Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cau Xruc....tak akurat som xalanom vravel,ze si z nas urobil najlepsie,ked si isiel predcasne do postele... aspon nebudes rozmyslat nad posratym zapasom a bezproblemov zaspis.
No vyzeralo to vselijako...len nie dobre pre nas.Nasi nastupili do tretej tretiny s pocitom vitzstva a to co predvadzali na lade bolo len verejne korculovanie.Pomer striel 18-5 v prospex Islanders tomu nasvedcuje.Xudak Johnson robil co mohol,ale cela patka pred nim posobila dojmom,akoby bola zaskocena ,ze super este kladie odpor a pokusa sa zvratit toto stretnutie.Bohuzial,sa im to zasluzene podarilo.Zasluzene...mal som na mysli 3. tretinu.Fakt nam dost priharalo pred Brentom a zrazu uz by sme brali bod vsetkymi desiatimi.Aj so stastim sa nam podarilo dostat do predlzenia v ktorom sice nepadlo vela striel (2-2),ale vacsinou sme mali puk pod kontrolou my.A tu Islanders spravili osudnu xybu,aku sme my spravili v tretej tretine.Cakali na zaver a uz uz trener Gordon vyberal hracov na najazdy ...ked tu zrazu kde sa vzal....tu sa vzal....Oveckin striela a gola dal .
Tak nakoniec som bez problemov zaspal aj ja,hoci mi tiket nevysiel ale spravodlivost zvitazila a 2 body su nase.
vsak ja som pozeral ako ovad na stado krav, ked som kukal highlait, tretia tr. musela byt katastrofalna, nastastie mame 2 body a velke poucenie. Takto sa superov podcenovat nevyplaca :eek2:
Len tak na okraj, odkaiľ nabrali Varlamovovo meno Simeon :shock: , keď správne po rusky má byť Semjon (Семён). :D
:D toto ma este netrapilo, tak neviem
mt-svk: Anglické ekvivalenty mien sú niekedy choré. Ja neviem napr. ako vzniklo Semin.
Tak dnes som pozeral power play a musim uznat ze Franta Kaberle st. ma celkom slusny prehlad o Caps :good: A ze sa mu nasa hra paci samozrejme potesilo :roll:
Nočný vlčík, mě by zajímalo, co ty jsi z té třetí třetiny viděl?? :wink: :wink: :wink:
Pokud jsem si všiml, tak jsi tam pořád z někým chatoval.. :lol2: :lol2: :lol2:

Naši hráli hodně mizerně a nechali se zbytečně vylučovat.. viz. Green :thumbsdown: :thumbsdown:

Johnson chytá skvěle, ale bohužel mě mrzí, že všechny góly dostal od modré čáry. Je fakt, že poslední gól byl tečovaný, ale to na věci nic nemění.. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Proti St. Louis by zase mohl chytat Varlamov... :good: :good: :good:
J.R.-20 ....no tak ako si napisal :wink: jednym ockom tu a druhym tam jak xameleon :D ....troxu sme zaspominali so starym znamym....ale zapas som samozrejme registroval.
Aj ja by som bol za to,aby dostal prilezitost Varlamov....a ak predvedie rovnaky vykon ako v minulom stretnuti,tak sa nemusime bat,zeby sme nebodovali naplno.
Varlamov, alebo Johnson (ktory by mal byt slabo zraneny) hlavne ale nie Theodore. Ja neviem, zvyknem byt na brankarov prisny, ked sa im nedari, ale Johnson si ma nejako ziskal a tie 4 kusky mi vobec nevadia, mam taku istotu na dusi, ked je v branke. Osobne by som si vedel predstavit nasu dvojicu Johnson-Varlamov ale s tym, ze by robil Neuvirt brankarsku jednotku v AHL + aj on by dostal na par zapasov sancu. Sa mi vobec nelubi, ako s nim zatial vo WSH zaobchadzaju..kua..ved je rovnako talentovany ako Varlamov :bitka3:

Co sa tyka vyhadzovu, byt GM velmi rychlo by si balili kufre Theodore, Nylander, Clark a hned by sme mali pod platovym stropom cca 13 volnych melonov. Kua ze takym motakom platime tolke peniaze.
XruC píše:Varlamov, alebo Johnson (ktory by mal byt slabo zraneny) hlavne ale nie Theodore. Ja neviem, zvyknem byt na brankarov prisny, ked sa im nedari, ale Johnson si ma nejako ziskal a tie 4 kusky mi vobec nevadia, mam taku istotu na dusi, ked je v branke. Osobne by som si vedel predstavit nasu dvojicu Johnson-Varlamov ale s tym, ze by robil Neuvirt brankarsku jednotku v AHL + aj on by dostal na par zapasov sancu. Sa mi vobec nelubi, ako s nim zatial vo WSH zaobchadzaju..kua..ved je rovnako talentovany ako Varlamov :bitka3:

Co sa tyka vyhadzovu, byt GM velmi rychlo by si balili kufre Theodore, Nylander, Clark a hned by sme mali pod platovym stropom cca 13 volnych melonov. Kua ze takym motakom platime tolke peniaze.
Ibaže Theodore je prakticky nevymeniteľný a ak by ste ho vyplatili. Bohužaiľ, v tom pípade sa vám do platového stropu zaratáva myslím 3/4 jeho platu. Zdá sa mi, že má Nylander "no trade" klausulu. Takže zostáva len Clark.
Si mi musela pokazit vianocnu naladu. Vsak? :D Ale nie, jasnze ze viem, ze by to nebolo take lahke, ale aspon o trejd Nylandera by som sa pokusil, staci taka malickost, dat ho na waiver a moze mat aj 10 no trejd klauzuli a vobec mi ma nestvalo, ze by odisiel bez nahrady, este by som im dal aj druhe kolo v drafte. Theo a Clark su ale vazne nevymenitelni. S tymi 3/4 neviem aky to ma byt spravny pomer, ale zase sa to rozklada do platoveho stropu vo viacerych rokoch.
Pokud platí stejné podmínky jako minulý rok, mělo by vyplacení Theodora stát 1,5 milionu dolarů po dobu čtyř let. Ale nejsem si jistý, jestli to teď jde, pravděpodobně se tak dá udělat až po sezóně. Stejně to pravděpodobně bude řešit i Dallas s Averym
Atdhe je spat :clap:
- tak chlapci, vase prosby boli vyslisane, dnes stoji v branke Varlamov. Budete kukat? Ja urcite..
Obě dvě prosby byly vyslyšeny.. :clap: :clap:
Dnska se budu opět dívat.. :yes: :yes:

3. důvody:
-----------------

1. Atdhe- skvělý obraz
2. Varlamov- jsem zvědavý, jestli předvede výkon z Montrealu
3.St. Louis - hrajeme s nima jednou za čas
ojojoooj...xalani...drzte palce aj za mna....velmi rad by som si tento zapas mrkol...ale rano treba stavat.Dufam,ze potvrdime rolu favorita a natrieme do bluesmanom.Go Caps ...go go go :good:
hmm..tak Semin hra velky zapas, zatial ani bod, ale jeho utok je jediny, ktory STL dokaze zatlacit a tie sance volaju po gole. Inak Kozlov nam dkrvil prvy utok, hra strasne a viaznu unho kombinacie. STL je zatial urcite lepsi tym, teda az na chvile, ked nieje na lade Laich-Nylander-Semin hl. Semin robi vetri, zasluzil by si lepsieho centra, to by potom iba bolo :thumbsup:

edit: no tak prave Kozlov nam strelil po peknej strele zatial prvy gol. Takze si ma trosku udobril, ale jednej veci unho nechapem, tak velky chlap a nehituje, keby hitoval trebars ako Alex tak ten prvy utok vyzera neskutocne, on je technicky celkom dobre vyspely, ale pri tak velkom tele je velmi soft, rovnako ako Jurcina a Schultz, velke telo ale hitovat ich neuvidite. Skoda, prave tato cinnost nas moze stat lepsi uspech v PO, kde to je boj. Pred prestupovou uzavierkou by trebalo trochu "pritvrdit"

edit: tak druha tretina je fakt tragicka. STL hra omnoho jednoduchsie, priamociarejsie, omnoho lepsie kombinuje, skratka sa nechytame. Niektori hraci mi pridu, ze sa im moc nechce a maju to tazko v pazi. Ideme riesit druhu presilovku ta prva bola vazne zla, nevyslali sme na brankara ani jednu strelu a to tam bolo to najlepsie co mame, zatial si zasluzime prehrat a ja by som bol mozno aj rad, aby sa vsetci prebudili z toho sna :thumbsdown:

edit: este ze som toho Kozlova skritizoval, ale inak je to cista, hola tragedia, hlavne tie presilovky a vobec cela hra muzstva je tragicka, dnes sa mi lubi asi iba Varlamov.
Tak Semin je neskutocny, Kozlov dal dnes sice 2 goly a jeho hra sa zlepsila, ale jeho spolupraca v prvom utoku viazla, na koniec druhej tretiny sa vratil Semin do SOB line a bolo to poznat. Tito traja su zrodeni pre seba. Kym sa nevrati Fedorov tak som za zotrvanie tejto lajny, po Fedorovom navrate si viem velmi dobre predstavit lajnu Fleischmann-Fedorov-Semin. Inak velmi pekny gol Flesha.

A to co za zakrok predviedol pred koncom druhej tr. Varlamov? :o
Sakra, kdyby Semin nedělal ty jeho pičovinky, tak nemusel takhle skončit.. :twisted: :twisted:
Taky nechápu, proč ho potom nevyzval hned Donald na bitku... :box: :box:
Dva body doma, jen doufám,že to Seminovo zranění nebude vážné.... :clap: :yahoo: :biglol: :yes:
Boze my sme banda hlupych sracov, za ten likvidacny zakrok na Semina mala tiect krv potokom. Ja som clovek co sa stale riadi zub za zub oko za oko. My niesme zakerni tym, ale za to co predviedli na Semina mali vsetci naskocit na lad a neprestat kym by vsetci zo STL nepluli krv. Hajzli..mal som ich vzdy celkom rad, ale za toto ich budem nenavidiet. Skoda ze som nebol na lade aj keby som mu mal hokejkou hlavu rozbit tak by som to spravil. Fuj ci som maximalne vytoceny, som zvedavy kolko bude zase Semin pauzovat. A najlepsie je, ze za to ten hajzel nebol ani vyluceny, dnes by ma ani prehra tak nesrala ako to, ze sme Semina nepomstili. Zachvilu to urobia na Oveckina..a preco? Lebo neprisla odveta. Potom Backstrom a Green a sme vybaveni. Ale tak nam treba. Zacnem asi fandit Phille al. Anaheimu, pretoze ti maju aspon tolko odvahy aby sa postavili proti zakerakom.
J.R.-20 píše:Sakra, kdyby Semin nedělal ty jeho pičovinky, tak nemusel takhle skončit.. :twisted: :twisted:
Taky nechápu, proč ho potom nevyzval hned Donald na bitku... :box: :box:
Dva body doma, jen doufám,že to Seminovo zranění nebude vážné.... :clap: :yahoo: :biglol: :yes:
Jezis j.r.-20 on by ho aj vyzval, ak to aj neurobil, ale co ked ten srac nemal zaujem? Nemali sme sa ani pytat a riadne to tam vycistit, al. hokejkou do ksichtu ale riadnu supu, nech by mesiac zral pomlete zemiaky.

ja ani neviem jak teraz zaspim, taky som vytoceny
:lol2: :lol2: :lol2: XruC, ty mě vážně někdy dokážeš pobavit... :lol2: :lol2: :lol2:
Jen tak by mě zajímalo, jestli ty jsi se už z někým někdy porval??? :wink: :wink: :wink:
Já bych řekl že ne... :lol2: :lol2:
Tak si dej cigárko,dej si kořalky a běž spat... :wink: :wink: :wink:
Ráno budeš určitě klidnější... :frajer2: :frajer2: :frajer2:
fajcit nefajcim, pobil na treningoch a kludne by ani k bitke nemuselo prijst, ja by som to riesil maximalne zakerne, ako on na Semina.

Tak a len pre zaujimavost, Semin moze pauzovat 1-2 mesiace, mozno este dlhsie, momentalne je vedeny ako day-to-day. Ak to teba neserie, tak mna rozhodne ano, pretoze to bolo uplne zbytocne. Nechapem takych ludi, najprv si vyskocia, zrania hraca a potom zalezu aby nemuseli niest nasledky. Sraci.. :thumbsdown:
A prave citam forum na washingtone a tam vsetci pisu, ze ked toto nieje dovod na zhodenie rukavic a vybudovania si respektu tak co potom? A tiez ze este nikdy neboli tak sklamani pri vytazstve, tak asi niesom jediny z takymi pocitmi. Tam mala byt pomsta..jednoznacne

tu je link, ako sme sa mali zachovat, ako v minulosti http://www.youtube.com/watch?v=ak1DIzvD3eE Teraz mal byt na lavicke Glen, ten to bral s chladnou hlavou, chapal ze nieco take je skratka pre vybudovanie si respektu potrebne.

Inak ten zapas som pozeral, 5 min. pred koncom som to vypol ze idem spat a tych zvysnych 5 minut sa hralo pol hodinu.

Inak aby sa nemalilo, tak by mal byt zraneny aj Green, ja to uz mozem okaslat, pockam si, kym sa vsetci vratia, dovtedy o Caps nechcem ani pocut, ten lazaret ma uz vazne prestava bavit.
No tak nakoniec som si ten zapas nenexal ujst,hoci rano trebalo stavat do roboty,ale v hre boli velke $ a nevydrazal by som to do rana.Xvalabohu sme vyhrali a jedine co ma mrzi,je zakrok na Semina.Na Donaldovom mieste by som mlatil hlava nehlava :buchac: :bitka2: :bitka: :bitka3: :respect: ....ale ked sa na to pozeram z druhej strany,tak jeho vylucenie by nam mohlo skomplikovat zapas a tak to mozno bral aj Brashear.Alex hned po ataku isiel mstit svojho krajana....ale uz tam bola trma-vrma ....vinik mal uz v gatiax :ho*no: ,ked sa objavil Brashear a radsej sa pakoval na striedacku.Mam z toho zmiesane pocity....som rad ,ze sme vyhrali,ale pomsta v konecnom dosledku mala byt.Aspon tak by som sa zaxoval ja....hoci nemam parametre nejakeho bitkara,ale zastat sa spoluhraca a vytvorit si respekt....to musi byt !!! A basta :evil:
f*ck St.Louis :fucker:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG