Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ako pozerám nášim najbližším súperom je Calgary :? . Posledný vzájomný zápas sme vyhrali my (PENS) :razzi: aj keď po trestných strieľaniach, keď rozhodol Kris Letang :good: . Zajtrajší zápas bude podobný, t.j. výhra "Tučniakov" :razzi: :razzi: :razzi: . Aj keď si myslím, že to bude zápas, v ktorom by mohlo padnúť veľa gólov :good: . Takže nech vyhrá lepší :cinka:

P.S. GO PENS GO !!! :)
:good: cammalleri, conroy, glencross, lundmark,

:?: iginla -1, jokinen -1

Ani nebudem pisat ze opet.

Kanter uz sa tesime, keby u vas nehral eric godard, tak si vas dame na veceru.
Napriek prehre na nulu chvalim tim za dobry vykon. Ano znie to divne a ja pochvalu casto nedavam ale dnes to bol spickovy zapas playoff urovne. Proste jeden z tych zapasov kedy mozte hrat aj 100minut v kuse a gol nedate. To sa stane. Ofenzivne to bolo dobre, tlak, dost sanci. Som si isty ze keby tam padol pocas zapasu aspon jeden minamalne bod by bol.

Picburg hra momentalne svoj najlepsi hokej sezony, fazona z minuleho playoff sa aspon zatial docasne vratila.
Dik za uznani, ja jsem to rikal uz na nasem topicu, ze to byl oboustranne vyborny zapas. Nechybelo nic, proste hokej se vsim co k nemu patri. Sance jste meli, ale Fleury byl famozni a taky jsme meli i stesti. Na druhe strane, my jsme taky meli sance na vic nez na 2 goly. Ted hrajeme hodne sebevedome a opravdu hodne fyzicky, s obrovskym nasazenim a prinasi to uspech. 2 body a navic ciste konto proti tak kvalitnimu tymu jsou pro me dukazem, ze potencial Penguins je velky. Tymu Calgary preji jen vsechno nejlepsi. Je to proste nejlepsi kanadsky tym, ktery hraje navic velmi pohledny hokej. Ani nevite, jakou radost by jste celemu Pittsburghu udelali, kdyby jste ten Detroit vyprasili i v playoffs. At se vam dari a dostante se do finale SC, tam uz ale vam budu fandit podle toho s kym se stretnete :D

Good luck!
debil píše:Picburg hra momentalne svoj najlepsi hokej sezony, fazona z minuleho playoff sa aspon zatial docasne vratila.
O tom sa vie už dlhšie :frajer2: , ale aj vy si vediete dobre, tretie miesto za Detroitom a San Jose nie je zlé. Ak DET a SJS zakopnú v PO a vy sa dostanete do semifinále, môžete pomýšľať aj na finále SC :frajer2: . Však tím nato máte (Iginla, Jokinen, Kipper, Langkow, Moss ...). Možno sa dočkáme finále PIT - CGY :)
kanter píše:Možno sa dočkáme finále PIT - CGY :)
kéžby,to je finále mých snů :roll:
hm, to co dnes bolo za zapas??? nejaky nervozny....tolko vela vyluceni....a flames zase na nulu, uz dvakrat za sebou.
No ty kokso naštvali ma dneska poriadne jak som videla tie výsledky.. Posledné dva.. No hrúza.. Prehrať, to je ešte fajn ale nedať ani jeden gól :(
kua už by se měli probudit!!!
Torri píše:Prehrať, to je ešte fajn
:cool:
Nesmej sa.. Pri CGY som na prehry zvyknutá :)
Torri píše:Nesmej sa.. Pri CGY som na prehry zvyknutá :)
zvyklá?! :shock: já teda NE!
.:Mike:. píše:kua už by se měli probudit!!!
No a dnes sa im zrejme podarí "probudit" , ked som išiel natipovať KTL som si pozrel preview tohto zápasu a Calgary vyhralo proti Minnesote 10 :!: z posledných 12 zápasov :? . Navyše dalšou prehrou by nám ponúkli šancu aby sme ich predbehli v divízii a pritom nedávno mohol byť ich náskok už 13 bodový...
.:Mike:. píše:
No tak to im asi moc dlho nefandíš, napr. ešte v roku 2002/03 boli jedným z najslabších tímov na západe, tesne za nimi boli už len CBJ, NSH a SJ.
Škoda že už o rok sa všetko zmenilo a CGY a SJ sa vyhupli na špicu ligy a tam sa držia až doteraz.
Ohlund píše:
.:Mike:. píše:
No tak to im asi moc dlho nefandíš, napr. ešte v roku 2002/03 boli jedným z najslabších tímov na západe, tesne za nimi boli už len CBJ, NSH a SJ.
Škoda že už o rok sa všetko zmenilo a CGY a SJ sa vyhupli na špicu ligy a tam sa držia až doteraz.
chtěl jsem říct že tuto sezónu nejsem zvyknutý na takové prohry :)
no ja nechcem machrovat ale to co som pisal po trejde jokinena si myslim ze sa uplne potvrdzuje. ked sa niekto nepouci ze velke zmeny pred koncom sezony nikdy nic dobre nepriniesli tak si to musi bohuzial zopakovat.

zranenie reneho bourqua a jeho +18

trejd lombardiho +17 tusim za jokinena -5

zohratost

a vysledky po trejd dedlajne su na svete.
Niekto dostal riadne zdrbanie v kabine tak sa snazili. :lol2:

Berme to pozitivne. Mame 1+2 bodov na Vancouver a 9 zapasov do konca.
tak konečně výhra :yahoo: :clap: ,škoda že neplatí góly vysokou holí... :D
Podme dnes vyhrat. So San Jose sme dva zapasy vyhrali iba jeden nas klepli. Doma mame velmi dobrych 25-9-4.

K vyhre by mal pomoct aj moj velmi stylovy novy podpis. :)
Posledných 5 slov z mojho podpisu sa splniť jednoducho musí, keď už je reč o podpisoch :)
A dpc nechápem jak sme mohli ZAS prehrať a ZAS o gól :( 29striel a len jeden gól :(
Vo štvrtok hráme v Dallase.. Toto už jednoducho dať MUSÍME!!!
Btw. Keď sa vám chce čítať.. Game Summary - NHL.com
ja som sa na to dival. nehrali zle. akurat dali o gol menej.

jokinen mal zas -1.
vsimol som si Mitchi ze tie statistiky :plus: :minus: dost "vazne" sledujes, samozrejme, stoja za omrknutie, ale priklad, ked si spomenul ze Jokinen mal dalsiu :minus: tak ciste teoreticky priklad: Jokinen na lade, pohybujuci sa na stredovej modrej, cihajuc na prihravku t.j. daleko od puku, ten ma na hokejke obranca Flames, ktory vo svojom obrannom pasme spravi total kiks, prihra rovno na hokejku superovmu hracovi a ten polahky skoruje...samozrejme :minus: pripisana aj Jokinenovi, ktory bol sice toho casu na lade, aj ked puk zaregistroval akurat tak v sieti Flames..samozrejme, ak by sa tie minusove cisla, opakovali, mnozili to je ine kaficko a debata o inom, nechcel som ani narazat na Jokinena konkretne, len poukazat na to, ako polahky sa môze hrac dostat k zapasovej :minus:

btw: kosatky Vam divizny triumf uchmatnu
To co hovoris isto moze platit v jednom dvoch zapasoch ale vo velkych cislach napriklad za celu sezonu/sezony je to cislo vystizne a ma vypovedaciu hodnotu hlavne v ramci timu. Ked ma Rene Bourque +18 a Todd Bertuzzi -10 tak je z toho uplne jasny zaver kto z tychto dvoch hracov je lepsi a maka na obidvoch koncoch ihriska. A Jokinen ma v podstate neustale minusove cislo.

neuchmatnu.
4 zapasy do konca. LA, Vancouver, 2x Edmonton

Blbe je ze vancouver hra dva zapasy s tragedmi z colorada. V pripade rovnosti bodov ale mame vyhodu.

Chicago ma este 5 zapasov. 2 x columbus, nashville a 2x detroit.

Takze playoff super bude z dvojice Chicago-Columbus. Je jasne ze preferujem Columbus, ale celkovo som spokojny, vyhli sme sa ditrojtu (aj ked ten je urobitelny narozdiel od minulej sezony) a san jose.

No jasne a zabudol som este na Anaheim, ktory moze predbehnut Columbus. Tak to radsej ten columbus.
Nerad dennickujem, nebavi ma to. Preto iba kratko. Dnes je zapas hodny pozerania, hrame so sardinkami o vitazstvo v divizii.

Dnes to bude test schopnosti zamakat v pravy cas tak ako je to potrebne v playoff. Tesnu prehru po dobrom vykone beriem.
:fnuk: 30 striel a ziaden gol v polovici zapasu. to snad nie je mozne.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS