Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

oleljar83 píše:Tak dnes som zvedavý hlavne na omarka ako sa predvedie...škoda,že ked sa oilres konecne herne aj vysledkovo zdvihli prisli zranenie 2 najvacsich opor...
3:05 live na Nova Sport :thumbsup:
takze pre Omarka dnes velka premiera, 1st NHL match :) . Okrem neho sme povolali aj O'Marru a prave on a Ryan Jones budu tvorit s Omarkom dnes spolocnu lajnu.
arek píše:
oleljar83 píše:Tak dnes som zvedavý hlavne na omarka ako sa predvedie...škoda,že ked sa oilres konecne herne aj vysledkovo zdvihli prisli zranenie 2 najvacsich opor...
3:05 live na Nova Sport :thumbsup:
takze pre Omarka dnes velka premiera, 1st NHL match :) . Okrem neho sme povolali aj O'Marru a prave on a Ryan Jones budu tvorit s Omarkom dnes spolocnu lajnu.
Len nechápem, čo robí Cogliano v druhom útoku na centri, keď tam je jeho hra nie práve najlepšia. Okrem toho, chémiu s Pennerom má oveľa lepšiu Brulé, ktorý hrá, pre mňa prekvapujúco, na krídle.
Tak kluci dneska zabojovali a vyplatilo se :roll: . Omark první zápas v NHL, první bod v NHL a první proměněný nájezd v NHL, gratulace. Moc se mi líbilo spojení Omark+Paarjavi. V posledních zápasech jsme se docela rozjeli, tak snad se toho budeme držet! :frajer2: :yes:
Reeper.89 píše:Tak kluci dneska zabojovali a vyplatilo se :roll: . Omark první zápas v NHL, první bod v NHL a první proměněný nájezd v NHL, gratulace. Moc se mi líbilo spojení Omark+Paarjavi. V posledních zápasech jsme se docela rozjeli, tak snad se toho budeme držet! :frajer2: :yes:
Budem vám držať palce ;) Zdá sa, źe kríza pominula.
pisem trochu oneskorene, ale dva body zostali doma. A ci uz si nejaka tampa z vychodu jeden vzala, to je nam jedno (aspon tou remizou nechali hraci tampy vyniknut Omarka :cool: ). Podareny Linusov kusok, ale tento isty sa mu par dni predtym v AHL nevydaril, ak by to aj teraz pokazil tak :bitka3: Nastastie to dobre dopadlo, vzali sme plny pocet bodov a sme pred Lames :razzi:
No a komentator nova sport by sa uz mohol naucit citat Hallovo krstne meno.
Dnes v noci to bude fuska, chytat bude Dubnyk.
Nechci mi povedať, že niekto nevie čítať "Taylor" :shock: :lol2: Keď sme už pri ňom, začína pekne ukazovať, prečo bol jedničkou draftu on a nie Seguin. Asi je blbé pýtať sa ako vám, ale mne sa jeho hra náramne pozdáva. :cool:
Getzo5 píše:Nechci mi povedať, že niekto nevie čítať "Taylor" :shock: :lol2: Keď sme už pri ňom, začína pekne ukazovať, prečo bol jedničkou draftu on a nie Seguin. Asi je blbé pýtať sa ako vám, ale mne sa jeho hra náramne pozdáva. :cool:
cita to "tajler"...asi si ho myli prave so seguinom.
arek píše:cita to "tajler"...asi si ho myli prave so seguinom.
:hroza: ten asi nevie kto je to Steven Tyler...
Getzo5 píše:
arek píše:cita to "tajler"...asi si ho myli prave so seguinom.
:hroza: ten asi nevie kto je to Steven Tyler...
:sad2: :cosi:
keby hral v NHL hokejista s menom Taylor Tyler, tak by sa to iste naucil :D
to ste na Lua vyslali brutalnych 12 striel? :eek2: :eek2: :eek2:
To mohl mít Luongo velmi laciný shutout... ale 5 vteřin před koncem zápasu ho překonal Jordan Eberle :D
cepi píše:to ste na Lua vyslali brutalnych 12 striel? :eek2: :eek2: :eek2:
:lol3:
:oops: ...ale canucks sa tiez nemaju cim chvalit, ked pri pomere striel vyhrali iba 2:1

cogliano pri oboch inkasovanych goloch, ma uz -12 a to je len tretina sezony :bitka3:
arek píše::oops: ...ale canucks sa tiez nemaju cim chvalit, ked pri pomere striel vyhrali iba 2:1

cogliano pri oboch inkasovanych goloch, ma uz -12 a to je len tretina sezony :bitka3:
Cogliano je nejakým špeciálnym miláčikom trénera? Vysoký ice-time, nulové výkony (väčšinou).
mt-svk píše:
arek píše::oops: ...ale canucks sa tiez nemaju cim chvalit, ked pri pomere striel vyhrali iba 2:1

Cogliano je nejakým špeciálnym miláčikom trénera? Vysoký ice-time, nulové výkony (väčšinou).
Je to Ital ... je možné, že trenér je na kluky. Sedět tam já, tak Cogs už sedí na tribuně a nebo je na Waiveru. Stále čekám na A. Girouxe, kdy převezme jeho post v 2. lajně.... :eek2: :hroza:
Reeper.89 píše:Je to Ital ... je možné, že trenér je na kluky. Sedět tam já, tak Cogs už sedí na tribuně a nebo je na Waiveru. Stále čekám na A. Girouxe, kdy převezme jeho post v 2. lajně.... :eek2: :hroza:
Napr. z toho ako dnes zadrbal 3na1 mi bolo do plaču. :hroza:

Btw. vidím, že šmejdnému Omarkovi sa darí (narážka na TFana) :cool:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:

Je to Ital ... je možné, že trenér je na kluky. Sedět tam já, tak Cogs už sedí na tribuně a nebo je na Waiveru. Stále čekám na A. Girouxe, kdy převezme jeho post v 2. lajně.... :eek2: :hroza:
Aj tak mi nie je jasné, prečo tréner nevyužíva perfektnú súhru medzi Brulém a Pennerom. Taktiež prečo doteraz nebol povolaný A. Giroux.

Getzo, Omark by musel byť nemehlo aby neskóroval pri takých "rýchlikoch" akých máme v obrane a takej superforme Steva.
mt-svk píše:Getzo, Omark by musel byť nemehlo aby neskóroval pri takých "rýchlikoch" akých máme v obrane a takej superforme Steva.
Ja som to ale neviazal na Columbus :ee: (mimo to, ako sa k tej šanci dostal je smiešne, ale ako ju využil je vec druhá, navyše 1+1)
tie nase roztlieskavacky (s originalnym nazvom Oktán :D ) nie su na zahodenie.
Obrázek
dokonca maju na stranke vlastne profily, paci sa, vyberte si :) http://oilers.nhl.com/club/page.htm?id=66466 :wub:
arek píše:...paci sa, vyberte si :)
Kam se hrabou na cesky holky :giggle:
leo píše:Kam se hrabou na cesky holky :giggle:
Že české, kam sa hrabú na slovenské... :giggle: :giggle:
niektore su vazne masky :hroza: ale to aj u ostatnych teamov kde funguju icegirls... radsej nechcem vediet kriteria podla ktorych ich vyberaju, lebo pri niektorych to asi musela byt fajka pod (nepriehladnym) stolom :scare: alebo povestna "vnutorna krasa" z toho vtipu :D

ale zase aby som nebol len zly - niektore aj celkom ujdu :D
Getzo5 píše:
leo píše:Kam se hrabou na cesky holky :giggle:
Že české, kam sa hrabú na slovenské... :giggle: :giggle:
No...no...ale tak jo :) Jednu mam v baraku :D
petrik píše:...pri niektorych to asi musela byt fajka pod (nepriehladnym) stolom :scare:
:lol:
petrik píše:niektore su vazne masky :hroza: ale to aj u ostatnych teamov kde funguju icegirls... radsej nechcem vediet kriteria podla ktorych ich vyberaju, lebo pri niektorych to asi musela byt fajka pod (nepriehladnym) stolom :scare: alebo povestna "vnutorna krasa" z toho vtipu :D

ale zase aby som nebol len zly - niektore aj celkom ujdu :D
Z toho čo viem ako to vyberajú v Newarku, dosť si dávajú záležať na tanečnej stránke :!: Tiež treba chápať, že najmä v severných štátoch je rybník chudobnejší, nakoľko uznaj....je toto vysnívaná bokovka pekných báb? :wink: Ale na juhu... :wave:
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA