Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:!: Henrik Sedin se stal novým kapitánem Vancouver Canucks. Poslední vítěz Hart a Art Ross Trophy ve funkci nahradí brankáře Roberta Luonga.

Zajimalo by me co je na tom pravdy kdyz jsem na strance Canucks jeste nic nenasel ale asi to tak bude :)
Tak uz jsem neco nasel :-) Acka Danger a Kes :thumbsup:
leo píše::!: Henrik Sedin se stal novým kapitánem Vancouver Canucks. Poslední vítěz Hart a Art Ross Trophy ve funkci nahradí brankáře Roberta Luonga.

Zajimalo by me co je na tom pravdy kdyz jsem na strance Canucks jeste nic nenasel ale asi to tak bude :)
V predzápasovej ceremonii dostal dres s C-čkom od prvého kapitána Canucks Orlanda Kurtenbacha :thumbsup: .
Ohlund píše:
leo píše::!: Henrik Sedin se stal novým kapitánem Vancouver Canucks. Poslední vítěz Hart a Art Ross Trophy ve funkci nahradí brankáře Roberta Luonga.

V predzápasovej ceremonii dostal dres s C-čkom od prvého kapitána Canucks Orlanda Kurtenbacha :thumbsup: .
Koukam na ten match :)
Henrik Sedin named Canucks' new captain :!:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=PjUjwe6ghc4
Fajn zápas , aj ked vedel som si predstaviť aj krajší vstup do sezóny :-) Inak zdravim hlavne Lea a Ohlunda , Ja som si myslel že som jediný fanúšik v CZ/SK .
leo píše:Trosku jsem se hrabal v historii a zkusil jsem postavit TOP sestavu historie Canucks :D

Mogilnyi - Linden - Bure
D.Sedin - H. Sedin - Burrows
Naslund - Morrison - Bertuzzi
Tanti - Gradin - Smyl

Ohlund - Jovanovski
Lumme - Lidster
Edler - Salo

Luongo
McLean

Absolutnim kapitanem by byl Linden a Acka by dostali Smyl a Ohlund ci Naslund :)

Hraci nejsou pomichani do ruznych obdobi takze spolu lajny vetsinou aspon sezonu odehraly.

Tohle videt jednou hrat na lede :frajer2:
Troska mi tam chýba Messier , ale inak súhlas :super:
leo píše:Henrik Sedin named Canucks' new captain :!:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=PjUjwe6ghc4

:hroza: :hroza: v poslednej dobe nával famoznych kapitánov - Joe a Henrik :wawe:
BruinsFan píše: :hroza: :hroza: v poslednej dobe nával famoznych kapitánov - Joe a Henrik :wawe:
:wawe: Chcel som Cčko pre Kesa, toto podľa mňa na výkone mužstva nemení nič, akurát možno naň vytvorí ešte väčší tlak po minulej sezóne.
BruinsFan píše: :hroza: :hroza: v poslednej dobe nával famoznych kapitánov - Joe a Henrik :wawe:
Nj u nas se ocekava ze brzo dostane Cecko Cody takze z tohoto duvodu ho nedali Kesovi kdyz je mladsi :D
JohnnyCanucks píše:Troska mi tam chýba Messier , ale inak súhlas :super:
Mark u Canucks nic nedokazal a nezapadl by mi do sestavy :smile03:
JohnnyCanucks píše:Fajn zápas , aj ked vedel som si predstaviť aj krajší vstup do sezóny :-) Inak zdravim hlavne Lea a Ohlunda , Ja som si myslel že som jediný fanúšik v CZ/SK .
To se pletes je nas vic :) Jinak te vitam do FANklubu :wawe: Snad se tu budes pravidelne ukazovat :smile03:
Sezona zacala nejen pro hrace Canucks ale i pro jejich mozna budouci spoluhrace...mensi shrnuti :)

AHL - Manitoba

Cody Hodgson - 2z 0b
Jordan Schroeder - 2z 4b (0+4)
Kevin Connauton - 2z 2b (2+0)
Sergei Shirokov - 2z 2b (1+1)
Evan Oberg - 2z 2b (2+0)
Eddie Lack - 1z 0,920 %

Yann Sauve
Prab Rai

SEL

Anton Rodin - Brynas - 9z 5b (1+4)
Peter Andersson - Frolunda - 9z 0b

CHL

Alex Friesen - Niagara (OHL) - 7z 8b (4+4)
Kellan Tochkin - Everett (WHL) - 5z 7b (2+5)
Steven Anthony - Saint John (QMJHL) - 5z 5b (4+1)
Adam Polasek - PEI (QMJHL) - 8z 3b (0+3)

Cody s Anderssonem by se meli vice snazit :!:
:thumbsup: , pripomenulo mi to staré dobré časy, ked sme to mávali pred zápasom...

a inak vitaj Johnny, to aj ja som si myslel pred niekolkými rokmi že asi som sám :D , ale ked pobeháš rôzne hokejové weby a fora tak zistíš že "nás" je celkom dosť v Cz/Sk.
Mate aj nejake suveniri/oblecenie CANUCKS ? Ja mam tricko od kamarata co bol vo Vancouveri , a siltovku od Demitru :) Inak s Ameriky sa mi to moc objednavat nechce a na tych ceskych shopoch je to predrazene
JohnnyCanucks píše:Mate aj nejake suveniri/oblecenie CANUCKS ? Ja mam tricko od kamarata co bol vo Vancouveri , a siltovku od Demitru :) Inak s Ameriky sa mi to moc objednavat nechce a na tych ceskych shopoch je to predrazene
Ja mám 2 dresy a objednával som si to práve z česka... ten druhý som kupoval len pred niekolkými mesiacmi ale radšej som si vybral staré CCM-ko, tie nové RBK sa mi páčia menej... možno nabudúce :-P .

Nj predražené sa zdá byť všetko, obyčajná klúčenka s logom neakého tímu NHL - 700kč atd. Ale čo už, ked sa mi niečo fakt lúbi tak si priplatím.
V podstate s Ameriky je drahe len postovne , takze keby sa najde aspon 5 ludi , co by si to naraz objednavali na SK/CZ s jednej stranky myslim ze by sa to celkom oplatilo :fan: Inak dnes v noci pozeraze zapas s floridou ?
JohnnyCanucks píše:Mate aj nejake suveniri/oblecenie CANUCKS ? Ja mam tricko od kamarata co bol vo Vancouveri , a siltovku od Demitru :) Inak s Ameriky sa mi to moc objednavat nechce a na tych ceskych shopoch je to predrazene
Ja mam tricko s Yzermanem ale to jen kvuli Yzymu jako hokejove hvezde a ikone BC a ted si objednavam mikinu Canucks :clap:
JohnnyCanucks píše:Inak dnes v noci pozeraze zapas s floridou ?
Ja budu urcite koukat :yes: A modlim se za to at neni prodlouzeni a nasypeme jim to tam uz v zakladni hraci dobe pac musim v 7 stihnout bus do skoly :D
JohnnyCanucks: prozrad na sebe neco :D Jo a...nemelo by to byt spis JohnnyCanuck?
leo píše:JohnnyCanucks: prozrad na sebe neco :D Jo a...nemelo by to byt spis JohnnyCanuck?
Canucks fandím 5 rokov , mám 17 , študujem :) Canuck/Canucks to je jedno :-P Dnes bohužial nepozerám , :verysad: Ale dnes ich dáme :cool: :wawe: :wawe:
JohnnyCanucks píše:Dnes bohužial nepozerám , :verysad: Ale dnes ich dáme :cool: :wawe: :wawe:
Skoda...ja myslel ze pokecame :hmm:
leo píše:
JohnnyCanucks píše:Dnes bohužial nepozerám , :verysad: Ale dnes ich dáme :cool: :wawe: :wawe:
Skoda...ja myslel ze pokecame :hmm:
Nabuduce veľmi rád :biglol:
JohnnyCanucks píše:Nabuduce veľmi rád :biglol:
Si pis :smile03:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG