Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Wanic - Pěkně jsem si početl. :good: Chválím. Opravdu povedený rozbor. :thumbsup:
Wanic :clap: :good: skvěle jsem si tedka početl ... hodně pěkně napasný rozbor jde vidět že máš v týmu přehled :)
Jelikož finále Stanley Cupu bude za pár dní historií.... všude propukají spekulace o nové sezóně.....

No čeká nás přes léto zase hodně práce.... Maloney už dřív říkal, že na trenérském postu ani v brankovišti změny dělat nebude.....

hned v obraně ale máme pár problémů:
  • Máme podepsanýho Jovocopa s Yandlem (oba leváci)
  • Potom Vandermeera se Sauerem (oba asi max do 3. řady... hlavně Vandermeer se svym platem 2,5 je docela navíc ale co se dá dělat, asi těžko bude vyměnitelnej a Sauer těžko říct, jestli už bude zdravej)....
  • Nepodepsaný je Michálek, Aucoin, Morris, Schneider (všichni UFA), a Lepisto, Schlemko, Heskha (všichni RFA)
Líbilo by se mi, kdyby obrana zůstala pohromadě... byly už ale nějaké zvěsti o tom, že Michálek by mohl bejt bohužel na odchodu....

Bohužel musíme čekat na nového majitele nebo na den, kdy NHL ujasní kolik dolarů může Maloney utratit (proto zatím pasivita)

Jako prioritu vidim podepsání Michálka (4 miliony) a Morrise (3 miliony) ... Michálka určitě ratši na delší dobu....

Jovo - Zetko
Yandle - DeMo

jako poslední dvojice by se mi líbila Lepisto - Aucoin...
Když Lepistovi bych nabídl 1,2 či tomu podobnou sumu a Aucoinovi taky maximálně 1,2.. pokud by chtěl víc, klidně bych ho nechal jít a místo bych zaplnil Vandermeerem či Sauerem....

Nesmí se taky zapomínat, že Oliver Ekman Larson a Sergei Goncharov podepsali s Phoenixem nováčkovskej kontrakt a určitě zkusí už letošní kemp.... takže uvidíme jak se oba ukážou..... Na šanci čekají i Heskha a Schlemko, ale ani jeden podle mě zatim nemá na to hrát stabilně NHL.. v týmu bych je ale rád udržel alespoň na farmu...

Jít bych nechal Schneidera, jednoho z dvojce Vandermeer, Sauer a nejspís i Aucoina neboť ten bude chtít asi víc než jenom 1,2, když letos pobíral 2,25 ale uvidíme...

výsledná obrana by se mi líbila takováhle (7 hráčů):
5 stabilních beků
Jovo - Zetko
Yandle - DeMo
Lepisto

a 2 beci jež by se prali o sestavu
jeden z trojice veteránů (Auocin / Sauer / Vandermeer) a jeden z mladíků (Schlemko / Heskha / Larson / Goncharov)

Tady je taky pár volných hráčů, který by se mi líbili:
Sergei Gonchar (UFA)
Paul Martin (UFA)
Tony Lydman (UFA)
Joe Corvo (UFA)
James Wishnievski (RFA)

No a asi úplně nejlepši by bylo trejdnout pryč Jovanovskiho a místo něj vzít jednoho z hráčů vypsaných výše.. ale to je asi v oblasti snů.....

Co ty na to yzy?
S dosť súhlasím. Máš na to skoro rovnaký pohľad ako ja. Ja tiež nechcem moc, aby sa zmenilo zloženie tímu a to ani útoku, ani obrany. Síce je to asi nerálne, ale nie nemožné.
Tvoj pohľad na obranu sa mi veľmi páčil, tiež by som chcel mať tie obranné dvojice tak, ako si ich napísal, akurát s tým, že Aucoina by som určite ponechal ešte. Mne sa zdá, že na to, že hral v tretej obrannej dvojici odvádzal skvelú robotu a bol neskutočným žolíkom pri nájazdoch. Avšak čo sa týka mladých hráčov, tak by bolo asi najvhodnejšie, aby vypadol aj spolu s Schneiderom, Vandermeerom a pod. A dal by som tam Larssona. On sa mi moc páči. Myslím si, že by vedel zahrať to, čo napr. Hedman v Tampe. Goncharova som tiež videl hrať, on ma oslnil na MS Juniorov, no myslím si, že by sa moc k Lepistovi nehodil... Akurát tak na presilovky. Čo si pamätám, tak dosť robil výpady do predu a bol moc ofenzívny. A čo ja viem, Lepisto je tiež obratný, dosť rýchly a vie dosť predviesť aj dačo s pukom. Že je dosť ofenzívne ladený obranca.
Jovanovskiho by som dal preč, najskôr tak za Corva, no mám pocit, alebo si myslím, že na 90% odíde Zbynek a nahradí ho Gonchar čo vôbec, ale vôbec nechcem. Až moc sa o Zetkovi špekuluje a nepáči sa mi to. Akurát mi spríjemňujú náladu tie rozhovory na stránke Yotes s hráčmi, ktorí sú UFA. To si potom myslím, že nechcú odísť...
No s tim Aucoinem máš pravdu... odehrál výbornou sezónu... ale jelikož máme podepsanýho Vandermeera a Sauera... tak by to byl docela geniální tah, kdyby se GM dokázal těhdle dvou zbavit a udržel Aucoina.....

Zas na druhou stranu Sauer hrál před zraněním celkem dobře i za Gretzkyho co pamatuju, takže kdybysme se ho zbavili mohlo by se to ukázat jako docela špatnej tah potom.....

Jenom doufám, že se kvůli Sauerovi, Aucoinovi a Vandermeerovi nebude muset pakovat Lepisto, protože to by byla ohromná škoda....

Na druhou stranu jak píšeš, jestli odejde Michálek... uvolní se místo... ale o tom ratši moc nepřemejšlim, protože doufam, že Z u nás zůstane (i když ta jeho věta: "cokoliv se stane, stane se..." nezní zrovna optimisticky, bojim se že nebudem mít peníze na to ho udržet....)

A bojim se, jak by ze změnila statistika našeho oslabení bez Zetka a hlavně výkon Jovanovskiho, za kterýho Zetko často napravoval jeho útočné výlety... nevim jestli Aucoin by byl zrovna ten spasitel který by to za Zetka udělal a Sauer je sice podobnej bek jako Michálek, ale nikdo neví jakou bude mít formu příští sezónu.... :sad2:
btw. supr zpráva....

Don Maloney vyhrál cenu pro nejlepšího GM sezóny :clap: :clap:
- Abych řekl pravdu, bylo by pro mě překvapení, kdyby ho nezvolili... protože to co dokázal ve Phoenixu je skvělá práce... a né jenom tuto sezónu, ale už od doby co byl jmenovanej... se mi jeho tahy líbí....
- Letos si tu trofej zasloužil hlavně díky najmutí Tippeta, skvělé zvládnutou uzávěrku přestupů a předsézonímu příchodu Aucoina s Vandermeerem.... a hlavně že dokázal za minimum peněz složit tým, který skončil 4. v NHL

:clap: :clap: GOD JOB Maloney....

Dobrá zpráva je to i proto, že při příležitosti gratulace k ceně, dostal Maloney limit, který může pro příští sezónu utratit.... Takže konečně je pro nás budování týmu open.... konečně nám může začít perné léto....
:thumbsup:

jnk. o složení našeho útoku jsem ještě nepřemejšlel.....
Ja som o zložení nášho útoku premýšľal. A vyplynul mi jednoduchý záver. Ja by som to nechal tak! Ale bude ťažké udržať tých hráčov v útoku, čo máme... Náš útok by bol určite silnejší aj po návrate Upshalla. A akurát by som už skúsil zapriahnuť na trvalo Boedkera, Turrisa, alebo Tikhonova.
A možno by som zohnal aj dáku posilu...
Upshall - Lombardi - Doan
Wolski - ? - Stempniak
Prucha - Hanzal - Vrbata

Štvrtú lajnu ani neviem, ako si mám predstaviť. Lauri Korpikoski je hráč možno aj do druhej lajny a ak by sa vypracoval, tak aj do prvej. Má skvelú techniku, strelu a fantastickú rýchlosť. Mohol by byť strelcom, čo by dal nad 40 gólov. Preto by som ho možno dal do druhej, alebo prvej lajny. Ak by išiel do prvej, preč by som dal Doana. Ale čo v druhej. Odtiaľ podľa mňa asi pôjde Wojtek, aj keď by som ho tu nechal. Potrebujeme kvalitného centra... Pyatt. Postavou hráč do 4. lajny, ale hrou hráč aj do druhej lajny. Proste vo Phoenixe máme takých hráčov, čo môžu hrať hoci kde...
Môj názor je, že budeme potrebovať centra... A ak by odišiel Wojtek, čo si myslím, že sa asi stane, tak by som to dal takto:

Upshall - Lombardi - Korpikoski
Doan - center - Stempniak
Prucha - Hanzal - Vrbata

Fuč pôjde asi Lang..
Ono na toho centra je možný aj Turris. Ale nad ním neuvažujem...
mno o tom útoku si ještě necham pár nocí zdát.... ;))

Něco trochu mimo hokej....
  • Ice Edge Holden získala 60 denní privilégia na jednání o koupi klubu (tzn. Reinsdorf má na 60 dní smůlu pokud nenabídne za koupení Kojotů o 25 milionů víc....)
  • Doufejme, že Ice Edge si to jen tak nenechá vypršet a definitivně koupí klub.....
  • btw. Jak Ice Edge tak Reinsdorf uvedli, že souhlasí s přejménováním týmu na Arizona Coyotes...
Pokud tedy budeme mít majitele..... je čas si zvykat na nový název.... ARIZONA COYOTES....... takže se v abecě NHL vyšvihnem pěkně hned za Anaheim ;))) ... otázkou je, jestli pod tímtu názvem budem nastupovat už příští sezónu....
NA ĎALŠÍ ROK SME PODPÍSALI UPSHALLA! NEVIE SA ZA KOĽKO, LEBO TO NECHCÚ ZVEREJNIŤ, ALE MÁME HO!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :wawe: :wawe:

supr.... podle capgeek podepsal na 2,250 milionů dolarů :cool:

Maloney měl taky velice zajímavou tiskovku, supr článek :good: :
  • Maloney řekl, že by chtěl v nejbližší době prodloužit smlouvu s těmito hráči (UFA): Adrian Aucoin, Matthew Lombardi, Zbynek Michalek, Derek Morris, Taylor Pyatt and Lee Stempniak
“(Some of them) are well-positioned in the marketplace to be free in a month, and they can go anywhere they like, but… I'm somewhat optimistic we'll be able to sign the players that we need to sign, and if not then we'll find the right players who want to stay and play for us.”
stručný překlad:
(Někteří z nich) budou na trhu volných hráčů velice žádaný... nevím proč, ale jsem optimistický, že dokážeme udržet hráče které potřebujem, a když ne, najdem ty správné hráče, kteří u nás budou chtít hrát....
  • dále řekl, že nehodlá prodloužit smlouvu s Robertem Langem a Mathieuem Schneiderem
zaujala mě taky věta, že ho napadla myšlenka pouze udržet stávající tým... dodal ale, že tým musí jít kupředu a proto bude potřebovat novou krev na určitých místech.... tito hráči by měli už příští rok udělat A tým (pokud se jim povede kemp)....

Kyle Turris, Maxim Goncharov, Oliver Ekman-Larsson
Hmm. Goncharov neviem ku komu. K Lepistovi by som fakt dal Larssona. Ale ak by hral Aucoin, tak k nemu by som jasne dal Goncharova...
A čo sa týka mladých, tiež by som do útoku dal niekoho z trojice Turris, Boedker, Tikhonov. No som zvedavý, ako skončí Korpikoski. Ja by som ho dal do druhej lajny. Maloney ako vidím nespomínal Wolskiho. Snáď má predstavy ako ja! Ja by som sa tiež Wolskiho zbavil. Síce hral v pohode u nás, ale zdá sa mi, že s nechuťou. Lajny by som dal takto...
Doan - Lombardi - Upshall
Stempniak - Fiddler - Korpikoski
Czech line
a štvrtú neviem..
Ale ak by boli lajny tak, ako by som ja chcel, tak by som mladíkov nikam nedával. Je dosť možné, že sa niekto zraní, tak vtedy sa hodia do prvých dvoch lajen. Ale nemáme istotu, že ak by sa nám zranil dáky hráč, tak by ho vedel nahradiť rovnako kvalitný...
Mno já nevim.... podle mě Korpikovski nemá na scoring line a co víc, podle mě nemá ani na 3. řadu... těžko říct, jak by vypadala dvojka Winnik - Fiddler bez něj... třeba by už nebyli tak dobrý.... ale mě prostě přijde, že by se dali najít lepší hráči na tenhle post... a už kdyby ne, tak max do tý 4. řady zase k těmhle dvoum... protože na práci naší checking line jsem nenašel výhrady ;)))

Wolskiho nejmenoval proto, že je to RFA a priorita je nejdřív podepsat UFA (Upshall byl vyjímka)

Mě by se to asi líbilo podobně jaks psal poprví... ty další sestavy už se mi nelíbí...

Upshall - Lombo - Doan
Wolski - Turris - Stempniak
Czech line
Pyatt (Korpikovski) - Winnik - Fiddler

Goncharova jsem hrát neviděl, takě nemůžu soudit ke komu by se hodil... stejně jako Ekman-Larsson.. taky jsem ho viděl snad jenom jednou....
DOAN :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Goncharov je moderný prototyp Gonchara... Moc ofenzívny bek. Larssona neviem, k čomu mám prirovnať. No možno by som dal Aucoina a nech sa dvaja mladí striedajú...
Zmluvy sme predĺžili aj so Schlemkom a Hollwegom.
Ak som dobre čítal a dobre porozumel, tak sme prišli o másera JUKKU NIEMINENA. Tak úprimnú sústrať, R.I.P. Myslím si, že odvádzal skvelú robotu.
Fajne, Maloney sa rozbieha. Už aj s Aucoinom sme predĺžili o 2 roky zmluvu!
No ještě k tomu předtim ... Nieminena je jistě škoda.. ale na tým by to zaplať pánbůh žádné velké následky mít nemělo.... i když to zní hnusně....

Co se podpisu Schlemka s Hollwegem týče... jsem za oba rád.... sezóna je dlouhá a tým nedělá 20 hráčů... potřebujem mít dobrou i farmu a myslim že hlavně Schlemko ukázal, že tu kvalitu zaskočit beka 3. obrané má.... s Hollwegem to bylo horší... ale i v AHL potřebujem tvrdost... takže good....

Co se Aucoina týče, podepsal na 4 miliony celkově (2 mega za sezónu)..... :clap: :clap: ... 2 roky jsou ideální délka (a to i kdybysme měli majitele :!: vzhledem k jeho věku to na delší smlouvu neni... takže spkojenost...)

Začíná se nám to rýsovat.... stále ale ještě chybí ke spokojenosti hodně... Lombardi, Michálek, Morris a Stempniak... a můžem se vrhnout na RFAčka
Dneska byl zveřejněn náš předsezóní program
September 21, 2010 Anaheim Ducks Honda Center 7:00 p.m.
September 23, 2010 Los Angeles Kings* Jobing.com Arena 7:00 p.m.
September 23, 2010 Los Angeles Kings* STAPLES Center 7:30 p.m.
September 25, 2010 San Jose Sharks* Jobing.com Arena 7:00 p.m.
September 25, 2010 San Jose Sharks* HP Pavillion 7:30 p.m.
September 28, 2010 Calgary Flames Pengrowth Saddledome 7:00 p.m.
September 29, 2010 Edmonton Oilers Rexall Place 7:00 p.m.
October 6, 2010 Dinamo Riga Arena Riga (Latvia) TBD
*Split Squad Games - Home games at Jobing.com Arena in bold
Nejprve nás čeká zápas v Anaheimu... následují dva zápasy s rozdělenýma sestavama s LA a SJ (tzn. 4 zápasy celkově) ... pak se vydáme do Kanady proti Calgary a Edmontonu... a poslední test bude proti Dinamu Riga... v Lotyšsku....

za 4 dny by měl být zveřejněn i rozpis sezóny... whow.. první spekulace o těžkosti losu budou na světě ;)))

s formou přípravy jsem víceméně spokojen.... kluci si zkusí hrát v kanadě.. kde jim to tuhle sezónu vůbec nešlo (vyhráli jsme jenom 1 zápas ze 6).. tak snad ta příprava pomůže zvyknout si na Kanadské prostředí....

Proti SJ a LA budou hrát dva manšafty ve stejnej den... během těhdle zápasů by se měla vyškrtat jména, jež na NHL mít nebudou... aby do Kanady už jel víceméně jenom širší kádr, kterej bude bojovat o sestavu (max 30 hráčů) ... a do Lotyšska už předpokládam pojede jenom 23 vybraných...
K tomu útoku....
pokud se nám povede podepsat Lombardiho a Wolskiho tak máme podle mě 4 dobrý TOP6 hráče....
Upshall, Lombardi, Doan, Wolski

Hlavní otázka podle mě bude.. jestli rozdělit Czech line nebo ne....

Protože takovej Stempniak i navzdory jeho velké potenci nevim jestli dokáže stejná čísla zopakovat.... podle mě by nebyl špatnej do 3. řady....

Takže o první řadu bysme se nemuseli starat
Upshall - Lombo - Doaner

Každopádně nám teď vypadl centr druhý lajny... Fiddler uřictě neni hráč do TOP6... a Hanzal je v 3. myslim ideální.... asi je čas na to aby Turris ukázal své kvality.... k němu určitě Wolskiho... Vrbata, Průcha nebo Stempniak (nechal bych přípravnej kemp a začátek sezóny aby ukázal kdo bude ten poslední TOP 6 hráč).....

Wolski - Turris - Vrbata / Průcha / Stempniak

Možná by nakonec nebylo od věci toho posledního TOP6 forwarda získat výměnou nebo koupí... Docela bych posilu ocenil.... opačným směrem by mohla jít buď dvojce Stempniak & Pyatt, nebo Vrbata & Průcha a to mi neříkej, že za tohle bysme TOP6 forwarda nezískali....

3. lajna by se pak složila podle toho jak by dopadl boj o 2. lajnu.... Hanzal jako stálice.. jeho podpis je nadmíru důležitý
Pyatt - Hanzal - Stempniak by se mi líbila... nebo klasika czech line

Těžko říct... jestli je dobré zbavovat se Čechů... minulou sezónu pro nás udělali hodně... ale ta první kombinace se mi zdá jako pěknej mix na třetí řadu... každopádně kdybysme sehnali TOP6 hráče... dva hráči by asi opravdu byly navíc....

Co se naší 4. lajny týče... podle mě by nám neškodilo trošku přitvrdit.... docela bych ocenil posílení 4. řady

Korpikovski - Fiddler - Winnik
(Bissonnette)

Vynecham Bissona... ten podepsal na dva roky a je to určitě krok správným směrem.... neni co vytknout bitkař jak má být :good: Stejně jako Bissona bych neřešil Fiddlera... stal se stavebním kamenem... jeho úspěšnost na buly a skvělá hra v oslabení i pře 5:5.. prostě supr.. navíc oba mají smlouvu....

Winnik a Korpi...
Kdyžtak pročítam nase fórum, Korpikovski se líbil většině fanoušků yots....

Naopak tak půl na půl je to s ohlasama k Winnikovi...

Já nevim, podle mě Winnik je typickej 4. liner... Chodí na oslabení (s Fiddlerem myslim supr obraná dvojka) a ve čtvrtý si odehraje svoje.... možná by do svý hry mohl přidat víc tvrdosti... to je podle mě oblast kde se může zlepšovat.... a pokud ho někym nahradit, leda podobnym hráčem ale tvrdčim....

Ten Korpikovski já furt nevim... nikde jsem o něm nečetl špatného slova a je fakt, že je mu teprve 23 .... ale nevim ....

Podle mě by to chtělo by to hráče podobnýho jako Jay Pandolfo..... tím neříkám, že třeba přímo jeho ale někoho takovýho....

Mě by se líbila takováhle 4. lajna
Nokelainen (Bissonnete) - Fiddler - posila
Žiadnych hráčov by som neskúšal v žiadnom prípade vymieňať. Lee Stempniak má potenciál svoj bodovanie ešte zlepšiť! Podľa mňa, ak by nehral za Toronto, tak by bol jeden z TOP 6 Forwardov. Takto si ho musíme vybudovať my a viem, že na to má.
Pyatta sme podpísali, tak to vyzerá, že Maloney chce udržať fajn tím..
Ja by som skúsil Wolskiho vymeniť za kvalitného centra a k ním dať aj Korpikoskiho..
Ostatné lajny by som dal, tak ako si ty napísal.
Wow my jsme podepsali Pyatta... 2 roky 2 miliony.... mělo by bejt takhle: 2010-11 is 800k, and 2011-12 is 1.2 mil.

:good:

omg.... tohle bude memorable season... nějak to cejtim....
S kym jinym by nám mohl dát Battman Home opener, než z našema starýma znamýma..

DETROIT RED WINGS.... revenge!!

máme jim co vracet :cool:

Sobota říjen 16th.... Tak tenhle zápas musí bejt 2 body :!: :!:
Wanic píše:
omg.... tohle bude memorable season... nějak to cejtim....
S kym jinym by nám mohl dát Battman Home opener, než z našema starýma znamýma..

DETROIT RED WINGS.... revenge!!

máme jim co vracet :cool:

Sobota říjen 16th.... Tak tenhle zápas musí bejt 2 body :!: :!:
2 body, to máš pravdu wanicu, ale pre hostí :yahoo: :yahoo: :clap: :cinka: :box:
zápasy s Detroitem jsou vždycky něco extra, už jenom kvůli počtu fanoušků křídel, jež vždycky dorazí do Jobing.com Areny.... tak kor teď potom vyřazení... :twisted: a my s nima hrajem hned 3x celkem zezačátku... 28.10 a 8.11 s nima hrajem venku....

To OndroNR: hh, :hroza: hele, tys toho asi v tipsportu zatim moc nevyhrál viď... s takovýmahle tipama :lol3: :lol3:

Letos to bude na zápasy jednoduchý 4:0 ve prospěch Pouštních psů :!:

jnk. rozpis se mi moc nepozdává... sice hrajem z posledních 10 zápasů 7 doma.. ale abysme ty domácí zápasy ještě měli o co hrát.... Řekl bych, že letos máme značně náročnější rozpis než minulej rok ...

zatim jsem to projel sice jen tak letmo.. ale panebože ten listopad (trip do kanady.. všechny
3 zápasy... Pittsburg (doma), Detroit, Chicago (venku)... 2x Nashville na začátek a konec měsíce... ouou...)
Otázočka pre fans, ako to vyzerá s Eckman-Larssonom do budúcej sezóny? Už má istý flek? Som naň veľmi zvedavý. Čo som ho mal možnosť sledovať, páčil sa mi spomedzi perspektívnych švédskych bekov najviac, dokonca viac než Karlson, ktorého som za prvú sezónu u Sens veľmi chválil. Ď.

A veľa šťastia, to čoskoro bude opora...kohokoľvek, nielen Coyotes :frajer2:
S Ekmanom sme podpísali. A taktiež mám na neho veľmi dobrý názor. Rovnako aj na Goncharova. Ja by som ich čo najskôr dal hrať do NHL-ky, ale bude to ťažké.
No keď sme draftovali Larssona, tak sa stal zo mňa jeden z najšťastnejších ľudí v ten deň.. Vidím v ňom fakt veľkú obrannú nádej. A ja by som ho vyskúšal už teraz dávať do tretej obrannej dvojice, ktorou by sa mohli stať Aucoin a Lepisto... Ale neviem za koho by som ho striedal.. Aj Lepisto je celkom mladý, tak asi s ním..
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS