Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
V predzápasovej ceremonii dostal dres s C-čkom od prvého kapitána Canucks Orlanda Kurtenbachaleo píše:Henrik Sedin se stal novým kapitánem Vancouver Canucks. Poslední vítěz Hart a Art Ross Trophy ve funkci nahradí brankáře Roberta Luonga.
Zajimalo by me co je na tom pravdy kdyz jsem na strance Canucks jeste nic nenasel ale asi to tak bude
Koukam na ten matchOhlund píše:V predzápasovej ceremonii dostal dres s C-čkom od prvého kapitána Canucks Orlanda Kurtenbachaleo píše:Henrik Sedin se stal novým kapitánem Vancouver Canucks. Poslední vítěz Hart a Art Ross Trophy ve funkci nahradí brankáře Roberta Luonga.
Zajimalo by me co je na tom pravdy kdyz jsem na strance Canucks jeste nic nenasel ale asi to tak bude.
Troska mi tam chýba Messier , ale inak súhlasleo píše:Trosku jsem se hrabal v historii a zkusil jsem postavit TOP sestavu historie Canucks![]()
Mogilnyi - Linden - Bure
D.Sedin - H. Sedin - Burrows
Naslund - Morrison - Bertuzzi
Tanti - Gradin - Smyl
Ohlund - Jovanovski
Lumme - Lidster
Edler - Salo
Luongo
McLean
Absolutnim kapitanem by byl Linden a Acka by dostali Smyl a Ohlund ci Naslund![]()
Hraci nejsou pomichani do ruznych obdobi takze spolu lajny vetsinou aspon sezonu odehraly.
Tohle videt jednou hrat na lede :frajer2:
To se pletes je nas vicJohnnyCanucks píše:Fajn zápas , aj ked vedel som si predstaviť aj krajší vstup do sezónyInak zdravim hlavne Lea a Ohlunda , Ja som si myslel že som jediný fanúšik v CZ/SK .
Sezona zacala nejen pro hrace Canucks ale i pro jejich mozna budouci spoluhrace...mensi shrnuti
AHL - Manitoba
Cody Hodgson - 2z 0b
Jordan Schroeder - 2z 4b (0+4)
Kevin Connauton - 2z 2b (2+0)
Sergei Shirokov - 2z 2b (1+1)
Evan Oberg - 2z 2b (2+0)
Eddie Lack - 1z 0,920 %
Yann Sauve
Prab Rai
SEL
Anton Rodin - Brynas - 9z 5b (1+4)
Peter Andersson - Frolunda - 9z 0b
CHL
Alex Friesen - Niagara (OHL) - 7z 8b (4+4)
Kellan Tochkin - Everett (WHL) - 5z 7b (2+5)
Steven Anthony - Saint John (QMJHL) - 5z 5b (4+1)
Adam Polasek - PEI (QMJHL) - 8z 3b (0+3)
Cody s Anderssonem by se meli vice snazit
AHL - Manitoba
Cody Hodgson - 2z 0b
Jordan Schroeder - 2z 4b (0+4)
Kevin Connauton - 2z 2b (2+0)
Sergei Shirokov - 2z 2b (1+1)
Evan Oberg - 2z 2b (2+0)
Eddie Lack - 1z 0,920 %
Yann Sauve
Prab Rai
SEL
Anton Rodin - Brynas - 9z 5b (1+4)
Peter Andersson - Frolunda - 9z 0b
CHL
Alex Friesen - Niagara (OHL) - 7z 8b (4+4)
Kellan Tochkin - Everett (WHL) - 5z 7b (2+5)
Steven Anthony - Saint John (QMJHL) - 5z 5b (4+1)
Adam Polasek - PEI (QMJHL) - 8z 3b (0+3)
Cody s Anderssonem by se meli vice snazit
a inak vitaj Johnny, to aj ja som si myslel pred niekolkými rokmi že asi som sám
Ja mám 2 dresy a objednával som si to práve z česka... ten druhý som kupoval len pred niekolkými mesiacmi ale radšej som si vybral staré CCM-ko, tie nové RBK sa mi páčia menej... možno nabudúceJohnnyCanucks píše:Mate aj nejake suveniri/oblecenie CANUCKS ? Ja mam tricko od kamarata co bol vo Vancouveri , a siltovku od DemitruInak s Ameriky sa mi to moc objednavat nechce a na tych ceskych shopoch je to predrazene
Nj predražené sa zdá byť všetko, obyčajná klúčenka s logom neakého tímu NHL - 700kč atd. Ale čo už, ked sa mi niečo fakt lúbi tak si priplatím.
Ja mam tricko s Yzermanem ale to jen kvuli Yzymu jako hokejove hvezde a ikone BC a ted si objednavam mikinu CanucksJohnnyCanucks píše:Mate aj nejake suveniri/oblecenie CANUCKS ? Ja mam tricko od kamarata co bol vo Vancouveri , a siltovku od DemitruInak s Ameriky sa mi to moc objednavat nechce a na tych ceskych shopoch je to predrazene
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé