Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja nie som moc nadseny, uz som o tom pisal aj na HFB ze Jokinen nie je vitaz, makac ale iba taky zberac bodov hlavne v presilovkach. A taki pohar nevyhravaju. Ano mal sezony kde mal 90 bodov, to je jeho najvecsi uspech. Zaroven ale nikdy s timom nic nedosiahol, nehral este ani jeden playoff zapas! a nie je nic moc v obrane.

Lombardi urcite nie je hrac co by mal 90 bodov, ale prave sme vytrejdovali druheho-tretieho najefektivnejsieho hraca podla +/- a takych hracov si ja velmi cenim.

Dodajme este ze Jokinen nie je zohraty s timom, flames hraju iny hokej ako phoenix alebo florida, nahadzuju puky za branu a to nebolo nic moc ani pre huseliusa a nemusi byt pri Jokinena. A za dva mesiace co su do playoff neviem ci sa zohra.

Leopold beriem ako potrebne doplnenie hraca do obrany lebo sa nam zacali mnozit zranenia, to je ok.

Nezabudajme ze sme vytrejdoval oba prve drafty 09 a 10 a to je teda no nie moc dobre.
Jokinen za Lombardiho, to by som asi ozelel, navyse tam boli pribalene aj draft pick...Bjukenen vsetko dopodrobna opisal, podobne si myslim. ze do hry, ktore fosiruju plamene viac zapada Lombardi ako Jokinen, ale pokial sa nam Oli nepredvedie, nezatracujem ;)

btw: plamene budu v PO riadne palit
Skorpion píše:GM BOS Chiarelli:Mam rad Suttera ako GM, ci hraca. Preto asi mame rovnake nazory na hracov a to bude dovod, ze mame v klube styroch byvalych hracov Flames."
tak co povies Mitch na finale :cup: :D ale nie zarticky, kazdopadne, s Vasimi ex_hracmi vladne u nas maximalna spokojnost :yes: este by bodol Igy :angel: :D bude zaujimave sledovat vystuepnia oboch timov :wink:
Tak konecne som videl dobry zapas s dobrym vykonom a dobrym vysledkom. :good: Dneska sme boli v ofenzive uplne paradni, perfektny prechod dopredu, kombinacire, sance. :good:
cepi píše:Jokinen za Lombardiho,Bjukenen vsetko dopodrobna opisal, podobne si myslim. ze do hry, ktore fosiruju plamene viac zapada Lombardi ako Jokinen, ale pokial sa nam Oli nepredvedie, nezatracujem ;)
Tak Ollimu prvý zápas vyšiel a hned strelil 2 goly, taký univerzálny hráč by zapadol asi všade. A tento rok si konečne zahrá aj svoje prvé PO. Som zvedavý ako sa mu bude dariť tam.

Calgary hrá v poslednej dobe dost dobre a 3. miesto si už asi ustráži, my ked si udržíme formu tak by sme mali skončiť medzi 5-6. miestom a v PO nám to zatial vychádza práve na CGY alebo CHI. (Neviem koho by som bral za súpera skôr :? )
nech sa paci, takto by sa mali prezentovat nove akvizicie :roll:

Leopold (1+0)
ObrázekObrázek
Jokinen (2+0) :winner1: star zapasu
"Chcel som hrať jednoducho a zapadnúť. S týmito skvelými hokejistami je ľahké hrať. Veľa rozprávali, dávali mi vedieť, kde sú," povedal Jokinen o svojich nových "parťákoch".
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:yahoo: pěkný výsledek,sem rád že skórovali naši new hráči Olli Jokinen a Jordan Leopold.. jen tak
dále!! :clap: :clap:
Jokinen mohl mít hattrck :yes: škoda že se mu to nepodařilo, přál sem mu to :wink:
dnes v ATL očakávam pekný výkon a výhru plameňov, tak dúfam, že ma nesklamú, dal som ich aj na tiket. :yes:
V to dufame aj my. A trojzapasovy predlzeny vikend zakoncime priamym prenosom dnes o 21.00. Prenos pravdepodobne na ustream.

Na myp2p je cas 20.00 tak teraz neviem, ze by sa v amerike menil cas?
debil píše:V to dufame aj my. A trojzapasovy predlzeny vikend zakoncime priamym prenosom dnes o 21.00. Prenos pravdepodobne na ustream.

Na myp2p je cas 20.00 tak teraz neviem, ze by sa v amerike menil cas?
začíná se o 20:00 :yes: :smile03:

GO FLAMES GO!!!
sakra tak proti atlantě to byl strašnej hokej :doh: ,čekal jsem že si s atlantou teda lehce poradí a nic... :(
Super. Výhra nad obhajcom Stanley Cupu :)
(Nejak je tu mŕtvo..)
S Torontom dúfam vyhráme tiež :) Treba vyhrávať :D
jo paráda :yahoo: :yahoo: :yahoo: tato výhra mě extra těší protože detroit nesnáším!!! :bitka3:

jo Torri ty si tu chyběla :) ,rád tě tu po dlouhé době zase vidím. :smile03:
Dik za privítanie :D
Toto víťazstvo teší nemenej aj nás, keďže najbližšie hraje DET práve s nami, takýmto spôsobom majú našklbanú morálku, tak to nám hraje do kariet. Diky.
siel som spat po druhej tretine a vtedy by som nedal na flames ani pet korun. Pochvalim obrat v poslednej tretine. je to asi jedina pozitivna vec po trejd dedlajne. Inak tie vykony boli o hovne. Nejak sa nam narusila chemia a pohoda timu a neuchlacholia ma ani jokinenove goly. Vcera mal -1. Dostavame vela golov. Dalo sa to cakat kedze aj predtym to nebola ziadna slava. Ale zranenie Bourqua ktory mal najlepsie +/- v time a Lombardiho ktory bol v tomto druhy-treti sa uz ukazuju. A Oli nie je ten co bude branit.
uff to byl ale dramatický konec,škoda že ho tam do té prazdné brány daly... :(
tak vysoký výsledek 8:6 bych teda nečekal,jediné dobré z tohoto zápasu je že si dal Jokinen hattrick. :clap:
Masaker tento zápasa, škoda, že som ho nevidel, skóre 8:6 sa len tak často nevída. A Jokinenovi to u vás sype, škoda, že to tak nebolo aj v Phoenixe.
Po vymenach statistika 2-4. Naco su mi Jokinenove hetriky? Nemam nervy na taketo zapasy. To je tak ked defenzivne slabsi tim co striela vela golov, a este sa mu zrani najlepsi hrac v +/- co urobi? No pravda vytrejduje svojho dalsieho hraca s vyskokym +/- za strelca. Ved predsa nepotrebujeme dobre braniacich utocnikov!! Pridajme k tomu narusenu suhru trejdami a sucasne vysledky su na svete.
Mein Gott 8-6?? Dopekla keby som bola vedela že to takto dopadne tak pozerám :D
2:1 to je vysledok! Ziadne 8:6 a podobne. Co to je? Vodne polo?

Iginla -1, Cammalleri -1, JOkinen -1. Opet. Niekto si asi mysli ze sa inkasovane goly nerataju a je treba nahanat body do rebricka produktivity.

Jamie Lundmark dalsi dobry zapas a vitazny gol. :good:
deja vu?

iginla -1, jokinen -1, cammalleri -1. Budicek chlapci, aspon do playoff.
tak, tak, teraz sa už môžu zobudiť... :D
paráda 5:3 proti ditrojtákům :yahoo: ,tak se mi to líbí :clap: :clap:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS