3:05 live na Nova Sportoleljar83 píše:Tak dnes som zvedavý hlavne na omarka ako sa predvedie...škoda,že ked sa oilres konecne herne aj vysledkovo zdvihli prisli zranenie 2 najvacsich opor...
takze pre Omarka dnes velka premiera, 1st NHL match
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
3:05 live na Nova Sportoleljar83 píše:Tak dnes som zvedavý hlavne na omarka ako sa predvedie...škoda,že ked sa oilres konecne herne aj vysledkovo zdvihli prisli zranenie 2 najvacsich opor...
Len nechápem, čo robí Cogliano v druhom útoku na centri, keď tam je jeho hra nie práve najlepšia. Okrem toho, chémiu s Pennerom má oveľa lepšiu Brulé, ktorý hrá, pre mňa prekvapujúco, na krídle.arek píše:3:05 live na Nova Sportoleljar83 píše:Tak dnes som zvedavý hlavne na omarka ako sa predvedie...škoda,že ked sa oilres konecne herne aj vysledkovo zdvihli prisli zranenie 2 najvacsich opor...![]()
takze pre Omarka dnes velka premiera, 1st NHL match. Okrem neho sme povolali aj O'Marru a prave on a Ryan Jones budu tvorit s Omarkom dnes spolocnu lajnu.
Budem vám držať palceReeper.89 píše:Tak kluci dneska zabojovali a vyplatilo se. Omark první zápas v NHL, první bod v NHL a první proměněný nájezd v NHL, gratulace. Moc se mi líbilo spojení Omark+Paarjavi. V posledních zápasech jsme se docela rozjeli, tak snad se toho budeme držet! :frajer2:
Je to Ital ... je možné, že trenér je na kluky. Sedět tam já, tak Cogs už sedí na tribuně a nebo je na Waiveru. Stále čekám na A. Girouxe, kdy převezme jeho post v 2. lajně....mt-svk píše:Cogliano je nejakým špeciálnym miláčikom trénera? Vysoký ice-time, nulové výkony (väčšinou).arek píše:...ale canucks sa tiez nemaju cim chvalit, ked pri pomere striel vyhrali iba 2:1
cogliano pri oboch inkasovanych goloch, ma uz -12 a to je len tretina sezony
Napr. z toho ako dnes zadrbal 3na1 mi bolo do plaču.Reeper.89 píše:Je to Ital ... je možné, že trenér je na kluky. Sedět tam já, tak Cogs už sedí na tribuně a nebo je na Waiveru. Stále čekám na A. Girouxe, kdy převezme jeho post v 2. lajně....![]()
Aj tak mi nie je jasné, prečo tréner nevyužíva perfektnú súhru medzi Brulém a Pennerom. Taktiež prečo doteraz nebol povolaný A. Giroux.Reeper.89 píše:Je to Ital ... je možné, že trenér je na kluky. Sedět tam já, tak Cogs už sedí na tribuně a nebo je na Waiveru. Stále čekám na A. Girouxe, kdy převezme jeho post v 2. lajně....mt-svk píše:Cogliano je nejakým špeciálnym miláčikom trénera? Vysoký ice-time, nulové výkony (väčšinou).arek píše:...ale canucks sa tiez nemaju cim chvalit, ked pri pomere striel vyhrali iba 2:1
cogliano pri oboch inkasovanych goloch, ma uz -12 a to je len tretina sezony![]()

Z toho čo viem ako to vyberajú v Newarku, dosť si dávajú záležať na tanečnej stránkepetrik píše:niektore su vazne maskyale to aj u ostatnych teamov kde funguju icegirls... radsej nechcem vediet kriteria podla ktorych ich vyberaju, lebo pri niektorych to asi musela byt fajka pod (nepriehladnym) stolom
alebo povestna "vnutorna krasa" z toho vtipu
ale zase aby som nebol len zly - niektore aj celkom ujdu