Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nase 2 presilovkove formacie maju nasledovne zlozenie:
[li]Patrice Bergeron, Marc Savard, Phill Kessel, Chuck Kobasew, Zdeno Chara[/li]
[li]David Krejci, Milan Lucic, Blake Wheeler, Dennis Wideman, Andrew Ference[/li]
sn zlozenie:
[li]Blake Wheeler, Phil Kessel, P.J. Axelsson David Krejci, Patrice Bergeron, Shane Hnidy[/li]

:arrow: jeden z obrannej lavinovitej dvojice Liles / Leopold by sa k nam mohol dokotulat..u nas sa spominaju mena Lashoff, ci Sobotka
puk, puk, puk..vychdzam len z "lacnych" statistik..v oslabovke by sa inkasovat nepatrilo, no a Vokoun zda sa riesi jednu zo svojich NAJ NHL sezon..jeho 41 zakrokov a staihnuta roletka hovoria jasnou recou

nic to, ihned po zapase mackovia hodili prehru za hlavu, nakolko o par hodin, konkretne 23:00SEC riesime hororove :D blesky..v tomto pripade pocitam s bodom, bodmi inak :dup:

do môjho konferencneho pocitadla pribudla dalsia kolonka :) pocet zapasov ktore nam zostava odohrat do skoncenia zakl. casti
:arrow: 23 :arrow: 9
Tak som patricne sklamany z prehry a dokonca na nulu :( . V Tampe ocakavam dva body a potom reparat s Floridou doma! S poslednymi vykonmi by sme sa daleko nedostali.

Dnes hrame v prijatelnom case: 23:00 :thumbsup:
Skorpion píše:Tak som patricne sklamany z prehry a dokonca na nulu :( . V Tampe ocakavam dva body a potom reparat s Floridou doma! S poslednymi vykonmi by sme sa daleko nedostali.

Dnes hrame v prijatelnom case: 23:00 :thumbsup:
Florida bojuje, ale aj boduje o dusu, tam som s nejakou tou stratou kvetiny pocital..odveta sa blizi.. :wink: no jo bolo to na 0, ale aj napriek tomuto ocenujem nasu strelecku aktivitu :yes: samozrejme, prdlajz z toho, ale skôr ci neskôr to tam padne :yes:

tak, tak, Tampe by sa pustat body nepatrilo...ich obranne rady su riadne zdecimovane, takze tadial by snad mohla viest cesta k uspechu :yes:

boli sme doposial zvyknuty na paradne vykony, i vysledky, ale som v klidu :ciga: stale riesime sympaticky 9 bodovy konf. naskok a 19 bodovy divizny sa javi ako luxusny :thumbsup: som presvedceny o tom, ze prichodom PO posil dostane nasa hra opät tu spravnu stavu :yes:
samozrejme, dnes 23:00 budeme ready :povzbudzovanie:
škoda tej prehry, celkom som veril, že BOS v tomto zápase zdvihne hlavu a zvíťazí, žiaľ nestalo sa. FLO hrá v posledných zápasoch naozaj dobre, dnes v TB nič iné ako víťazstvo nepripúšťam, tak ma dúfam bruins nesklamú.
Podla Boston Globe ma Chiarelli par draftov a prospektov, ktore by bol ochotny obetovat a vymenit za nejakeho hraca. Bruins hladaju silneho utocnika, lavaka, (top 6 forward) a spolahlive rozohravaca do obrany (top 4 defensman). V dalsich spravach na internete sa spominaju mena coloradskych hracov Jordana Leopolda a Mareka Svatosa, ostrovana Brendona Witta a uz davnejsie spominaneho Erica Colea. Svatos vsak nesplna poziadavky na utocnika, ktore su zmiene vyssie :ja_neviem: .

Dva zdroje blizke klubu Maple Leafs potvrdili, ze na zozname 10 tymov, kam by mohol byt vymeneny Tomas Kaberle sa ocitol aj Boston Bruins.

Podla Neelyho je ale dolezitym faktorom aj to, aby sa nenarusila chemia v kabine, takze aj tento faktor sa dosledne zvazuje. Vyzera to na to, ze vymena by mohla nastat skor, ako 4.marca, aby si Bruins udrzali prve miesto v konferencii.

-----------------------

Peter DeBoer, kouc Panthers povedal, ze Zdeno Chara patri medzi Top 3 najuzitocnejsich hracov ligy. Potesi :)
osobne by som sa najviac vytesoval z Kaberleho :yes: ale neviem, nemam pocit, ze k nam zavita :sad2: schodnejsi sa mi zda byt Leopold, nebol by som proti, do timu by podla mna bez problemov zapadol, ved Ference, ci Kobasew su jeho niekdajsi partaci z Flames..obranna 2jka Ference - Leopold by sa mi docela pozdavala :yes:
Eric Cole, hmm, to neznie vôbec spatne, prichod Mareka Svatosa sa mi nevidi prislis realny, aj ked taky double balicek z Colorada by sa mohol teoreticky zrealizovat :ja_neviem: nase draftove pozicie, Lashoff, ci Sobotka by mohli byt pre potencionalnych zaujemcov zaujimavi..vydrzat este par dni :roll:
Dnes v tampe uz musime vyhrat to by bol riadny trapas keby sme prehrali aj s nimi :-O
Driver 521 píše:Dnes v tampe uz musime vyhrat to by bol riadny trapas keby sme prehrali aj s nimi :-O
ehm, musime, nemam moc v oblube toto slovicko, obzvlast v NHL..mam pocit, ze proti papierovo zdatnejsim timom nam to slape lepsie..dnes by sa vsak bodovat patrilo, obrana Bolts stoji prakticky na hlinenych nozickach, navyse s kvalitnou absenciou v branke, Smith out, vyzera to na Rama..na nasej strane Manny Fernandez
Dnes to vyzerá na zisk troch bodov :yes:
Ja Bostonu teraz verím, mali by to zvládnuť, kvalita sa musí prejaviť v rozdiele skóre minimálne o 3 góly a ja si myslím, že sa to aj stane realitou. Každopádne Vám to prajem ;-)
asi tolko to na margo :censored: zapasu, ktory sme rozoberali dole na chate..citat z dola hore :)

cepi « 23 Feb 2009, 01:39 » ak by sa toto stalo v PO vyhadzujem PC cez okno :pc:
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:38 » cii ale tak dobre zahrali tie oslabenia skoda velka
Selly8 « 23 Feb 2009, 01:38 » ale co mate bodu dost, akorat prohrat zrovna s tampou...
Skorpion « 23 Feb 2009, 01:38 » :censored: :censored: :censored:
milos76 « 23 Feb 2009, 01:38 » Ramo im to vychytal
cepi « 23 Feb 2009, 01:38 » joooj nervy mam ne take Obrázek
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:38 » fakt si nezasluzili vyhrat
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:38 » doprdele
Selly8 « 23 Feb 2009, 01:36 » o vyloucenich mi cepi nemluv, na ne uz jem alergicky!!!!
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:36 » co pil fernandez_
cepi « 23 Feb 2009, 01:36 » stastkovia
milos76 « 23 Feb 2009, 01:36 » nedáš dostaneš známe pravidlo
cepi « 23 Feb 2009, 01:36 » nemam slov, v III tretine 3-4 goly mali byt a my dostaneme, posahane vylucenia!
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:35 » let' o Bruins
cepi « 23 Feb 2009, 01:35 » ak je hokej SPRAVODLIVY tak ja som :censored:
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:35 » minuta a pol
Selly8 « 23 Feb 2009, 01:35 » a to celou presilovku hrali velke ho*no
cepi « 23 Feb 2009, 01:34 » tak mi spravit nervy pred spanim
milos76 « 23 Feb 2009, 01:34 » ti brdo oni snad vyhrajou
cepi « 23 Feb 2009, 01:34 » :censored: :censored: :censored:
Skorpion « 23 Feb 2009, 01:34 » :nervy2: :nervy2: :nervy2:
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:34 » ku*va
cepi « 23 Feb 2009, 01:34 » to je v pi*iiiiiiiiiiiiiiii
cepi « 23 Feb 2009, 01:33 » Obrázek
Selly8 « 23 Feb 2009, 01:32 » toto mozne, to neumi vyhodit puk??
Skorpion « 23 Feb 2009, 01:32 » :nervy2:
cepi « 23 Feb 2009, 01:32 » boha
cepi « 23 Feb 2009, 01:32 » ide asi Ference von
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:32 » tak to je v pi*i
cepi « 23 Feb 2009, 01:32 » :penalty:
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:32 » super oslabenie ale nakonci ako sa odrazil puk
cepi « 23 Feb 2009, 01:32 » ku*va
cepi « 23 Feb 2009, 01:30 » ma je*ne ked skoruju...
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:30 » vydrzat
Skorpion « 23 Feb 2009, 01:30 » :(
cepi « 23 Feb 2009, 01:30 » :penalty:
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:30 » tak to hej
Selly8 « 23 Feb 2009, 01:30 » tak ted budete mit co delat
cepi « 23 Feb 2009, 01:29 » to je v prdeli
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:29 » ty kokso nice hit
Selly8 « 23 Feb 2009, 01:29 » tak to urcite kdyby jsi dneska videl v akci Thea s Fleurym...
cepi « 23 Feb 2009, 01:29 » strely zatial 17:37
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:28 » ale chyta dobre
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:28 » to skor donho napalil ako to on chitil
Selly8 « 23 Feb 2009, 01:28 » hosi hosi, tak koncovka je zatim slaba...
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:28 » jj to je jedno
milos76 « 23 Feb 2009, 01:28 » čO ten Ramo chytí
cepi « 23 Feb 2009, 01:28 » toto musia byt 2 body a je mi jendo ci po pp, ci sn
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:27 » nedas dostanes
Skorpion « 23 Feb 2009, 01:27 » to je neskutocne
cepi « 23 Feb 2009, 01:27 » do riti aby sme nakoniec neplakali
Skorpion « 23 Feb 2009, 01:27 » jeziiiiiiis
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:27 » ci jezis boha
Janci_83 « 23 Feb 2009, 01:27 » tak toto ne
cepi « 23 Feb 2009, 01:27 » s RAMOM f*ck
cepi « 23 Feb 2009, 01:27 » kuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cepi « 23 Feb 2009, 01:26 » neni mozne
no nakonec 3-4 keby chytal thomas dopadlo by to inak
Tyyy...tak som sa mýlil, škoda Boston, toto mali byť dva bodíky a 15 Eur ... :shock:
Očakávam aspoň nejaký ten report od Vás čo ste to pozerali. :yes:
Bluesman píše:Očakávam aspoň nejaký ten report od Vás čo ste to pozerali. :yes:
Report je takyto: najskor :yahoo: a potom :censored: :censored: :shock: :nasraty: :bitka3: :buch: :bitka3: :censored: :nervy2: :nervy2: :censored: :fnuk: :censored: :censored: :nervy2: :ee: :censored: :censored: :bitka3: :buch: :buch: :censored: :bitka3: :bitka3: :bac: no a isli sme spat. Dalsie info doplnim hned, ako zo mna vyprcha hnev :nervy2:
co to Boston robi? vsak prehrava vsetko co sa da :thumbsdown:
Podla informacii Ottawa Sun by mal Keith Tkachuk zaujem odist do Boston Bruins! Avsak noviny tiez upozornili, ze zaujem Bruins nemusi byt az taky zhavy kvoli Tkachokovym 4,5 milionom za sezonu.
Ako aj ja mam zaujem prestupit do Bostonu a staci mi novacikovsky plat alebo aspon aby som mal kde byvat. Podla mna by to nebolo dobre uz ma svoj vek a podla mna je velmi precenovany. Nieco ako Kean v Liverpoole to bola katastrofa iba vyhodene peniaze
Bruins by platili len zlomok z 4,5 miliona a v play-off sa hra zadarmo. Takze az taka suma by to nebola. Horsie je koho poslat opacnym smerom.
Čo tak vrátiť nám Denisa Widemana??? :-D :lol:
este jednou vetou k tomuto Bolts nepodarku, Claude to okomentoval trefne: "Môj tím tvrdo drel a mylím si, že nikto nemôže spochybniť, že dnes bol lepší. Ak takýto výkon predvedieme večer čo večer, vrátime sa do starých koľají."
pozitivom je, ze sa strelecky opät presadil Kessy
Obrázek

fajn, cim skôr zabudnut na tuto :censored: prehru a sustredit sa na sympaticke mnozstvo domacich zapasov a opät sa vratit do vitaznych kolaji :yes:

Boston - Florida
Boston - Anaheim
Boston - Washington
Boston - Philadelphia
Boston - Phoenix
Boston - Chicago

ku Tkachukovi...ak, tak by som ho riesil vyslovene pre PO, do novej sezony uz moc nie..inak, bluesman, ci Ivan, by nam o nom mohli co to prezradit, ako ho vidia oni, slusne statistisky su jedna vec, no tie nie su zakazdym smerodajne..

pred malou chvilkou vyspovedal na SRo Ivo Teleky Zeeho po zapase s Bolts, Zee spominal, v ramci posl. prehier, ze tie sa skôr ci neskôr dostavia na kazdy tim, su moment.lidrom v NHL, o to viac sa na nich hecuju ine timy a tak im nezostava nic ineho, ako sa opät nastartovat, snad k im k tomu pomôzu bliziace sa domace zapasy...na ? ci je "normalne" ze za posl. 17 dni absolvovali Bruins 10Z, tak klasika odpoved, co ine im zostava, taky je zapasovy harmonogram a musia sa s tym vyrovnat aj ostatne timy, no a ohladom :cup: Zee spomenul, ze urobia vsetko preto aby sa on pobili, je to snom kazdeho jedneho hraca, preto individualne uspechy moc neriesi a spravi vsetko pre kolektivny uspech, najskôr to PO, ktore je uz prakticky v kapse a pak sa uvidi... :frajer2:
:arrow: 22 :arrow: 7
Keith Tkachuk (36)
Ľavé krídlo, môže hrať aj ako center, draftovaný Winnipegom v roku 1990.
V NHL odohral 1 112 zápasov, strelil 518 gólov a pridal 501 asistencií, čo znamená vyše tisíc bodov.
V tejto sezóne odohral 57 zápasov, dal 18 gólov a 17 asistencií a nazbieral 41 trestných minút.
Jeho prínos pre tým, je v prvom rade v jeho vodcovských schopnostiach, svojim vekom, postavou a silou vzbudzuje rešpekt a na ľade si na neho dovolí vyskočiť len málokto, taktiež do jeho spoluhráčov. V hre v strede ľadu nieje nejako výnimočný, tiež nieje rýchly, ale veľmi silný pri mantineloch. Jeho najobľúbenejšou pozíciou je čiara vyznačujúca bránkovisko súperovho brankára. Je silný na tečoch aj dorážkach, dokáže vyhrať bully. V podstate by sa dal zhrnúť ako čisto-čistý power-forward, jeho najlepší prínos je pred bránkoviskom (hlavne presilovky).
Doteraz hral za Jets, Coyotes, od roku 2000 je Bluesman, so známou krátkou pauzou v Atlante. (btw z Phoenixu prišiel do St. Louis za Handzuša, Nagyho a 1. draft 2002.)

Takže sám som veľmi zvedavý na to, že ako sa rozhodne. Ak sa rozhodol pre Boston, vybral si asi najlepšie ako mohol podľa mňa :yes: Teraz je už len na kompetentných, aby zvážili, či by priniesol do tímu nejaké pozitíva. Čo sa týka náhrady, v podobnej situácii, keď odišiel do Atlanty, Blues za neho dostali 1. a 2. voľby draftu.
Ak sa nemýlim :smile03:
vdaka Bluesmanko :smile03: teraz venujme cas chalanovi, ktoreho v kadri mame :)
„Zaujímalo sa o neho asi 20 tímov NHL a preto nebolo jednoduché vybrať si. Blake sa nakoniec priklonil na stranu Bostonu. Páči sa mu, akým smerom sa klub uberá a ako sa im darí zapracovávať mladých hráčov do zostavy,“
:arrow: Do NHL po štyroch rokoch od draftu, ale vo veľkom štýle
Obrázek
Zatiaľ najpamätnejší moment Wheelerovej kariéry sa však neviaže na žiaden duel profiligy, ale na turnaj Final Five WCHA z roku 2007. Mladý Wheeler tam najprv v semifinále hetrikom pomohol svojej univerzite k výhre 4:2 nad University of Wisconsin-Madison, aby následne vo finále proti North Dakota Fighting Sioux rozhodol netradičným gólom v predĺžení o celkovom triumfe po víťazstve 3:2.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vK8Q2BJ_CPQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vK8Q2BJ_CPQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
o tomto hracikovi este budeme pocut :yes: bude to proste TOP hracik NHL :good:
Michael Ryder pripraveny uz proti panterom!..bude riesit "kosik" a jeho pritomnost na lade urcite povzbudi :yes:

GM Chiarelli sa vyjadril, ze prioritou do najblizsich tyzdnov, mesiacov mimo trade dead line bude podpis 3 dost dôlezitych hracov so statusom UFA Tim Thomas + RFA David Krejci + Phill Kessel

so suskandou ohladom mozneho prestupu Mannyho Fernandeza pocas TDL sa Chia vyjadril jasne: "Som spokojny s nasim brankarskym duom. Myslim, ze v ich pripade ide o silnu poziciu, ako ist vpred v PO."
Obrázek Chia celkom nalavo
cepi píše:vdaka Bluesmanko :smile03: teraz venujme cas chalanovi, ktoreho v kadri mame :)
„Zaujímalo sa o neho asi 20 tímov NHL a preto nebolo jednoduché vybrať si. Blake sa nakoniec priklonil na stranu Bostonu. Páči sa mu, akým smerom sa klub uberá a ako sa im darí zapracovávať mladých hráčov do zostavy,“
:arrow: Do NHL po štyroch rokoch od draftu, ale vo veľkom štýle
Obrázek
Zatiaľ najpamätnejší moment Wheelerovej kariéry sa však neviaže na žiaden duel profiligy, ale na turnaj Final Five WCHA z roku 2007. Mladý Wheeler tam najprv v semifinále hetrikom pomohol svojej univerzite k výhre 4:2 nad University of Wisconsin-Madison, aby následne vo finále proti North Dakota Fighting Sioux rozhodol netradičným gólom v predĺžení o celkovom triumfe po víťazstve 3:2.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vK8Q2BJ_CPQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vK8Q2BJ_CPQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
o tomto hracikovi este budeme pocut :yes: bude to proste TOP hracik NHL :good:
cepi píše:Michael Ryder pripraveny uz proti panterom!..bude riesit "kosik" a jeho pritomnost na lade urcite povzbudi :yes:

GM Chiarelli sa vyjadril, ze prioritou do najblizsich tyzdnov, mesiacov mimo trade dead line bude podpis 3 dost dôlezitych hracov so statusom UFA Tim Thomas + RFA David Krejci + Phill Kessel

so suskandou ohladom mozneho prestupu Mannyho Fernandeza pocas TDL sa Chia vyjadril jasne: "Som spokojny s nasim brankarskym duom. Myslim, ze v ich pripade ide o silnu poziciu, ako ist vpred v PO."
Obrázek Chia celkom nalavo
Manny a Thomas = skuseny brankari,skusenosti s PO,takze by som sa naozaj divil,keby chceli Mannyho trejdovat,je to ako u nas,ale Vy to mate lacnejsie :D ..Ja som zvedavy,ako to vyriesia u nas ,blizi sa dead line a bude horuco,som zvedavy,kedy si v tejto sezone konecne odbije svoju premieru Niemi,to napovie vela...
Popradcan píše:Manny a Thomas = skuseny brankari,skusenosti s PO,takze by som sa naozaj divil,keby chceli Mannyho trejdovat,je to ako u nas,ale Vy to mate lacnejsie :D ..Ja som zvedavy,ako to vyriesia u nas ,blizi sa dead line a bude horuco,som zvedavy,kedy si v tejto sezone konecne odbije svoju premieru Niemi,to napovie vela...
s Mannym i Timmym vstupime do PO, tam nie je co riesit...Tuukka este nie je natolko skuseny, aby mohol riesit PO, nedajboze, ze sa Timmy zrani a mame vymalovane...Manny si toho uz preskakal dost, sezonu dokonci u nas, az po jej skonceni sa bude stahovat..
Obrázek

:!: :arrow: za Tomiho Kaberleho ponukame vybery v 1. a 3. kole draftu + 19 rocneho centra Joa Colborna (toho sme si vyberali vlani v 1. kole)...juuj, keby chceli listky prikyvnut :roll:
7911 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS