AndyF píše:Jenze zacina vyvstavat otazka, jestli to vepredu taky neni na vyliz, a to uz by byl ku*va problem, protoze tam teda zadny velky zazraky do budoucna nejsou v ocekavani.
Toto si uz myslim dlhsiu dobu ze tam mame mraky grinderov. Ta vymena obrany tiez nemusi byt jednoducha, mame momentalne dvoch kompetentnych NHL bekov, dajme tomu ze este Streit ked akurat nesuckuje (co sa aktualne deje). Zvysok nema v tejto lige co robit a to znamena, ze by sme potrebovali 3-4 novych bekov. Neviem si ale predstavit, ze kvoli tomuto zufalemu stavu vytiahneme o rok do Acka tych 3-4 bekov, navyse by sme minimalne od dvoch potrebovali, aby hrali tazke minuty, to by sa z toho solidne posrali. V pare ich nebude mat moc kto doplnat.....
Ja osobne som este nikdy nevidel, ze by nejaky klub od novej sezony vytiahol do obrany s takym vysokym poctom prospekt bekov, v utoku ok ale nepamatam v obrane.....
Z prospektov do utoku to vypada v buducnosti akurat na Konecneho a mozno Leier ak si udrzi sezonu, zbytku neverim ze by nejak extra namiesali karty.
Fakt dufajme, ze je to len tou obranou. Rozohravka je proste na zaplakanie, hadzu si tie puky jak psovi kost, kazda taka prihravka bud hraca ani netrafi, alebo po dotyku hned odskoci do prdele alebo superovi. Je to cele spomalene, nekonstruktivne a bolia z toho oci. Nie sme potom schopni sa niekam dostat do utoku. A zakladanie utoku v PP? Mi to pripada jak keby si chlapci pomylili sport a hrali behovu hru v nfl, kde modra ciara je line of scrimmage. Prvy sa rozbieha do utoku, nasledne to hodi za seba na posledneho hraca a cela pätka si nastupi na modru vratane braniacej sa stvorice. Pred tym chudakom co bol posledny vzadu a dostal puk, zrazu vznika neriesitelna situacia, kde pred nim stoji wall z 8 hracov. Dopadne to bud tym, ze sa snazi najst nejaku skulinku ale tak do dvoch metrov jak osamotene vleti do toho chumlu, tak mu zoberu puk, popripade to nahodi do rohu, ale jak nasi vsetci nerozbehnuti na tej modrej stali, tak to nikto nedobehne. Toto sa opakuje 2-3x a nasledne sa ide striedat a druha PP unit.