Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

leo píše: Jakou sestavu by jsi rad videl nastupovat ty?
Tak v prvých 2 formáciach mám jasno ale tá tretia a checking line tam to bude tažké. U mňa asi takto:

D.Sedin - H.Sedin - Samuelsson
Raymond - Kesler - Burrows
Torres - Morrison - Hansen
Glass - Malhotra - Rypien

Takže sa mi tam nevošli Schaefer,Oreskovich,Tambellini,Hordichuk a Perrault a všetci sú to podla mna hráči ktorý by mohli hrať aj v prvom tíme. Schválne v zostave nemám mladíkov Hodgsona,Schroedera,Shirokova ani Sweatta. Lebo čo sa týka "velkých" draftových nádejí tak som skeptický. Za posledných 10 rokov sme nedraftovali žiadneho hráča, okolo ktorého by bolo také hype ako pri Hodgsonovi , ked už draftujeme neakého dobrého hráča - dvojičky,Kesler,Edler tak trvá roky kým sa vypracujú na vrchol. A z Codyho je hviezda a budúci kapitán ešte predtým ako nastúpi na prvý zápas NHL... Ale samozrejme mu to velmi prajem a budem len rád ked naplní očakávania.

A obrana:
Ehrhoff - Hamhuis
Edler - Ballard
O'Brien - Salo (ked bude zdravý) inak by tam mohol byť ten Bieksa ale okolo neho sú stále fámy o odchode tak s ním moc nepočítam, a ked zostane tak neviem či to nie je luxus platiť 5. obrancovi skoro 4 mil., tie peniaze pod stropom sa nám určite zídu tak by som sa prestupu nebránil.
leo píše:Tak v prvých 2 formáciach mám jasno ale tá tretia a checking line tam to bude tažké. U mňa asi takto:

D.Sedin - H.Sedin - Samuelsson
Raymond - Kesler - Burrows
Torres - Morrison - Hansen
Glass - Malhotra - Rypien

Takže sa mi tam nevošli Schaefer,Oreskovich,Tambellini,Hordichuk a Perrault a všetci sú to podla mna hráči ktorý by mohli hrať aj v prvom tíme. Schválne v zostave nemám mladíkov Hodgsona,Schroedera,Shirokova ani Sweatta. Lebo čo sa týka "velkých" draftových nádejí tak som skeptický. Za posledných 10 rokov sme nedraftovali žiadneho hráča, okolo ktorého by bolo také hype ako pri Hodgsonovi , ked už draftujeme neakého dobrého hráča - dvojičky,Kesler,Edler tak trvá roky kým sa vypracujú na vrchol. A z Codyho je hviezda a budúci kapitán ešte predtým ako nastúpi na prvý zápas NHL... Ale samozrejme mu to velmi prajem a budem len rád ked naplní očakávania.

A obrana:
Ehrhoff - Hamhuis
Edler - Ballard
O'Brien - Salo (ked bude zdravý) inak by tam mohol byť ten Bieksa ale okolo neho sú stále fámy o odchode tak s ním moc nepočítam, a ked zostane tak neviem či to nie je luxus platiť 5. obrancovi skoro 4 mil., tie peniaze pod stropom sa nám určite zídu tak by som sa prestupu nebránil.
Mame totozne predstavy o sestave :good: Kdyz podepiseme Morissona za melounek tak ten utok bude naprosto sedet :roll: a obrana jakbysmet.Jen co se tyce Sala...muj nazor je ten ze Sami stejne po sezone u nas nejspis skonci...tajne si to preju protoze uz ma leta a nejaky ty talenty mame...takze bych si Bieksu ponehal a po sezone ho treba podepsal za min.Nebo ho muzeme ted vymenit a pak je spolecne se Samim nahradi Connauton ci Sauve ale dokud bude Sami zranenej bylo by dobry Keva mit :) Docela me zajima s jakym cislem bude Brendan nastupovat protoze v kempu ma svoji sedmu ale pokud vim tak ta patri fanouskum :eek2: A co kapitan?Kdo je tvuj favorit? :smile03:
Premňa jednoznačne Kesler. Dnes dúfam že sa bude dať pozerať zápas/y . Podla tých zostáv, ktoré si sem dal by som si radšej pozrel ten druhý zápas ktorý hráme doma. Tak dnes začíname !
Go Canucks Go !

EDIT: Morrison má aj v prípravnom zápase svoju 7, myslím že tá vec s tým fanúšikovskym bannerom bol len taký malý úlet... a s vyradením čísla to nemá nič spoločné.
Tak zapasy s Flames nakonec dopadly mozna i lepe nez jsem cekal :)

Sestava proti Oilers:

D.Sedin - H.Sedin - Shirokov
Raymond - Kesler - Samuelsson
Schaefer - Bolduc - Desbiens
Volpatti - Perrault - Oreskovich

Hamhuis - Edler
Alberts - Ehrhoff
Sweatt - Connauton
(Ellington - Ramsay)

Luongo
Schneider

Jasna vyhra :smile03: O 3 goly :frajer2:
Tak to musel by des :eek2: jeste ze jsem to nevidel :hroza: Nemam slov :censored:
Sorry chlapci, ale 8-2? :shock: :D Ste to dali Schneiderovi vyžrať som počul. Ale aby som sa vrátil do minulosti, tak mám pre vás pekný obrázok z ktorého nemôžem. Richer (HF) sa opäť činil :lol:

Obrázek
Dalsi vysoka prohra tentokrat se Sharks :-( Nastesti je to jen priprava :-) Ikdyz Cody za 3 zapasy jeste nebodoval tak me jeho vykony prekvapuji :smile03: Byl u dvou debaklu a v kazdem zapase odesel s plusovym bodem a jeho lajna tahla tym :frajer2: Uz se nemuzu dockat sezony :wawe:
Cody Hodgson: With the Canucks' consent, he trained in the off-season with former NHL player Gary Roberts.

:eek2:
O'Brien a Hordichuk boli daný na waiver list, kvôli problemom s platovym stropom sa určite musíme pár hráčov zbaviť, ale že bude medzi nimi aj O'Brien som nečakal, teraz sa trochu obávam ako budú vyzerať naše zápasy proti CGY kde majú Ivanansa. My sa práve zbavujeme 2 schopných bitkárov naraz, potom nám v tíme zostanú len Glass,Rypien a Alberts čo sa vedia aspon ako tak biť, ale odstrašujúco to určite nevyzerá...
Brendan Morrison released from his pro tryout with the Canucks
:hmm: Prekvapivé...
Prekvapivé a premňa aj trochu smutné že Mo tu nezostane :-( , šanca na prvý tím výrazne narástla pre Schaefera, som zvedavý ako to nakoniec dopadne...

Ale verím že Morrison a Wellwood dostanú šancu niekde inde, nechcel by som aby z NHL odišli.
Vraj ste sa "len" nedohodli na podmienkach zmluvy :?
Tak Schaefer uz s Canucks zrejme nepodepise :) a Hordi se SOBem pravdepodobne do Manitoby :hmm:
Vymena s Nashvillem :!: Shane O'Brien + Dan Gendur :arrow: Ryan Parent + Jonas Andersson :-(
co myslite vyhraju canucks konecne svoj prvy stanley cup? :lol2:
mitch píše:co myslite vyhraju canucks konecne svoj prvy stanley cup? :lol2:
Uz na nej ryji jmena hracu :smile03: ...
Canucks vyměnovali třetí den po sobě. Z Floridy tentokráte získali obránce Nathana Paetsche, aby za něj na oplátku poslali obránce Seana Zimmermana. Paetsch byl ihned poslán na farmu do Manitoby.

Taky jsme podepsali na rok Petera Schaefera.

:frajer2:
Jsme poslednim tymem co nema urceneho kapitana :-O Takze ocekavam ze jeste dneska ci zitra se rozlusti hadanka: Hank nebo Kes?Tajne doufam ze to bude Ryan a dvojcata se spokoji s Ackami :)
leo píše:Jsme poslednim tymem co nema urceneho kapitana :-O Takze ocekavam ze jeste dneska ci zitra se rozlusti hadanka: Hank nebo Kes?Tajne doufam ze to bude Ryan a dvojcata se spokoji s Ackami :)
ani atlanta nema, ak sa nemylim. Ja by som to dal Keslerovi :thumbsup:
arek píše:
leo píše:Jsme poslednim tymem co nema urceneho kapitana :-O Takze ocekavam ze jeste dneska ci zitra se rozlusti hadanka: Hank nebo Kes?Tajne doufam ze to bude Ryan a dvojcata se spokoji s Ackami :)
ani atlanta nema, ak sa nemylim. Ja by som to dal Keslerovi :thumbsup:
Atlanta pry mit kapitana ani nebude.A to se ani nedivim protoze si nemaji moc z koho vybirat...

:arrow: Atlanta začne sezónu bez kapitána. Alternujícími kapitány byli zvoleni útočníci Nik Antropov a Andrew Ladd a obránce Johnny Oduya.
Trosku jsem se hrabal v historii a zkusil jsem postavit TOP sestavu historie Canucks :D

Mogilny - Linden - Bure
D.Sedin - H. Sedin - Burrows
Naslund - Morrison - Bertuzzi
Tanti - Gradin - Smyl

Ohlund - Jovanovski
Lumme - Lidster
Edler - Salo

Luongo
McLean

Absolutnim kapitanem by byl Linden a Acka by dostali Smyl a Ohlund ci Naslund :)

Hraci nejsou pomichani do ruznych obdobi takze spolu lajny vetsinou aspon sezonu odehraly.

Tohle videt jednou hrat na lede :frajer2:
Canucks vedou celkem jednoznacne anketu na TSN s nazvem: Kdo letos vyhraje SC?

Canucks - 27,6 %
Penguins - 10,6 %
Blackhawks - 3,2 %
Red Wings - 10,9 %
Capitals - 12,7 %
Jiny Kanadsky tym - 15,3 %
Jiny Americky tym - 19,3 %

Hlasovalo vic jak 24 tisic fanousku.

A Ryan Kesler vede na foru Canucks anketu: Kdo se stane novym kapitanem Canucks?

Henrik Sedin - 39,9 % (120 hlasu)
Ryan Kesler - 42,5 % (128 hlasu)
Obrázek vs. Obrázek

Rogers Arena

VANCOUVER CANUCKS

# 22 Daniel Sedin - # 33 Henrik Sedin - # 26 Mikael Samuelsson

# 21 Mason Raymond - # 17 Ryan Kesler - # 13 Raffi Torres

# 18 Peter Schaefer - # 27 Manny Malhotra - # 36 Jannik Hansen

# 15 Tanner Glass - # 49 Alexandre Bolduc - # 34 Guillaume Desbiens

# 2 Dan Hamhuis - # 3 Kevin Bieksa

# 23 Alexander Edler - # 5 Christian Ehrhoff

# 41 Andrew Alberts - # 4 Keith Ballard

# 1 Roberto Luongo

LOS ANGELES KINGS

# 94 Ryan Smyth - # 11 Anze Kopitar - # 23 Dustin Brown

# 15 Brad Richardson - # 28 Jarret Stoll - # 14 Justin Williams

# 27 Alexei Ponikarosky - # 26 Michael Handzus - # 17 Wayne Simmonds

# 13 Kyle Clifford - # 10 Brayden Schenn - # 19 Kevin Westgarth

# 33 Willie Mitchell - # 8 Drew Doughty

# 7 Rob Scuderi - # 3 Jack Johnson

# 44 Davis Drewiske - # 6 Jake Muzzin

# 32 Jonathan Quick

:wawe: GO CANUCKS GO! :wawe:
Na zápas sa už velmi teším, som zvedavý ako zahrá Torres v druhom útoku alebo aj 4. útok vyzerá zaujímavo a mohli by vytvoriť skvelú checking line. Myslím že túto sezonu sú šance Canucks na pohár velké a verím že okrem tej 40-ky budeme v júni oslavovať aj z iných dôvodov. Dnes je ale prvý zápas sezony a navyše proti nepríjemnému súperovi, Kings majú velmi talentované a stále sa zlepšujúce mužstvo, navyše v poslednom PO vypadli práve s nami tak majú nám čo oplácať, takže ma neprekvapí ked v prvom zápase ešte zakopneme.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG