Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zaujimavy zapas na lade Capitals, vyborne rozohraty zapas, Ducks viedli 3:0 a 4:2, nakoniec Hiller si vybral slabsi den (no slabsi den ako slabsi den, islo na neho 40 striel) a tak 2 goly inkasovane budu asi jeho, strasny chaos v defenzive maju Ducks, naproti tomu perfektne v ofenzive zahrala 2nd line Koivu Cogliano Selanne, nestarnuci Teemu famoznych 2+2, kde hlavne gol na 2:0 bol paradny (odporucam pozriet v highlightoch, Koivu vykuzlil magicku nahravku) a Caps nakoniec 48 sekund pred koncom zapasu vyrovnali na 4:4 zasluhou Backstroma a v predlzeni Backstrom po chybe Visnovskeho (resp. nedorozumeni obrany s utokom) dal vitazny gol...tak luxusne rozohraty zapas a tak pokazeny koniec, skoda ho.
anaheim tak taha snuru 3 zapasov bez vyhry a maju z nich iba bod za prehru po predlzeni vo Washingtone
Prave jsem dosledoval zapas s Caps a musim dat za pravdu novemu userovi mirak2 ( timto te tady vitam a doufam ze neskoncis po par prispevcich :wink: ) ze Hiller byl hlavnim duvodem proc jsme prohrali. Prvni gol takova smudla z uhlu, u druheho poradne zaspal, ten treti si za ramecek taky neda, to mel lapit napoprve. No neni kazdy den posviceni, nicmene s Jonasem v klasicke forme dnes Caps porazime bez problemu. Nase goly to byly pekne akce az do kasy, ikdyz pri tom tretim stal Vokoun imo dost spatne. Kdyz Perry vyuzil ve 3.tretine nasi jedinou presilovku v zapase vypadalo to nadejne, bohuzel Caps srovnali a v OT rozhodli :? Nemam moc chut se rozepisovat, protoze prohrat takhle jasne vyhrany zapas hodne boli.
Na zaver musim dat kredit domacim priznivcum, svuj tym povzbuzovali i za neprizniveho stavu a ve 3.tretine byli na pomery NHL opravdu hlucni :good:
Pripadam si jak fanda slapek, kdo to potrebuje tomu dame. KLOLAMBAS a ted Red Pigs, na to se neda divat, otres :scare:
Selly8 píše:Pripadam si jak fanda slapek, kdo to potrebuje tomu dame. KLOLAMBAS a ted Red Pigs, na to se neda divat, otres :scare:
Selly, je mi vás ľúto, keby bola tá hra aspoň ako taká, ale to bolo strašné, Red Wings vás úplne drtili, 50 striel a prevaha počas celého zápasu...
Pokud se nekoho dotkl nazev Red Pigs tak se omlouvam, ale psal jsem to ve smyslu hecovacek s kamosem (Ha2) a nijak zle jsem to nemyslel. Z nedavne doby... Jak hrali Ducks ve Washingtonu? 5-4p a finska slapka 2+2... takze sranda musi byt :wink:
prvy gol, strateny puk v obrannom pasme a takmer spoza brany od Hillera do brany, boze, Jonas, co to robis?
druhy gol, zase strateny puk v obrannom pasme a celkom pekna akcia, zakoncena, ale asi vlastnym golom
treti gol z trestneho strielania po faule Visnovskeho, ktore vobec ale vobec nemuselo (nemalo) byt odpiskane, Erat normalne zakoncil akciu, kedze faul - sekera - prisla este niekde medzi kruhmi
stvrty gol - Lydman pred branou nepostrazil Smitha, mlade ucho.
z nasej strany zopar nastrelenych tyciek, ale celkovo ziadna slava. druha lajna vsetci -3, tak takto to nepojde.
proti Canucks 2 tretiny dobra hra, 4:0 pre nasich a potom. obrovitanska prevaha Vancouveru, pomer striel 2:22, nastastie vyhra 4:3 konecne
1:0 krasny turnover pri forcekingu
2:0 rozohravka Hiller, Bobby Ryan velmi pekna klucka na obrannej modrej, vosiel do pasma a NADHERNA nahravka Coglianovi, ktory si vychutnal Luonga, najkrajsia akcia zapasu
3:0 Perry a jeho vynikajuca praca pred superovou branou, dorazka
4:0 Peter Holland a jeho prvy gol v NHL, hned s prichutou vitazny
v tretej tretine co Ducks predvadzali sa nema cenu vyjadrovat
este je nutne spomenut zakrok Aarona Rome-a na Devanteho S-P, likvidacny laket do hlavy ako vysity, rím si posedi na tribune zopar zapasov (zatial nie je dobre video zakroku)
Dalsi skvela zprava...Visna mesic mimo se zlomenym prstem :? Ted zrejme dostane poradnou sanci Kurtis Foster tak snad mu to pujde a i cely mancaft pujde nahoru
No, zapas s Vancouver som sledoval aj ja, ta 3.tretina, nieco mizerneho. Aj ked sa mi zda, ze hiller este neni vo forme na aku sme boli zvyknuty (minulu sezonu) tak vytiahol tam par velmi peknych zakrokov, ktore nas podrzali. Po 10 prehrach, konecne vyhra, aj ked po tej 3. tretine by som povedal ze aj so stastim a teraz zasa Visna K.O ako spomenul Selly na 4.tyzdne. Sam som zvedavy co bude nasledovat, ake vykony. Velmi rad by som videl tuto sezonu Ducks zasa aspon v 2.kole PO, ale neviem ci to tymto sylom pojde.

Aj ked stale verim :clap: a dobre viem ze DUcks maju vzdy horsie zaciatky ako konce, tak dufam ze tomu bude tak aj teraz :klobuk_dole:

Go Ducks, minesotu dame.
Tak ste nedali... :giggle:

TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
ANA claims Niklas Hagman on re-entry waivers from CGY.
1 minute ago

TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
CGY responsible for half of Hagman's remaining salary ($3M annually) and a cap hit of $1.5M. ANA pays the balance and also has $1.5M cap hit
1 minute ago

Tak a tu máme ten lacný depth, ktorý ste chceli/potrebovali získať. Dosť odpadol, ale ruky stále dobré má, možno to za ten risk stáť bude. Ak sa chytí ako Cogliano aj on a Cumiskey, v jeseni ste si za nič pekne polepšili.
Plaveme v peknych srac*ach a ani nemam naladu na sledovani zaznamu. Prichod Hagmana nic nezkazi, ale neverim ze ani nijak moc pomuze. V 1.zapase da gola a pak zacne upadat az ho dame na waiver i my :D Ale aspon pokus Murrayho neco s tymem udelat :thumbsup:
Hmm, veru je to v srac*ach, chlapci by sa mali zobudit, seleane nad moje ocakavania, cakal som ze bude bodovat, ale zatial na 41 rocneho panka, hmm, proste nezmar :D mohol by veru este dalsiu sezonu potiahnut. uvidime. Na Hagmana som velmi zvedavy, kiez by vytvorili jedno namakane finske trio, no nechame sa prekvapit. Dnes v noci zapas s LA , tak chlapcom vela zdaru a dufam ze sa zobudim do vitazneho rana ;)
V 1.tretine byli Kings jasne lepsi a muzeme byt radi ze je stav 0-0. Domaci dobre napadaji a pri nekterych nasich rozehravkach v obrannem pasmu mi tuhne v zilach krev. Hiller je prozatim vynikajici, pri vylouceni Getzlafa pri nem stalo i stesti, tu strelu ( tusim Browna ) uz jsem videl v brane, nastesti skoncila na brevne. My jsme meli snad jednu poradnou sanci ve ktere Selanne i s prispenim vracejiciho se Browna prestrelil. Ke konci tretiny sel ven i domaci Johnson takze tretinu zaciname presilovkou a nezbyva doufat ze ta nas nakopne s zacneme kulkama lizat led. Co tak procitam topic LA tak spoleham na to ze slabsi chvilky si vyberou i domaci a my je potrestame. Pokud ne tak ahoj bodiky :scare: jeste bych dodal ze mi je zatim jasne proc jsou oba tymy na dne NHL v prumeru nastrilenych golu...
Ve 2.tretine uz to kralum vyslo, ve dvojnasobne presilovce se trefil Richards kdyz dorazel z uhlu nepresnou Johnsonovu strelu. To co tomu predchazelo ale nema obdoby, 2 zbytecne fauly v utocnem pasmu :slap: Nejprve Gordon a v tesnem zavesu za nim Macenauer ( snad si nemyslel ze muze hrat puk :hroza: ). Domaci meli dalsi sance, zejmena akce dvojice Loktionov-Brown volala po golu. My pokracujeme ve stejnem stylu, nase prozatimni 2 presilovky taky tragedie a to si myslim ze obe ty vylouceni domacich hracu byly prinejmensim prisne. Jestli Carlyle nezboura satnu a nenakope tem lenochodum prdele tak nas pointless streak bude urcite pokracovat. Leda by Kings hrali celou tretinu bez golmana, to bysme mozna gola dali :oslava:
Ve 3.tretine se nase hra preci jen zlepsila, ovsem ze by to byla nejaka hitparada to tedy ne. Podarilo se nam i skorovat, ale sudi gol kupodivu neuznal. Pak jsem si uvedomil ze nesleduju hazenou a dal jsem jim za pravdu :D Meli jsme i par sanci, 2 precisleni 3na2, ale ani ty golem neskoncily. Nakonec se nam podarilo vyrovnat kdy Selanne rychle vyuzil presilovku a strelou z kruhu prostrelil Qiucka, dobrou praci pred brankou odvedk Perry, ktery mozna puk i tecoval. Po vyrovnani Kings opet prepli na vyssi obratky, nastesti jsme zapas doklepali do prodlouzeni.
V nem se hralo nahoru-dolu, oba tymy mely sance, ale golmani byly vyborni a slo se do najezdu. Ve 3.serii serii se trfil Stoll, Getzlaf vyrovnal. Pote jsme meli 3 matchbally, ty jsme nevyuzili a v 7.serii rozhodl strelou na lapacku Williams, Foster pote trefil Qiucka. Kings berou 2 body zcela zaslouzene, za nas dnesni vykon je i ten jeden dobry. Zbyva doufat ze v zitrejsi odvete uz konecne zacneme predvadet poradny hokej a sousedum porazku vratime :cinka:
V odvete jsme podali mohem lepsi vykon, bohuzel bodove jsme zustali na nule. Carlyle nastavil ofenzivnejsi taktiku z cehoz pramenilo vice sanci, bohuzel na obou stranach. Kings hrozili z brejku a hned 2 vyuzili. Muselo to byt pro nase hrace dost ubijejici, navic kdyz se jim nedarilo najit recept na skveleho Quicka. Ellis nepodal spatny vykon, mel tam i par opravdu dobrych zakroku ovsem golmansky souboj vyznel jasne pro 1ku kralu. Kdyz se nam podarilo 6 minut pred koncem vyrovnat veril jsem ve vyhru, bohuzel Kopitar dostouchal puk do branky. Pred golem se ale daly piskat 2 fauly na nase hrace, nestalo se, na to se ale nejde vymlouvat, sudi sice chybovali, ale na obe strany. Poprve v nasem dresu nastoupil Hagman a hral ve 3.lajne s S-Pellym a McMillanem a jeji hru urcite ozivil. Hlavne v 1.tretine, postupne se ale cela lajna ze hry vytracela. Jinak dnes nemam moc co nasim hracum vycitat, teda az na koncovku a ty chyby beku, ktere ale pramenily z nasi ofensivni hry. Dalsi zapas doma Wings tak doufam ze nam vrati tu laskavost z posledniho zapasu kdy se zrovna na nas chytli a rozjeli se k pekne bodove snure. Snad si na to vzpomenou cervenaci :roll:
Zajtra tu mame dalsi zapas s Chicagom, uz asi nepoviem ze Chicago dame, nakolko cim dalej tym menej verim v uspech kym si hraci v 3 a 4 line nezacnu viac verit a hlavne verit v to ze sa da vitazit. V poslednych dvoch formaciach, je tam velmi vela potencialu, samozrejme mame tam v tejto sezone o nieco viac novych a mladych hracov a prave preto si myslim, ze toto je hlavna pricina nasich neuspechov, ze mladi hraci nerobia spravne rozhodnutia v dolezitych momentoch v zapase, strielaju goly z nicoho a ciste sance velmi casto zahadzuju.. Poslednych 13 zapasov vobec nehraju naplno celych 60 min. Samozrejme je to aj o stasti. Ktomu aby tim vyhraval musi mat aj stasite, ale to prichadza len vtedy ked bude kazdy jeden hrac na sebe tvrdo pracovat, vtedy pridu uspechy. A ja pevne verim ze pridu, toto muzstovo sa uz musi dat celko dokopy hlavne po psychickej stranke.

Aj v zapase proti Phoenixu z mojho pohladu sme vobec neboli dostatocne agresivny, jednoduchost v nasej hre mi niekedy dost chyba. Na lade sme zaostavali v korculovani a taktiez aj po fyzickej stranke vo viacerych subojoch, nechapem tomu,pretoze tento tim ma hracov, ktori vedia korculovat a ktori vedia hrat fyzicky.

Chlapci proste musia vyhrat dva tri zapasy v rade za sebou a potom pevne verim ze budeme vidiet aspon ten minulorocny Anaheim

PS: Aj ked viem ze budu to mat sakra tazke dostat sa z tejto ,,krizy,, pretoze je to depresivne chodit na lad, snazit sa vydat maximum a veci stale nejdu tym zelanym smerom.

GO DUCKS
Dodival jsem se na zaznam a jsem uplne v pr...i :x Zase tesna prohra, navic kdyz po dvou tretinach vedeme 4-2 :hroza: Ale uz v te druhe nas Blackhawks prehravali, jenom se jim nedarilo skorovat. Zato hned po dvou minutach te treti bylo srovnano. Nechapu co delal Getzlaf za brankou pri tom vyrovnavacim golu :hroza: Uz nekolik zapasu se mi zda ze Ryan hraje jakoby bez zapalu a to je navic u nej jako u kapitana do oci bijici. Asi se probere az v unoru, takze muzu nekomu pronajmout do konce roku ucet na GCL :lol:
Obrázek
Dneska mi vysel v tipovacce jen ten Anaheim, ale ze bych z toho mel radost :scare: Ja uz nevim co, ale neco se udelat musi, hlavne ne nejaka stupidita v podobe vymena nektereho z nasich top hracu. A-nebo ze by Visna tolik chybel :ja_neviem:
Selly8 píše:Ja uz nevim co, ale neco se udelat musi, hlavne ne nejaka stupidita v podobe vymena nektereho z nasich top hracu. A-nebo ze by Visna tolik chybel :ja_neviem:
Špekuľuje sa o výmene Bobbyho Ryana do Toronta, záujem má vraj aj Montreal. Či Višňa chýba ? Áno, chýba, samozrejme, hoci mu úvod sezóny príliš nevyšiel.
Ducks nemali dobre vysledky ani ked Visna hral a on na tom bodovo tiez nebol najlepsie...minulu sezonu ked nic nehrali, tak sa aspon mlatili, tento rok uz je frustrujuce pozerat i highlighty....
Sam som zvedavy ako sa neuspechy v tejto sezone budu riesit, ci odchodom trenera, alebo vymenou hracov ale odchod Ryana by moc nedopomohol k vyhram, takze dufam, ze Ryana nepustia, je to velmi perspektivny hrac a neviem si predstavit kto by ho mohol nahradit. Velmi sa mi paci jeho system hry aj ked teraz to nejak moc nepomaha ale ako napisal selly, snad sa uz nieco urobi s tymi prehrami. :evil:
mne by bolo luto, keby vymenili trenera, lebo Carlyle dokazal, ze tento team trenovat vie a mam ho celkom rad :giggle: moje osobne zelanie je vymena GM, aj tak sa mi vacsina jeho rozhodnuti (hlavne teda vymeny a praca v poslednom offseason) nepacila
Takže údajne sa zbavujete Bobbyho. Čo by ste zaň chceli je vždy hlúpa otázka, no aj tak ju položím. Lepšia by ale asi bola, čo by ste zaň potrebovali, od toho sa odpichneme skôr.

Ja by som zaň vraždil, asi ako za Oshieho, no nádeje si nerobím, len ma to zaujíma.
1st line defender + 3rd/4th line forward alebo 2nd line defender + vysoky draft/2nd/3rd line forward
je proste potrebne posilnit obranu aj niekoho do 3-4 lajny, kto vie dat gol...lebo z tych mladych co su tam, nikto nedal viac ako gol a vacsina ich golov su lucky bounces...
neexistuje, ze tak velmi chyba Visna, Blake a Parros
mirak2 píše:1st line defender + 3rd/4th line forward alebo 2nd line defender + vysoky draft/2nd/3rd line forward
je proste potrebne posilnit obranu aj niekoho do 3-4 lajny, kto vie dat gol...lebo z tych mladych co su tam, nikto nedal viac ako gol a vacsina ich golov su lucky bounces...
neexistuje, ze tak velmi chyba Visna, Blake a Parros
:hmm: tak toto by sme vedeli splniť možno. Aj tak sa nenádejam, ale ďakujem za názor.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES