Tak v prvých 2 formáciach mám jasno ale tá tretia a checking line tam to bude tažké. U mňa asi takto:leo píše: Jakou sestavu by jsi rad videl nastupovat ty?
D.Sedin - H.Sedin - Samuelsson
Raymond - Kesler - Burrows
Torres - Morrison - Hansen
Glass - Malhotra - Rypien
Takže sa mi tam nevošli Schaefer,Oreskovich,Tambellini,Hordichuk a Perrault a všetci sú to podla mna hráči ktorý by mohli hrať aj v prvom tíme. Schválne v zostave nemám mladíkov Hodgsona,Schroedera,Shirokova ani Sweatta. Lebo čo sa týka "velkých" draftových nádejí tak som skeptický. Za posledných 10 rokov sme nedraftovali žiadneho hráča, okolo ktorého by bolo také hype ako pri Hodgsonovi , ked už draftujeme neakého dobrého hráča - dvojičky,Kesler,Edler tak trvá roky kým sa vypracujú na vrchol. A z Codyho je hviezda a budúci kapitán ešte predtým ako nastúpi na prvý zápas NHL... Ale samozrejme mu to velmi prajem a budem len rád ked naplní očakávania.
A obrana:
Ehrhoff - Hamhuis
Edler - Ballard
O'Brien - Salo (ked bude zdravý) inak by tam mohol byť ten Bieksa ale okolo neho sú stále fámy o odchode tak s ním moc nepočítam, a ked zostane tak neviem či to nie je luxus platiť 5. obrancovi skoro 4 mil., tie peniaze pod stropom sa nám určite zídu tak by som sa prestupu nebránil.