No právě. Jestli se nepletu tak Toronto pravidelně každou sezónu obdrží nejvíc střel. Popravdě mě se jejich útok líbí a celkově posíleníAtlantik píše:A to dokonce proti TorontuLeo píše:10 střel za celej match? To jsem asi ještě neviděl - bída.Kdyby to Rev videl, tak zešílí. Za dobu co sleduju NHL jsem snad nevidel horsi team nez letosni Buffalo. Budu seriozne prekvapenej kdyz daji vic nez 50 bodu
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BUFFALO SABRES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
— The Sabres have scored 10 goals in 10 games. Yep, that’s just one per game.
— They’ve already been shut out four times.
— They still haven’t scored on the power play, despite 56:51 of time with the man advantage.
— They’ve been out-shot by an average margin of 36.7 to 21.8...
Sorry, ale tohle je asi ta největší hloupost, jakou jsem tady kdy četl. Hrát 10 minut za zápas, v nejhorším týmu NHL, s bitkařema na křídlech a proti bitkařům soupeře, tomu klukovi nedá zhola nic. Oproti WHL, kde patří k nejlepším, bude hrát proti nejlepším, bude hrát 20 minut za zápas, bude hrát přesilovky, oslabení, všechno. Prostor pro development tam má pořád a upřímně dost pochybuju, že WHL sleduješ natolik, abys mohl kategoricky odsoudit jeho přesun zpět k juniorům se slovy, že už mu ta liga nemá co dát. Fakt krátkozrace sleduješ ten hokej.Leo píše:Raději 10 minut ve 4. lajně nejhoršího týmu než 20 v juniorce, kde už je tak nejlepší. Thornton se trápil celou první sezónu a kde je teď...
PS: Navíc bude mít možnost si zahrát na WJC.
Za 3 roky tam odehrál přes 200 zápasu a patřil mezi to nejlepší na WJC si už zahrál taky. Nikdo tady neříká, že by hrál celej rok ve 4. lajně s bitkařema časem by se probojoval třeba až do prvníhonziss píše:Sorry, ale tohle je asi ta největší hloupost, jakou jsem tady kdy četl. Hrát 10 minut za zápas, v nejhorším týmu NHL, s bitkařema na křídlech a proti bitkařům soupeře, tomu klukovi nedá zhola nic. Oproti WHL, kde patří k nejlepším, bude hrát proti nejlepším, bude hrát 20 minut za zápas, bude hrát přesilovky, oslabení, všechno. Prostor pro development tam má pořád a upřímně dost pochybuju, že WHL sleduješ natolik, abys mohl kategoricky odsoudit jeho přesun zpět k juniorům se slovy, že už mu ta liga nemá co dát. Fakt krátkozrace sleduješ ten hokej.Leo píše:Raději 10 minut ve 4. lajně nejhoršího týmu než 20 v juniorce, kde už je tak nejlepší. Thornton se trápil celou první sezónu a kde je teď...
PS: Navíc bude mít možnost si zahrát na WJC.
Jde tu taky o to, ze uz pred sezonou jsem cetl vsude spekulace, ze Reinhart letos dostane jen cuchnout a po 9 zapasech pujde dolu a misto nej se veme z AHL Grigorenko a dostane konecne poradnou sanci. V priprave to byl nejlepsi hrac, pres leto hodne makal, v AHL mel za sest zapasu tedka 3+1 (jak si presne stoji ted, to nevim). Reinhart se pristi rok zapoji na sto procent s McDavidem/Eichelem.
Edit: Grigo 9z a 4+3
Edit: Grigo 9z a 4+3
A opravdu si jen čuchl!!! Vůbec nedostal pořádnou šanci ty 7 minutový ice timy kdy se za třetinu kolikrát podíval jednou na led jsou k smíchu. Hráč s takovým talentem potřebuje dostat jednou tak velkou porci se slušnejma spoluhráčema prostě se do toho musí dostat... Jestli přijde ještě McDavid nebo Eichel tak jsem moc zvědavej jak to na centru postavíteKovi81 píše:Jde tu taky o to, ze uz pred sezonou jsem cetl vsude spekulace, ze Reinhart letos dostane jen cuchnout a po 9 zapasech pujde dolu a misto nej se veme z AHL Grigorenko a dostane konecne poradnou sanci. V priprave to byl nejlepsi hrac, pres leto hodne makal, v AHL mel za sest zapasu tedka 3+1 (jak si presne stoji ted, to nevim). Reinhart se pristi zapoji na sto procent s McDavidem/Eichelem.
Leo » Sob Nov 01, 2014 11:42 pm píše:A opravdu si jen čuchl!!! Vůbec nedostal pořádnou šanci ty 7 minutový ice timy kdy se za třetinu kolikrát podíval jednou na led jsou k smíchu. Hráč s takovým talentem potřebuje dostat jednou tak velkou porci se slušnejma spoluhráčema prostě se do toho musí dostat... Jestli přijde ještě McDavid nebo Eichel tak jsem moc zvědavej jak to na centru postavíteKovi81 píše:Jde tu taky o to, ze uz pred sezonou jsem cetl vsude spekulace, ze Reinhart letos dostane jen cuchnout a po 9 zapasech pujde dolu a misto nej se veme z AHL Grigorenko a dostane konecne poradnou sanci. V priprave to byl nejlepsi hrac, pres leto hodne makal, v AHL mel za sest zapasu tedka 3+1 (jak si presne stoji ted, to nevim). Reinhart se pristi zapoji na sto procent s McDavidem/Eichelem.Hodgson, Ennis, Girgensons, Grigorenko, Reinhart, McDavid/Eichel.
McDavid 1st line, Reinhart 2nd line, Girgi 3rd line center. Ennis je LW, Grigs RW, Cody sileny univerzal, tam neni problem. Ze nedostal poradnou prielzitost, to ano, tu bohuzel driv nedostal ani Grigorenko.
http://www.buffalohockeybeat.com/sabres ... to-junior/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady je pro to asi nejlepsi misto:
McDavid si zlomil ruku (zapesti) pri bitce.
http://espn.go.com/nhl/story/_/id/11861 ... jures-hand" onclick="window.open(this.href);return false;
McDavid si zlomil ruku (zapesti) pri bitce.
http://espn.go.com/nhl/story/_/id/11861 ... jures-hand" onclick="window.open(this.href);return false;
S Panthers jsme odehráli dobrý zápas, kluci fakt chtějí snaží se, ale nejde to. Guddy to dobře shrnul
Klidně jsme mohli prohrát větším rozdílem, nebýt Neuvirtha. Floridě se celkem daří a zaslouženě vyhrála. Tahle sezóna je stejně jako ta předešlá neskutečným utrpením a ač jsem byl vždycky razantně proti nějakému tankování, co nám letos asi tak zbývá. Vrcholem sezóny bude v Buffalu slavnostní vyvěšení Hašana, které se uskuteční v lednu... jinak z toho celkově bolí oči
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé