Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nas problem je tragicka produktivita.Ta hra smerem dozadu relativne oka, nedostavame tolik golu.Ale smerem dopredu je to v soucasny dobe dost spatny :) ale snad to bude dobry.

tady jedna na zasmani. http://www.nhl.cz/nejstedreji-placeneho ... ti/5007281" onclick="window.open(this.href);return false;
Rono píše:Teď kanadskej trip, kde se nám obvykle daří, tak snad už se útočníci s gólama proberou...
:buchac:
:wub:
Mason vs. Miller
Medvedev HS.
Rono píše:Medvedev HS.
No, vypadá to tak že tu rotaci beků myslí opravdu vážně, což není špatný, popravdě bych teda ale posadil Schultze ...
zasluzia si posadit schultz, medved aj manning ale vybrat mozes len jedneho....
Ja bych klidne posadil i Streita.. Castecne ten PP promrd pada i na nej..
3.line Gagner-Schenn-Vinny :hmm: tak to som zvedavý
Za poslední zápasy jsme dali až tři góly, wow. Nemáme jedinej problém si vytvořit nějakej souvislej tlak, naši beci dávají nejlepší first passy v historii klubu, Simmonds při 5v5 naprostý monstrum. Untouchable player imho. A Manning? To musí být adept na Norrise, když ještě hraje na kluzištích NHL. :slintac:

S tímhle ať jdou dopi*e.
Driv nez jsem zaplatil tu sezonu, ze mi ta ruka radsi neupadla..
XruC » 14 črc 2015, 22:34 píše:
nechcem rypat a hl. nic v zlom, ale niekedy nechapem tomu vysokemu egu fanusikov Philly.
Finch182 » 31 črc 2015, 13:03 píše:Voras snad nezhasne a snad bude beast ako minulu sezonu a potom je ten plat uplne v pohode no na druhu stranu......
Ale jinak co, to chce klid, máte nového mladého trenéra a GM, kterému věříte, za sebou pár zápasů..
Tak od tehle sezony nikdo nic velkyho cekat nemohl, slo o to, jestli nejak PO uklohnime, nebo ne.. Na zacatku to vypadalo, ze by to treba slo. Ted to vypada, ze asi spis ne.
Tady spis jde o to, ze mizerna obrana byla znama a ceka se na mladez (coz ale muze byt taky porad jeste 2-3 roky minimum).
Jenze zacina vyvstavat otazka, jestli to vepredu taky neni na vyliz, a to uz by byl ku*va problem, protoze tam teda zadny velky zazraky do budoucna nejsou v ocekavani.
Na druhou stranu, zraneni Coutse a Bellemara zrejme zasahujou vic, nez je zdravo..
Tak snad se tim nejak protrapime..
AndyF píše:Jenze zacina vyvstavat otazka, jestli to vepredu taky neni na vyliz, a to uz by byl ku*va problem, protoze tam teda zadny velky zazraky do budoucna nejsou v ocekavani.
Toto si uz myslim dlhsiu dobu ze tam mame mraky grinderov. Ta vymena obrany tiez nemusi byt jednoducha, mame momentalne dvoch kompetentnych NHL bekov, dajme tomu ze este Streit ked akurat nesuckuje (co sa aktualne deje). Zvysok nema v tejto lige co robit a to znamena, ze by sme potrebovali 3-4 novych bekov. Neviem si ale predstavit, ze kvoli tomuto zufalemu stavu vytiahneme o rok do Acka tych 3-4 bekov, navyse by sme minimalne od dvoch potrebovali, aby hrali tazke minuty, to by sa z toho solidne posrali. V pare ich nebude mat moc kto doplnat.....
Ja osobne som este nikdy nevidel, ze by nejaky klub od novej sezony vytiahol do obrany s takym vysokym poctom prospekt bekov, v utoku ok ale nepamatam v obrane.....

Z prospektov do utoku to vypada v buducnosti akurat na Konecneho a mozno Leier ak si udrzi sezonu, zbytku neverim ze by nejak extra namiesali karty.

Fakt dufajme, ze je to len tou obranou. Rozohravka je proste na zaplakanie, hadzu si tie puky jak psovi kost, kazda taka prihravka bud hraca ani netrafi, alebo po dotyku hned odskoci do prdele alebo superovi. Je to cele spomalene, nekonstruktivne a bolia z toho oci. Nie sme potom schopni sa niekam dostat do utoku. A zakladanie utoku v PP? Mi to pripada jak keby si chlapci pomylili sport a hrali behovu hru v nfl, kde modra ciara je line of scrimmage. Prvy sa rozbieha do utoku, nasledne to hodi za seba na posledneho hraca a cela pätka si nastupi na modru vratane braniacej sa stvorice. Pred tym chudakom co bol posledny vzadu a dostal puk, zrazu vznika neriesitelna situacia, kde pred nim stoji wall z 8 hracov. Dopadne to bud tym, ze sa snazi najst nejaku skulinku ale tak do dvoch metrov jak osamotene vleti do toho chumlu, tak mu zoberu puk, popripade to nahodi do rohu, ale jak nasi vsetci nerozbehnuti na tej modrej stali, tak to nikto nedobehne. Toto sa opakuje 2-3x a nasledne sa ide striedat a druha PP unit.
Finch182 píše:Rozohravka je proste na zaplakanie, hadzu si tie puky jak psovi kost, kazda taka prihravka bud hraca ani netrafi, alebo po dotyku hned odskoci do prdele alebo superovi. Je to cele spomalene, nekonstruktivne a bolia z toho oci.
Jenze to nemusi bejt nutne chyba beku. Je otazka, co delaji utocnici, jaka je vlastne taktika, kolik variant maji, jak je umeji provest. Ale je divny, ze v prvnich zapasech to docela zvladali, A to treba Rangers patri k nejlepe napadajicim tymum..
Ale mozna jim prave to vyhovuje a naopak ta past stredniho pasma je neco, co uz 3 koucove neumeji prekonat.
Bekov mame zlych bez debaty, konstantne jeden zly zapas za druhym. Ti utocnici niekedy byvaju fakt tragicki, ale nie je to tak vzdy....

Da sa to dat tak dokopy, ze sa zomelie jedno s druhym, potom sa to nabaluje a nalada ide do prdele a cela hra takisto. Beci spravia par turnoverov, dostaneme nejake goly, pride prehra a potom sa to vezie a nalabuje. Proti sabres sme zacali valec a potom oni dali z prveho utoku gol a bolo hotovo a odvtedy sa len zhorsujeme.
Treba verit ze je to len obranou, inak sme v anali
... Schultz není hráč do prvních dvou párů. Manning nepochopitelný jednocestný kontrakt :hroza: . Medvedev začátek měl skvělý, no spíše dobrý - imo (celkem zbytečnej podpis ale rád bych se pletl) Ted mi dejte čočku ale Luke hraje hodně dobře a nechal bych jej určitě v základu, sedmej bek je jasnej Manning!
imo Streit půjde pryč na TDL .... samozřejmě je jasný pokud se neudělá PO. Uričtě další rok nepůjdou 4 prospekti do Áčka z obrany to je naprostá blbost nanejvýš tak 2 (Ghost,Sanheim?,Provorov?)

V útoku bych chtěl vidět Gagnera na LW v 1 brázdě s G a Vorasem. Pak bych klidně dal šanci Leierovi, trošku ty mladý jim dát víc prostor a začlenovat. Ghost byl náš nejlepší hráč v přípravě a stejně áčko neudělal kvůli naší situaci v obraně. :hroza: ...

Canucks parádně začlenují mladý Hutton, McCann, Gaunce, Virts, Bo ... řekl bych, že oni momentálně táhnou Canucks. Nemáme takovýdle prospekty v útoku, jako je Bo a Virtanen ale něco se tam najde. Leier, Cousins(C,:/), Straka noo ... Lindblom jak zminoval Rono.... Někteří až za rok samo.
Obrana je o ničem, to se ví a každej už k tomu řekl vše, co bych řekl i já.

Jen k těm útočnejm prospektům. Lindblom je náš nejtalentovanější prospekt do útoku hned po Konecnym, co se týče experience a proven, je dokonce víc než Konecny. :yes: BTW: SHL > CHL/AHL.

Jediný co nás může mrzet, je že Brynas jej letos dal na centra, přičemž my ho nejspíše vrátíme zpět na LW, kde hrával.

Osobně bych trejdoval Simmera se Streitem. Cena by nebylo nízká (čti 1st rd pick + A prospect / hotovej TOP6 winger). Simmonds je prostě totálně useless při 5v5, a když nefungují PP, je už totálně k ničemu na tom ledě. Akorát začal produktovat ještě k tomu solidní turnovery. :hroza:
Ešte je skoro povedať, či to PO dáte alebo nie, ale ja som tiež mal pocit na základe vašich diskusií, že pôjdete ako píly a PO bude s prstom v nose. :-D
Inak voras čo? Ten snáď chytil syndróm novej zmluvy jak skoro všetci Slováci po podpise.
Davvy píše:Ešte je skoro povedať, či to PO dáte alebo nie, ale ja som tiež mal pocit na základe vašich diskusií, že pôjdete ako píly a PO bude s prstom v nose. :-D
Tak to by mě zajímalo na základě jakých diskuzí? :shock:
napodobne, ja myslim ze vacsina z nas sa tu bavila o tom, ze budeme nejak tak na rozhrani PO jak minuly rok. Teda pri vhodnej konstalacii 7-8 flek alebo 9-11 flek. Momentalne to teda vypada na to druhe.

Simmer je momentalne mimo a aj by som ho trejdol....ale to by musel byt nejaky pekny trejd. Keby suckoval celu sezonu tak neviem neviem....
Streita by som na TDL (ked bude jasne ze PO je passe), lenze kto bude o rok v tej obrane hrat? MDZ, Gudas, pocitajme ze max dvaja z nasich prosket bekov a este? Mladici mozu prekvapit ale aj zlyhat, nebude tam elitny bek a budu tam beci ako schultz a manning a sme tam kde sme boli. Iste, moze sa stat ze o rok budu v Acku Sanheim a Provorov a pojdu si po caldera ale budme radsej pesimisti ( realisti ) ze to pre nich bude mozno este skok a budu na etablovanie potrebovat cas = dalsia presuckovana sezona a po dvoch mesiacoch sa budeme akurat tak pozerat smerom k draftu a ze jake to uz potom casom v buducom storoci bude dobre. Mame Gho v najlepsich rokoch a my to tu presuckujeme na obrane jak idioti.....

Inak este k tomu Streitovi, snad sa trochu rozbehne aby o neho na TDL zaujem bol, lepsi samozrejme uz nebude a jeho posledny rok zmluvy by nas uz mohol mrziet a aj keby hral stale na urovni ako napr minuly rok, tak je nam to ale totalne k prdu....
Rono píše:Tak to by mě zajímalo na základě jakých diskuzí? :shock:
Však ok ok, ja som tu neprišiel vyrývať, nič v zlom. Len som mal taký pocit. Lebo tu väčšinou vždy vládol optimizmus a nadšenie pri každom kroku a vyhliadkach do budúcna........ale však v pohode. Kiež by sa o každom jednom tíme diskutovalo na fóre toľko ako o phille, resp. mali toľko cz-sk fans. Vlastne aj tí sú, len o tomto fóre nevedia/nechodia.
Davvy píše: Inak voras čo? Ten snáď chytil syndróm novej zmluvy jak skoro všetci Slováci po podpise.
Mám ho v yahoo. Nic jiného bych za tím nehledal.
tie vyhliadky do buducna ale su, to je prave to jedine pozitivum o ktorom sa v nasom topiku mozme bavit :neviem: Potom asi vypada nas topik optimisticky, lebo sa menej bavime o tej pritomnosti :lol2:

Z pritomnosti sa daju kladne hodnotit tak Hexyho trejdy atd, hra na lade minimalne.
Finch182 píše:Inak este k tomu Streitovi, snad sa trochu rozbehne aby o neho na TDL zaujem bol....
Sedm bodů po 11ti zápasech v týmu, kterej dává míň jak dva góly na zápas. Vážně chceš po něm víc?
Rangers a Islanders lepsi nebudou.
Penguins ZDALEKA tak dobry nebudou, jak se jim predpovida..
Columbus bude DALEKO lepsi.

Coz neznamena ze o nas nemam obavy..
autor se jiste pozna. To nahore je neco, co vyplynulo z predchozi diskuze o sancich na PO. Kdyz jsem napsal, ze Phila neni lepsi nez loni, byl jsem div ne ukrizovan :D Bud jak bud, nesla se predsezoni debata v tonu dominance, neomylnosti GM, skveleho trenera, podpisy co by ostatni meli zavidet apod a myslim, ze nejen Davvy nebyl podobneho dojmu.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES