ročnej histórii profiligy sa táto významná udalosť bude konať v Kalifornii. Tohtoročný draft sa uskutočnil v kanadskom Montreale.
"Vďaka lokálnym programom v Los Angeles stúpa počet kvalitných hokejistov. Teší nás, že také sledované podujatie ako draft napokon uvidia prvýkrát v Kalifornii,“ uviedol v stanovisku komisár NHL Gary Bettman.
Draft NHL sa nekoná na jednom mieste už vyše dve desaťročia. Pred budúcoročným výberom nováčikov sa uskutoční výročné udeľovanie ocenení pre najlepších hráčov sezóny, ktoré bude v Las Vegas. Jednotkou budúcoročného draftu by mohol byť center Plymouthu z juniorskej OHL Tyler Seguin alebo Taylor Hall z Windsor Spitfires.
Listopadový žebříček International Scouting Service
2. Tyler Seguin, centr, Plymouth (OHL)
3. Cam Fowler, obránce, Windsor (OHL)
6. Brett Connolly, levé křídlo, Prince George (WHL)
7. Erik Gudbranson, obránce, Kingston (OHL)
10. John McFarland, levé křídlo, Sudbury (OHL)
11. Mark Pysyk, obránce, Edmonton (WHL)
12. Joey Hishon, centr, Owen Sound (OHL)
13. Derek Forbort, obránce, reprezentace USA do 18 let
15. Riley Sheahan, centr, University of Notre Dame (NCAA)
16. Jarred Tinordi, obránce, reprezentace USA do 18 let
22. Nino Niederreiter, levé křídlo, Portland (WHL)
23. Emerson Etem, centr, Medicine Hat (WHL)
24. Ryan Johansen, centr, Portland (WHL)
25. Jonathan Merrill, obránce, reprezentace USA do 18 let
26. Teemu Pulkkinen, centr, Jokerit Helsinky (Finsko)
27. Nick Bjugstad, křídlo, Blaine (MN-HS)
28. Jason Zucker, levé křídlo, reprezentace USA do 18 let
29. Maxim Kicyn, centr, Magnitogorsk (KHL)
Carolina si uz brousi zuby na Halla
Edmonton vytahne zase nejaky eso jako kazdej rok ale moc to tymu zatim nepomaha
2. Tyler Seguin, centr, Plymouth (OHL)
3. Cam Fowler, obránce, Windsor (OHL)
6. Brett Connolly, levé křídlo, Prince George (WHL)
7. Erik Gudbranson, obránce, Kingston (OHL)
10. John McFarland, levé křídlo, Sudbury (OHL)
11. Mark Pysyk, obránce, Edmonton (WHL)
12. Joey Hishon, centr, Owen Sound (OHL)
13. Derek Forbort, obránce, reprezentace USA do 18 let
15. Riley Sheahan, centr, University of Notre Dame (NCAA)
16. Jarred Tinordi, obránce, reprezentace USA do 18 let
22. Nino Niederreiter, levé křídlo, Portland (WHL)
23. Emerson Etem, centr, Medicine Hat (WHL)
24. Ryan Johansen, centr, Portland (WHL)
25. Jonathan Merrill, obránce, reprezentace USA do 18 let
26. Teemu Pulkkinen, centr, Jokerit Helsinky (Finsko)
27. Nick Bjugstad, křídlo, Blaine (MN-HS)
28. Jason Zucker, levé křídlo, reprezentace USA do 18 let
29. Maxim Kicyn, centr, Magnitogorsk (KHL)
Carolina si uz brousi zuby na Halla
Edmonton vytahne zase nejaky eso jako kazdej rok ale moc to tymu zatim nepomaha
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé