Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:
Finch182 píše:Inak este k tomu Streitovi, snad sa trochu rozbehne aby o neho na TDL zaujem bol....
Sedm bodů po 11ti zápasech v týmu, kterej dává míň jak dva góly na zápas. Vážně chceš po něm víc?
myslim jeho hru nejakych poslednych par zapasov :neviem:

A nie kazdy gm cumi len na statistiky, je u nas druhy najhorsi v corsi....
A uz len ked das obycajny eye test na jeho aktualnu hru, tak sa musis chytat za hlavu
megaton píše:
Rangers a Islanders lepsi nebudou.
Penguins ZDALEKA tak dobry nebudou, jak se jim predpovida..
Columbus bude DALEKO lepsi.

Coz neznamena ze o nas nemam obavy..
autor se jiste pozna. To nahore je neco, co vyplynulo z predchozi diskuze o sancich na PO. Kdyz jsem napsal, ze Phila neni lepsi nez loni, byl jsem div ne ukrizovan :D Bud jak bud, nesla se predsezoni debata v tonu dominance, neomylnosti GM, skveleho trenera, podpisy co by ostatni meli zavidet apod a myslim, ze nejen Davvy nebyl podobneho dojmu.
Trefna poznámka :) a je třeba rict ze je to pravda.Ale vy hosi z NJD delate uplne to samy :) Vlastne většina fora to dela.Pred sezonou velke oci a pak bych clovek uz jen plakal :)

Ovšem mi zase prijdou ze jsou tady rychlo soudy.Vsichni by se menili a div by se nestrileli.Ovsem krize je tady to nemá cenu okecávat.
Finch182 píše:myslim jeho hru nejakych poslednych par zapasov :neviem:

A nie kazdy gm cumi len na statistiky, je u nas druhy najhorsi v corsi....
A uz len ked das obycajny eye test na jeho aktualnu hru, tak sa musis chytat za hlavu
Hra horší je, dejme tomu, ale pokud bude sbírat body tak je to v pohodě. Radši ať sbírá body než aby dominoval ve hře a měl z toho ho*no. Týmy se na TDL budou dívat logicky na bodový příděl. Corsi se mu v lepším týmu zlepší, to bych moc neřešil... Já věřím, že za něj 1st round vytřískáme.

EDIT:
Tak teď čtu, že Giroux i Mason v naší hře viděli pokrok. :rofl: Ať jdou do prdele, jestli tohle myslí vážně... :hroza:
Davvy píše:na základe vašich diskusií, že pôjdete ako píly a PO bude s prstom v nose.
To kecas..
Anger píše:Trefna poznámka a je třeba rict ze je to pravda.Ale vy hosi z NJD delate uplne to samy Vlastne většina fora to dela.Pred sezonou velke oci a pak bych clovek uz jen plakal
U mňa je to posledné 2 sezony naopak, čakal som že v minulej sezone ani PO nedáme, nepáčili sa mi ani offseason ťahy Benninga a v tejto sezone som čakal boj o Matthewsa a v oboch sezonach hráme až prekvapujúco dobre :thumbsup: .
Anger píše:
megaton píše:

autor se jiste pozna. To nahore je neco, co vyplynulo z predchozi diskuze o sancich na PO. Kdyz jsem napsal, ze Phila neni lepsi nez loni, byl jsem div ne ukrizovan :D Bud jak bud, nesla se predsezoni debata v tonu dominance, neomylnosti GM, skveleho trenera, podpisy co by ostatni meli zavidet apod a myslim, ze nejen Davvy nebyl podobneho dojmu.
Trefna poznámka :) a je třeba rict ze je to pravda.Ale vy hosi z NJD delate uplne to samy :) Vlastne většina fora to dela.Pred sezonou velke oci a pak bych clovek uz jen plakal :)

Ovšem mi zase prijdou ze jsou tady rychlo soudy.Vsichni by se menili a div by se nestrileli.Ovsem krize je tady to nemá cenu okecávat.
tak nema cenu rozebirat nas ve vasem topicu, ale pokud bys nekde nasel sebevedome prispevky od ledna 2015, tak bych se velmi divil. U nas se pocita (a douho vola po) rebuildu, ktery snad konecne prisel a soucasne vysledky nam sice vlevaji optimismus do zil, ale siláckými recmi jiste nehyrime.
megaton píše:

No pockej, ale to nebyla debata o tom, jestli dame PO s prstem v nose, ale jestli budeme druhy nejhorsi v konferenci a vy pred nama. Pricemz az posleze jsem pochopil, a ty potvrdil, ze nejhorsi si myslel vas (coz se nepotvrzuje, ale to sem nepatri :giggle: )
A mimochodem tak mohli jsme se smirit, ze pudem za Matthewsem, a pak se radovat, ale to nakonec umi kazdej :bee:
AndyF píše:
megaton píše:

No pockej, ale to nebyla debata o tom, jestli dame PO s prstem v nose, ale jestli budeme druhy nejhorsi v konferenci a vy pred nama. Pricemz az posleze jsem pochopil, a ty potvrdil, ze nejhorsi si myslel vas (coz se nepotvrzuje, ale to sem nepatri :giggle: )
A mimochodem tak mohli jsme se smirit, ze pudem za Matthewsem, a pak se radovat, ale to nakonec umi kazdej :bee:
kdepak, bylo to o PO. má poznámka o tom, že budeme horší přišla až později. je to někde kolem str 382, ta moje přišla až pak. věř mi Čaku, dal jsem si tu práci a dohledal to.
megaton píše:depak, bylo to o PO. má poznámka o tom, že budeme horší přišla až později. je to někde kolem str 382, ta moje přišla až pak. věř mi Čaku, dal jsem si tu práci a dohledal to.
Tak jinak:
To, co jsi okopiroval poprve se tykalo sanci na PO. S tim souhlasim. Nicmene nikdy jsem nehovoril o dominanci a krome toho, ze Columbus je tragickej (coz ale nasi veci spis nahrava, zejo) tak na tom, co jsem psal, nic nemenim.
Druha cast, ohledne toho, ze jsme po tobe vyjeli, opakuji, se uz netykala nasi sance na PO.
moji snahou není chytat vas nebo tebe za slovo a hadat se o každý post a kdo co rekl. Ja to sem dal pro ilustraci, kdy se jeden z vas podivoval nad jinym příspěvkem, tykajici se predsezonich nalad a ambici. Co se tyka "vyjeti" to nijak neresim a ani to nepatri k dnes nastolenému tématu.
Včera jsem zápas neviděl, šel jsem se ráno dívat na zápas a ještě se hrály poslední 2 minuty, takže jsem to znechuceně vypnul a šel zas spát ... takže to nehodlám komentovat podle highlightů ...

Anyway, dneska to je zase utrpení se na to dívat. Hráli jsme asi minutu, Manning už prostě hrát nemůže, co zae předvel, Nuvirth neuvěřitelnej a podpora obrana nula ... no prostě katastrofa, je proti nám za třetinu 20 SOG, no tak wtf ... kdo trénuje oslabení? Lappy? Už měl dávno skončit, to je bída už kolikátou sezonu ...
No, nějak nechápu že po dvou třetinách vedem, zdá se to celkem neuvěřitelný a jediný slovo, který k tomu můžu říct je ... NEUVIRTH. Famózní zatím ve všechn zápasech, nejlepší podpis léta z naší strany, absolutně.

Jinak jak jsem zmiňoval PK, tak to samý platí o PP, wtf?! To je katastrofa... vůbec nechápu proč se před sezonou šahalo do 3rd best PP. Proč se měnil Raffl se Schennem? Proč mění něco co funguje? No tohle se prostě nedá. Jsme pomalí s pukem, jsme pomalí bez něj, fakt katastrofální a korunku tomu nasadí Manning s MDZ kdy jim ujedem McDavid...2x.
No, tak byla to jen otázka času, to bylo od začátku jasný. Absolutně výmluvný bylo Nuevirthovo gesto směrem ke Streitovi po vyrovnávacím gólu ... jak jsem zmiňoval nahoře, jsme pomalí, a důsledkem a problémem z toho plynoucím je, že my nevyhrajem jedinej souboj v útočný třetine!!!! Všechny puky coo tam dostanem nebo nahodíme automaticky okamžitě ztrácíme.

Možná si to neuvědomujeme tolik, ale Cotourier nám chybí víc než si myslíme, a není náhoda že jsme od jeho zranění nevyhráli a hraje totální tužku. On totiž dost často dokáže podržet puk a tu hru tak nějak uklidnit. Možná neboduje tolik co bychom chtěli, ale bez něj je to ještě mnohem mnohem horší.

Abych našel aspoň nějaký pozitiva, tak samozřejmě Neuvirth, jak už jsem zmiňoval, a pak ještě VandeVelde, ten se mi opravdu poslední dobou líbí a v tom zmaru co hrajem mě dokázal zaujmout ať už forecheckem nebo backcheckem ....

Další zápas s Calgary, který je stejně marný jak my, to zase bude fraška ....
dejf píše:
Davvy píše: Inak voras čo? Ten snáď chytil syndróm novej zmluvy jak skoro všetci Slováci po podpise.
Mám ho v yahoo. Nic jiného bych za tím nehledal.
Ty vole, uz ho vytrejduj!!! Ohlund a my na to cekame jak na smilovani bozi! :andy:
Rono píše:Jediný co nás může mrzet, je že Brynas jej letos dal na centra
Toto mas odkial? Celu sezonu co citam hrava LW (?) :neviem:

K tomu momentalnemu zmaru, co predvadzame je tazko sa vyjadrovat. Trefne to napisal Logan, Couturier chyba zrejme viac ako by sme boli cakali. A myslim, ze aj Bellemare. Tym netvrdim zas, ze s nimi v zostave by sme dominovali ( leo :giggle: ), ale miminalne hra utoku by vyzerala uplne inak smerom dozadu.

Mozno by ich nakopol nejaky trejd...?
Neuvirth velkej respekt. 45 strel to je az moc. ironie je ze pred par lety byl nas nejvetsi problem golman a 3 obrany par.ted mame dva slusne golmany a 3 par by jsme slozili nekolikrat :)
Toho Skinnyho bych zkusil získat :v:
Atlantik píše:System Johnstona tkvi v tom, ze jeden forward je furt v podstate na pozici polobeka, nejcasteji je to centr.
Nas system je, ze se vsichni utocnici nahrnou za kasu, Gudas pinchuje a souper jede 2 na 1 (v nejlepsim)
Couturier se vrací. :jupi: Ale i tak je Vinny pořád v základu. :hroza: :hroza: :hroza:

Neuvirth in net vs Flames. Wow...

Raffl - G - Voras
Read - Couts - Simmer
Umberger - B. Schenn - Vinny
VandeVelde - Laughton - White
3. Lajna, úplně tragická, chudák Schenn.
No poslední dobou máme opravdu velkou formu hlavně ve strileni golu :) nam by nepomohla ani fotbalova branka :)
No ta sekvence pred prvnim golem Flames, to bylo teda neco..
po nej som si povedal ze ten zapas nemam chut vidiet cely tak som to pretocil na koniec, kde som v ot hodil druhy facepalm a nasra*y vypol.

Som zvedavy ci to Hakstol vydrzi. Ci si je hexy vedomi ze mame sracku kader a je fuk jaky tam je trener alebo to zacne nejak riesit
to bol teda pekne slaby zapas z oboch stran.
mitch píše:to bol teda pekne slaby zapas z oboch stran.
Normalne delame z golmana Vezinu, ale tentokrat jsme se ani k tomu nedostali :hroza:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA