Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ivan23 píše:nuž popravde jedným očkom sledujem výkony PHI práve s blížiacim sa PO a musím povedať, že ak im táto fazóna vydrží, tak budú vzbudzovať rešpekt u káždého súpera, hrá im to v posledných zápasoch naozaj dobre :good:

Tak jest,dnes si doufám kluci podají i oblíbenou Atlantu! :cinka: :box: :frajer2:
myslím, že v tejto forme bude Atlanta veľmi jedlá a Philka si z chuti zahrá...
Musím se přiznat že za stavu 1:3 jsem již moc nevěřil, ale nakonec to jsou dokonce 2 bodíky....... :good: :good: !!!! Přesně jak napsal Cepi a co jsme řešili také při zápase u chatu, tak Bruins mohou být nakonec i za ten 1 bod rádi, ty 2 naše tutovky v posl. min. při našem PK po gólu doslova volaly....... :yes: :yes: !!!!

Dnes doufám již nastoupí náš kapitán a tahoun Mike "Richie C" Richards....... !!!!
flyers tento rok podla mna postupia do p.o. ale minulorocny uspech podla mna nezopakuju ale urcite to bude lepsie nez 2006-2007 :D
No tak aj podľa mňa postúpia do PO,majú celkom dobrý tým a šlape im to
Tak o tom že PHILLY postoupí do PO snad nikdo nepochybuje, otázkou je co se bude dít tam. Jinak v dnešním matchi kdy doma přivítáme NYI si nepřipouštím nec jiného než-li 2 b, doufám že uvidím pořádnou nálož na kontě Islanders. Zápas začíná v parádní čas 19.00 h - již se těším............... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
tak z dnešných zápasov som ich dal aj na tiket a to hneď ako tutovku, tak ma dúfam nesklamú :frajer2:
Pokiaľ ide o to či budú v PO, tak nakoľko sa hrá ešte o slušný balík bodov, môže to byť veľmi zaujímavé, ale ak si Philka udrží tento štandard, tak by to mali uhrať v pohode. BUF, FLO, PIT aj CAR ešte myslím zabojujú a tak tímy ako BUF, MTL, NYR aj PHI budú mať čo robiť, aby svoje pozície uhájili... rozdiely sú hrozne malé a stať sa môže čokoľvek. V západnej konferencii je to ešte našlapanejšie :frajer2:
Tak z těch týmů co jsi jmenoval tak se domnívám že jistotu PO má pouze PHILLY, možná Canadiens, ostatní týmy se ještě porvou. Co se týká Buf neboli MÁSEL tak doufám že tento ubohý tým do PO nepůjde...... !!!!
Come on ENGLAND píše:Tak z těch týmů co jsi jmenoval tak se domnívám že jistotu PO má pouze PHILLY, možná Canadiens, ostatní týmy se ještě porvou. Co se týká Buf neboli MÁSEL tak doufám že tento ubohý tým do PO nepůjde...... !!!!
:D Hm,no tak pro mě osobně by bylo nejlepší,kdyby se do PO nedostal Pittsburgh,másla mi vůbec nevadí... :frajer2:
Jinak máš pravdu,že dnes je povinností napravit ostudnou prohru se Sens,takže věřím ve výhru-pojďme na TO
:cinka: :povzbudzovanie: :groupwave:
Tak já také nejsem žádný fanda Pit ale zase se musí nechat, že PO by bez Cro s Mal bylo jaksi chudší. Jinak dnes super zápas s Rangers, opět v parádní čas - to bude maso........ :yes: :wink: :frajer2: !!!!
čo ja viem, jeden rok by sme to nejako vydržali... :D
Čtyřiadvacetiletý útočník Mike Richards, jenž přispěl jedním gólem k nedělní výhře Philadelphie 5:2 na ledě NY Rangers, vytvořil nový rekord National Hockey League. Kapitán Flyers totiž již potřetí v kariéře skóroval ve dvojnásobném oslabení, což se dosud nikomu jinému v nejprestižnější hokejové soutěži světa nepodařilo.

nhl.cz

Jsi zkrátka král Richie, předvádíš přesně to, proč mě lední hokej tak baví a pro mě jsi hokejista č. 1 - Ove, Cro a Mal Ti hledí na záda........... :good: :yes: :good: !!!!
Parádní večer - doma jsme si podali MÁSLA, ale ještě větší radost mi opět udělal Richie, který neuvěřitelným výkonem podpořeným 5-ti body (2+3) rozdrtil Máselníky na kaši.......... :clap: :clap: :clap: :clap: !!!!
Tak pěknej zápas (od obou týmů) a skončí takovou minelou. Jen by mě zajímalo, co ten Biron měl v plánu :frajer2: . No nic aspoň, že Richie gólem v oslabení opět nezklamal.
Mika Richardsa obdivujem a chcel by som ho do timu!
Nejlepším hráčem minulého týdne byl vyhlášen útočník Philadelphie Mike Richards, který ve sledovaném období stihl během dvou zápasů nasbírat osm bodů. Kapitánu Letců pomohlo, že se jeho tým nestřetl s Floridou ani s Chicagem. Jejich dva gólmani, jmenovitě Tomáš Vokoun a Cristobal Huet, byli v pondělí rovněž oceněni.

Velká gratulace :clap: :clap: :clap:
debil píše:Mika Richardsa obdivujem a chcel by som ho do timu!
To se Ti ani nedivím kamaráde, pro mě osobně to je nejlepší a nejkomplexnější hráč ligy. Zároveň se domnívám, že jeho podepsání na 12 let za plat který bude brát je nejlepší počin jaký kdy GM PHILLY udělal, tento konkrétně Holmy. Ve PHILLY hrálo opravdu mnoho skvělých hráčů, ale toto podepsání je opravdu husarský kousek. Možná ještě Bobby Clarke byl srovnatelný, ale to je již "pravěk". Hru Richieho opravdu obdivuji a jsem šťastný že kapitána ve PHILLY dělá právě on :clap: :clap: !!!!
PHILLY and MIKE "Richie" RICHARDS FOREVER............. :yes: :yes: !!!!
Tak po senzačním obratu zápasu ve Was máme další 2 body, kdy si po dlouhé době připsal NULKU Biroňák, který dnes večír zachytal opravdu fantasticky. LA nás doma poměrně výrazně přestřílelo, na chlapcích bylo znát že jedou 2. zápas ve 2 dnech, ale nakonec se dobrá věc podařila a 2 bodíky jsou doma........ :clap: :clap: !!!!
Metropolit je už fuč teda trošku pre mňa :shock: Glen bol podľa mňa dobrý hráč útočník,center a tiež fuč Vaananena obidvaja šli na waiver listinu, akože chápem tú finačnú situáciu, aby sa zmestili do toho, ale zrovna Glen? Vaanamena to by ešte pochopil majú výborných obrancov Timonen, Kukonen...
ixo píše:Metropolit je už fuč teda trošku pre mňa :shock: Glen bol podľa mňa dobrý hráč útočník,center a tiež fuč Vaananena obidvaja šli na waiver listinu, akože chápem tú finačnú situáciu, aby sa zmestili do toho, ale zrovna Glen? Vaanamena to by ešte pochopil majú výborných obrancov Timonen, Kukonen...

Pro Metra v týmu nezbylo místo, dneska se má vrátit do sestavy Briere a aby hral Metro někde ve 4 pětce na to je ho škoda, nehledě na to, že se začíná dařit i mladíkům =) Co se týče obránců, tak minimálně jeden musel pryč, čekal jsem spíše Kukkonena, který začíná ve Flyers velmi uvadat a to vypadal nadějně =( Výměna by mu jistě pomohla....

Určitě se chystá i nějaká posila ( očekávám zkušeného beka, nebo levé křídlo), údajně má Flyers zájem o Bouwmeestera a Prongera ( jako asi polovina NHL :D ) Jenom doufám, že se nepustí vedení Flyers do tradu jako loni Pens s Hossou, to by mě hodně naštvalo....
Metropolit stejně poslední zápasy ve 4. lajně hrál, i vzhledem k jeho hře ho klidně oželím, co se týče Ossiho tak ten před svým zraněním hrál v 1. obranném páru s Kimmem, takže toto nechápu - no uvidíme co se z toho nakonec vyklube, takového Jaye bych si také nechal líbit - letos nám to fakt šlape, z minulého roku máme také dost zkušeností z PO, takže letos od PHILLY očekávám opravdu, ale opravdu velké věci - cokoliv menšího než-li fin SC pro mě bude obrovským zklamáním...... !!!!
Dost bude zalezat na tom, kto ziska Prongera, ak to bude Bos, tak vam nechutne nakopu rit, ale ako ho ziskate vy :( tak to finale bude z najvacsou pravdepodobnostou..
Já myslím XruCi že snad i v tom Ana zůstane, ale stěhovat by se mohl Bouwmeester a toho bych u nás rád viděl....... !!!!
Ja si myslim, ze Pronger pojde, samozrejme by som za to ruku do ohna nedal, len mam takeho tusaka. Philla ma teda zaujem o Prongera a Bowa, Boston len o Prongera, ale zase o to vacsi. Bolo by zaujimave sledovat tu seriu, keby ste ziskali Bowa a Bos Prongera. My sme prilis makky na PO, stale to u nas nepochopili :cry: ..takze to vidim na Bos-Phi..dufam, ze so stastnejsim koncom pre Boston :roll:
XruC píše:Ja si myslim, ze Pronger pojde, samozrejme by som za to ruku do ohna nedal, len mam takeho tusaka. Philla ma teda zaujem o Prongera a Bowa, Boston len o Prongera, ale zase o to vacsi. Bolo by zaujimave sledovat tu seriu, keby ste ziskali Bowa a Bos Prongera. My sme prilis makky na PO, stale to u nas nepochopili :cry: ..takze to vidim na Bos-Phi..dufam, ze so stastnejsim koncom pre Boston :roll:
a naraz všetkých prekvapí Shero a angažuje Prongera za Šatana, Staala, 1.KOLO 2009, 2.KOLO 2009, popripáde aj 3.KOLO 2009 :good: :good: :good:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG