Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

G určitě umí hrát ještě líp o tom žádná. Ale včera to rozhodně byl 50x lepší výkon než vloni a předloni na začátku. V první třetině to byl imho nejlepší hráč na ledě. Celkově pak byl daleko lepší jak Voras i Couts (kterej byl včera marnej :-/ ). Voras táhnul celou první lajnu dolů, snad jen špatnej den...

Uvidíme jak teď s Floridou, ale pokud zopakujem včerejší výkon, tak z toho nemůžou bejt nic jinýho než tři-čtyři body.
Voras bol strasny, niet o com. U Girouxa ma skorej viac sere, ze toto zacina byt pravidlo ze potrebuje najprv poltucet zapasov aby sa prebral.

Couts nic ale zase ta lajna bola najlepsia. Bol by som ale nerad keby sa naplnili moje obavy, ze Couts na druhu lajnu nema a jeho udelom je top center bottom six....

Ale tak prvy zapas, s*at na to. Nasi sa prvu polku zapasu len hladali a v tretej tretine sme mali skoro puk len my. OT neriesim, to je snad viac random nez najazdy, ale prca solidna.
Jak je to s Gagnerem? Sedí na tribuně, nebo jste jej hodili na waiver? Sem teď každý den v práci, tak nemám čas sledovat informace. Díky za odpověď chlapY.
Guddy.44 píše:Jak je to s Gagnerem? Sedí na tribuně, nebo jste jej hodili na waiver? Sem teď každý den v práci, tak nemám čas sledovat informace. Díky za odpověď chlapY.
Sedi na tribune
Rono píše:Wow.

Byl jsem dost překvapen, jak jsme zápas zvládli. Nebál bych se říct, ze v rámci 60ti minut jsme byli lepším týmem než Tampa... ta Tampa, která letos zase bude hrát o čelo konference IMO...
?? A rovnako tá Tampa (v rovnakom zložení), ktorej ste minulý rok dali v horšej zostave 7-čku a všetky 3zap. min rok sme vás určite neprehrávali. Jo budeme asi TOP3 team východu ale toto pre vás nič neznamená. Nie je to myslím na wow, áno boli ste lepší ale je to NHL a nie je nič nové že môžete poražiť CHI a prehrať s ARI.
D&M píše:?? A rovnako tá Tampa (v rovnakom zložení), ktorej ste minulý rok dali v horšej zostave 7-čku a všetky 3zap. min rok sme vás určite neprehrávali. Jo budeme asi TOP3 team východu ale toto pre vás nič neznamená. Nie je to myslím na wow, áno boli ste lepší ale je to NHL a nie je nič nové že môžete poražiť CHI a prehrať s ARI.
Ano, sedmičku jsme vám dali, ale v těch dalších dvou jste nás minimálně herně přejeli, jste prostě jinde než my. A ano, je to NHL, taky z toho nedělám závěry, že už máme s touto hrou jistý PO nebo tak, ale počkám si na další matche. A ano, je to na wow, aspoň u mě, já čekal, že od vás odjedem z výpraskem...
Bod je pro mě příjemné překvapení :) Ale co musim uznat tak skvělé je prodloužení 3vs3 :) to je naprosto perfektni :) ta hry byla strhující :)
Rono píše:A ano, je to na wow, aspoň u mě, já čekal, že od vás odjedem z výpraskem...
Prečo? :neviem: Je to začiatok sezóny a bolo to riadne cítiť. Nejde čakať že budeme hrať ako na konci sezóny. Výprask je fakt silné slovo.

Inak treba spomenúť Masona :good: ak budete v play-off tak len vďaka nemu.
D&M píše:Inak treba spomenúť Masona ak budete v play-off tak len vďaka nemu.
Pro info, vcera mel slabsi den..
D&M píše:
Rono píše:A ano, je to na wow, aspoň u mě, já čekal, že od vás odjedem z výpraskem...
Prečo? :neviem: Je to začiatok sezóny a bolo to riadne cítiť. Nejde čakať že budeme hrať ako na konci sezóny. Výprask je fakt silné slovo.

Inak treba spomenúť Masona :good: ak budete v play-off tak len vďaka nemu.
Tady jde o to, že minulou sezónu se na to nedalo dívat za Berubeho. Nemělo to hlavu ani patu. Je to první match ale máme radost z toho, že proti silné Tampě jsme pěkně hráli.
Esem píše:Tady jde o to, že minulou sezónu se na to nedalo dívat za Berubeho. Nemělo to hlavu ani patu. Je to první match ale máme radost z toho, že proti silné Tampě jsme pěkně hráli.
To si myslim, ze neni uplne pravda.. Zase nebudeme delat z Berubeho debila.
Jeho probelm byl hlavne management hracu, hra zas tak tragicka nebyla..
Jen sice jeden zápas ale i v pre season, se mi ten styl hry líbí. Nevím příjde mi to odlišný a lepší :bee:
Esem píše:Jen sice jeden zápas ale i v pre season, se mi ten styl hry líbí. Nevím příjde mi to odlišný a lepší :bee:
Lepsi je to proto, ze hraci uz stihaji bruslit se souperem.
http://www.broadstreethockey.com/2015/1 ... rts-houses

Tak tohle mě dostalo, peckovní, hlavně AMac :lol2:
jeste takova nahodna poznamka, ale Raffl asi ta odpoved na 1LW nebude.. Ne ze by na tom zalezelo, ale ten 5. gol je jeho.. A popravde, zatim jsem za ty dva zapasy od nej nevidel nic. Vubec nic..
AndyF píše:jeste takova nahodna poznamka, ale Raffl asi ta odpoved na 1LW nebude.. Ne ze by na tom zalezelo, ale ten 5. gol je jeho.. A popravde, zatim jsem za ty dva zapasy od nej nevidel nic. Vubec nic..
Pořád si myslím, že tou odpovědí bude Leier, jen to chce ještě čas, letos snad bude mít dobrou sezonu v LHV a příští rok se uvidí ...
V pondělí chci vidět odplatu se vším všudy. Jinak ať jdou dop*dele. Tady Pens i CBJ si taky vybrali asi slabší úvod, Isles maj těžkej los a my místo abychom si udělali náskok, tak tým, se kterým pravděpodobně můžem bojovat o wild card, necháme vyhrát už v prvních deseti minutách. :hroza:
Jágr školil Neuvirtha, Jágr odstřelil Flyers ... :hroza:
Zaspal som niekedy v polke a ani nema zmysel to nejak hodnotit, snad si po takom vybuchu vstupia do svedomia. Po tych rychlych a trapnych goloch bola moralka v prdeli a myslim ze hraci uz ani nemaju chut to dohrat. Horsie je, ze Hakstol sa na to iba slepo prizeral....

V odvete chcem vidiet uplny iny pristp....
Jinak Simmonds měl být v zápase benchnutej, hodnotit ho za včerejšek nemůžu, ale to corsi (42,8%) asi mluví za dost. Aneb pod 50% měl už jen Del Zotto, a takovej Read měl 74% (!!!). Ta třetí lajna šlape parádně. Laughton je fakt zatím dobrej.

V pondělí bych dal šanci už i Gudasovi, Schultz zatím špatnej i v obraně, což není dobrý. Od Maseho čekám v pondělí min. jeho klasickej výkon, ale myslím, že předvede beast mod po trapným včerejšku, imho jeho nejhorším zápase u nás.

A jinak jak psal Andy, Raffl zatím taky moc nezaujal, no. Že by se nabízela šance zkusit Gagnera? :hmm:
Rono píše: Od Maseho čekám v pondělí min. jeho klasickej výkon, ale myslím, že předvede beast mod po trapným včerejšku, imho jeho nejhorším zápase u nás.
nic taketo u nas este nepredviedol, snad je psychicky dostatocne odolny aby nebol rozklepany aj v dalsom zapase. Este aj rovnaky super...

Gudas a Gagner dufam budu in
Pro zlepšení nálady:

Sanheim - 7GPs ; 3+9 ; +7
Provorov - 7GPs ; 1+10 ; +13
N. Aubé-Kubel - 7GPs ; 6+6 ; +11 - (ani jeden gól z PP, ale všechny při ES).

Sanheim i Ivan příští rok prostě první tým s Ghostem.
Zatímco Gagner sedí na tribuně (a že on skill na TOP lajnu má), tak Couturier tam trapčí v druhé lajně. :giggle:
No zapas s Floridou byl hodne povedenej :) :hop: :lol2:
Kdyby ještě někdo nevěděl...

Hráči hned po zápase si udělali sezení za zavřenými dveřmi.

Jinak něco od hráčů + Hakstola :arrow:
Mase vzal prohru na sebe, viz. článek.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA