Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

megaton píše:mimochodem jak jsi to myslel, ze od
draftu Drewa Doughtyho po první vítězství v NHL uběhly čtyři roky
?
No ze byl draftovan 2008 a Kings ziskali :cup: 2012
Mě vše kolem Philly nějak nevoní :neviem: Absolutně mi nepřijde, že zrovna Flyers jsou tým pro přestavbu :!: Jejich největší hvězdy nemají pětatřicet jako v našem případě :hroza: Jasně obrana je tragická, ale s brankou a útokem problém rozhodně nemám. Několik hráčů v nejlepších letech/formě (Giroux, Voráček, Mason), další je brzo můžou doplnit (Couturier,Schenn) + banda supr prospektů (Laughton, Provorov, Sanheim, Morin, Gost...).

Podle mě by spíš měl být Hextall agresivnější a na nic nečekat. Zbavit se kopyt jako Lecavalier a McDonald za který se jen vyhazujou prachy a pročistit trenérskej štáb :bee:
Leo » čtv lis 12, 2015 9:55 pm píše:Mě vše kolem Philly nějak nevoní :neviem: Absolutně mi nepřijde, že zrovna Flyers jsou tým pro přestavbu :!: Jejich největší hvězdy nemají pětatřicet jako v našem případě :hroza: Jasně obrana je tragická, ale s brankou a útokem problém rozhodně nemám. Několik hráčů v nejlepších letech/formě (Giroux, Voráček, Mason), další je brzo můžou doplnit (Couturier,Schenn) + banda supr prospektů (Laughton, Provorov, Sanheim, Morin, Gost...).

Podle mě by spíš měl být Hextall agresivnější a na nic nečekat. Zbavit se kopyt jako Lecavalier a McDonald za který se jen vyhazujou prachy a pročistit trenérskej štáb :bee:
Obcas se taky necham opit touhle chimerou , a rikam si treba to neni uplne marny :) a pak vidim par zapasu a vim ze je to marny.

Ale je pravda ze zbaveni drev jako Hamburger,Lecavalier a Macdonald(I Shenn) by hodne bodlo.
Leo píše:Podle mě by spíš měl být Hextall agresivnější a na nic nečekat. Zbavit se kopyt jako Lecavalier a McDonald za který se jen vyhazujou prachy a pročistit trenérskej štáb :bee:
tak to je alfa a omega celýho problému že jo ... nenapáchat Homer tahle zle tak se tu o tomhle vůbec nemusíme bavit, protože bychom měli asolutně volný ruce v otázkách trejdů, call upů, free agentů atd .... ale vždyť my kvůli těmhle hráčům můžem z farmy povolat jen asi 4 nejlevnější hráče, chápeš to? kdyby to bylo tak jednoduchý se jich zbavit, tak už to Hextall dávno udělal, to mi věř :-D
Leo píše:Zbavit se kopyt jako Lecavalier a McDonald za který se jen vyhazujou prachy a pročistit trenérskej štáb
Lecavalier by sa este na BO nejak dal prezit, ale Amac je neriesitelny este 3 roky. To by bolo peklo. By som skorej pristupil na trade zadara a nechat si polku platu jak ten BO, tam su strasne cisla na moc rokov...
Finch182 píše:
Leo píše:Zbavit se kopyt jako Lecavalier a McDonald za který se jen vyhazujou prachy a pročistit trenérskej štáb
Lecavalier by sa este na BO nejak dal prezit, ale Amac je neriesitelny este 3 roky. To by bolo peklo. By som skorej pristupil na trade zadara a nechat si polku platu jak ten BO, tam su strasne cisla na moc rokov...
Je to naopak.. ještě minimálně 2 roky se nezbavíme Lecavaliera jinak, než kovovou trubkou, přičemž jeho přínos bude klesat (pokud to vůbec ještě jde)
Zatímco AMac je problém spíš finanční, herně by se s tím asi ještě něco dělat dalo.
Můžu se jen zeptat - za jakých okolností (proč) a kdo dal MacDonaldovi takovou smlouvu?
Má to cenu komentovat?! Já myslím, že už ani moc nemá, tohle hovoří samo za sebe ...
Pali_Caps píše:vyhra pekna, ale treba povedat, ze horsie muzstvo tuto sezonu proti nam este nehralo asi, mozno Calgary
Jako kdyby jsme hráli slušně a prohrávali tak nic moc neřeknu.Ale hrát hrozně a ještě prohrávat.To opravdu není moc lichotivé.
Ten gol Backstroma asi vypoveda najviac o stave toho muzstva a hlavne obrany teda, to som uz dlho nevidel, to jak tam Wilson vybojoval puk, ten obranca absolutne ziadny zaujem o hru, nic proste, " tu mas puk a dajte nam gol kludne", to si neviem vobec vysvetlit nieco take.
AndyF píše:
megaton píše:mimochodem jak jsi to myslel, ze od
draftu Drewa Doughtyho po první vítězství v NHL uběhly čtyři roky
?
No ze byl draftovan 2008 a Kings ziskali :cup: 2012
pro nekoho by to mohlo davat smysl, ze to byl prvni vítězný zapas. to byla jen takova technicka
Pro osvezeni pameti :) aby jsme nezapomeli ze tech pruseru bylo vic :)

http://www.nhl.cz/ilja-bryzgalov-mozna- ... ly/5007429" onclick="window.open(this.href);return false;
The Flyers have recalled LW Taylor Leier and D Shayne Gostisbehere from the phantoms.
Výbornééé, jen škoda že to odnesl zrovna Streit no, ale zase je tu šance, že Shayne hnedka dosta prostor na PP, což by samozřejmě měl, a nebál bych se ho rovnou zkusit na 1PP. A Leiera na 1LW ...
Presne mají velkou šanci se ukazat, Ghost už to ukazuje dlouho.
B. Schenn a Medvedev HS.
Bust. Kdyz nedava goly, je k nicemu..
Myslím si, že Braydena trejdnem tenhle týden .... :thumbsdown:

btw.
Sam Carchidi of Philly.com: The Flyers have too many centres for their own good, and they have several of them playing on the wing. They don’t have enough quality centres and need a No.2 guy. Duchene would be the perfect player to slot as the Flyers No. 2 centre. However, the Flyers are in cap hell, currently $660,000 under the cap maximum of $71.4 million. After the Flyers get cap relief next year, they could trade one of their top defensive prospects and another player for a player like Duchene.
B. Schenna by som za Gelinasa vymenil.
Je potreba trosku zahrabat pohrabacem v hracske sestave.To co hrajem neni trenerem to uz je hracema a je jasny ze je jednodusi to svest na trenera protoze je daleko jednodusi ho vymenit nez hrace.

Je dobre ze se povolali mladici , je potreba jim dat nejakou sanci at si zvykaji i kdyz k tomu treba jeste nebudou.
Davvy píše:B. Schenna by som za Gelinasa vymenil.
Nevíš k čemu by nám byl další mladej bek? :wink2:
Navíc, je to stejně málo :bee:
Esem píše:Navíc, je to stejně málo :bee:
jen tak mimochodem. co byste si tak predstavovali za hrace co je opakovane HS?
megaton píše:
Esem píše:Navíc, je to stejně málo :bee:
jen tak mimochodem. co byste si tak predstavovali za hrace co je opakovane HS?
Skoro bych rekl, ze je HS poprve v zivote :hmm:
Schenn, kterej je schopnej udělat 50, dokonce kdyby nependloval sestavou a měl větší prostor, klidně i 60 bodů za Gelinase? :neviem:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2002 GOTEBORG