Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ale áno, vyjadri sa. Už sa neviem dočkať :yes:
Atlantik píše:Muzu neco k vam?? Takze nejdriv poklona za predchozi vykony a vysledky! Necekal jsem to, spis bych od vas pred sezonou cekal tuhy boj o playoffs. Ale to pro vas zrejme nebude problem :thumbsup:
A kedy problém bol? Pred 20 rokmi. Máte s tým z poslednej doby určite bohatšie skúsenosti, človek by až povedal, že tam boli nejaké nekalé snahy.
Ale proc vzdy v playoffs konci vase kouzlo?? Podle me to neni nahoda a podobne to bude i v teto sezone asi... Protoze vy mate skvelou moralku a uz ted hrajete vlastne nadoraz a ve stylu playoffs, kdezto ostatni tymy jsou schopne vetsinou v playoffs znasobit svoji silu!
Tak prvé kolo s Carolinou bolo určite ozdobou playoff a veľmi vyrovnaná sérka. Postupuje iba jeden - bodka.
Ale v playoffs se prosadi podle me hruba sila a to vy nemate. Mam tim na mysli Pittsburgh, Philly a Caps... New Jersey ve finale SC, to si jaksi po poslednich playoffs neumim predstavit.
Áno chýba nám sila. Preto ste podpísali "nášho" tvrďasa Ruppa. Tak nevrav, čo tu komu chýba :smile03:
Akože vážne, každý člen našich prvých dvoch útokov hraje tvrdšie než všetci vaši centri dohromady. Akože ak si chcel trocha podpichnúť tak skús inak, lebo toto si trafil teda dosť mimo mísu.
WTF? O čom točíš, Philla a Caps sa presadzujú v playoff??? :-O No vyveď ma z omylu. Plus nie je to o predstavách. Pred 3 sezónami si Pens vedel v playoff predstaviť tiež málokto.

Kód: Vybrat vše

New Jersey so šancou vyrovnať rekord Buffala
Tím zámorskej hokejovej NHL New Jersey Devils má v pondelok šancu na vyrovnanie historického maxima Buffala v počte víťazstiev bez prerušenia na ľadoch súperov od úvodu sezóny. V prípade úspechu vo Philadelphii to bude už desiaty triumf Devils v sérii, čím "diabli" vyrovnajú rekord Sabres z roku 2006.

"Z nejakého dôvodu sa nám na súperových štadiónoch darí. Predvádzame jednoduchý a účinný hokej, ktorý nám prináša víťazstvá," povedal ľavý krídelník New Jersey Zach Parise, s desiatimi gólmi najlepší strelec lídra Východnej konferencie. "Základom nášho úspechu je skutočnosť, že na tímových poradách sa nebavíme o obrane, ale o tom, ako strieľať góly. Aj napriek tomu sme v obrane vynikajúci, iba dávame málo gólov," dodal Parise.
Vynikajúca séria New Jersey na ľadoch súperov má paradoxne základ na domácom štadióne Prudential Center. Devils totiž úvodné dve stretnutia doma prehrali a na prvý zápas vonku cestovali do Tampy s "nožom na krku". Vrátane spomenutého duelu na ľade Lightning hráči New Jersey u súperov ešte neokúsili trpkosť prehry. "Táto séria nie je normálna. Nemyslím si, že sa až príliš sústreďujeme na zápasy vonku. Doma je to jednoducho niečo iné," poznamenal skúsený Jamie Langenbrunner.
Begbee, promin za muj nazor... A problem s postupem jste nemavali, jen ja jsem ho ocekaval po vasem optickem oslabeni. Snad jeste tolik, ze "hrubou silou" jsem vubec ale vubec nemyslel tvrdost tymu ale spis jeho papirovou kvalitu a pocet hvezd. Vis, na to se vyraz "hruba sila" taky nekdy pouziva a je to mysleno spis obrazne. Vic s tebou diskutovat nema pro me smysl...Fakt sorry
Atlantik píše:Begbee, promin za muj nazor... A problem s postupem jste nemavali, jen ja jsem ho ocekaval po vasem optickem oslabeni. Snad jeste tolik, ze "hrubou silou" jsem vubec ale vubec nemyslel tvrdost tymu ale spis jeho papirovou kvalitu a pocet hvezd. Vis, na to se vyraz "hruba sila" taky nekdy pouziva a je to mysleno spis obrazne. Vic s tebou diskutovat nema pro me smysl...Fakt sorry
Veď už sa toľko neospravedlňuj a keď nechceš nediskutuj i keď ja to rád :frajer2:
K tej "hrubej sile", významu a počtu hviezd. Ako si sám napísal hovoril si skôr o papierovej kvalite a hoci som sa nechcel slovíčkáriť, nedá mi to.
Keď už hovoríš o počte hviezd ako "hrubej sile" tak skutočne nie sme na tom o nič horšie ako ktorýkoľvek iný team, dokonca lepšie ako mnohé iné. Alebo ty nepovažuješ Brodeura (dokonca jedna z tvárí ligy a v súčasnosti jej symbol), Pariseho (to chce tiež odvahu) alebo Eliáša (po odchode Jágra, jednoznačne najlepšieho Čecha v NHL) za hviezdy? No iste to nie sú Crosby a Malkin dokopy, ale to má svoje dôvody, ktoré naznačujú nekalé snahy. Ono sa to vyberá, keď končíš pravidelne posledný.. Inu, traumatické zážitky sa snaží mozog z pamäti vytesnať, tak si pozri nejaké výsledky Pens spred pár rokov. :good:

Kód: Vybrat vše

Mezitím je Roberto Luongo s procentuální úspěšností 90,3% až třicátý. [b]Za Kanadu asi nejspíš bude chytat Martin Brodeur.[/b]
tak k olympiade, souhlasim ze cernym konem jsou americani, mozna ani ne konem jako spolufavoritem
Parise - Gomez - Gionta
Malone - Stastny - Kane
Kessel - Dubinsky - Langembruner
Ryan - Druryn - Okposo

A v zasobe mnozi dalsi jako Brown, Connoly, Van Riemsdiek, Pavelski a dalsi, utok snad druhy nejkvalitnejsi co se tyce vyvazenosti.

Goligoski, Alex
Carle, Matt
Johnson, Erik
Bogosian, Zach
Rafalski, Brian
Wisniewski, James
Greene, Andy
Paul, Martin
Whitney, Ryan
Corvo, Joe
Leopold, Jordan
Niskanen, Matt
Orpik, Brooks
Liles, John-Michael
obrana taky ma na vyber takze urcite s USA pocitat

Zajac asi ne, Elias ano a pak mozna nekdo ze svedu.
jinak ja osobne si myslim ze za to ze se v poslednich letech nepovedl nejakej rush v PO tak je na vine milovany Lou, vyhazov trenera pred play off a pak nominace Suttra nebyly nejlepsi kroky. To uz se opakovat nebude, Lemaire ma vic prstenu za vitezstvi v SC naz ma prstu na rukou a pokud budou vsichni zdravi tak finale konference je tepreve zacatek. Jinak bych urcite pocital s Philou a Caps. Pitts asi bude tak dobrej ale mozna ze se dockame prekvapeni a vypdne v prvnim kole (budou namachrovany, nebo neco nebo dostanou nas a leti)
1. k hracom na olympiadu neni uz co dodat :)
2.k neuspechom v play off:suhlasim s megatonom..len by som k sutterovi dodal ze vzdy pred PO devils v zakladnej casti za jeho koucovania stratili formu..jej zle nacasovanie alebo co..
3.kazda seria konci..skoda.dnes sme prehrali s philou.videl som len 1.vu polovicu zapasu z dovodu cestovania.to ma mrzi bo to bol skvely zapas..a aj ked nerad musim dat klobuk dole pred vykonom flyers.mali vsetko:dobreho brankara..vybornu obranu a nebezpecny utok ci napr. 11 zblokovanych striel len za 1.tretinu..devils hrali 4ty zapas za 6 dni co je sice moc ale co som videl by dnes na flyers nemal nikto..brodeur nas drzal cely zapas,mohol to byt asi aj debakel,keby nam v brane stoji brankar kvalit trebars ,,fleuryho,, :roll: obrana nestihala-mottau,murphy,green fyzicky nemali na hovadka s flyers a v nasom obrannom pasme bola vacsinou panika..utoku neviem ci je co vycitat..súper branil dobre,blokoval strely a vytlacal nasich zo streleckych pozicii..
dnes to nevyslo,ale nabuduce... :twisted:
megaton píše:Jinak bych urcite pocital s Philou a Caps. Pitts asi bude tak dobrej ale mozna ze se dockame prekvapeni a vypdne v prvnim kole (budou namachrovany, nebo neco nebo dostanou nas a leti)
Nenapísal som, že s Philou a Caps netreba počítať, ale nech sa nikto nehnevá, že by pravidelne hrávali finále (konferencie) sa mi nezdá.

V hlasovaní na NHL.com Clarkson ako druhý najpodceňovanejší hráč ligy s 22% oproti Callahanovi (NYR) so 40%... Celkom pekne.
škoda toho zápasu s Philly ale dalo se čekat že to bude náročný zápass.....viděl jsem pouze sestřih a Philla byla asi aktivnější ale náss držel Marty ( škoda toho 3. golu že se to Salvadorovi vypíchl ale i to se stane) nic serie skončila ( jednou to přijít muselo) jedeme dál
Jacques Lemaire znovu tou správnou volbou

Je to téma na diplomovou práci. Budoucí žurnalisté se zájmem o NHL či snad sportovní psychologové? Kdo si troufne na analýzu konstantně výborných výsledků New Jersey? Dobře, v play off už zrovna nezáří, ale pořád jsou tam. V základní části patří tradičně k nejlepším. Jak to proboha dělají, když sestava rok co rok krvácí a hvězdná jména z ní dávno vymizela?

Samozřejmě. Předně je tu výborný skauting, který v posledních letech dohodil hráče jako Travis Zajac nebo Zach Parise. A pak je tu jedna stálice (Martin Brodeur pro tentokrát promine) – Lou Lamoriello. Starý mazák přesně ví, jak kádr doplnit, stejně jako koho postavit na jeho lavičku.

Když začínalo být v průběhu loňské sezóny jasné, že trenér Brent Sutter pláchne do Calgary za bráchou Darrylem, nezbylo Lamoriellovi než začít hledat náhradu. Tehdy si vzpomněl na starého parťáka, který zrovna usoudil a veřejně nechal vejít ve známost, že jeho působení v Minnesotě bylo tak akorát.

Kdo čekal, že se Jacques Lemaire odebere v 64 letech na zasloužilý odpočinek, ten se mýlil. Kdo čekal, že Lou Lamoriello bude zkoušet nějakou novou krev, rovněž prohloupil. Spojení Lemaire plus New Jersey funguje po jedenácti letech prodlevy znovu. A znovu úspěšně.

Ďáblové jsou v půli listopadu na čele Východní konference. Z devatenácti zápasů vyhrálo čtrnáct, když řádilo zejména na hřištích soupeře. Tam padlo prvně až 16. listopadu, po devíti souvislých výhrách! V jednoznačně nejtěžší divizi na východě si v náročné konkurenci drží první místo. Všech pět soupeřů z Atlantické divize – New Jersey, Pittsburgh, Philadelphie, newyorští Rangers i Islanders - jsou momentálně na postupových příčkách do play off.

Jedním z důvodů udržení konkurenceschopnosti je bezpochyby staronový trenér. V organizaci Devils už působil v letech 1993-98. V sezóně 1994-95 vyhrál s mladým Brodeurem v brance a nechvalně proslulou pastí ve středním pásmu první klubový Stanley Cup. Žádná atraktivní podívaná to nebyla, ale koho to dneska zajímá? Prsten pro vítěze stojí za nějakou tu oběť. V NHL jsou zástupy hokejistů, jež na něj nikdy nedosáhli, přestože by si ho za roky poctivé práce zasloužili.

„Potřebovali jsme někoho, kdo bude schopen vstoupit do šatny a jen svou přítomností a dosaženými úspěchy nás posune na vyšší úroveň,“ vysvětluje Lamoriello, proč hodil okem po ostříleném rutinérovi. „A to on přesně udělal. Vím, jaký je. Vím, jak moc hru prožívá. Vím, jak dobrým je učitelem.“

O schopnostech Lemairea přitom nesvědčí jen dosavadní výsledky New Jersey. Velmi dobře o nich vypovídají i momentální (ne)výsledky Minnesoty. To bylo řečí, že se na to nedá koukat! To byla úleva, že je ten starý paprika i s tou jeho nudnou hrou pryč... Současnost ukazuje, jak se věci měly. Wild pod Lemairem byli pořád konkurenceschopným celkem. Zažili spolu lepší i horší roky, ale nikdy ne takovou katastrofu jako letos.

Po třetím místě na západě v sezóně 2006-07 a devátém o rok později přišel po odchodu šedivého kouče propad na úplné dno Severovýchodní divize a Západní konference. Když nemáte dostatečně kvalitní materiál, nezbývá než se uchýlit k perfektně organizované obraně. Žádné vyskakování a hra nahoru dolů, to by byla sebevražda. Z minima je potřeba uvařit maximum. Přesně tohle Lemaire uměl.

Pokud máte v rukách kvalitnější surovinu, jako teď v New Jersey, není co řešit. I v tomhle případě Lemaire ví, jak s ní zacházet. „Ve chvíli, kdy jsme museli udělat změnu, jsme byli šťastní, že byl Jacques zrovna volný,“ neskrývá jeho nadřízený. „Je to správná volba. Přivedli jsme do týmu několik mladých hráčů, abychom doplnili starší borce. Chtěli jsme omladit a čekali, jak to vyjde.“

Změny v sestavě i v řízení byly nutné. Brian Gionta odešel do Montrealu, John Madden do Chicaga, Robert Holík skončil s kariérou, Brendan Shanahan cuknul od smlouvy, protože nebyl spokojen se svou rolí v týmu. Mužstvu navíc dlouho chyběl Patrik Eliáš, stále chybí Paul Martin nebo Jay Pandolfo. Zásobárny talentů Devils nejsou nevyčerpatelné. Víc prostoru dostává David Clarkson (25 let), Andy Green (27 let) či Nicklas Bergfors (22 let). Žádné přehlížené hvězdy. Poctiví dříči, kultivovaní Lemaireovým vedením.

Lamoriello nepochyboval. Strach měl jen o to, zda bude mít muž v důchodovém věku po patnácti letech trénování chuť pokračovat. „Otázkou bylo, zda bude chtít,“ říká šéf klubu z Newarku. „Jestli to bude ta správná srážka okolností. Upřímně, on nechce nic jiného než úspěch. Loni jsme vyhráli přes 50 zápasů. Může tenhle tým učinit ještě lepším? Sezóna je dlouhá, je brzo soudit. S ohledem na okolnosti jsem ale já sám s tím, co právě předvádíme, spokojen.“

Aby ne. Lemaire, to je tutovka.
jojo, ja to hnedka rikal, ze Lemaire je spravna volba (zatim)
megaton píše:jojo, ja to hnedka rikal, ze Lemaire je spravna volba (zatim)
Ja som mu neveril. :| Ani Louvi. Prvýkrát.
Mýlil som sa. :yes: Zatiaľ.
no z mojich příspěvků co jsem napsal při jeho jmenování o Lemairovi vyplývá že jsem taky nebyl 2krat rád ale ZATÍM se to ukazuje jako skvělý tah ...uvidíme co dál
Páči sa mi, že v zálohe máme ešte stále zaujímavé mená. Tedenby už o rok, ale ja veľa očakávam najmä od Jacoba Josefsona, čo je zrejme najväčší potenciál čo máme v organizácii.
Môj čierny kôň z talentov je Žarkov, budúcu sez snáď zabojuje o miesto v zostave.
Tedenby by mohl k nám z těchto hráču nakouknout nejdřív... souhlasím že Josefson má největší potencial ale podle mě zustane ještě nějakou tu sezonu ve švédsku...ale máš pravdu je dobré vědět že máme další nadějné hráče
Žarkov by mohl možná i letoss uvidíme
Martin #27 píše:Tedenby by mohl k nám z těchto hráču nakouknout nejdřív... souhlasím že Josefson má největší potencial ale podle mě zustane ještě nějakou tu sezonu ve švédsku...ale máš pravdu je dobré vědět že máme další nadějné hráče
Žarkov by mohl možná i letoss uvidíme
Súhlas. Najbližšie to má Tedenby (myslím ako stabilný hráč), Josefson najväčší potenciál. A Žarkov túto sezónu? :pleaseantry: Snáď :pleaseantry: ak sa zraní niekto zo základu... (akože nedajboh :) )
tak dnes byl k tymu povolan Tyler Eckford (obrance)kterej ted hraje vyborne 5+10 (+- je +8) dokonce hrac tydne v AHL a do Lowelu byl poslan Murphy. to znamena ze bud Eckford nebo Corrente budou hrat. typnul bych si na Eckforda kterej zazari kdyz da gol a prida dve asistence a spolecne s Bergforsem bude nominovanej na nejlepsiho novacka :D
megatone díky za info: farmu nějak extra nesleduju ale v přípravných zápasech se mi líbil Fraser který při zranění našich beků nějake zapasy odehraje
na Eckforda jsem zvědavý
No osobne ak to takto pôjde Bergforsovi by All-Rookie team nemal ujsť, možno nominácia na Calder ale ako poznám kanadských sráčov Tavares to má takmer isté :| Za zmienku ale stojí Tavaresovych +/- 0 a O´Rilleyho +12 napr....
Na Bergforsove čísla sa zas treba pozerať tiež inak.. Však hrá za Devils pod Lemairom :D
begbeee píše:No osobne ak to takto pôjde Bergforsovi by All-Rookie team nemal ujsť, možno nominácia na Calder ale ako poznám kanadských sráčov Tavares to má takmer isté :| Za zmienku ale stojí Tavaresovych +/- 0 a O´Rilleyho +12 napr....
Na Bergforsove čísla sa zas treba pozerať tiež inak.. Však hrá za Devils pod Lemairom :D
JVR :-O :bitka3:
AndyF píše:JVR :-O :bitka3:
Prepáč, fakt nechápem :oops: :sad2:
myslel tym ze si zabudol na jamesa van riemsdyka...co som videl par zapasov ten sa mi paci viac ako tavares..a este by mohol poskocit benn z dallasu..del zotta produktivita casom prejde a nas bergfors? minuty a cisla asi nebude mat ako tavares, JVR...calder necalder,mozme byt radi ako zapadol a ze sa chytil :good:
Joooj, tak to sme sa špatne pochopili, ja som nepoukazoval na všetkých kandidátov (napr s Del Zottom treba isto počítať) ale skôr na šance Bergforsa NAPRÍKLAD proti veľkému favoritovi Tavaresovi a potom som chcel ukázať na príklade Tavares VS O´Rilley že body nie sú všetko...
Ale inak súhlasím, Bergfors v Devils konečne znamená novú krv. Starí psy Madden, Gionta, Holik, Shanny to "vzdali" a Parise s Zajacom ako niečo jediné mladšie ma neuspokojovalo.
Dá sa povedať, že teraz máme mužstvo vekovo naozaj vyvážené a tak to má byť. Harcovníci prinášajú potrebné skúsenosti ako pohár vyhrať a mladí prinášajú správnu dávku motivácie.
Dá sa povedať, že teraz máme mužstvo vekovo naozaj vyvážené a tak to má byť. Harcovníci prinášajú potrebné skúsenosti ako pohár vyhrať a mladí prinášajú správnu dávku motivácie.[/quote]

PŘESNĚ JAK ŘÍKÁŠ CHLAPE !!!!
prehra po najazdoch..dnes zrejme nechcel nikto vyhrat..slaby hokej a po jednej golovej sanci na tretinu od oboch timov je sakra malo..myslel som ze aspon na poslednych par minut bude niekto chciet strhnut vitazstvo na svoju stranu-mylil som sa..v predlzeni to uz bolo lepsie..ako obvykle bol nas naj hrac parise.McAmmond mal u nas vydarenu premieru..po zraneni zubrusa hral dokonca s parisem a eliasom a hral dobre.z nicoho vyrobil vyrovnavajuci gol pre zacha.dobre branil,vyhral klucove buly 6s pred koncom zapasu a prekvapil ma ze dobre korculoval :D premieroval aj eckford..prvu tretinu ho bolo vidno hral aj na presilovkach raz zbural tootoa..potom som si ho uz nejak nevsimol. eliasovi sa nedari aj ked vidno ze sa snazi,mal aspon par dobrych defenzivnych zasahov ked uz nic ine..rolston je traged,asi to teraz nie je realne ale posadit ho na tribunu mu nemoze uskodit(ani tímu)v 1.tretine som si ho vsimol ked podcenil situaciu a dostali sme gol..a potom o nom bolo pocut az v predlzeni ked mal snahu ist sam na branu :D z nasej strany nevydareny zapas-hrali na pol plynu...stacilo trochu zabrat a s nashville by nebol problem :verysad: a nech mi niekto vysvetli co robí to čudo peters v zostave..korculovat sa to nevie,hokej hrat tiez nevie, hitovat nevie,branit nevie,respekt to nebudi,nebije sa to a ked navela aj, tak to dostane na hubu.. Tootoa bolo treba spacifikovat za to co zrabal a nic..
dunim píše:a nech mi niekto vysvetli co robí to čudo peters v zostave..korculovat sa to nevie,hokej hrat tiez nevie, hitovat nevie,branit nevie,respekt to nebudi,nebije sa to a ked navela aj, tak to dostane na hubu.. Tootoa bolo treba spacifikovat za to co zrabal a nic..
mluvíš mi z duše!! už jsem to tu parkrat psal jaký mám na něj názor...popsal si ho přesně jak to je!!! respekt má velký mezi bitkaři asi jako já v Číně ... bitkař to je jeden z nejslabších v NHL neli vubec nejslabší ale už o něm nebudu psát bo bych se opakoval
jinak díky za info o zápase :)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS