Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To som tvrdila a tvrdím už od minulej sezóny. Nekoncepčná práca s mladíkmi sa nám vracia ako bumerang. A tie trejdy... . Porešili sme fanúšikov Edmontonu a Rangers (áno aj Edmontonu, stačí si pozrieť väčšinu názorov). Neskôr skúsim spísať moje návrhy na trejdy.

Martin, nenazývaj ľudí "hovadami" a podobne. Nie je to práve trikrát príjemné pre dotyčného človeka.
mt-svk píše:To som tvrdila a tvrdím už od minulej sezóny. Nekoncepčná práca s mladíkmi sa nám vracia ako bumerang. A tie trejdy... . Porešili sme fanúšikov Edmontonu a Rangers (áno aj Edmontonu, stačí si pozrieť väčšinu názorov). Neskôr skúsim spísať moje návrhy na trejdy.

Martin, nenazývaj ľudí "hovadami" a podobne. Nie je to práve trikrát príjemné pre dotyčného človeka.
Já hovadami nazývám někdy také hráče, kteří se opravdu povedli tj. hodně narostlé hráče, aniž bych tím měl na mysli nějakou urážku. Asi jsem je nenazval správně, takže bych měl použít něco jiného. Já se snažím říkat pravdu, i když je kolikrát nepříjemná a vrací se mi to :smile03:
Uff, tak náš výkon je asi stejně hrozný jako celá kvalita dnešního zápasu :thumbsdown: Celej zápas si Columbus prakticky nevytvořil žádnou pořádnou gólovku, jen ježdění kolem mantinelu a propagační střely od modré čáry bez dorážek a čehokoliv jiného :thumbsdown: Nashville naopak hraje účelně, dostává se velmi často do přečíslení (kolikrát už to bylo 2 na 1) a z toho pro mě vzniká poměrně slušný počet šancí. Hrůza :bitka3:
Jediné pozitívum je, že sme vyhrali. :D
Tak nakonec trochu nezasloužená výhra, nakonec tam přece jen nějaká ťunta od modré prošla :D Commodore odehrál skvělý zápas, ale celkově nebyl výkon nic moc, musí se to zlepšit
Svätý Stevie. :D Keby niet jeho, dostaneme peknú nakladačku. :thumbsdown:
Dnešný zápas s Isles máme šancu vyhrať. I keď po posledných výkonoch by som si taká istá nebola.
Já doufám, že to zvládneme, ale s výkonem jako proti Nashvillu, jak si říkala, to bude těžký. Zápas bych snad měl vidět, takže uvidíme kdo to zas bude mrvit :smile03:
Zápas jsem nakonec bohužel neměl možnost vidět, neexistoval na něj žádnej přenos, takže jsem musel vzít za vděk nakonec zápasy Ottawa-Tampa Bay a posléze Nashville-Dallas. Důležité, že jsme to nakonec zvládli, sice to nebylo kdovíjak jistá výhry, ale dva body se počítají. Dnmes ná čeká podle mě mnohem těžší utkání proti Chicagu, které má v nedělních zápasech na domácím ledě bilanci 3-0-0 se skóre 17:4 :o (4:2, 6:1, 7:1)
Na ATDHE zápas nebežal?
mt-svk píše:Na ATDHE zápas nebežal?
Zápas nebyl ani v nabídce myp na hlavní straně
MartinFC píše:
mt-svk píše:Na ATDHE zápas nebežal?
Zápas nebyl ani v nabídce myp na hlavní straně
Asi vedia prečo. :D
Výhra proti San Jose je určitě příjemná a příliš jsem ji nečekal. Musíme se ale konečně pořádně zakousnout a vyhrávat teď pravidelně a často, aby z toho něco bylo. Dneska hned na ledě Dallasu.
Otázne je, či sme nevyhrali len vďaka Stevemu. Myslím si, že Pazzy pmaly, ale isto prichádza o post jednotky.
Bod proti dallasu není špatný, ale nebejt těch (teď už to musím říct) po*ebaných videorozhodčích, měli jsme výhru v kapse :protest: Po kolikáté se tohle columbusu v letošní sezóně už stalo????? Nejdříve neuznají Nashovi jasný gól proti Minnesotě několik sekund před koncem, potom naopak uznají proti Rangers gól Dubinskému, který kopl puk jasně do brány a teď se stalo to samý ale opět opačně???!!!!! Jak je to možný, existuje v NHL vůbec nějaká spravedlnost a nestrannost?? :cry: Jak mohl Malhotra úmyslně kopnout puk do brány, když měl jednu nohu ve vzduchu a padal?! :bitka3: :bitka3: Tady jsou názory ostatních:
Ken Hitchcock: “We won the hockey game. We won the hockey game. It was a good goal. I don’t care what anybody says, we won the hockey game. We outplayed them and we won the hockey game. They can put up whatever score they want down there, they can put up whatever score they want in the National Hockey League. We won the hockey game. That player did not kick it. All he tried to do was get out of the way of the goaltender.”
Malhotra: "I couldn't have kicked it if I tried. I only had one skate on the ice."
Koment na youtube: Goal all the way. Jackets got screwed again

Snad měli alespoň nějaký dobrý rozhodnutí proč gól neuznat. Věřím ale že to hráčům pomůže, budou na sboě ještě víc dřít a makat v každém zápase na 100%.
No hold, sme "len" Jackets. :bitka3:
Bohužiaľ pre Fredrika zo Steveho "predčasne" :D vyrástol vynikajúci brankár, ktorý vážne ohrozuje Pazzyho výsadné postavenie v bránke Columbusu.
Smutná správa. Derick Brassard bude mimo pravdepodobne do konca sezóny. :cry:
:cry:
:arrow: Victor Hedman (není potřeba víc dodávat)
Ináč všimlis te si, že tu kecáte iba dvaja? Freddie to je náš fanda :D
kanter píše:Ináč všimlis te si, že tu kecáte iba dvaja? Freddie to je náš fanda :D
Já jsem si toho hochu všiml asi před rokem, ty to víš jak dlouho? Občas tu někdo napíše i někdo jiný, ale kolik lidí píše do topicu phoenixu?
Tak to je tedy síla... to co na ledě hráči předvádí je fakt hrůza, na kterou se nedá koukat. Útok neexistuje, obrana se ani nesnaží eliminovat útoky soupeřů. :bitka3: S takovým výkonem by uspěli sotva v krajským přeboru :x panebože doprdele tohle je fakt za trest :ee: fanoušci se nemusí bát a klidně začít pořádně pískat a ne jen chvílema, tohle je fakt strašný. Horší výkon jsem sám osobně od Columbusu ještě neviděl. Proč nezačneme doprdele úplně od začátku??? :protest: Všechny drahé, staré a hráče kteří se nehodí do týmu priostě vyměnit za drafty a prospekty a čekat.... jinak to totiž asi nepůjde, co bych dal za to, aby se tam nahoře z vedení konečně někdo vzpamatoval a šel cestou jakou zvolili Kings. Ach jóooo, sand se toho někdy dočkám :(
Odchod Hitchcocka je nevyhnutelný. Celou dobu jsem si myslel, že může tým povznést, ale to už se nikdy nestane a ani nikdy nestalo. Tým přerostl trenéra, takhle už to dále nejde, čím dřív Hitch odejde, tím líp. Celu odbu měl takový tým, který si sám přál a steně s ním nic nedokázal. Vyhozením kouče to ale skončit nesmí, celý trenérský štáb, generální manažer a hlavně prezident klubu si musí sbalit své tři švestky a odkráčet :bitka3: :yes: Můžou za mě mluvit emoce, ale není tomu tak, zeptejte se mě na to zejtra, odpovím vám stejně
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS