no, ja by som ho bral aj na taku 1 sezonu...samozrejme, zaujimalo by ma, co by zan TOR pytalo
v tom pripade by som sa vyjadril mozno inak..ale stojim si za tym, co som pisal hore..ked som sledoval v minulej sezone zapasy Bruins a Leafs, vravel som si, len odstavit Matsa, len odstavit Matsa a bude dobre...inak..ak chybal v zostave Toronta, listky boli polovicne..predstavit si ho v drese Habs, bojim, bojim
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Opakuje se případ Gilmour,který také po úspěšné karieře v Torontu, na závěr kariery přišel do Montrealu a odehrál tu několik slušných sezón!!!Ale tehdy byla siruace trochu jiná.Potřebovali jsme skutečně posílit druhou formaci mohutným centrem a zvýšit tvrdost a údernost!!Dnes to nepotřebujeme i když Plekanec zřejmě některým lidem jako první centr nesedí,protože to není silový hromotluk a nikdy jím nebude!!!Zato ale vše vynahrazuje svou skvělou kombinační hrou a skvělým bruslením!!!V minulé sezóně mě vyloženě nadchl a jeho souhra s Alexem a Andrejem měla vysoké parametry!!!!!
Vážně nevim co si mám o Sundinovi myslet
tanguay bude dalsi hrac co zazracne ozije po prichode zo zapadnej konferencie, specialne z calgary. Bude to hlavne tym ze bude mat s kym hrat kombinacny hokej a nebude musiet hrat bum-bac hokej kde sa kazdy utok zacina nahodenim za branu. tato uvolnenost bude z neho citit v zakladnej casti, nazbiera tam dost bodov, no a potom v playoff montreal zas vypadne s nejakym bojovnym timom.S trejdom som spokojny.
Jsem zvědavý,kde zaujme Alex místo v sestavě!!!!Higgins potřebuje nahrávače jako sůl, takže by se nabízela řada H+K+T.
Higgins - Koivu - Tanquay /popřípadě se Sundinem na centru ,pokud se ho podaří ulovit?!?!?/
Jinak proběhl draft,tam jsme volili následovně
1. volba celkově 25 - vyměněna do Calgary za Alexe Tanguaye/Flames si zvolili silového útočníka Grega Nemisze)
2. volba MTL, 56. celkově: DANNY KRISTO (USA), pravé křídlo, reprezentant USA do 18let
3. volba MTL, 86. celkově: STEVE QUAILER (USA), pravé křídlo, USHL Sioux city
4. volba MTL, 116. celkově: JASON MISSIAEN (USA), brankář, OHL Peterborough
5. volba MTL, 138. celkově od Calgary: MAXIM TRUNEV (RUS), útočník,ruská liga Čerepovec
6. volba MTL, 206. celkově: PATRICK JOHNSON (US), centr, WCHA Univerzita Wisconsin
Hráče neznám,ale věřim našemu hlavnímu draftovému scoutu Trevoru Timminsovi,že vybral dobře!!!Mívá čich na talenty
Asi největší perspektiva se dává reprezentantu USA do 18 let Kristovi,kterého talentem řadí k loňským draftovaným nadějím Ryanu McDonagh a Maxu Pacioretty .
Nadějně se jeví i vysoký golman Jason Missiaen,ale řekl bych,že se Jarda Halák zatim nemusí vůbec obávat!!!!!.Ten se do brány HABS postaví nejdřív někdy za pět let!!!
Již dřívější příchod Alexe Tanguaye je super!!!!! :thumbsup2:
Podpis A.Kosticyna za 3,25 mil/rok na tři roky je myslím výborná zpráva!!Kvalitní hráč za odpovídající cenu
Také dřívější podpis Lapierre na 2 roky za 1,375 mil je odpovídající!!!
Ztráta universála Streita je nepříjemná
Ztráta křídla Rydera mě tolik nemrzí.Poslední dva roky u nás stagnoval a za 4 mil/1 rok je přeplacený!!!!To se medvědi plácli přes kapsu!!!!!Třeba mu změna prostředí a znalost Juliena přijde k duhu!!!Ať se mu daří,byť mě trochu štve,že bude hrát zrovna u našeho divizního soupeře!!!!Nadruhou stranu vám ho cepi a spol. přeju!!!!Nedá se nic dělat,,kostky jsou vrženy!!!!"
Sundin má z Vancouveru údajně nabídku 20 mil/2 roky
No, jsem zvědavý jestli Bob splní slib a někoho ještě přivede!!!Líbili by se mi z útočníků Hossa nebo Jágr,ale je to spíš utopie!!!!!!!
Co ale utichlo a je podle mne velkou prioritou HABS - podpis druhého golmana!!!Začínám být netrpělivý a oddechnu si,až Jarda Halák podepíše!!! :modlenie:
Kdyby totiž nepodepsal,tak nemáme druhého golmana a Price by byl celou sezónu na vše sám!!!!!!Na farmě je sice Lacasse a nově byl draftován Jason Missiaen,ovšem nedovedu si představit,že by měli krýt záda Pricemu v prvním mužstvu!!!Yan Dannis zřejmě chce jít definitivně pryč.S tím asi moc počítat nemůžeme!!!Nemluvě o tom,že farma by zůstala úplně bez brankáře!!!!Je to na mrtvici
Taky defensivní obránce Gorges,už by to mohl konečně podepsat,aby jsme se nemuseli strachovat o obranu!!!! :modlenie:
Chmurno je zatim v Montrealu!!!!
Proslýchá se,že snad Canadiens mají zájem o obránce Mathieu Schneidera ročník 1969.
Což o to,ofenzívního zkušeného obránce MY potřebujeme !!!
:32: Hm,náš bývalý obránce na konci kariery chce zpátky domů!!!!
:32: Nevím,nevím jestli je to dobré řešení pro klub!!!Nemám proti Schneiderovi nic osobně,kvalitu rozhodně má!!!!!Ale my bychom potřebovali po Strietovi spíš zkušeného ofenzívně laděného obránce.Doporučoval bych obránce ve středních letech ,perspektivního,použitelného na přesilovky.
o Schneidera mame zaujem aj my
ale riesil by som ho na sezonu, max. 2..inak strata Streita môze mrziet, necakal som, ze zavita k prave ostrovanom...ale na strane druhej, Alex bude podla mna v Habs hviezdit..inak dufa, co dufam, verim kua, ze exRyder zariadi, aby sme sa vo vzaj, zapasoch vytesovali uz konecny my...!..myslene pocas zakl. casti
Canadiens oznámili, že se dohodli na jednoleté smlouvě s obráncem Alexem Henrym.Jestli se nepletu,tak je to draftovaný hráč Anahaimu,který do NHL ještě nezasáhl.Poslední působiště Nashville.
Toronto získalo z Montrealu běloruského útočníka Mikhaila Grabovskyho výměnou za obránce Grega Pateryna a druhé kolo draftu roku 2010.
Těžko říct co pro nás tato výměna znamená.Zatim se zdá,že jsme přišli o solidního perspektivního mladého centra a spíš jsme na výměně prodělali.
Zatim je posilování našeho mužstva docela bída.
tak montry, som mocc zvedavy, co povies na navrat Vasich navratilcov -)
Laraque_a + brankara Denis_a..?!..
neni o com, taky
typek Vam v time sakramentsky chybal a George je ina
skola, riesi aj vlastnu ofic. stranku http://www.georgeslaraque.com/ ja byt na Tvojom mieste
k Denisovi..?..hm co to znamena..pochybujem, ze by bol Denis adept na farmu..aby si to nahodou nezlizol Jaro..kazdopadne Denis riesi 2 cestny kontrakt
neni o com, taky
k Denisovi..?..hm co to znamena..pochybujem, ze by bol Denis adept na farmu..aby si to nahodou nezlizol Jaro..kazdopadne Denis riesi 2 cestny kontrakt
Nadruhou stranu my potřebujemě tvořivého centra a hráče na přesilovky.A NE hrát oslabení,byť je fakt,že se Laraque loni v Pens celkem zbytečně vylučovat nenechávál. Spíš bych si představoval příchod tvořivého centra,ale o tom Gainey pouze mluvil,ovšem na trhu nic reálně neulovil!!!
Bohužel Bob se zaměřil pouze na Sundina a utíkají mu okolo jeden solidní útočník za druhým.Navíc Sundinův zájem o hokej je už hodně nejistý a bůhví jestli nakonec nepůjde do hokejového důchodu.
Celkem mám zatim z nákupu volných hráčů pro naše mužstvo špatný dojem.,,Ujíždí nám vlak!!!!"
Opravdu netuším proč MTL ještě nikoho neulovili ( když nepočítám Tanguaye) Do Montrealu hráči chodí určitě rádi, takže je chyba asi ve vedení... uvidíme se ten Jágr .. ale jestli MTL nezíská nějakou velkou rybu, tak budou fandové asi hodně naštvaní. Už výměna Hueta byla dost nepochopitelná, aspoň pro mě.
taak montry a uz sa to na nasom Bruins fore aj riesimontreal píše:Pokud jde o těžkou váhu bijce Laraque tak konstatuji,že Montrealu delší čas skutečný bitkař chyběl.To je pravda.A určitě je to i výborný marketingový tah na přilákání diváku.Zkrátka do haly oproti loňsku jiný vzduch
Laraque
taak montry a uz sa to na nasom Bruins fore aj riesi
som presvedceny o tom, ze hned v nasom uvodnom vzaj. zapas sa budeme mat na co pozerat
Laraque
Lucic
[/quote]
Abych pravdu řekl nejsem odborník na bitky,ale Laraque je jeden z nejsilnějších bitkařů v NHL vůbec.Nechci Lucice podceňovat,ale mám dojem,že nemá s Gorgesem vůbec šanci.I když kdoví???I Laraque taky stárne a už se mu prát tolik nechce!!
Jsem rád,že ho v mužstvu máme,protože dohlédne na všeobecný klid.
V Pens u toho myslel a pokoušel se krom toho hrát docela slušný hokej a nenechával se zbytečně vyprovokovat a vylučovat.Dokonce dal,sem,tam i nějaký ten gól.
Tomu tleskám,že chce si zahrát a NE se jen prát!!!!!Určiě bude posilou!!!!!
Viděl bych Laraque ve čtvrté pětce,mezi dobře bruslícím Dandenaultem,s centrem Beginem,který je podobného ražení jako Laraque!!!
Takže naše útoky by mohly vypadat následovně :
A.Kosticyn - Plekanec - Kovaljov tree amigos naše ofenzívní technická řada
Higgins - Koivu - Tanquye kanonýr - šéf a tvůrce hry - průbojný nahrávač
Latendresse - Lapierre - S.Kosticyn dva buldoci zásobovaní přesnými přihrávkami Sergeje
Dandenault - Begin - Laraque checking line
náhradníci - záložní laina
Stewart - Chipchura - Kostopoulos
Laraque
Jsem rád,že ho v mužstvu máme,protože dohlédne na všeobecný klid.
V Pens u toho myslel a pokoušel se krom toho hrát docela slušný hokej a nenechával se zbytečně vyprovokovat a vylučovat.Dokonce dal,sem,tam i nějaký ten gól.
Tomu tleskám,že chce si zahrát a NE se jen prát!!!!!Určiě bude posilou!!!!!
Viděl bych Laraque ve čtvrté pětce,mezi dobře bruslícím Dandenaultem,s centrem Beginem,který je podobného ražení jako Laraque!!!
Takže naše útoky by mohly vypadat následovně :
A.Kosticyn - Plekanec - Kovaljov tree amigos naše ofenzívní technická řada
Higgins - Koivu - Tanquye kanonýr - šéf a tvůrce hry - průbojný nahrávač
Latendresse - Lapierre - S.Kosticyn dva buldoci zásobovaní přesnými přihrávkami Sergeje
Dandenault - Begin - Laraque checking line
náhradníci - záložní laina
Stewart - Chipchura - Kostopoulos
BEAUREGARD, Thomas RW AHL Contract Cincinnati (ECHL)
BOISVERT, Erik LW Try-Out Sacred Heart University (ATLANTIC)
CARLE, Mathieu D 2006, 53rd Hamilton (AHL)
CONBOY, Andrew LW 2007, 142nd Omaha (USHL)
DESHARNAIS, David C AHL Contract Cincinnati (ECHL), Hamilton (AHL)
FISCHER, David D 2006, 20th University of Minnesota (WCHA)
FORTIER, Olivier C 2007, 65th Rimouski (QMJHL)
JOHNSON, Patrick LW 2008, 206th University of Wisconsin (WCHA)
KISHEL, Scott D 2007, 192nd Sioux Falls (USHL)
KRISTO, Danny RW 2008, 56th USA Under-18 (USDP)
MAXWELL, Benjamin C 2006, 49th Kootenay (WHL)
MAYER, Robert G Try-Out Saint John (LHJMQ), Switzerland (WJC)
McDONAGH, Ryan D 2007, 12th University of Wisconsin (WCHA)
MISSIAEN, Jason G 2008, 116th Peterborough (OHL)
MONAHAN, Alexandre LW Try-Out Victoriaville (QMJHL)
PACIORETTY, Max LW 2007, 22nd University of Michigan (CCHA), USA (WJC)
PAQUET, Philippe D 2005, 229th Clarkson University (ECAC)
PATERYN, Greg D Transaction (TOR) Ohio Jr. (USHL)
QUAILER, Steven LW 2008, 86th Sioux City (USHL)
QUATTROCCHI, Joseph G ------------------- Smiths Falls (CJHL)
RUSSELL, Ryan C Transaction (NYR, 2007) Hamilton (AHL), Cincinnati (ECHL)
STEJSKAL, Joe D 2007, 133rd Dartmouth University (ECAC)
SUBBAN, P.K. D 2007, 43rd Belleville (OHL), Canada (WJC)
TESTWUIDE, Jon Paul D Try-Out Denver University (WCHA)
TESTWUIDE, Michael RW Try-Out Colorado College (WCHA)
TORP, Nichlas D 2007, 163rd HV 71 Jonkoping Jr. (SWITZERLAND)
TROTTER, Brock C Free Agent Denver University (WCHA), Hamilton (AHL)
WEBER, Yannick D 2007, 73rd Kitchener (OHL), Switzerland (WJC)
WHITE, Ryan RW 2006, 66th Calgary (WHL)
WYMAN, James T. RW 2004, 100th Dartmouth University (ECAC), Hamilton (AHL)
Hráči označení out nám nepatří ,jsou tu na zkoušku.V každém případě je bude Montreal pozorovat.Z nich mě zaujalo jméno švýcarského golmana Roberta Mayera.To jsem ani nevěděl,že s nějakým takovým mladým golmanem Montreal spolupracuje.
Zajímavá je také bratrská dvojice útočníka Michael a obránce Jon Paul TESTWUIDE.Že by pokus přilákat další bratry ke Kosticynům?
Volný agent je Brock Trotter,ale předpokládá se,že prodlouží spolupráci s Canadiens.
Zbývá podepsat obranu.A to především Gorghese a O´Byrneho.To jsou dva klíčové podpisy pro Boba.Jinak by se nám zbortila loňská obrana,nebo alespoň její část.
Škoda,že se nepovedlo na trhu s volnými hráči ulovit ofenzívního obránce, místo odcházejícího Streita.Máme pouze jediného útočného obránce - Markova.Na přesilovky je to dost málo.A kdyby se zranil,tak náhrada neni.
Řešení by bylo,mrknout se i do vlastních zdrojů na farmě v Hamiltonu.Při vší bídě kterou Hamilton loni v AHL hrál,plnil ofenzívní roli obránce úspěšně Marvin Degon.Loni za 79 zápasů 9 golů 22 asiistencí 31 bodů a slušných 197 střel na bránu .Možná by stálo za úvahu ho do prvního mužstva povolat.Obdobným stylem hraje třeba mladíček Ryan McDonagh,jen nevím, jestli už je dostatečně vyzrálý,aby do NHL mohl naskočit!!!!
Volní hráči Smolinski,Brisebois zřejmě odejdou,ale s tím jsme nějak počítali.Byť Smolinskiho bych klidně podepsal.V PO hrál dobře a situace kolem Sundina je nejasná.Moc se mu k nám nechce a navíc kosatky nabízí zřejmě lepší podmínky než MY!!!!!Názory jestli přijde jsou protichůdné,takže s jeho příchodem spíš nepočítám.Navíc mám s jeho příchodem jisté pochybnosti,ale to už jsem někde psal.Bojím se aby jeho krátkodobý pobyt v Montrealu nám spíš neublížil z důvodů změn,které by logicky musely nastat.Přesuny hráčů a někdo by ze sestavy vypadl úplně!!!!Do budoucna by se to mohlo projevit i negativně!!!!
Navíc tady se ctí tradice a třímá frankofoní chorály.Z tohoto pohledu to má cizinec Jarda Halák nesmírně obtížné a já zatim klopim klobouk dolů,protože dosud nic neskazil!!
Mladý Price je velký kanadský talent,a bezpochyby je výborný mladý brankář!!!!Takže cizinec slovák Jarda Halák ho musí nejen předčit,ale ještě přidat něco navíc,aby se mohl stát jedničkou Canadiens!!!To není jednoduché!!!Jenže, tady to tak, zkrátka chodí!!!!!
Sezóna je celá před námi a Jarda se může o první místo v brance poprat!!!!!Proč NE!!!! Může se stát coko-li!!!!!
Zatim platí Carey Price jednička,záda mu kryje dvojka Jarda Halák !!!!!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF